Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ.


Ο κ. Κουτρουμάνης δεν ήταν τυχαίο που τοποθετήθηκε στο συγκεκριμένο Υπουργείο. Λόγω της υπαλληλικής του  θέσης κάποτε στα ασφαλιστικά ταμεία γνωρίζει περισσότερο απ’ όλους,  όλα τα κόλπα για να καταργήσει πολλά από όσα είχε με αγώνες και ο ίδιος σαν συνδικαλιστής κατακτήσει μαζί με τους εργαζόμενους. Κάποιος που ξέρει να χτίζει γνωρίζει πολύ καλά και να γκρεμίζει.
Πιο εύκολο είναι όταν έχει θέση Υπουργού και βγάζει Υπουργικές αποφάσεις κατά το δοκούν..
Εάν η Ν.Δ είχε αποφασίσει να συντηρήσει τους Οργανισμούς Κατοικίας και Εστίας για το προσφερόμενο Κοινωνικό Έργο τους ,θα μπορούσε κάλλιστα να το επιβάλλει στην Κυβέρνηση που η ίδια στηρίζει.

Μια δήλωση του κ.Σαμαρά για την κοινωνική πολιτική που θα εφαρμόσει και την αντίθεσή του στην κατάργηση τους ,θα έβγαζε από την αγωνία και τους εργαζόμενους των οργανισμών  αλλά και αυτούς  που με τις κρατήσεις από τον μισθό τους συμβάλουν στη διατήρησή τους. Δεν φτάνουν τα τρεξίματα του κ.Νικολόπουλου ο οποίος προς τιμήν του έχει αναλάβει εργολαβία την στήριξη του μεγάλου αυτού ζητήματος. Ο Αρχηγός του όμως τι λέει;
Δυστυχώς  η Ν.Δ και ο ΠΑΣΟΚΟΣ Υπουργός θέλουν να κρατήσουν σε ΟΜΗΡΙΑ όλους τους θιγόμενους είτε είναι υπάλληλοι είτε δικαιούχοι.
·        Οι ψήφοι των παραπάνω μπορούν να βγάλουν ακόμα και Κυβέρνηση αυτοδύναμη.
Γιατί λοιπόν δεν το στηρίζει ο κ.Σαμαράς;
Μήπως το είχε για πούλημα και εκείνος;

·        Οι ψήφοι των παραπάνω μπορούν να δώσουν ανάσα και στο δημοσκοπικά γκρεμισμένο ΠΑΣΟΚ. Να γιατί  ο Υπουργός για όλες τις δουλειές κρατάει το θέμα ανοιχτό.
       Απλό είναι το είχε αφήσει καβάντζα για την ΤΡΟΙΚΑ εάν δεν βγαίνανε τα φράγκα για το μνημόνιο.
 kosta

Δεν υπάρχουν σχόλια: