Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Περιπολίες λαθρομεταναστών (Μαύροι Πάνθηρες) στο κέντρο της Αθήνας;

    Οι λαθρομετανάστες καταλύουν τους θεσμούς και ακυρώνουν την ύπαρξη της Ελληνικής αστυνομίας
    Το Υπουργείο του κ. Δένδια (υποτίθεται ότι λέγεται “Προστασίας του Πολίτη) παραμένει αμέτοχο και ατάραχο στην αντικατάστασή του από τους λαθρομετανάστες!
    panthersΠοιός -επιτέλους- κυβερνάει αυτή τη χώρα; Ποιός νόμος ισχύει για τον υποτιθέμενο πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά;
    Έχουμε Δημοκρατία και Σύνταγμα ή σιωπηλή αποδοχή της Σαρία; Γιατί όλοι συζητούν για το αντιρατσιστικό, όταν οι λαθρομετανάστες επίσημα καταλύουν το νόμο;

    Τι απέγιναν εκείνες οι δεσμεύσεις του κυρίου Δένδια για όσους υποκαθιστούν παράνομα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – Παραποίηση Αρχής;
    Το θέμα θέλει προσοχή και γρήγορη απάντηση της ΕΛ.ΑΣ…γιατί σε περίπτωση που περάσει η εντύπωση πως όποιος θέλει φτιάχνει και μια ομάδα “περιπολίας” ..

    ισλαμιστές για Σαρία-έχει ακουστεί πως ήδη υπάρχει….
    Κάτοικοι για ασφάλεια-υπάρχουν ήδη στην περιφέρεια,σε περιοχές που η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο.
    Αφρικανοί για να διώχνουν λευκούς..γίνεται ήδη από παρέες αφρικανών στην Κύψέλη, κ.λ.π. κ.λ.π.
    Αφγανών στην περιοχή της Ομονοίας,για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με άλλες μαφίες ναρκωτικών.

    Σε λίγο τα πράγματα θα ξεφύγουν και θα αρχίσουν πραγματικές μάχες μέσα στην καρδιά της πόλης…Τα πρόσφατα παραδείγματα σε Λονδίνο-Γαλλία και Σουηδία πρέπει να συνεφέρουν κάποιους και να τους προσγειώσουν στην ωμή πραγματικότητα..Ειδικά ο κος Δενδιας πρέπει να είναι αποφασιστικός και αμείλικτος και να μην αφήσει κανέναν να υπερβαίνει το Σύνταγμα και τους κανόνες του Ελληνικού κράτους.
    Η είδηση…
    Οι συνεχείς “ρατσιστικές” επιθέσεις εναντίον μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας, οδήγησαν στην πρωτοβουλία δημιουργίας μίας ομάδας αυτοάμυνας υπό το όνομα «Μαύροι Πάνθηρες», η οποία αποτελείται από αλλοδαπούς που ζουν στην πρωτεύουσα.
    Η οργάνωση τους έχει καθαρά αμυντικό στόχο(?), προκειμένου να προστατεύσει τους μετανάστες που πέφτουν θύματα νεοναζιστικών οργανώσεων.
    Οπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, τα μέλη της οργάνωσης πραγματοποιούν νυχτερινές περιπολίες στις γειτονιές του κεντρου, ενώ μέσω κινητών και social media ενημερώνονται και αντιδρούν σε περιπτώσεις ρατσιστικών επιθέσεων.
    Οι «Μαύροι Πάνθηρες» απασχόλησαν πρόσφατα και τα ξένα μέσα, αφού, σύμφωνα με δημοσίευμα του EnetEnglish, ο Michael Chege, μέλος των «Μαύρων Πανθήρων» μίλησε στο βρετανικό Channel 4:
    «Είμαι μέλος των “Μαύρων Πανθήρων” και όλοι το γνωρίζουν αυτό.
    Οπότε, δίνω στη Χρυσή Αυγή μία σαφή προειδοποίηση: μην ενοχλείτε τους μαύρους, με κανένα τρόπο. Το εννοώ».
    «Δεν φοβάμαι αυτή τη νεοναζιστική, ηλίθια ομάδα» προσθέτει αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή.
    «Στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο συνεθλίβησαν. Στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, θα τους εξαφανίσουμε από προσώπου γης[...] Θέλουν να κάνουν ό,τι έκανε και ο Χίτλερ. Ας το δοκιμάσουν. Θα έχουν την ίδια μοίρα και ακόμα χειρότερη» προσθέτει.
    Σύμφωνα με το iefimerida,όπως ανέφερε στη συνέντευξή του ο 28χρονος Chege, είναι γεννημένος στην Κένυα και μετακόμισε στην Ελλάδα σε ηλικία 8 μηνών, ωστόσο έχει ακόμα προβλήματα και πρέπει να κουβαλάει συνεχώς μαζί του μία τσάντα γεμάτη έγγραφα, προκειμένου να μπορεί να αποδείξει πως βρίσκεται νόμιμα στην Ελλάδα.
    Ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, πέρα από το γραφειοκρατικό θέμα, έχει έρθει αντιμέτωπος συχνά και με επιθέσεις από μέλη της Χρυσής Αυγής και εκεί η εκπαίδευσή του σε πολεμικές τέχνες αποδείχθηκε χρήσιμη: «Τους έχω αντιμετωπίσει δέκα φορές σε πραγματική μάχη, που πρέπει να σκοτώσεις ή να σκοτωθείς».
    Οσο για την κατάσταση στην Ελλάδα για τους μετανάστες, ο Chege παραδέχεται ότι τα πράγματα είναι μάλλον δύσκολα:«Η μητέρα μου θέλει να επιστρέψω στην Κένυα. Ανεξαρτήτως της σημερινής κατάστασης, αγαπώ την Ελλάδα. Νιώθω ότι είναι το σπίτι μου. Δεν μπορώ να την καταδικάσω. Πέρασα καλά στην Ελλάδα, στο παρελθόν. Τώρα όμως, έχει γίνει στροφή 180 μοιρών.
    Όταν περπατάω στον δρόμο τη νύχτα, φοβάμαι.
    (Προφανώς θα εννοεί και την εγκληματικότητα από αλλοδαπούς μαχαιροβγάλτες ληστές του δρόμου που δρουν στο κέντρο της πόλης (Αφγανούς – Μαροκινούς – Αλγερινούς) και όχι μόνο επιθέσεις από ακροδεξιούς).
    Αν μαζέψω αρκετά χρήματα, θέλω να επιστρέψω στην Κένυα μόνιμα τα Χριστούγεννα».
    Το θέμα αναδεικνύεται από το βρετανικό Channel 4 που συνομίλησε με τον Michael Chege.
    “Για τους μετανάστες τα πράγματα στην Ελλάδα γίνονται ολοένα και χειρότερα”, καταγράφει το δημοσίευμα του Channel 4. Οι μετανάστες κατηγορούν την αστυνομία και τις αρχές για αδιαφορία. Ο Jamal Osman που επιμελείται του ρεπορτάζ, γράφει ότι ακολούθησε τις αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της Αθήνας στα πλαίσια της επιχείρησης “Ξένιος Δίας”. “Περάσαμε ανάμεσα από ναρκομανείς και εμπόρους ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί τους κοιτούσαν και δεν έκαναν τίποτα”.
    Η ζωή στην Ελλάδα
    Στη συνέχεια του άρθρου, ο Michael Chege μιλάει για τη ζωή του στην Ελλάδα. “Στο σχολείο, ήμουν το μόνο μαύρο παιδί. Έπρεπε κάθε μέρα να δίνω μάχη για να έχω τον σεβασμό”. Σε μικρή ηλικία έμαθε πολεμικές τέχνες για να μπορεί να υπεραμύνεται του εαυτού του. Διηγείται μάλιστα ένα περιστατικό ρατσιστικής βίας εναντίον του. Όταν ήταν σε ένα λεωφορείο, δύο άνδρες με μπλούζες της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκαν και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του. Επιβάτες προειδοποίησαν τον Michael. “Μου είπαν τρέξε, κρύψου ή πέσε κάτω”. Ο ίδιος δεν έφυγε και δέχθηκε επίθεση. “Στις πολεμικές τέχνες μαθαίνεις να πολεμάς.
    Ήμουν τυχερός πάντως που κατάφερα να διαφύγω με ελαφρά τραύματα”, αναφέρει. Μία ημέρα αργότερα, βρέθηκε σε τηλεοπτικό παράθυρο δελτίου ειδήσεων, απέναντι στον Νίκο Μιχαλολιάκο. Ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής, γράφει ο συντάκτης, αντιμετωπίζει τους μετανάστες ως κανίβαλους. Στην τηλεοπτική αντιμαχία των δύο ανδρών, ο ηγέτης της Χ.Α. διέψευσε την επίθεση από μέλη του κόμματος του. Όταν ο Michael του ζήτησε να τοποθετηθεί, εκείνος είπε: “Οι πυγμαίοι τρώγονται και ψήνονται από άλλους μαύρους στην Αφρική.
    Και θεωρούνται ιδιαίτερο έδεσμα”. Ο Chege τον ρώτησε που το ξέρει αυτό, αν έχει ζήσει στην Αφρική ή αν έχει επισκεφθεί κάποια χώρα της και εκείνος απάντησε: “Όχι. Το έχω διαβάσει όμως στις εφημερίδες”. “Είμαι άτυχος να είμαι ξένος στην Ελλάδα”, καταλήγει ο 28χρονος Michael.
    Λέει πως δεν θέλει τα παιδιά του να ζήσουν τη βία στο πετσί τους και αποσκοπεί στο να τα μεγαλώσει στην πατρίδα του, την Κένυα. Για την ώρα, ο ίδιος και οι ομάδες του θα συνεχίσουν, όπως υπογραμμίζει, να περιφρουρούν τη γειτονιά τους.

    Δεν υπάρχουν σχόλια: