Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ο THOUREIOS ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ...!!!


Δεν είναι τυχαίο που ο Ηγούμενος Εφραίμ  χαίρει της εκτίμησης όλης της Ορθοδόξου Ελληνικής χριστιανικής εκκλησίας…!!!
Ο ρόλος του ΕΦΡΑΙΜ για όποιους καταλαβαίνουν και βλέπουν λίγο παραπέρα ήταν πολύ σημαντικός και με αυτά που συμβαίνουν τελευταία στη χώρα μας άρχισε να «ενοχλεί» τους πολιτικούς και έπρεπε να φύγει από την μέση….!!!
Μη νομίζετε ότι για να μπορεί να σταθεί η Ορθοδοξία έχει να παλέψει με «αγγέλους» …!!!
Η θρησκεία μας έχει το προνόμιο να είναι μοναδική και να έχει ταυτιστεί με τον Ελληνισμό και με τους Έλληνες…!!!
Οι προσπάθειες των σημερινών πολιτικών συντελούν στην απαξίωση των Ελληνικών θεσμών και κυρίως των χριστιανικών εθίμων…!!!
Το Υπουργείο παιδείας «αλλοιώνει» τα βιβλία της εκπαίδευσης των παιδιών μας στα μαθήματα των θρησκευτικών, προσπαθώντας να καταργήσει την πίστη και να την αντικαταστήσει με την θρησκευτική μόρφωση ισοπεδώνοντας την αφοσίωση στα χριστιανικά ινδάλματα των πιστών, προσπαθώντας να τα κάνει απλά να ενημερώνονται για τα είδη των θρησκειών και τις διαφορές τους…!!!
Πρέπει όλοι οι Έλληνες να καταλάβουμε ότι η θρησκεία μας δηλαδή η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία απειλείται…!!!
Για να μπορέσoυν να επιφέρουν μεγαλύτερα αποτελέσματα κατά της Ορθοδοξίας χτυπούν κατευθείαν στην καρδιά της, δηλαδή στο ΑΓΙΟΝ  ΟΡΟΣ…!!!
Το χειρότερο απ όλα είναι ότι επιχειρείται απαξίωση του ρόλου του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ και κατ, επέκταση προσπάθεια  "νόμιμης"  παρέμβασης στα εσωτερικά  της Ορθοδόξου Εκκλησίας απο την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…!!!

Ο THOUREIOS ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ και δεν θα δημοσιεύσει άρθρα που «βάλλουν» κατά της  προσωπικότητας του…!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας και χαίρομαι πολύ που εσείς είστε υπέρ του γεροντος

Ανώνυμος είπε...

Η προφυλάκιση του Εφραίμ αποτελεί μόνο ένα μέρος της επίθεσης κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας. Η επίθεση αυτή είναι πολύπλευρη και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη καθώς με την Εκκλησία ισχυρή, το σχέδιο διάλυσης του Ελληνισμού δεν μπορεί να υλοποιηθεί.

Η Ορθοδοξία αποτελεί την προτελευταία άμυνα του Ελληνισμού. Η τελευταία μας άμυνα είναι ο απόδημος Ελληνισμός αλλά αν φτάσουμε μέχρι εκεί, θα έχουμε ήδη πληρώσει ακριβά το τίμημα της παγκοσμιοποίησης και θα έχουμε χάσει κάποια πράγματα από την πατρίδα μας ανεπιστρεπτί.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η υπόθεση θα αποτελέσει την αφορμή για την κατακρήμνιση του σάπιου συστήματος της Πολιτικής εξουσίας!Ο Γέροντας θα αποτελέσει το Δούρειο ίππο μέσα στα σπλάχνα της Δικαιοσύνης και η κατάληξη είναι γνωστή για όλους...Καλή δύναμη και πολύ Προσευχή απ' όλους για να υποστούμε τα λιγότερα...!Ο Θεός μαζί μας.