Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Προ σχεδιασμένων τραγικών γεγονότων (Δείτε το video)

Αν υπάρχει YouTube στο μέλλον και δεν κλείσει το διαδίκτυο η Νέα Τάξη, το βίντεο αυτό, εκτός από ιστορικό πειστήριο προδοσίας, θα έχει καταγράψει και τις αντιδράσεις στην αίθουσα των ανδρείκελων, όπως ο "κόκκινος Πάνος", που όσο μιλάει αυτή η γυναίκα (Ελένη Παναρίτη, βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ) και τους ξεσκεπάζει, αυτός μιλάει στο κινητό...

Η αδυναμία της να βρει τις σωστές λέξεις περιστασιακά δεν οφείλεται πουθενά αλλού παρά στο γεγονός ότι έζησε τα μισά και παραπάνω χρόνια της ζωής της στο εξωτερικό.
Αλλά η καρδιά της είναι στη σωστή θέση, και όχι όπως κάποιων άλλων που έζησαν εδώ... και ξεπούλησαν την Ελλάδα.

Να σημειώσουμε, δε, πως πάρα πολλοί "έτρεξαν" να χαρακτηρίσουν την συγκεκριμένη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ (η οποία θέλει εξηγήσεις και υπογραφές από την Ελληνική κυβέρνηση και όχι από την τρόικα) ως υπάλληλο του ΔΝΤ, ως αμερικανο-εβραία κ.α. Προφανέστατα το βίντεο που ακολουθεί "ακυρώνει" την προσπάθεια σπίλωσής της, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους βουλευτές. Ή, τουλάχιστον, ανάγει τους υπαλλήλους του ΔΝΤ, τους αμερικανο-εβραίους (κ.α.) ως ένθερμους υποστηρικτές της Ελλάδας, σε αντίθεση με κάποιους άλλους...

Μας οδηγούν, λοιπόν, σε χρεοκοπία εντός αγγλικού δικαίου με τις τραγικές για την εθνική ασφάλεια και κυριαρχία συνθήκες που περιγράφει επακριβώς αυτή η γυναίκα.

Η καταγγελία, δε, περί σύνταξης όλων των κειμένων που προσκομίστηκαν στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής, είναι φοβερή! Όλα τα προς υπογραφή από το Ελληνικό Κοινοβούλιο κείμενα συντάχθηκαν σε ξένες χώρες!!! Κανένα δεν συντάχθηκε από Έλληνες!!!

Τη χρονική στιγμή δεν είναι ανάγκη να κουραστούμε για να την μαντέψουμε. Υπάρχει και αυτή στο βίντεο που ακολουθεί, το οποίο τονίζουμε δεν είναι σημερινό, καταγράφηκε προ τριμήνου και είναι δεικτικό της γνώσης των πολιτικών και της ταυτόχρονης αδιαφορίας τους για τα όσα αποδέχτηκαν να γίνουν για την Ελλάδα εις βάρος της Ελλάδας και των κατοίκων της.

Δείτε, λοιπόν, το βίντεο και προσέξτε λέξη προς λέξη τις αγωνιώδεις καταγγελίες της κυρίας Παναρίτη, η οποία δεν διστάζει να καταγγείλει πως ξεπουλάνε την χώρα και κανείς δεν τολμά να την διακόψει, κανείς δεν τολμά να της αντιτείνει το παραμικρό... Οι "διασώστες" μας προφανώς κινούνται προς την διάσωση άλλων και όχι των Ελλήνων...

Κωνσταντίνος




Να προσθέσουμε και εμείς σε αυτά που λέει ο φίλος μας Κωνσταντίνος,οτι εν μέρη μπορεί να εχει δίκαιο,αλλά μετά απο λίγες μέρες η ίδια γυναίκα ψήφισε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: