Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Σχέδιο Βρυξελλών και νταβατζήδων για αναβολή των εκλογών!!!

Ένα ύπουλο παιχνίδι σε βάρος του ελληνικού λαού και της βούλησής του να αλλάξει σελίδα και να προχωρήσει μέσω των εκλογών, σχεδιάζει η Κομισιόν και οι εγχώριοι ντελίβερι μπόις των media.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κομισιόν έχει ετοιμάζει ένα σενάριο που κάνει λόγο για αναβολή των εκλογών και σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, προσπάθεια με...
κάθε τρόπο να ανακοπή η πιθανότητα αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας, να σωθούν οι πιστοί στην τρόικα Πασόκοι και να πάμε σε κυβερνήσεις συνεργασίας με τον πάντα πρόθυμο κ. Παπαδήμο.

Το σενάριο των εκλογών, όποτε το θελήσουν οι δανειστές μας, σας το έχουμε αναφέρει αρκετές φορές από αυτές τις σελίδες. Γράφαμε μάλιστα πριν μερικές εβδομάδες ότι υπάρχει και έγγραφο στην Κομισιόν το οποίο κάνει λόγο για σχέδιο ώστε να μη στηθούν κάλπες τόσο σύντομα.

Οι πληροφορίες μας, όμως, πλέον κάνουν λόγο για γενική συστράτευση των αξιωματούχων στις Βρυξέλλες και των εδώ συνεργατών τους ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες που δε θα επιτρέπουν την προσφυγή στις κάλπες.

Ορισμένα περιστατικά δεν είναι τυχαία:

Για παράδειγμα, η αναβολή μέχρι 4 Απριλίου του PSI για τους ξένους ουσιαστικά αλλάζει το σχεδιασμό για εκλογές στις 29 Απριλίου. Κανείς δεν ξέρει πότε θα κλείσει το κούρεμα οριστικά και αμετάκλητα ώστε να διαλυθεί η Βουλή και να πάμε σε προεκλογική περίοδο.

Δεν είναι τυχαίο επίσης ότι ο Παπαδήμος, αλλά και άλλοι κυβερνητικοί αποφεύγουν να μιλήσουν για ημερομηνίες παρ’ ότι αυτές έχουν προσδιοριστεί από πολλούς. Του ήταν δύσκολο π.χ. του Παπαδήμου να πει μια ημερομηνία; Όχι βέβαια.

Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι ο Παπαδήμος δε μιλά καθόλου αλλά αφήνει να διαρρεύσει ότι δε θέλει ο ίδιος να εμπλακεί στην πολιτική αντιπαράθεση.

Είναι τυχαίες, εκθέσεις, αναλύσεις, εκτιμήσεις ή άρθρα στο εξωτερικό που λένε ότι δεν είναι ώρα για εκλογές ή που τονίζουν ότι θα ήθελαν έναν Παπαδήμο να συνεχίσει να κυβερνά;

Τέλος, δεν είναι καθόλου τυχαίες οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν 10 κόμματα, μη αυτοδυναμία, «θέληση» του ελληνικού λαού για συγκυβέρνηση κ.λπ. Γράφουν π.χ. οι εφημερίδες του Σαββατοκύριακου που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ ή τον Παπαδήμο ότι ακόμη κι αν υπάρξουν εκλογές δε θα βρει αυτοδυναμία και τα δύο κόμματα θα συγκυβερνήσουν. Και συνεχίζουν λέγοντας ότι είναι προτιμότερο να υπάρξει μια συγκυβέρνηση η οποία θα έχει διάρκεια ζωής 2 ετών, μέχρι τις ευρωεκλογές ή τις δημοτικές του 2014, όταν θα έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση στην Ελλάδα.

Το κόλπο είναι παλιό και πετυχημένο. Κομισιόν και ντόπιοι συνεργάτες μαζί με πληρωμένους κονδυλοφόρους και καλοταϊσμένα Μέσα Ενημέρωσης προλειαίνουν το έδαφος ώστε ο κόσμος να προετοιμαστεί για να μη γίνουν εκλογές αλλά να συνεχίσει η… πετυχημένη κυβέρνηση Παπαδήμου.

Κι αν είναι να μη γίνει κάτι τέτοιο τότε υπάρχει και το δεύτερο πλάνο. Κατακερματισμένη Βουλή, εξαναγκαστική συγκυβέρνηση και η Κομισιόν θα έχει το κεφάλι της ήσυχο.

Πρόκειται για ωμή παραβίαση της λαϊκής ετυμηγορίας και της βούλησης του κόσμου που θέλει να εκτονωθεί με όποιος τρόπο πιστεύει αυτός. Θέλουν ξεκάθαρα να μαγειρέψουν τα επόμενα δύο – τρία χρόνια στην Ελλάδα και να κάνουν στην άκρη κάποιους που τους χαλάνε τη συνταγή.

Όμως, κυβέρνηση δεν είναι μόνο ποιος και πως θα εφαρμοστούν τα σκληρά μέτρα. Είναι και ποιος θα πάρει αποφάσεις για ανάπτυξη και θέσεις εργασίας. Είναι ποιος θα διαπραγματευτεί για το όνομα των Σκοπίων. Ποιος θα κρατήσει σε νορμάλ κατάσταση την τουρκική απειλή, ποιος θα μιλήσει για τα πετρέλαια της Ελλάδας, και κυρίως ποιος θα ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία, εκεί που είναι όλα τα λεφτά.

Προσπαθούν λοιπόν να διώξουν τους «ανεπιθύμητους» και μη… συμβατούς με τις διαταγές της Κομισιόν αναβάλλοντας ή μαγειρεύοντας τις εκλογές.

Όμως, ο κόσμος δεν αντέχει άλλο και ζητά λύσεις εδώ και τώρα. Αν κάποιοι σκοπεύουν να μας θέσουν σε ομηρεία βάζοντάς μας καπέλο και τον Παπαδήμο θα το πληρώσουν ακριβά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: