Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Kαταψηφίζουν τα μέτρα Βουδούρης και Μιχελογιαννάκης της ΔΗΜΑΡ

Ενας ακόμη βουλευτής της ΔΗΜΑΡ είναι έτοιμος να καταψηφίσει τα μέτρα αλλά πρώτα.....
θα τοποθετηθεί στα κομματικά όργανα. Δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα Βουδούρης και Μιχελογιαννάκης ακόμη και εάν τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας. Σεισμό πολλών ρίχτερ προκαλεί στην κοινοβουλευτική ομάδα του Φώτη Κουβέλη η σημερινή συμφωνία των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν τη κυβέρνηση για τα μέτρα λιτότητας. Δύο βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, οι Οδυσσέας Βουδούρης και Γιάννης Μιχελογιαννάκης επιμένουν πως θα καταψηφίσουν τα μέτρα ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και άλλους αντάρτες καθώς ανοιχτά έχει εκφράσει τη διαφωνία του και ο βουλευτής Πάρις Μουτσινάς. Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο Νewsit o Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Οδυσσέας Βουδούρης "αυτό που διαπιστώνω είναι οτι αυτή η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου που όλοι διαισθανόμαστε πλέον θα συμβεί. Εμένα η άποψή μου ειναι οτι όσο συναινούμε σε τέτοια μέτρα τόσο περισσότερο διευκολύνουμε στα επομενα μέτρα. Εχουμε μπροστά μας έναν οδοστρωτήρα ο οποίος ονομάζεται τροϊκα που λειτουργεί σε πλήρη συναίνεση με την κυβέρνηση Σαμαρά και αυτός ο οδοστρωτήρας δε θα σταματήσει παρά μόνο εάν βρει μια αντίσταση, αλλιώς θα μας κάνει λιώμα τελείως, όλη την κοινωνία. Προφανώς και θα καταψηφίσω τα μέτρα γιατί εδώ δεν έχουμε μια αθέτηση ή μια απόκλιση της προγραμματικής συμφωνίας αλλά μια στροφή 180 μοιρών. Θα επιμείνω ακόμη και εάν τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας γιατί εγώ τη σέβομαι αλλά ειναι πιο σημαντική η δημοκρατική πειθαρχία. Ενας βουλευτής είναι υπόλογος κατά πρώτο λόγο πρώτα στους πολίτες που τον ψήφισαν". Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Μιχελογιαννάκης ο οποίος δήλωσε στο Newsit "δυστυχώς σήμερα φαίνεται ότι έκλεισαν τα μέτρα που δεν έχουν καμία σχέση με την προγραμματική συμφωνία και που είναι δεν συμπεριλαμβάνουν τις προτάσεις για τα ισοδύναμα του Φώτη Κουβέλη. Ο πραξικοπηματικός τρόπος που κατεβαίνουν τα μέτρα στη Βουλή σε ένα άρθρο λυγίζει και εκβιάζει τον βουλευτή. Εχουμε μια κοινωνία ματωμένη που γίνεται για μια ακόμη φορά ο εύκολος χρηματοδότης κατά 90% των μέτρων. Αυτή η κοινωνία δυστυχώς φοβάμαι ότι δε θα δημιουργήσει πλατείες με μούτζες αλλά θα δημιουργήσει δρόμους με καλάσνικοφ. Ασφαλώς και θα καταψηφίσω τα μέτρα. Περίμενω την ύστατη στιγμή από τον Φώτη Κουβέλη να κάνει το εξής. Από τη στιγμή που κανείς δε θέλει εκλογές και κανείς στην Ευρώπη δε θέλει την Ελλάδα εκτός ευρώ να κάνει έναν καλοθελημένο εκβιασμό, έναν καλόπιστο εκβιασμό για να σταματήσει η ύφεση. Περιμένω να εισακουστεί η άποψη αυτή που δεν είναι μόνο δική μου κατά την αυριανή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΔΗΜΑΡ. Θα καταψηφίσω τα μέτρα ακόμη και εάν τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας παρά το γεγονός πως η κουλτούρα, το ήθος και ο πολιτισμός του Φώτη Κουβέλη δε συμβαδίζουν ούτε με την κομματική πειθαρχία, ούτε με τις διαγραφές". Το Newsit επικοινώνησε και με τον Βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Πάρι Μουτσινά ο οποίος δήλωσε πως πρώτα θα τοποθετηθεί στα αρμόδια κομματικά όργανα και μετά θα ανακοινώσει εάν θα καταψηφίσει ή όχι τα μέτρα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Κουβελης εχει παθει πολιτικο αντικατοπτρισμο
και η διψα για αξιωματα και εξουσια τον κανουν
να βλεπει ακομα και σοσιαλιστικη διακυβερνηση
παρα τα τοσα βαρβαρα μετρα που παρνει αυτη η κλικα των τριων. Το οτι μπορει να καταψηφισουν
τα μετρα 2-3 ψευτοαπειθαρχοι δεν σημαινει απολυτως τιποτα. Το αθλιο αυτο σκηνικο των καποιων ψευτοεπαναστατων τοχουμε δει τοσες φορες που μας εχει γινει ανιαρο Τα κουκια το τριπλεξ
της δοσιλογης διακυβερνησης τα μετρα καθε δευτερολεπτο. Τα μετρα μετρα περνανε ανετα. Τσαμπα μαγκες κυριοι της ΔΗΜΑΡ μονο η λαικη παλη θα σταματησει εσας που σας μισουμε και τα μετρα που μας φορτωνετε με το ετσι θελω!!!!