Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ…!!!


Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ
E. ΑΡΓΥΡΗΣ
 «Αυτός ο κύριος δεν μπορεί να συνεχίσει να βρίσκεται στο προεδρείο της Βουλής. Πρέπει να σηκωθεί και να φύγει. Εγώ δεν μπορώ να έχω καμία σχέση μαζί του. Προκάλεσε τερατώδες ζήτημα εις βάρος μου και εις βάρος άλλων συναδέλφων ενδεχομένως».

Με αυτά τα λόγια προέβη  χθες σε ευθύ εκβιασμό ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης  Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ κατά του αντιπροέδρου της Βουλής και προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου Πόθεν Εσχες Ευάγγελου Αργύρη…!!!

Και συνέχισε,
«Το ότι επιμένει σημαίνει ότι ο άνθρωπος δεν έχει συνείδηση ούτε τι είναι ούτε πού βρίσκεται. Κι αν νομίζει ότι θα περάσει έτσι αυτό, κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Υπάρχουν και όρια. Πρέπει να προστατεύσουμε τα ατομικά μας δικαιώματα ως Έλληνες πολίτες».
Ο Ευάγγελος Αργύρης έχει ζητήσει εξηγήσεις μέχρι την Τετάρτη ,και αν δεν τις έχει θα δώσει τα ονόματα των 11 και πλέον βουλευτών που παρουσιάζουν κενά στην αιτιολογία των εισοδημάτων σε σχέση με τις καταθέσεις στην δημοσιότητα…!!!
Όχι στην δημοσιότητα κύριε Αργύρη αλλά στον εισαγγελέα για να ερευνήσει και να τα παραπέμψει στην εξεταστική επιτροπή της βουλής…
 
Από που πηγάζει η δύναμη για τέτοιες συμπεριφορές από τον ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;
Κύριοι βουλευτές δεν φοράτε παντελόνια; Δεν καταλαβαίνετε ότι σας παίρνει μπάλα όλους η απειλή του Πάγκαλου;
Πως ανέχεστε μια τέτοια συμπεριφορά ;
Ο Ευάγγελος Αργύρης αυτή την στιγμή θέλει στήριξη, αν δεν την έχει από σας θα την έχει από τον Ελληνικό λαό.
Μπράβο κύριε Αργύρη αυτή η κίνηση θέλει τόλμη και θάρρος, αν κάνετε πράξη αυτά που είπατε θα χτίσετε ένα λιθαράκι για την εξάρθρωση αυτής της   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ  που μαστίζει την χώρα στην νεότερη ιστορία…!!! 

Να σημειωθεί οτι στην πλειοψηφία τους οι βουλευτές έχουν καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ...!!!


Να απο πού παίρνει δύναμη ο Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ και δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν....Δείτε το video









Δεν υπάρχουν σχόλια: