Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και όχι ρατσιστική υπερβολή

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
 
Οι παρακάτω σκέψεις μου πηγάζουν από μια προσωπική παρακολούθηση και εκτίμηση των γεγονότων που συντελούνται τον τελευταίο καιρό στην πατρίδα μας.
Μακάρι να έχω εκτιμήσει τελείως λάθος και να είμαι απλά υπερβολικός!
Πριν από λίγο καιρό η ...

Γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι η απόπειρα οικοδόμησης πολυπολιτισμικής κοινωνίας εντός των ευρωπαϊκών τειχών «απέτυχε παντελώς».
Με αυτή την δήλωση αρχίζει να διαφαίνεται ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες ή έστω η ηγέτιδα της μεγαλύτερης χώρας, αρχίζει να αντιλαμβάνεται το γεωπολιτικό παιχνίδι των Αμερικανών στην γηραιά ήπειρο.
Η Αμερική όπως είναι γνωστό από τις αρχές του 1900 αλλά και ίσως και λίγο νωρίτερα έγινε η γη της επαγγελίας για τους μετανάστες από όλα τα μέρη της γης με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να αποτελείται από πολλές εθνικότητες και ομάδες οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν μεταξύ τους σε πολιτισμικό και θρησκευτικό επίπεδο.


Η μαεστρία των ηγεσιών της στο πέρασμα του χρόνου είναι ότι κατάφεραν όλους αυτούς τους ανθρώπους να τους ενώσουν με το MADE USΑ το οποίο πάντα υπερτερεί έναντι όλων των άλλων χαρακτηριστικών τους. 
 
Ένα άλλο στοιχείο που έδωσε την σημερινή της υπεροχή είναι ότι μάζεψε και μαζεύει όλα τα μεγάλα μυαλά του πλανήτη τα οποία ερευνούν και παράγουν όλες τις νέες τεχνολογίες που φυσικά την καθιστούν ακόμη ισχυρότερη. 

Αυτή λοιπόν την χώρα που βρίσκεται μακριά από τις εύφλεκτες περιοχές της Ευρώ-Ασίας διάλεξε το διεθνές κεφάλαιο σαν βάση για την δημιουργία της παγκόσμιας κυριαρχίας που οραματίζονται τα μέλη της. 
 
Με τον ίδιο τον αμερικάνικο λαό έχουν ξεμπερδέψει μια και τον έχουν αποχαύνωσει τόσο που χρειάζεται playback γέλια για να καταλάβει το αστείο στις τηλεοπτικές τους κωμωδίες. 

Ανέφερα τα παραπάνω για να καταλήξω στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι των τελευταίων χρόνων το οποίο έχει να κάνει με την εξάλειψη της ευρωπαϊκής κουλτούρας που κτίστηκε πάνω στην αρχαία ελληνική γραμματεία, στην οποία όπως είναι γνωστό πρωτεύοντα ρόλο είχε η ανθρώπινη διανόηση - με ζητούμενο την πνευματική ανέλιξη και εξέλιξη του ανθρώπου - και όχι η υλιστική ανάγκη και υπερβολή! 
 
Με δολοπλοκίες, με εξαγορά ή επιβολή αχυρανθρώπων στην εξουσία, χούντες, ανατροπές εκλεγμένων κυβερνήσεων, ακόμα και με πολεμικές συρράξεις κατόρθωσαν στο τέλος να μετατρέψουν πολλές χώρες σε υποχείρια τους, με βραχυπρόθεσμα οφέλη όπως τα ενεργειακά και τα ορυκτά αποθέματα τους αλλά και με μακροπρόθεσμο σχέδιο την άλωση της ίδιας της Ευρώπης χωρίς πόλεμο.
Η Ευρώπη είναι προσβάσιμη και από την Αφρική και από την Ασία (φανταστείτε … θα μπορούσαν ας πούμε ποτέ Αφρικανοί λαθρομετανάστες να διασχίσουν τον Ατλαντικό για να βρεθούν στην Αμερική;) 

Τα τελευταία χρόνια οι εμπόλεμες περιοχές εγγύς στην Ευρώπη είναι πάμπολλες και πολλοί απελπισμένοι αλλά και καθοδηγούμενοι άνθρωποι ξεκινούν και φτάνουν από τα αφρικανικά μεσογειακά παράλια στην Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία και Ελλάδα.
 
 
Η χώρα μας επιβαρύνεται περισσότερο και από τα μικρασιατικά παράλια καθώς και από τον Έβρο μια και η "φίλη" και σύμμαχος Τουρκία θέλοντας να έχει μερίδιο από το μελλοντικό μοίρασμα της πίτας επιτρέπει σε καραβάνια ολόκληρα από το Πακιστάν την Ινδία κ.α να διασχίζουν όλη της την επικράτεια. Και στο τέλος να μας τους φέρνουν με τα καράβια τους (υποτίθεται) οι δουλέμποροι (για μένα σίγουρα είναι πράκτορες επ’ αμοιβή) αφιερωμένοι στο μεγάλο σκοπό δηλ. του να δημιουργήσουν ξανά την παλιά τους αυτοκρατορία! 

Τα σκοτεινά μυαλά γνωρίζουν ότι ειδικά οι Μουσουλμάνοι λόγω θρησκευτικού φανατισμού δεν αφομοιώνονται και δεν προσαρμόζονται εύκολα όπως επίσης ξέρουν για την πολυγαμία και την ταχύτατη πληθυσμιακή τους ανάπτυξη και αυτό είναι που τους κάνει να ευελπιστούν ότι αν οι Ευρωπαίοι δεν αντιληφθούν εγκαίρως τον κίνδυνο για να αντιδράσουν και συνεχίσουν να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου σε λίγα χρόνια θα αποτελούν μια απλή αναφορά στην παγκόσμια ιστορία. 

Ας πάψουν λοιπόν οι ύποπτοι εγχώριοι θιασώτες της πολυπολιτισμικής συνύπαρξης να θεωρούν το πρόβλημα απλό και να το θέτουν στην βάση της ρατσιστικής υπερβολής. Ας δούνε τα προβλήματα που υπάρχουν ήδη στις διάφορες γειτονιές της Αθήνας και τα οποία μέρα με την ημέρα γίνονται πιο πολλά και πιο δυσεπίλυτα. 
 
Δεν θεωρούμε υπεύθυνους αυτούς τους ανθρώπους που είναι εδώ αλλά το σίγουρο είναι ότι μέσω αυτών έχουν δρομολογηθεί μακροχρόνια σχέδια που θα σβήσουν από το χάρτη και εμάς αλλά πιθανόν και όλη την Ευρώπη.
Ας δούμε όλοι πιο μακριά γιατί το οφείλουμε στις χιλιετίες που υπάρχουμε σαν λαός αλλά και στις επόμενες γενιές που θα μας ακολουθήσουν.

Η Μέρκελ δείχνει κάτι να κατάλαβε, ας ελπίσουμε ότι θα την ακολουθήσουν και άλλοι… Εγκαίρως!
  Πηγή attika nea

Δεν υπάρχουν σχόλια: