Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Π. ΚΑΜΜΕΝΟ…!!!

Σχολιάζει ο Αθανασόπουλος Περικλής .

Με την  ευκαιρεία της ίδρυσης νέου κόμματος υπο τον κ. Π. ΚΑΜΜΕΝΟ και με τις γνώσεις του γύρω απο τα ταπεζικά και χρηματηστηριακά παιγνίδια μου ήρθαν στο νου τα σύμβάτα στην  περίοδο του 1999,  τότε που « όλα φούσκωναν» και έτρεχαν σωρηδόν οι Έλληνες να αποθέσουν «στον παράδεισο του χρηματιστηρίου», τις οικονομίες τους.

Τότε που αρκετοί πουλούσαν ακίνητα για να κερδίσουν την «επίγεια βασιλεία».

Για τους ενόχους τίποτα δεν έγινε εως σήμερα, και  μετά από 12 χρόνια όλοι το κάνουν γαργάρα και δεν αναφέρονται καθόλου σε αυτό.

Απ ότι φαίνεται ο κ. ΚΑΜΕΝΟΣ είναι άριστος γνώστης των διαδικασιών σε τυχερά τραπεζικά παιγνίδια, άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος για το ότι γνωρίζει πολύ καλά την διαδικασία με τα CDS  και τα σχετικά..!!

Υπάρχει Έλληνας που πιστεύει ότι ο κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ δεν ξέρει τι ακριβώς έχει γίνει με το χρηματιστήριο εκείνη την Εποχή;

Μήπως ο κ, ΚΑΜΕΝΟΣ μπορεί να μας δώσει το ονόματα αυτών  που υπονοούσε  η ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στη βουλή τον ΟΚΤΩΒΡΗ του 2010, ότι έβγαλαν πολλά χρήματα στο χρηματιστήριο;
Ορίστε λοιπόν κ. ΚΑΜΜΕΝΕ ,πεδίον δόξης λαμπρό, βοήθησε να ξεβρωμίσει ο τόπος από αυτούς που κονόμησαν από τις μετοχοποιήσεις των κρατικών εταιρειών, ΟΤΕ-ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ- ΤΑΧ.ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ- ΕΥΔΑΠ-ΕΛΛ.ΤΑ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ-ΟΠΑΠ..κλπ). Βγάλε τα ονόματα τους.

Και κάτι άλλο για να μην ξεχνιόμαστε, ας  ανοίξεις  και τον φάκελο των ΟΛΥΜΠΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ για να δούμε που πήγαν τα 1,5 τρις δραχμές που βιάστηκε να τον κλείσει ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ…!!!

ΔΥΣΚΟΛΗ  Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΝΟ…!!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ…!!!

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΞΕΧΝΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙ…!!!

THOUREIOS

Δεν υπάρχουν σχόλια: