Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ: Ηθικός αυτουργός βομβιστικής επίθεσης ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης;

Μόνο στο planet-greece

Νέα μπλεξίματα με την δικαιοσύνη για τον άλλοτε ισχυρό επιχειρηματία, Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ο οποίος αυτή τη φορά φέρεται, σύμφωνα με το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας, ως ο εγκέφαλος της βομβιστικής επίθεσης εναντίον άλλου επιχειρηματία!....



Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ασφάλεια, μετά από πολύμηνες έρευνες, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος συνολικά 4 ατόμων. Πρόκειται για 2 άνδρες και μία γυναίκα, η οποία φέρεται να ταχυδρόμησε την ανθοδέσμη βόμβα, που οι άλλοι δύο είχαν προμηθευτεί, στον επιχειρηματία Ανδρεαδάκη, με αποτέλεσμα ο ίδιος να τραυματιστεί σοβαρά, τον Ιούνιο του 2012.

Ήδη, για την ίδια υπόθεση, πρωταγωνιστής αυτής της υπόθεσης και κατασκευαστής των εκρηκτικών μηχανισμών θεωρείται ένας 35χρονος Κρητικός, ο οποίος έχει συλληφθεί προ μερικών μηνών και βρίσκεται φυλακισμένος για άλλη εγκληματική επίθεση στα Χανιά.

Πρόκειται για άτομο που πλαισίωνε την ιδιωτική ασφάλεια επιχειρηματιών και μαζί με τους συνεργούς τους πραγματοποιούσαν «ανταποδοτικές επιθέσεις». Μία από αυτές ήταν η αποστολή δέματος - βόμβα τον Ιούνιο του 2012, στην Βουλιαγμένη.

Υπενθυμίζεται πως τότε υπάλληλος ανθοπωλείου παρέδωσε το πρωί της 15ης Ιουνίου 2012 - μία γλάστρα και ένα μεταλλικό κουτί στον 40χρονο επιχειρηματία -φωτογραφία-, συνιδιοκτήτη ξενοδοχειακής μονάδας στην Κρήτη, ο οποίος διέμενε σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, στην οδό Ήρας 18 στην Βουλιαγμένη. Οταν εκείνος επιχείρησε να ανοίξει το κουτί σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη αφού το δέμα ήταν παγιδευμένο με αμυντικού τύπου χειροβομβίδα. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος, με σοβαρά τραύματα, για πολλές ημέρες.

Τώρα, το Εκβιαστών έρχεται να απαγγείλει κατηγορίες και κατά του επιχειρηματία, Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, τον οποίον βλέπουν ως τον ηθικό αυτουργό της βομβιστικής επίθεσης. Όπως υποστηρίζει η αστυνομία, ο προφυλακιστέος Λαυρεντιάδης φέρεται να διέταξε την ενέργεια γιατί είχε υποψίες πώς ο Ανδρεαδάκης πολιορκούσε ερωτικά την σύζυγό του.

Τον λόγο για την απόδειξη των κατηγοριών έχει πλέον η δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: