Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Αντί για φόρους επιδοτήσεις.


  Ένα post που ίσως μπορέσει να βοηθήσει τους 400.000 Έλληνες εξοντωμένους μικρομεσαίους να περισώσουν ότι τους έχει απομείνει.


Μετά από σχεδόν δύο μήνες  αποφάσισα να ανεβάσω και πάλι ένα μακροσκελές post, παρ΄ όλο που η πλειοψηφία των αναγνωστών αρέσκεται στα μικρά και εύκολα.


Σήμερα λοιπόν θα γράψω και πάλι για τους ελάχιστους που θέλουν να καταλάβουν πως φτάσαμε στην σημερινή κατάσταση από την επτακομματική συγκυβέρνηση. Και λέω επτακομματική γιατί έχω βαρεθεί να ακούω κορώνες από την αντιπολίτευση χωρίς ποτέ να δημοσιοποιεί στοιχεία. Στοιχεία τα οποία θα ήταν χρήσιμα για να προστατεύσετε τις περιουσίες σας ή ακόμα και για να αποζημιωθείτε για τη ζημιά που έχετε υποστεί. Και για τα οποία έχουν ενημερωθεί άπαντες και σιωπούν.

 Μόλις χτες λοιπόν είδα την ανάρτηση του olympia με τίτλο Το μεγάλο «ρουσφέτι» στους εργολάβους και τη διαπλοκή από όπου μας προέκυψε η ΠΝΠ που ακολουθεί.

Στο πρώτο κόκκινο πλαίσιο λοιπόν διαβάζουμε ότι ο συγκεκριμένος νόμος καταρτίζεται με μέριμνα της ΜΟΔ Α.Ε. και 
στο δεύτερο κόκκινο πλαίσιο ότι κάποιοι μπορούν να εισπράξουν δημόσιο χρήμα χωρίς την προσκόμιση αποδεικτικού φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας. Και μάλιστα και χωρίς βεβαίωση οφειλής.
 




Πάμε λοιπόν να δούμε τι εστί ΜΟΔ Α.Ε.  που εγώ προσωπικά την έμαθα για πρώτη φορά από το συγκεκριμένο ΦΕΚ. Και αυτό παρ΄ όλο είχα ενασχόληση με το συγκεκριμένο θέμα καθ'  ότι είχα  καταθέσει αίτηση για συμμετοχή στο ΕΣΠΑ.























Η ΜΟΔ ΑΕ λοιπόν είναι μια ανώνυμη μη κερδοσκοπική εταιρεία του ευρύτερου δημόσιου τομέα που ιδρύθηκε το 1996!!!!!!!!!!!! 
Εγώ πάντως το ξαναλέω δεν την ήξερα μέχρι και σήμερα αλλά ούτε και είχα ακούσει τίποτα στα μέσα μαζικής αποβλάκωσης.
Και μάλιστα στην τελευταία παράγραφο λέει ότι μεριμνά για την ενημέρωση των πολιτών σε θέμα των συγχρηματοδοτούμενων πράξεων και αναπτυξιακών πολιτικών σε συνεργασία με τις διαχειριστικές αρχές και άλλε ειδικές υπηρεσίες.


Και σαν Α.Ε. έχει βέβαια και Διοικητικό Συμβούλιο  με πρόεδρο τον κύριο Καμχή.



http://diaforos.blogspot.gr/2012/12/blog-post_29.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: