Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΝΟΥ…!!!


Του Περικλή Αθανασόπουλου
Αθήνα 30-5-2015
Το σύστημα ακόμα και σήμερα μετά απο 11 χρόνια προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο
Σε κάθε Ολυμπιακούς Αγώνες ψηφίζονται δύο αθλητές για να εκπροσωπούν τους αθλητές στη ΔΙΕΘΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ…!!!

Οι εκλεγμένοι αυτοί αθλητές συνήθως αντικαθιστούν με κάποιες διαδικασίες που προβλέπονται από την Δ.Ο.Ε , τυχόν απώλειες "ΑΘΑΝΑΤΩΝ" λόγω θανάτου…!!!

Στους αγώνες του ΣΥΔΝΕΫ της Αυστραλίας εκλέχτηκαν οι ΣΕΡΓKΕΫ ΜΠΟΥΜΚΑ  και Ο ΚΑΡΛ ΛΟΥΙΣ, ενώ εκ μέρους της Ελλάδας είχε βάλει υποψηφιότητα ο ολυμπιονίκης μας στην ενόργανη γυμναστική ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ…
Τι συνέβη όμως στους Ολυμπιακούς αγώνες  της ΑΘΗΝΑΣ που πρέπει  κάποια στιγμή να μάθει ο Ελληνικός λαός και να σταματήσει η κοροϊδία;

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ ήταν υποψήφιος για εκπρόσωπος των αθλητών για την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και μάλιστα είχαν ετοιμαστεί και αφίσσες που κυκλοφορούσαν σε όλο το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ με την φωτογραφία του σαν υποψήφιο…!!!

Στους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ της ΑΘΗΝΑΣ εργαζόμουν σαν υπεύθυνος λειτουργίας των εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού, και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να συνοδεύω τις αποστολές των αθλητών και συνοδών στο χώρο διαμονής τους…!!!

Εδώ θέλω να καταθέσω μια προσωπική μου εμπειρία.

 Όταν παρέλαβα την αποστολή του ΜΑΡΟΚΟ με επικεφαλής της αποστολής τον ΒΑΣΙΛΙΑ  και επίσημο τιμούμενο πρόσωπο τον διάσημο πολυολυμπιονίκη ΕΛ ΚΕΡΟΥΖ, την στιγμή που φτάσαμε στο σαλόνι του διαμερίσματος που θα έμενε ο διάσημος αθλητής, οι συνοδοί της αποστολής, μας προσέγγισαν για να προπαγανδίζουμε υπέρ της υποψηφιότητας του αθλητή τους ΕΛ ΚΕΡΟΥΖ με αντάλλαγμα την στήριξη του δικού μας ΚΩΣΤΑ ΚΕΝΤΕΡΗ.

Μάλιστα μας είπαν ότι, σε αυτούς τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ είναι η μοναδική ευκαιρία να εκλέξουμε και δικό μας Έλληνα αθλητή για εκπρόσωπο των αθλητών στη Δ.Ο.Ε. γιατί Ελλάδα είχε περίπου 800 αθλητές και ήταν μέσα στις 5 μεγαλύτερες αθλητικές αποστολές των Αγώνων…!!!

Ποιο  ήταν όμως το πρόβλημα;

Ο ΚΕΝΤΕΡΗΣ δεν έπρεπε να εκλεγεί γιατί κινδύνευε κάποια στιγμή σε περίπτωση εκλογής του να διεκδικήσει την θέση του ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ που είναι πάνω από 90 χρονών…!!!

Για να μην εκλεγεί όμως έπρεπε να αποσύρει την υποψηφιότητα του, αλλά αυτό ήταν αδύνατον γιατί θα έμπαινε κάποιος άλλος στη θέση του, άρα έπρεπε με κάποιο τρόπο να ακυρωθεί η υποψηφιότητα του χωρίς την δυνατότητα αντικατάστασης απο άλλο υποψήφιο…!!!

Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό ήταν να του στερηθεί η δυνατότητα  συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες , δηλαδή έπρεπε να του αφαιρεθεί η διαπίστευση (βλεπε φώτο) οπώτε δεν θα συμμετείχε στούς αγώνες …!!!

Στην όλη ιστορία έμπλεξαν  και την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑΝΟΥ γιατί θα αντικαθιστούσε πιθανά τον ΚΕΝΤΕΡΗ στην υποψηφιότητα!!!
Σημείωση: Θα μπορούσε να συμμετάσχει στους αγώνες και μετά να γίνει ο έλεγχος για αναβολικά, οπώτε θα του αφαιρούσαν το μετάλλιο και θα τον τιμωρούσαν χειρώτερα,αυτό το δικαίωμα το είχε, αλλά δεν θέλησε να το ασκήσει γιατί έπρεπε να φύγει τελείως απο τους αγώνες

Ποιο είναι όμως το τραγελαφικό της υπόθεσης;

Ότι σε περίπτωση θανάτου του κ. ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ, από φήμες λέγεται ότι ο αντικαταστάτης του θα είναι ο κ. ΚΟΥΒΕΛΟΣ (Σύζυγος της Κ. Μπακογιάννη)…!!!

Να θυμίσω οτι τελικά εκπρόσωποι των αθλητών στην Δ.Ο.Ε  στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας εκλεχτηκαν οι, ΕΛ ΚΕΡΟΥΖ απο το ΜΑΡΟΚΟ και ο ακοντιστής ΖΕΛΕΣΝΙΕ απο την ΣΛΟΒΑΚΙΑ...!!!  


Δεν υπάρχουν σχόλια: