Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Πρόκληση Βαρβιτσιώτη: Αν δεν έχει (να πληρώσει το φόρο ακινήτου), να πουλήσει!

empty-walletΚι όποιος δεν έχει να πληρώσει; Ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη προς το Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
“Αν δεν έχει, να πουλήσει” ήταν η απάντηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας (υιού του παλαιότερου βουλευτή και υπουργού Γιάννη Βαρβιτσιώτη).
Μπορεί λοιπόν να αγοράσατε το σπίτι σας με πχ € 250.000,00 και στεγαστικό δάνειο αλλά επειδή τώρα ο ένας έμεινε άνεργος και δεν μπορείτε να πληρώσετε την εφορία, πουλήστε ή καλύτερα σκοτώστε το στα μισά χρήματα.

Μπορεί το οικοπεδάκι στη θάλασσα να σας το έγραψε η γιαγιά σας ή να το είχε αγοράσει ο πατέρας σας, αλλά τώρα επειδή δεν έχετε τον ουρανό με τ’άστρα, πρέπει να το πουλήσετε ή αλλιώς σκοτώσετε.
Αυτά προτρέπει ο βουλευτής της Β’ Αθήνας τον ελληνικό λαό και ο Αντώνης Σαμαράς ακόμη δεν τον έχει πετάξει έξω.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι! Τώρα μάλιστα! Είναι τόσο ηλίθιοι που το φωνάζουν κιόλας! Η φάρα των ΚΛΕΦΤΩΝ, ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ, ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ, ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ και ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ που κυβερνούν την Ελλάδα εδώ και 6 γενεές, έβγαλε τους γνήσιους απογόνους της, τα γνήσια τέκνα της συνομοταξίας του homus parasitous! Kαι άλλοι κλέψανε, αλλά δεν το φώναζαν κιόλας! Βεβαίως, αυτά τα φίδια (αυτό είναι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ) νομίζουν ότι θα συνεχίσουν να νέμονται και να πλουτίζουν από τον θάνατο του Έλληνα όπως έκαναν οι μπαμπάδες και οι παπούδες τους. Ξεχνούν ότι βρίσκονται ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ σ' αυτήν τη χώρα! Γιατί αν δεν τους απαλλοτριώσουν τα μεγαλύτερα φίδια που πρόσφατα μεταναστεύσανε στη χώρα (αυτά εξ' Ευρώπης...) θα τους απαλλοτριώσει σίγουρα ο Ελληνικός λαός! Σύντομα, πολύ σύντομα!