Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Χαροκόπου 2 & Λεωφ. Συγγρού 196
176 71 Καλλιθέα, Αθήνα
Tηλ. : 210 9545000   Φαξ: 210 3615634                                                       
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013
Ιστοσελίδα:  http://www.anexartitoiellines.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ




Το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ιταλία ανέδειξε ότι οι λαοί αποφασίζουν διαφορετικά από τις επιθυμίες της κ. Μέρκελ που διατυπώνονται από τις εταιρείες  δημοσκοπήσεων τις οποίες πληρώνει η Τρόικα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ;
Με τη Νέα Δημοκρατία τόσο του Καραμανλή , όσο και του Σαμαρά που κυβερνά σήμερα και δολοφονεί τους Έλληνες , με τον μοναχογιό της πολιτικής ΑΝΟΗΣΙΑΣ!!! και τον χαφιέ των ασφαλίτικων υπογείων να του κάνουν «πλάτες», αφού έτσι κι αλλιώς το ίδιο κόμμα είναι.
Το ίδιο κόμμα δεν είσαστε ρε "φίλοι" χρυσαλήτες; Οι μισοί υπουργοί και γραμματείς του Αντώνη σας, ναζιστοφασίστες του Καραμανλή δεν είναι; Πότε έγινε ιδεολογικός και …συμφεροντολογικός διαχωρισμός στο χώρο των κοινωνικών φρονημάτων της ΕΡΕ και των «συστατικών επιστολών» του Παυλόπουλου; Πότε δηλαδή και γιατί διαφοροποιήθηκε ο Καμμένος και νεκραναστήθηκε η ‘’ Μαύρη φάλαγγα» της Χρυσής αυγής;
Τι διαφέρει ο Σαμαράς από τον Καμμένο και τον Μιχαλολιάκο σήμερα; Αδέλφια δεν είναι;
Αν , ισχυρίζονται το αντίθετο ας το αποδείξουν ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!!!
Έτσι ο Σαμαράς θα πέσει και θα..αναλάβουν οι παρλαπίπες της εθνικοφροσύνης !
Ο Αντώνης δεν είναι ο παλιός συνεργάτης του αρχιφασίστα Αβέρωβ, συναγωνιστής των Μιχαλολιάκων,των Γρυλάκηδων, των Μαμανέων, των Γεωργιάδηδων, των Ανδρεουλάκων των Στυλιανίδηδων και τόσων ακόμη;
Ο Πάνος Καμμένος δεν ήταν το δεξί χέρι του Αντωνάκη και του Γρυλάκη, της σχολής Μητσοτάκη;
Ο Πάνος δεν ήταν αυτός που ..συνέλαβε τον ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ Α. Παπανδρέου να ‘’ συνουσιάζεται’’ ..δημοσίως με την… 17 Νοέμβρη;
Σήμερα ο Αντωνάκης δεν είναι ο «Μεγάλος αδελφός σας»; Πόσοι βουλευτές έφυγαν από τον Αντώνη και ξαναγύρισαν; Άκουσε κανείς καμιά..κουβέντα; Δίπορτο το κόμμα φαίνεται.
Αλλά πρέπει φαίνεται να διαθέτεις μεγααααά λα ! …αποθέματα υπομονής για να ανεχτείς , έστω και προσωρινά αυτό, το μεγαλύτερο πολιτικό βληματολόγιο της αγοράς.
Ο Νικολάκης δεν ήταν το παιδί για όλες τις βρώμικες δουλειές των μυστικών..ρουφιάνων όπως γράφουν οι ..πρώην συναγωνιστές; Δεν υπέγραψε ΑΜΕΣΩΣ!!! Το ξεπούλημα της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ στον…πετρελαιά της Κορίνθου; Αυτόν, τον φίλο του τρελού Παπαδόπουλου;
Καταγγέλλετε τη ΝΔ ! και τα μπλόγκς; Μήπως το ίδιο δεν γίνεται με όλους όπως γράφεται από τους ειδήμονες του χώρου; Προσπαθείτε να κρύψετε το λύκο που έχετε μέσα σας και προκαλείτε τα γέλια και την οργή όλων των ελλήνων.
Ζητάτε να σας ψηφίσουμε, αφού στην ουσία ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ συγκυβερνάτε!!! Προσπαθείτε να μας πείσετε ότι ..’’αλλάξατε’’ εσείς, μία μερίδα των πιο επικίνδυνων ναζιστοφασιστών και ..διαφέρετε από τους άλλους κρυφοδεξιούς που κυβερνάνε; Αλλά κι ακόμη υποθέσουμε ότι..διαφέρετε για εξηγήστε μας τι θα κάνατε αν ..ΞΑΦΝΙΚΑ!!! κυβερνούσατε;
Αν δε σκεφτούμε, ότι θα χρειαζόντουσαν χρήματα για ..διορθωθούν οι αδικίες και για να επιτύχουμε ανάπτυξη , τότε το πρόβλημα είναι ΟΡΑΤΟ από όλους τους Έλληνας και πολύ μεγάλο.
ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ;
ΥΓ
Άρα δίνεται ψήφο ανοχής ή ΕΝΟΧΗΣ στον Αντωνάκη σας, και ταυτόχρονα παίζεται με τον πόνο του αδύναμου και του άνεργου !
Ντροπή σας …χαφιεδότσουρμο !!!!