Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

O ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ…!!!


Να δοθούν στην δημοσιότητα τα υπ, αριθμώ  2875/13.7.2007 και 2663/20.7.07 συμβόλαια της Συμβολαιογράφου Αθηνών κ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΕΛΕΚΗ- ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ με τα οποία το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ περιήλθε στην ΙΕΡΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ.
Από εκεί θα μαθευτεί όλη η αλήθεια και θα αποκαλυφθεί ο ρόλος του καθενός, δηλαδή,
Ποιος  έδωσε σε τι και πώς, δηλαδή ποιος είναι ο αγοραστής και ποιος ο πωλητής καθώς και το αντίτιμο…
Να δοθούν στη δημοσιότητα τα οικονομικά στοιχεία της  κατασκευής  του έργου  από την ΚΕΔ τα οποία τα διαχειρίστηκε ο κύριος ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ  που  ήταν και μέλος της επιτροπής για την οριστική παράδοση στην ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, για να δούμε σε σχέση από την αγοραπωλησία αν και πόσα έχασε το Ελληνικό δημόσιο.
Να δοθεί στην δημοσιότητα η επιστολή με αριθμό πρωτοκόλλου 1425/9.3.1/23η-11/6η/12/2007 του Καθηγούμενου που καθοδηγούσε τις διαδικασίες…!!!
Τα στοιχεία αυτά θα χύσουν άπλετο φώς στην επί της ουσίας διαδικασία.
Αν υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτόν τον τόπο, να   βρεθεί ένας εισαγγελέας που να θέλει  να ασχοληθεί με την υπόθεση μόνο και μόνο με αυτά τα τρία έγγραφα θα κάνει την δουλειά του…!!!

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ..ΜΠΛΕΞΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

7 κιβώτια συμβόλαια
Της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΤΗ

Εφτά κιβώτια απαιτήθηκαν για να συγκεντρωθούν και να αποσταλούν στους εισαγγελείς από τις αρμόδιες υπηρεσίες, όπως το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, όλα τα έγγραφα που πιστοποιούν τις...

μπίζνες ανάμεσα στη Μονή Βατοπεδίου και το Ελληνικό Δημόσιο.

Πάντως από χθες τα «ιερά συμβόλαια» και κάθε σχετικό πιστοποιητικό βρίσκονται στα γραφείο του εισαγγελέα Ηλία Κολιούση, ο οποίος μαζί με την Ελένη Σωτηροπούλου διενεργούν την προκαταρκτική εξέταση για τα «έργα και τις ημέρες» Δημοσίου και Μονής.

Από χθες μάλιστα φαίνεται πως άρχισε η εντατικοποίηση της έρευνας καθώς οι δύο εισαγγελείς «μοιράζουν» μάρτυρες και έγγραφα ώστε να ολοκληρωθεί το έργο τους το συντομότερο δυνατό.

Τον ρόλο του «ανακριτή» είχε χθες ο εισαγγελέας Κολιούσης, ενώπιον του οποίου προσήλθαν και κατέθεσαν δύο σημαντικοί μάρτυρες, καθώς πρόκειται για πρόσωπα τα οποία είχαν καταγγείλει το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου πολύ πριν πάρει τη δημοσιότητα που οδήγησε στην εκ νέου εισαγγελική παρέμβαση,

αφού οι παλαιότερες έρευνες που είχαν διενεργηθεί σχετικά κατέληξαν στο... αρχείο.

Ο Ξάνθης

Επί περίπου δύο ώρες κατέθετε χθες ο μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθωρίου Παντελεήμων, ο οποίος είχε καταγγείλει ήδη από τον Φεβρουάριο του 2004 το μεγάλο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου ζητώντας σε βάθος έρευνα για την εκχώρηση δημοσίων εκτάσεων στη Μονή.

«Η υπόθεση είναι σοβαρή και απαιτεί ανάλογη αντιμετώπιση. Θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες από τον προϊστάμενο της Κτηματικής Υπηρεσίας Ξάνθης μέχρι και τον αρμόδιο υφυπουργό» προειδοποιούσε -με δισέλιδη επιστολή του- ο κ. Παντελεήμων τον τότε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Λινό.

Ερευνα έγινε από εισαγγελέα Ξάνθης, αλλά οι σοβαρότατες καταγγελίες κατέληξαν στα αζήτητα καθώς η υπόθεση αρχειοθετήθηκε, όπως και η δεύτερη έρευνα ρουτίνας που έγινε δύο χρόνια μετά από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

Χθες ο μητροπολίτης Ξάνθης έθεσε υπόψη του εισαγγελέα όσα γνωρίζει για τις πράξεις των «κατακτητών», όπως τους παρομοίαζε στην επιστολή του, ενώ κατά την έξοδό του δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους, περιορίστηκε μόνο να πει ότι «ο μητροπολίτης πρέπει να κοιτάει τα συμφέροντα του λαού κι έτσι κάνει».

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πώς έκλεισαν τη Βουλή

Την ίδια ώρα που το ελληνικό κράτος κατέρριπτε το παγκόσµιο ρεκόρ δανεισµού διεκδικώντας από τις αγορές το ποσό του 1 δισ. ευρώ την εβδοµάδα(!) προκειµένου να εξυπηρετεί τις λήξεις των οµολόγων, τους τόκους του δηµόσιου χρέους και τα «φρέσκα» ελλείµµατα που δηµιουργούσε, ογκώδη κουτιά µε έγγραφα περνούσαν τις πύλες της Βουλής για να αποτελέσουν το αντικείµενο εξεταστικών επιτροπών.

Εκείνο το ζεστό απόγευµα και µόλις έναν µήνα πριν από τις ευρωεκλογές του Ιουνίου στο Μέγαρο Μαξίµου ενεργοποιήθηκαν τα αν*******κλαστικά της εξουσίας από την πληροφορία ότι το ΠΑΣΟΚ σχεδίαζε να καταθέσει στη Βουλή πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο των δοµηµένων οµολόγων.

Ο κ. Καραµανλής συζήτησε µε τον διευθυντή του γραφείου του κ. Ι. Αγγέλου και τον «υπερυπουργό» Εσωτερικών κ. Πρ. Παυλόπουλο και αποφάσισε να «κλείσει τη Βουλή».

Οι αντιρρήσεις του κ. Σιούφα, ο οποίος είχε δηµοσιοποιήσει το πρόγραµµα των κοινοβουλευτικών εργασιών της επόµενης εβδοµάδας, αγνοήθηκαν. Προεδρικό διάταγµα που υπέγραψε ο Πρόεδρος της Δηµοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας και θυροκολλήθηκε τη νύχτα εκείνης της Παρασκευής «επέβαλλε»
τη λήξη των εργασιών της Β’ τακτικής συνόδου της ΙΒ’ περιόδου της Βουλής και

εξασφάλισε την παραγραφή των ποινικών ευθυνών για όσες αποφάσεις ελήφθησαν

την πρώτη περίοδο της διακυβέρνησης Καραµανλή – µεταξύ 2004 και 2007.


ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!!!

THOUREIOS είπε...

Προφυλάκιση Εφραίμ: Ο εκθεατρισμός της «δικαιοσύνης», των δύο μέτρων και δύο σταθμών
Η απόφαση της προφυλακίσεως του ηγουμένου της μονής Βατοπεδίου Εφραίμ δεν ξαφνιάζει, εκνευρίζει θεοσεβείς και μη: Όλους όσους είναι απαλλαγμένοι από την εκτυφλωτική εμπάθεια κατά κληρικών, μοναχών, θρησκείας κι έχουν ανεπτυγμένη την κοινή περί δικαίου συνείδηση.

Το σκεπτικό της ανακρίτριας: ότι ο ηγούμενος Εφραίμ είναι ύποπτος τέλεσης νέων κακουργηματικών πράξεων, είναι εξωφρενικά αβάσιμο και για αυτό ο σεβασμός αυτής της απόφασης της ελληνικής «δικαιοσύνης» δεν μπορεί να....
θωρηθεί δεδομένος a priori.

Η δημοκοπία των διαπλεκόμενων βαρόνων των ΜΜ“Ε” και των ατιμώρητων κλεφτών πολιτικατζήδων είναι φυσικό να έχει μολύνει ορισμένους εγκεφάλους ανθρώπων με περιορισμένη κριτική ικανότητα. Όμως, είναι θλιβερή η διαπίστωση ότι και η ελληνική δικαιοσύνη απροκάλυπτά πλέον ενεργεί ως πρωτόσχολος μαθητής, του συστήματος που κατέστρεψε την Ελλάδα, εφαρμόζοντας δύο μέτρα και δύο σταθμά στις αποφάσεις της.

Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε αποκορύφωμα της πρόκλησης, που φτάνει στα όρια του εμπαιγμού της νοημοσύνης των πολιτών. Από τη μια ο τέως εισαγγελέας Σανιδάς έκανε τα πάντα επί των ημερών του για να μην καταλογιστούν ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπα (Ερώτ.: Διαπράττοντας κατάχρηση εξουσίας;) και από την άλλη έχουμε σήμερα την απόφαση για προφυλάκιση ενός αγιορείτη και μάλιστα όλως τυχαίως(;) χριστουγεννιάτικα, χωρίς κανένα νομικό έρεισμα που να δικαιολογεί την απόφαση αυτή.

Όχι αδικαιολόγητα, εξαιτίας του χρονικού συμβολισμού, θα μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι στο πρόσωπο του γέροντα Εφραίμ κάποιοι θεοβλαβείς επιδιώκουν, εκτός από τη διαπόμπευση του ιδίου του Εφραίμ, την αναστάτωση του πληρώματος των πιστών της Χριστιανικής Εκκλησίας, τούτες τις άγιες ημέρες που η Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη εορτάζει τη γέννηση του Σωτήρα Χριστού.


Όμως, αυτό που τελικά κατάφεραν οι δημοκρατίζοντες υπηρέτες της «Θέμιδος» είναι να εκθεατρίσουν τον ίδιο το θεσμό της Δικαιοσύνης. Υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα, εξυπηρέτησαν τη μικροκομματική σκοπιμότητα και ελαφρά τη καρδία, σαν δήμιοι λειτουργώντας, αποφάσισαν να στερήσουν το πολυτιμότερο αγαθό –την ελευθερία– μόνο από έναν άνθρωπο του αμφισβητούμενου (ενδεχόμενου) σκανδάλου στο οποίο έχει εμπλακεί σχεδόν ολόκληρο το απυρόβλητο κράτος της δικομματικής δικτατορίας της Ελλάδας, καθώς επίσης και συγγενικά πρόσωπα «πρωτοκλασάτων πολιτικών». Αίσχος!

Αυτή η δυσοσμία του αποστήματος (του συστήματος) δεν αντέχεται πλέον. Και οι κρίνοντες, πρέπει κρίνονται και να κατακρίνονται όταν χρειάζεται, μέχρι το δίκαιο να αποχτήσει τα δημοκρατικά χαρακτηριστικά της ομοιόμορφης εφαρμογής του προς όλους τους πολίτες, ανεξαιρέτως!

Με τη σιγουριά ότι τα προαναφερόμενα δεν έγιναν κατανοητά μόνο από τους ιδιοτελείς - έμμισθους προβοκάτορες που υπηρετούν τη «θεσμική σαπίλα», ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα στην «ελληνική» «δικαιοσύνη»!

Μιας που σήμερα, με τη θέλησή Του, γεννιέται –στο παχνί– από τον άνθρωπο, ο δημιουργός του ανθρώπου. Εκείνος που θα προδοθεί από τον άνθρωπό και θα καταδικαστεί από τον άνθρωπο και θα φραγγελωθεί από τον άνθρωπο και θα ξευτιλιστεί από τον άνθρωπό και θα σταυρωθεί από τον άνθρωπο και θα Αναστηθεί για τη σωτηρία του άνθρωπου, ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός…

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΙ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΘΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΙ ΟΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
Η Ντροπή για την Ελλάδα ηλθε μια ημέρα πρίν την Γέννηση του Θεανθρώπου .Την ώρα που θιγονται τα δικαιώματα των Ελληνων Πολιτών την Ωρα που οι Πολιτικοί και η πολιτική περνάει την μεγαλυτερη κρίση της νεώτερης ιστορίας σημερα ηλθε και η επισφραγιση του εξευτελισμου των θεσμων αλλά και ολόκληρου του πολιτικου συστήματος με την Προφυλάκιση του ΕΦΡΑΙΜ μια ημερα πριν τα Χριστουγεννα. ο ένοχος που πρέπει να πληρώσει για τη καταντια που εφεραν την χώρα μας αυτοι που μας κυβερνάνε τα τελευταια χρόνια!!! Η SIEMENS το ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ Η ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ ΜΟΧΘΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΟΧΟΣ !!!!
ΕΚΕΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ !!!ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΕ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ !!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ !!! ΟΜΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ !!!
ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!
ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜMΥΡΙΑ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΕΙ !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !

Εμείς δεν προσθέτουμε ούτε λέξη :

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΝΑΧΩΝ
epistolimonaxwn

Page history last edited by ANemos 3 years ago.

Επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής και στα κόμματα

Προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό της χώρας
τους 300 κ.κ.βουλευτάς της Βουλής
σε όλους τους κρατικούς φορείς και Μ.Μ.Ε.,
προς την Αρχιεπισκοπή και όλες τις Μητροπόλεις της Ελλάδος

Στην Ιερά Κοινότητα Αγίου Όρους και 20 Ιεράς Μονάς

ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ

ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
Σεβαστοί πατέρες και εν Χριστω αδελφοί χαίρετε πάντοτε εν Κυρίω,
Οι Κύπριοι μοναχοί του Βατοπεδίου κατ’εντολήν του ηγουμένου Εφραίμ Κουτσού, ρασοφόρο οραματιστή τύπου αγίας Αθανασίας του Αιγάλεω, από τό 1990, πού κατέλαβε παρανόμως τήν Ιερά αυτή Μεγίστη Μονή με μεθοδικότητα κατάφερε πολύ γρήγορα να απομακρύνει όλους τούς πατέρες της Ορθοδόξου ημών Πίστεως καί ιεράς παραδόσεώς μας κόβοντας γιά εμπορία πρώτα τά παρθένα δάση μέ τίς πηγές που ανήκαν στους μοναχούς και μετά τους πήρε και τα πλούσια ιερά κελιά τους, φυσικά με όλα τά υπάρχοντά τους με ανεκτίμητα αντικείμενα που είχαν από τους σεβαστούς γέροντες τους φυλάσσοντας αυτά μέσα στους ιερούς ναούς τους ανά τούς αιώνες καθώς καί όλα τά χρήματά τους καί τά κονάκια τους πού είχαν στη Θεσσαλονίκη από παλιά, όπως του πατρός Αγαθαγγέλου Κοζανίτη, 90χρονου γέροντα του Ι. κελίου Αγίου Νικολάου, 70ήκοντα έτη εν Αγίω Όρη…
που πήγε να τους ξεφύγει δίδοντας ευλογία τα πράγματά του στην Ιερά Μονή Δοχειαρίου τηλέφωνο 23770 2… πατήρ Γρηγόριος, ή 23… 23… πατήρ Αντύπας, πηγαίνοντάς εκεί από το στενό μονοπάτι,

διότι οι πονηροί κύπριοι κλείσανε το μοναδικό δρόμο που υπήρχε για τις Καρυές βάζοντας σιδερένια σύνορα με δύο φύλακες σκοπούς ἐξ ἀρχῆς ἐπί μονίμου βάσεως ζητώντας του να δώσει όρκο τυφλής υπακοής στόν Εφραίμ παραδίδοντας στο Βατοπέδι καί όλα τα χρυσά του.!!!

Αλλά tο ίδιο πράξανε στον Διάκο Δημήτριο Μυτιληναίο 90χρονο γέροντα του ιερού πλούσιου κελίου Κοιμήσεως της Θεοτόκου όπου 70 έτη έζησε εκεί με άλλους 7 πατριώτες του καλογήρους παράγοντας λάδια, μέλια και κρασιά πολλά, παραδοσιακά και αυτός ο κακόμοιρος προσπάθησε να ξεφύγει στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος τηλ. 23770 23… ή 23… παίρνοντας μαζί του και όλες τις λίρες του.!!! Αλλά ...

Τρίτος ο πατήρ Ανδρέας από το χωριό Άγιος Πρόδρομος Χαλκιδικής 100χρονος γέροντας του ιερού κελίου Αγίων Αρχαγγέλων 80ήκοντα έτη στο Άγιον Όρος πήγε και αυτός για λίγο στην ιερά Μονή Ξενοφώντος.... Αλλά ...

Τέταρτος ο πατήρ Παγκράτιος εκ Γοματίου Χαλκιδικής 100χρονος γέροντας του ιερού αρχαίου κελίου Αγίου Προκοπίου 3ου αιώνος με αγιογραφίες μοναδικές του διάσημου αγιογράφου Πανσέληνου, ξέφυγε όντως από τους Κύπριους μετά από 80ήκοντα έτη και πήγε στις Καρυές στη συνοδεία των αγιογράφων Ιωασαφέων πατρός Βασιλείου και πατρός Ιγνατίου τηλέφ. 23770 23...

και οι υποτακτικοί του πατήρ Νικηφόρος τηλ.23770 … και ο πατήρ Πρόδρομος τηλ.24… αργότερα έφυγαν σε σκήτες.

Έβδομος ο πατήρ Άνθιμος Βολιώτης 70χρονος γέροντας του Ιερού κελίου Γενέσεως της Θεοτόκου 40 έτη στο Άγιον Όρος διώχθηκε από τον Εφραίμ και πήγε στο Ιερόν Κελλίον Ζωοδόχου Πηγής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου,

ο δε πατήρ Δημήτριος Χιώτης έφυγε στο χωριό του Άγιος Απόστολος Πηλίου καθώς είδε αυτοπροσώπως, όπως μας είπε ο ίδιος, τον ρασοφόρο Εφραίμ Κουτσού μόνο του μέσα στο κεντρικό Ιερό Ναό του Βατοπεδίου να κάνει επικλήσεις πνευμάτων και να μεταμορφώνεται...

Ένατος ο πατήρ Αθανάσιος 90χρονος γέροντας του ιερού κελίου Προφήτη Ηλία, πέθανε από τη στενοχώρια του βλέποντας όλα αυτά.!!!
ΕΠΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΟΣ Β!

Δέκατος ο πατήρ Νικόλαος 90χρονος γέροντας του ιερού κελίου Αγίου Νικολάου (Αιγυπτίων) ζήτησε βοήθεια από τον επιχειρηματία κ.Πρόδρομο Εμφιετζόγλου ο οποίος του την προσέφερε αμέσως& και οι ρασοφόροι κύπριοι του πήρανε μόνο τον Αρσανά, κονάκι εκεί όπου ψαρεύανε οι υποτακτικοί του χρόνια πολλά πατήρ Μακάριος και πατήρ Χρυσόστομος τηλ. 23770 …

Ο πατήρ Γεώργιος 70χρονος γέροντας του ιερού κελίου Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου όπως και ο πατήρ Βασίλειος εξ Αθηνών ιερού κελίου Εισόδια της Θεοτόκου μαζί με τον π.Μόδιστο από το Νέο Σούλι Σερρών

αγοράσανε καραμπίνες και θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους, όπως μας λένε πολύ σύντομα εάν δεν επέμβει η πολιτεία να τους προστατέψει, από τον επικίνδυνο κύπριο ρασοφόρο Εφραίμ Κουτσού που θέλει να τους διώξει και αυτούς από τα ιερά κελιά τους όπως έδιωξαν τον μήνα αυτό τον πατήρ Δομέτιο εκ Θεσσαλονίκης τηλ. 2310 …

Εδιώξανε οι κύπριοι ακόμα και την συνοδεία 7 πατέρων του ιστορικού ιερού κελίου Αγίου Κωνσταντίνου + Ελένης 3ου αιώνος των τριών αυτάδελφων που έζησαν εκεί 80 έτη μαζί με τον κατά σάρκα πατέρα τους μοναχό Ιωάννη που ήλθαν στο Άγιον Όρος από τα Κατούχια της Μικράς Ασίας.

Ο πνευματικός παπά Μηνάς, ο πατήρ Γαβριήλ και ο πατήρ Χαράλαμπος. Και τελευταία οι τρεις γέροντες που έζησαν εκεί ο πατήρ Παΐσιος, ο π. Ανδρόνικος και ο π. Κωνσταντίνος που πολεμήσανε στην Πίνδο το 1940 διώχνοντας τους Ιταλούς και Γερμανούς με τη βοήθεια της Παναγίας αφήνοντας εμάς ελεύθερους,

οι δε υποτακτικοί των π. Λάζαρος, π. Ιάκωβος, ο π. Παΐσιος και ο π. Ιωακείμ πήγανε φιλοξενία στο ιερό κελλίον της Κοιμήσεως της Θεοτόκου του γέροντα πατρός Κυρίλλου. τηλ. 23770 2… στην έρημο Καψάλα που οι μακεδονομάχοι παππούδες τους διώξανε τους Βουλγάρους το 1912 από τη Θεσσαλονίκη.

Τώρα, ο επικίνδυνος Εφραίμ πούλησε στους Βουλγάρους με ομόλογο το ιερό κελλίον του Αγίου Κωνσταντίνου με όλη την απέραντη περιοχή του για ένα τενεκέ λίρες όπως μας είπε ο Βούλγαρος μοναχός βοτανολόγος πατήρ Νεκτάριος τηλ.23770 2…
ότι ο αγοραστής πατριώτης του π. Βενέδικτος προηγούμενος της Ι.Μ.Ζωγράφου (Βουλγαρικό) είναι του παλιού κόμματος της Βουλγαρίας με βλέψεις κατακτητικές για τη Μακεδονία.

Στην Ιερά Σκήτη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου με τα 24 κελιά διώξανε οι κύπριοι κατ’εντολήν πάλι του ρασοφόρου Εφραίμ Κουτσού και τους 24 νέους μοναχούς παίρνοντάς τα μετόχια τους έξω και τις επιχορηγήσεις για τη σκήτη
οι κύπριοι βατοπεδινοί και οι φτωχοί καλόγεροι φύγανε όλοι μαζί στην Άμφισσα και κάνανε δικό τους μοναστήρι της Παναγίας Ελευθερώτριας- Οδηγήτριας αφήνοντας ολομόναχον εκεί οι Κύπριοι τον δικό τους γέροντα π. Νεκτάριο να φυλάγει τη σκήτη τώρα, από τις κουκουβάγιες και τις αλεπούδες. τηλ. 23770 23…ή 23770 24…

καθώς επίσης πήρε ο Εφραίμ και το ιερόν κελλίον Αγίου Υπατίου του 70χρονου γέροντα πατήρ Ιλαρίωνα πρακτικό γιατρό του Αγίου Όρους ο οποίος έπαθε εγκεφαλικό από τη στενοχώρια του και πέθανε όπως μας είπε ο αγροφύλακας Κωνσταντίνος Πούλιος εκ χωρίου Ν. Ρόδα Χαλκιδικής.

Ο δε 70χρονος γέροντας του ιερού κελίου Γενέσεως της Θεοτόκου πατήρ Αβράμιος πήρε τα λεφτά του και έφυγε μια νύχτα κρυφά από τους Κύπριους και πήγε στις Καρυές στο ιερό κελί της Υπαπαντής του Χριστού του πατρός Γερασίμου Πρασακάκη, τηλ. 23770 23… για να κοιμηθεί εν Κυρίω. Αμήν.

ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: ΠΟΙΟΣ ΕΚΡΥΨΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΟΥΡΕΙΕ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙΣ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΗΛΙΑ ΚΟΛΙΟΥΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ ΚΑΤΣΑΒΡΙΑΣ kassianos@in.gr

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΟΣ Γ!

Εις την σκήτη της Κολιτσού στο ιερό κελίο Άγιοι Θεόδωροι τηλ.23… ο 80χρονος γέροντας πατήρ Βασίλειος πέθανε μόνος του από καρδιά βλέποντας όλα αυτά. Τώρα εκεί μένει προσωρινά ο πατήρ Ιωανίκειος εκ Λήμνου πρώην Ιβηρίτης που παγιδεύτηκε από τους Κύπριους και δεν ξέρει τί να κάνει....

Δυστυχώς εκεί κοντά του μένουν μόνον οι συνοδείες των δύο πνευματικών Ρουμάνων του τυφλού παπά Διονυσίου και του παπά Γιάννη γέροντα του πατρός Αυγουστίνου που τους έχει τρομοκρατήσει παντελώς ο Εφραίμ Κουτσού.


Όσο δε την συνοδεία του γέροντος πατρός Νήφωνα εκ της Προύσας της Μικράς Ασίας τους έχει πάρει τα νερά από τις πηγές τους, εκβιάζοντάς τους έτσι να φύγουν από το ιερό κελί της Αγίας Άννας ο πατήρ Αντώνιος και πατήρ Γρηγόριος.

Στις Καρυές οι Κύπριοι για το ιερό κελί Αγίου Χαραλάμπους Βατοπεδινό, του πατρός Παϊσίου Κρητικού δεν του δώσανε ούτε ένα ευρώ από τα 400.000 ευρώ που πήρανε για την ανακαίνισή του, από το τελευταίο πακέτο στήριξης τον 15Αύγουστο του 2008 που αν μιλήσει αλίμονο του, φόβος και τρόμος ο Εφραίμ Κουτσού...

Εδώ στο ιερό κελλίον του Αγίου Χαραλάμπους το 1990 ζούσε ο άγιος 80χρονος γέροντας π.Χαράλαμπος ο κομποσχοινάς, όπου πέθανε από τη στενοχώρια του όταν βρήκε ένα πρωί νεκρό το 40χρονο καλόγερό του π.Χαράλαμπο Βολιώτη που ήλθε από την Αμερική να γίνει μοναχός, δημοσιογράφος το κατά κόσμον επάγγελμα και έκανε έρευνα για τη Μασονία, πώς δρούσε στο Άγιον Όρος... διότι ο Εφραίμ δεν τον έγραφε και αυτόν στο Μοναχολόγιο του Βατοπεδίου όπως συνήθως... περισσότερα γνωρίζει ο παλιός Γραμματέας του Αστυνομικού Τμήματος Καρυών 23770 2….

Ο Χιώτης 90χρονος γέροντας του ιερού κελίου Αγίου Νικολάου πατήρ Δαμασκηνός Ροδάκης, αγιογράφος, τηλ.23770… δεν του επιτρέπει ο Εφραίμ να μοιράσει τώρα τα υπάρχοντά του στους φτωχούς, όπως λέει το Ευαγγέλιο του Χριστού, προτού πεθάνει μια και δεν του επιτρέπουν να έχει υποτακτικό βοηθό διάδοχο...

Ο δε 80χρονος γέροντας Κοζανίτης π. Θεόδωρος ο ξυλογλύπτης εγκατέλειψε το ιερό κελίο της Αναλήψεως όπως και ο παραδελφός του πατήρ Ανδρέας και πήγε στην ιερά Μονή Κωνσταμονίτου 23770 …ή 23770 …, για να ησυχάσει από τους Κύπριους Βατοπεδινούς.


Όσο για τον γέροντα της Ζωοδόχου Πηγής που είναι μέσα στο Λάκκο δεν ξέρουμε από χρόνια τί απέγινε και χάθηκε παντελώς από το πρόσωπο της γης όπως ο παπά Νεκτάριος Λουκοβίτης τηλ.23770 …. Ίσως γνωρίζει κάτι ο γείτονάς του π. Συμεών Δανούκας εκ Καβάλας γέροντας του ιερού κελίου Αγίου Κλήμη τηλ. 23770 ….

Ανώνυμος είπε...

Κύπρου: "Ο ηγούμενος Εφραίμ προσβάλει την Ορθοδοξία" Ημ. Δημοσίευσης: Oct 11, 2009
Hits: 1859 | Εκτύπωση Αποστολή Λευκωσία, του Αριστείδη Βικέτου
«Ο ηγούμενος Βατοπεδίου Εφραίμ προσβάλει το Άγιον Όρος, την Εκκλησία της Κύπρου, αφού είναι Κύπριος, και γενικά όλη την Ορθοδοξία», εκτιμά ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, σχολιάζοντας την προχθεσινή απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κομοτηνής, το οποίο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή.
H απόφαση του Δικαστηρίου μας θλίβει, παρατήρησε ο Μακαριώτατος.

Ο Κύπρου Χρυσόστομος εξέφρασε την ελπίδα να είναι η τελευταία φορά, που το όνομα του (του ηγουμένου Εφραίμ) ακούγεται μέσα σε Δικαστήρια, γιατί, όπως είπε,

«αν αυτό συνεχιστεί, θα είναι εις βάρος όλης της Ορθοδοξίας και του αγιωνύμου Όρους».

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑΡΡΑΛΕΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΩΣΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.
ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΝΙΑΣΕΙ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΠΑΔΟΚΑΛΟΓΕΡΟΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΟΥΡΕΙΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΑΝ 250 ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, Η Κ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΛΟΚΡΗΡΩΘΗΚΕ Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΒΓΑΛΕ 150.000.000 ΕΥΡΩ

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΒΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΕΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ, ΜΕ ΟΛΟΧΡΥΣΕΣ ΡΑΒΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΑ, ΡΟΥΜΠΙΝΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ ΣΤΙΣ ΜΗΤΡΕΣ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ, ΜΕ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΡΩΜΑΪΚΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ, ΒΡΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ 1.500.000 ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 2.500.000, ΕΠΙΣΗΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΕΓΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ, ΑΚΟΜΗ 6.000.000 ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΦΤΩΧΙΑΣ. Η ΧΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΕ ΒΙΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΡΩΝΕΤΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΚΑΤΑ 4.000.000 ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ 2.500.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΒΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ;

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ....ΟΥΑΙ... ΤΡΙΞΙΜΟ ΟΔΟΝΤΩΝ... ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΩΝ, ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ, ΔΩΡΕΑΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑ Κ.Λ.Π ΠΡΑΞΕΙΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΑΪΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΟ ΕΞΩΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΠΑΓΚΑΡΙΑ, ΚΕΡΑΚΙΑ, ΔΩΡΕΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΥΤΑ. ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.
ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΚΩΤΙ, ΞΕΡΥΘΜΙΣΤΙΚΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΤΟΥ, ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΠΙΕΣΗ ΚΛΠ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΥΨΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 4 ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΛΗΓΕΙ Η ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. Ε ΜΕΤΑ ΑΝΕΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΣΤΟΥ ΒΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ

Ο γεροντας ΕΦΡΑΙΜ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ .ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΤΩΝ , ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο γεροντας ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ . ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΣΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΘΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ . ΟΛΑ ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΥΝΙΔΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕΓΑ ΜΑΣΣΩΝΟ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΞΑΝΘΗΣ . ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ .ΕΚΧΡΗΣΤΙΑΝΕΖΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΚΛΠ
ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ . ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ( ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ) ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ

THOUREIOS είπε...

αγαπητε φιλε 12:17,είμαι απόλυτα σύμφωνος με τα λεγομενά σας γιατι εχω καταλάβει ακριβώς το ρόλο του ΕΦΡΑΙΜ , πιστεύω οτι με όλα αυτα που γινονται στις μέρες μας προσπαθούν να τον βγάλουν απο τη μεση επιδή ακριβώς γνωρίζει πολλά για τα κατορθώματα των αστερων της πολιτικής μας και τους τρομάζει...!!!
Ο γέροντας ΕΦΡΑΙΜ με ικανοποιεί που χαίρει της εκτίμησης ολοκλήρου της ορθοδοξου Ελληνικής Εκλησίας και αυτο μου αρκεί...

Ανώνυμος είπε...

ο κ. Ζορµπάς παρέδωσε ένα «δηλητηριώδες» πόρισµα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, που αναφερόταν σε ευθύνες πολιτικών προσώπων και σε διοχέτευση προµηθειών σε «συγκεκριµένο πολιτικό χώρο».


|||||||| Πώς έκλεισαν τη Βουλή.....


Την ίδια ώρα που το ελληνικό κράτος κατέρριπτε το παγκόσµιο ρεκόρ δανεισµού διεκδικώντας από τις αγορές το ποσό του 1 δισ. ευρώ την εβδοµάδα(!) προκειµένου να εξυπηρετεί τις λήξεις των οµολόγων, τους τόκους του δηµόσιου χρέους και τα «φρέσκα» ελλείµµατα που δηµιουργούσε, ογκώδη κουτιά µε έγγραφα περνούσαν τις πύλες της Βουλής για να αποτελέσουν το αντικείµενο εξεταστικών επιτροπών.

Εκείνο το ζεστό απόγευµα και µόλις έναν µήνα πριν από τις ευρωεκλογές του Ιουνίου στο Μέγαρο Μαξίµου ενεργοποιήθηκαν τα αντανακλαστικά της εξουσίας από την πληροφορία ότι το ΠΑΣΟΚ σχεδίαζε να καταθέσει στη Βουλή πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο των δοµηµένων οµολόγων.

Ο κ. Καραµανλής συζήτησε µε τον διευθυντή του γραφείου του κ. Ι. Αγγέλου και τον «υπερυπουργό» Εσωτερικών κ. Πρ. Παυλόπουλο και αποφάσισε να «κλείσει τη Βουλή».

Οι αντιρρήσεις του κ. Σιούφα, ο οποίος είχε δηµοσιοποιήσει το πρόγραµµα των κοινοβουλευτικών εργασιών της επόµενης εβδοµάδας, αγνοήθηκαν. Προεδρικό διάταγµα που υπέγραψε ο Πρόεδρος της Δηµοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας και θυροκολλήθηκε τη νύχτα εκείνης της Παρασκευής «επέβαλλε» τη λήξη των εργασιών της Β’ τακτικής συνόδου της ΙΒ’ περιόδου της Βουλής και εξασφάλισε την παραγραφή των ποινικών ευθυνών για όσες αποφάσεις ελήφθησαν την πρώτη περίοδο της διακυβέρνησης Καραµανλή – µεταξύ 2004 και 2007.

|||||||| Μαύρο πολιτικό χρήμα

Γνώστης των µυστικών διεργασιών στο εσωτερικό της τότε κυβέρνησης βεβαιώνει ότι η κυβερνητική ηγεσία έδειχνε έντονο ενδιαφέρον για το σκάνδαλο των «δοµηµένων οµολόγων».


Επρόκειτο για µια κλασική υπόθεση διακίνησης µαύρου πολιτικού χρήµατος µέσα από την εµπλοκή των ασφαλιστικών ταµείων σε αγορές σύνθετων χρηµατοοικονοµικών προϊόντων που κυριάρχησε στην επικαιρότητα το 2006 και το 2007 έπειτα από διαδοχικές αποκαλύψεις του «Βήµατος».

Αν οι οργανωτές της απάτης είχαν αφεθεί ανενόχλητοι να επιβαρύνουν την κοινωνική ασφάλιση µε τα «σύνθετα σκουπίδια» τους, τότε µεγάλα ασφαλιστικά ταµεία θα είχαν χρεοκοπήσει ταυτόχρονα µε το ξέσπασµα της παγκόσµιας χρηµατοοικονοµικής κρίσης.

|||||||| Μηχανισμός παραγραφής σκανδάλων

Τα δοµηµένα οµόλογα δεν ήταν µόνο η αιτία της αιφνιδιαστικής λήξης των εργασιών της Βουλής τον Μάιο του 2009.

Ηταν ταυτόχρονα η αιτία της προκήρυξης πρόωρων εκλογών τον Αύγουστο του 2007.

Το νωπό τότε σκάνδαλο είχε αναλάβει να διερευνήσει ο επικεφαλής της Αρχής κατά του ξεπλύµατος µαύρου χρήµατος κ. Γ. Ζορµπάς.

Ο άλλοτε εκλεκτός των «νεοκαραµανλικών» τοποθετήθηκε το 2004 Γραµµατέας Εξοπλισµών αλλά σύντοµα αποδείχθηκε «απείθαρχος», µε αποτέλεσµα να τον µετακινήσουν στην Αρχή για το ξέπλυµα προκειµένου να τον ξεφορτωθούν.


Η ειρωνεία είναι ότι το σκάνδαλο των οµολόγων «έπεσε» στα χέρια του κ. Ζορµπά αφού ανήκε στην αρµοδιότητα της Αρχής! Αποφάσισε να το διερευνήσει µόνος του αρνούµενος να παράσχει οποιαδήποτε πληροφόρηση.

Στις αρχές Αυγούστου του 2007, και όταν η εξουσία απολάµβανε τα κότερα και τις (κατά κανόνα αυθαίρετες) επαύλεις των ευνοουµένων της,

ο κ. Ζορµπάς παρέδωσε ένα «δηλητηριώδες» πόρισµα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, που αναφερόταν σε ευθύνες πολιτικών προσώπων και σε διοχέτευση προµηθειών σε «συγκεκριµένο πολιτικό χώρο».

Προφανώς δεν εννοούσε τους Οικολόγους Πράσινους...

Στις 13 Αυγούστου 2007 η Εισαγγελία Πρωτοδικών επικαλέστηκε το τυπικό γεγονός ότι το πόρισµα δεν είχε υπογραφεί από όλα τα µέλη της Αρχής (αλλά µόνο από τον κ. Ζορµπά).

Το αποκάλεσε «µη σύννοµο» και το επέστρεψε στην Αρχή αντί να το προωθήσει στη Βουλή.