Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΓΙΑΤΙ Ο Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΓΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…....!!!!


Σχόλια από Αθανασόπουλο Περικλή
G.A.PAPANDREOU
Αυτές τις δύσκολές ώρες που πρέπει να παρθούν ίσως οι κορυφαίες αποφάσεις για το που θα ανήκει ο τόπος, ο Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ  να είμαστε σίγουροι ότι «ξέρει πάρα πολύ καλά τι κάνει»…
Αν παρατηρήσει κάποιος τις κινήσεις του είναι μεθοδευμένες και σίγουρα κατευθυνόμενες…!!!

ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
Με μία κίνηση πρώην ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας  κ. Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ, «άδειασε» και τον τελευταίο που είχε την ελπίδα ότι θα μπορούσε να πραγματοποιήσει κάποιο στρατιωτικό πραξικόπημα…!!!
Μέσα απο το  ΠΑ.ΣΟ.Κ οπως δείχνουν τα πράγματα, μην περιμένουμε κάποια αλλαγή σκηνικού, ο ΓΑΠ τους έχει όλους να  ανησυχούν για την καρέκλα τους, και τρέμουν μήπως και δεν είναι καλά παιδιά οπώτε δεν τους συμπεριλάβει στη λίστα στις επόμενες εκλογές.



Απ ότι φαίνεται ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ εκτελεί τις εντολές, ( για τις υπογραφές των συμβάσεων παραχώρησης του Εθνικού μας πλούτου ), σε κοινή γραμμή με τον ΓΑΠ,  και απ ότι δείχνουν τα πράγματα θα τα καταφέρει…!!!
Με απλά λόγια ο ΓΑΠ είναι κυρίαρχος  στην ΕΥΡΩΠΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΠΑΣΟΚ- ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ (εκβιαστικά)…!!!
Ο μόνος που φωνάζει δημόσια και ανούσια είναι ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,με στόχο να διατηρήσει το ποσοστό του ρίχνοντας καμιά κορώνα που και πού, και γιατί όχι να πάρει και το ποσοστό του στις διαπραγματεύσεις όντας κυβερνητικός ,που δεν θα είναι ουδόλως καταφρονημένο , τέτοιο που να μην ξαναέχει ποτέ οικονομικό πρόβλημα…!!!
Ο Σαμαράς με τους ελάχιστους που συμμετέχει στην κυβέρνηση,  με κορυφή τον πολύ φιλόδοξο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ που στοχεύει σε βασικό ρόλο στην μετά ΠΑΠΑΔΗΜΟΥεποχή, ίσως και σε ένα νέο πολιτικό σχηματισμό, προσπαθεί να εξιλεωθεί βάζοντας όριο για τις εκλογές που εκ των πραγμάτων ο ίδιος ουδόλως επιθυμεί στην παρούσα φάση.
Τα άλλα κόμματα με εξαίρεση τον Τσιπρα που κάνει μια προσπάθεια για μια ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, το ΚΚΕ, εμμένει στις δογματικές του συμπεριφορές, ενώ ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ, προσπαθεί να εισπράξει τις διαρροές του ΠΑΣΟΚ, για να τις ξαναπουλήσει μελλοντικά με πολλαπλά οφέλη…!!!

ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Στο εξωτερικό και κυρίως στις ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ  ξέρουν πολύ καλά τι γίνεται και οτι όλα προχωρούν σύμφωνα με το σχέδιό τους , οι μόνοι που «φαίνονται» προβληματισμένοι είναι οι Ευρωπαίοι ΜΕΡΚΕΛ-ΣΑΡΚΟΖΙ!!!
Σε κάθε περίπτωση ο Γ.Α.Π παίζει το τελευταίο του χαρτί με το PSI το οποίο περάσει η όχι αυτός θα δικαιωθεί, γιατί στην περίπτωση που περάσει θα αποδειχθεί το καλό παιδί των ευρωπαίων γιατί θα κερδίσουν «υποδουλώνοντας» τις Ελληνικές Τράπεζες, ενώ στην αντίθετη περίπτωση θα γίνουν τα αφεντικά της Ελλάδας οι Ελληνικές Τράπεζες…!!!
Στην δεύτερη περίπτωση ο ΓΑΠ θα πει στον Ελληνικό Λαό ότι δεν «υποδούλωσε» τη χώρα στους Ευρωπαίους, και θα ζητήσει να συνεχίσει την ηγεμονία του απειλώντας το ντόπιο κατεστημένο ότι θα στρέψει τον λαό σε αποσταθεροποίηση, οπότε θα ξαναμπεί το σύνθημα αντί το « ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ η ΤΑNΚΣ»…"ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ η ΤΑNΚΣ»…!!!
Σε κάθε περίπτωση ο ΓΑΠ θα βγει κερδισμένος…!!!

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΦΡΑΙΜ
Το πρόβλημα που εμφανιστήκικε τελευταία με την θρησκεία είναι που δεν τους βγαίνει και στην περίπτωση που το έχουν υπολογίσει καλώς, αλλιώς δεν θα διστάσουν να προχωρίσουν στα άκρα, η τουλάχιστον να δώσουν στους Ρώσους τμήμα του Ορυκτού Πλούτου της Χώρας και να τελειώνουν...!!!

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
Αυτός είναι που δεν πρόκειται ποτέ να πάρει τα πράγματα στα χέρια του, απλά και μόνο, γιατί ποτέ δεν έμαθε να τα παίρνει, γιατί πάντα , από σύσταση Ελληνικού Κράτους ,καθοδηγείται από τα ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και την στιγμή που έρχεται η ώρα να τα αντιμετωπίσει, εκβιάζεται και τρομοκρατείται…
Η απόδειξη γι αυτά είναι ότι του έχουν «φορτώσει» ένα προβληματικό ΣΥΝΤΑΓΜΑ που δεν πρόκειται να το ξεφορτωθεί ποτέ…!!!

Μην τρέφουμε αυταπάτες και πρέπει να καταλάβουμε ότι όλο το πολιτικό σύστημα είναι στο "κόλπο" για την συνεκμετάλλευση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...!!!

Η ΛΥΣΗ…!!!
Μόνο αν αποφασίσει η Ελληνική Δικαιοσύνη να κάνει την δουλεία της και να στείλει στη φυλακή αυτούς που καταδυναστεύουν την χώρα στη νεώτερη ιστορία της….!!!
Σε διαφορετική περίπτωση αν μπορούσαν στην παρούσα συγκυρία να ενωθούν οι αριστερές δυνάμεις, για πρώτη φορά θα διέλυαν τον δικομματισμό και θα έφερναν τα πάνω κάτω στη χώρα…!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το κρυφο χαρτι του ΓΑΠ τωρα αρχιζει να φαινεται μεγαλα τα συμφεροντα!!!!!!