Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ο Στουρνάρας αδειάζει κανονικά κουβέλη και βενιζέλο. Μας λένε ψέματα κατάμουτρα! "Το πακέτο έχει κλείσει - ΔΕΝ είναι στο βασικό σενάριο οι μειώσεις του ΟΓΑ"

Στουρνάρας:"Το πακέτο έχει κλείσει - Δεν θα μειωθούν οι συντάξεις του ΟΓΑ"  - Βενιζέλος - Κουβέλης ψάχνουν πως θα χρυσώσουν το χάπι!- Κουβέλης: Όλα είναι ανοικτά - Θα γίνει νεα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών
- Δεν έκλεισε το θέμα των ειδικών μισθολογίων
- Δυο ώρες κράτησε η σύσκεψη - Εν αναμονή των δηλώσεων Βενιζέλου
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Την εντύπωση ότι οι κύριοι Κουβέλης και Στουρνάρας ήταν σε δυο διαφορετικές συσκέψεις και όχι στην ίδια έδωσαν οι δυο πολιτικοί οι οποίοι βγήκαν με διαφορά λίγ ων λεπτών από το Μέγαρο Μαξίμου.
Ο υπουργός Οικονομικών είπε ότι το βασικό σενάριο έχει οριστικοποιηθεί και μένουν ένα ή δυο ελάσσονα ζητήματα ανοικτά. "Συνεχίζουμε τις διαβουλεύσεις. Το πακέτο έχει κλείσει. Τα υπόλοιπα είναι τεχνικής φύσεως", είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε για τα ειδικά μισθολόγια, είπε: "Τα συζητάμε ακόμα", ενώ έβγαλε και είδηση λέγοντας ότι στο βασικό σενάριο δεν υπάρχουν μειώσεις στις συντάξεις του ΟΓΑ.
Ωστόσο, νωρίτερα, βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Κουβέλης είπε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η επεξεργασία των μέτρων για τα 11,5 δισ. "Γίνεται προσπάθεια να αποφευχθούν οι οριζόντιες περικοπές με τις οποίες είμαι κατηγορηματικά αντίθετος.Πρέπει να προστατευθούν τα μικρά και μεσαία εισοδήματα, είτε αφορούν μισθούς, είτε συντάξεις", είπε χαρακτηριστικά.
Και συνέχισε: "Λέμε όχι στις οριζόντιες περικοπές, λέμε όχι σε άλλο μάτωμα της ελληνικής κοινωνίας."
Πρόσθεσε ότι συενχίζεται η προσπάθεια για τα ειδικά μισθολόγια και θα υπάρξει και νεα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών. Όταν ρωτήθηκε για τις συντάξεις του ΟΓΑ, είπε ότι δεν πρέπει και ΔΕΝ θα περικοπούν.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
news.yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: