Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ μετακομίζουν στο ΣΥΡΙΖΑ Ποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ μετακομίζουν στο ΣΥΡΙΖΑ

Ανοίγει τις πόρτες στο βαθύ ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με πληροφορίες και ήδη έχουν αρχίσιε να φημολογούνται τα ονόματα που θα φιγουράρουν στις λίστες.

Η απόφαση αυτή διχάζει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καθώς αντιδρούν λέγοντας "Δεν θέλουμε φαντάσματα του παρελθόντος". "Πόσο μπορεί να ωφελήσει κάτι τέτοιο" αναρωτιούνται πολλά στελέχη στην Κουμουνδούρου. Πόσο καλό μπορεί να κάνει η ταύτιση με το παρελθόν;

Από τα πρόσωπα που λέγεται ότι θα "ενισχύσουν" τις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ ξεχωρίζουν, ο Αντ. Κοτσακάς, στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου και πρώην υπουργός επί Ανδρ. Παπανδρέου, ο οποίος έχει ατύπως ρόλο οργανωτικού γραμματέα στον ΣΥΡΙΖΑ.
Αρκετά είναι και στελέχη και μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ που αποχώρησαν λόγω Μνημονίου και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ξεχωρίζει και το όνομα του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Νίκου Φωτόπουλου, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι δεν θα είναι ο μόνος συνδικαλιστής από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, που πάει με το ΣΥΡΙΖΑ.
Οι πληροφορίες για τον κ.Φωτόπουλο επιμένουν παρά το γεγονός ότι ο κ.Παπαδημούλης το διέψευδε χθες μέσω twitter.
Ο κ. Παπαδημούλης βέβαια νωρίτερα επβεβαίωνε ότι στελέχη του ΠΑΣΟΚ περνούν συνεχώς το κατώφλι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως για παράδειγμα και η Λούκα Κατσέλη.

2 σχόλια:

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

ΑΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Η ΤΗΣ ΝΔ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩ! ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!