Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Γιατί μοιράζουν ευρώ οι Τούρκοι στη Θράκη;

Όσο πιο γρήγορα αντιληφθούμε τι συμβαίνει, τόσο περισσότερες ελπίδες έχουμε να σταθούμε ξανά στο Ελληνικό μας ύψος.


Κι ενώ η χώρα ταλανίζεται από τα σκέρτσα της Μέρκελ και της Λαγκάρντ, που παίζουν το πολιτικό τους παιχνίδι κάνοντας την πατρίδα μας πεδίο βολής, οι Τούρκοι ανενόχλητοι παίζουν το δικό τους παιχνίδι στη Θράκη χρησιμοποιώντας τη φτώχεια που μαστίζει τους Έλληνες σαν μοχλό εκβιασμού. Ο εκβιασμός είναι πλέον μια λέξη που δυστυχώς έχουμε πλέον εντρυφήσει. Μια λέξη στην οποία σκύβουν κατ’ επανάληψη οι πολιτικοί μας, οι εκλεγμένοι κατά κανόνα με ψεύτικες υποσχέσεις, οδηγώντας στην απόγνωση τους Έλληνες πολίτες, που μη έχοντας πλέον τα προς το ζην υποκύπτουν σε ύπουλες προσφορές.
Σας μεταφέρω τις ειδήσεις που κυκλοφορούν ΜΟΝΟ στο διαδίκτυο, και σε κάποια ευαισθητοποιημένα έντυπα, σαν να είναι ασήμαντης σημασίας για τα ΜΜΕ της βαρονίας που ασχολούνται με λίστες και Χριστοφοράκους, με συνδικαλιστές και «πόθεν έσχες» που ποτέ δεν καταλήγουν πουθενά.
1...: Τη δημιουργία ενός κρυφού Ισλάμ στη Θράκη επιθυμεί η Άγκυρα, στέλνοντας προσφάτως τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ για οργανώσει το σχέδιο για το κρυφό σχολείο του παρα-Ισλάμ
Συγκεκριμένα, η τούρκικη κυβέρνηση αποφάσισε να χρηματοδοτήσει το παραδίκτυο του κρυφού Ισλάμ και γι' αυτόν τον σκοπό κάθε παιδί που εγκαταλείπει το αντίστοιχο σχολείο της ελληνικής πολιτείας για να σπουδάσει στο κρυφό σχολειό του παρα-Ισλάμ που στήνει ο ψευτομουφτής Μετέ επιδοτείται με 500 ευρώ μηνιαίως
Το μυστικό αυτό δίκτυο, που οι Τούρκοι αρέσκονται να ονομάζουν «new born turkish-islam» («αναγεννημένοι τουρκο-ισλαμιστές»), απλώνει ραγδαία τα δίκτυά του σε όλα τα Βαλκάνια και στόχος του είναι η πλήρης θρησκευτική και γλωσσική ομογενοποίηση της μειονότητας, ούτως ώστε να εξαφανιστούν πλήρως οι εθνοτικές ομάδες των Πομάκων και των Τσιγγάνων….
Πηγή «Κυριακάτικη Δημοκρατία»
2…: Δίνουν 800 ευρώ σε όποια οικογένεια υποχρεώνει το κορίτσι της να φοράει μαντίλα.
Η Άγκυρα «ενισχύει» όσες οικογένειες σε Κομοτηνή και Ξάνθη φοράνε μαντίλα.
Ειδική προσοχή δίνουν στις μαθήτριες των μειονοτικών σχολείων.
Το θέμα αυτό, που αποκάλυψε η «Π+13», δείχνει ότι η Άγκυρα προσπαθεί να αποξενώσει με κάθε τρόπο τη μειονότητα, προσπαθεί να την κρατήσει προσκολλημένη στην Τουρκία, παρεμβαίνοντας με τρόπο ωμό σε θέματα πίστης και ελεύθερης βούλησης.
Η κυβέρνηση και το κόμμα του Ερντογάν, που έχουν θρησκευτικά χαρακτηριστικά, ασκούν πολιτική μέσω θρησκευτικών αξιών.
Η πίεση που ασκείται από το τουρκικό κράτος στη μειονότητα σε ό,τι αφορά τη μαντίλα έχει πολλά επίπεδα. Πριμοδοτούνται όσες οικογένειες στέλνουν τα κορίτσια τους στο σχολείο με μαντίλα. Αντιθέτως, δέχονται πιέσεις και αντίποινα όσες οικογένειες δεν επιβάλλουν τη μαντίλα στα παιδιά τους!
Πηγή ellhnografos.blogspot.gr
3…: ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΝ ( Πρωτοσέλιδο)
Ζητούν επαναχορήγηση Ιθαγένειας σε 50.000 απελαθέντες μουσουλμάνους οι οποίοι απελάθηκαν για την ανθελληνική τους δράση και προπαγάνδα.
Πηγή περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ
Αυτούς τους μουσουλμάνους ζητούν οι Γερμανοί να φέρουμε πίσω δίδοντας τους ξανά την ιθαγένεια.
Γιατί άραγε;
Τα πράγματα ολοένα γίνονται και δυσκολότερα. Ξυπνήστε.
Η άγνοια δεν είναι δικαιολογία.
Μπορεί τα πουλημένα μέσα να σιωπούν, όμως υπάρχουν ακόμα δημοσιογραφικές φωνές, μιντιακές, έντυπες, και διαδικτυακές που φωνάζουν, που ενημερώνουν για όσα «μαγειρεύονται» στη χώρα μας, με εμάς τους Έλληνες αδαείς θεατές.
Ενημερωθείτε και κινητοποιηθείτε.
Μας κλέβουν τα όνειρα, τη δουλειά μας, τη ζωή μας, το μέλλον των παιδιών μας και δεν αντιδρούμε.
Όλα δείχνουν πως ετοιμάζονται να λεηλατήσουν και να κομματιάσουν την πατρίδα μας, και δεν αντιδρούμε επίσης.
Τι έχει γίνει; Τι έχουμε πάθει και υπομένουμε στωικά όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μας;
Που είναι ο περήφανος Ελληνικός λαός;
Γιατί αφήνουμε τα τρωκτικά να ροκανίζουν τη ζωή μας, την πατρίδα μας, το μέλλον μας;
Μια μέρα η ιστορία θα μας μνημονεύει σαν μια γενιά άβουλη, άχρωμη, χωρίς ψυχή, που παραδόθηκε χωρίς αντίσταση στις ορέξεις των κατακτητών.
Ας μη περιμένουμε από τους δοκιμασμένους και μη πολιτικούς να μας σώσουν.
Μας έχουν κατ’ επανάληψη πουλήσει, και το βλέπουμε ολοκάθαρα στην καθημερινότητα μας, στο ανύπαρκτο κοινωνικό κράτος, στην αλαζονεία κάποιων πολιτικάντηδων που αυθαδιάζουν μόνιμα μέσα στο σπίτι μας, από το βήμα των μεγαλο-καναλιών.
Το μέλλον μας είναι στα δικά μας χέρια. Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούμε, τόσο περισσότερες ελπίδες έχουμε να σταθούμε ξανά στο Ελληνικό μας ύψος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: