Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΤΥΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
             ΠΑ.ΣΟ.Κ
    Αθήνα, 28 Ιουνίου 2013
  Ο συντάκτης της άτυπης ενημέρωσης συνειδητά ξεχνά ότι:
1)    Εκφράσαμε την πλήρη  διαφωνία μας με την ακολουθούμενη πολιτική από το 2010.

2)    Εκφράσαμε την πλήρη διαφωνία μας με τον σχηματισμό της κυβέρνησης Παπαδήμου. (Σας θυμίζουμε  το Δελτίο τύπου μας με τίτλο Η κυβέρνηση οπερέτα του κ. Παπαδήμου Μια καταστροφική Κυβέρνηση Από το ΛΑΟΣ – ΠΑ.ΣΟ.Κ στην εξουσία Καταλήξαμε στο ΛΑ.Ο.Σ – ΠΑ.ΣΟ.Κ συγκυβέρνηση 24/11/11
3)    Ζητήσαμε σ’ όλους τους τόνους και στο τελευταίο συνέδριο την αποχώρηση από την συγκυβέρνηση σαν όρο επιβίωσης του ΠΑΣΟΚ και της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης.

4)    Στη βάση ποιας απόφασης έγινε η συγκυβέρνηση με τον κ. Σαμαρά; Υπάρχει σχετική απόφαση συνεδρίου;            (Υπάρχει όμως απόφαση συνεδρίου που μιλάει για τρικομματική  κυβέρνηση και αποκλείει  την δικομματική κυβέρνηση και μην ξεχνάμε και τη δήλωση του Προέδρου  κ. Βενιζέλου που έλεγε ότι όταν αποχωρήσει η ΔΗΜΑΡ και ο κ. Κουβέλης θα αποχωρήσουμε κι εμείς)






5)    Τι έγινε η εκφρασμένη θέση για την απόσυρση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου για την ΕΡΤ;

6)    Πως συμβιβάζεται η πρόταση για την συγκρότηση της κεντροαριστεράς με τη συμμετοχή σε μια κεντροδεξιά κυβέρνηση που προσπαθεί να ανασυστήσει το πιο σκληρό κράτος της Δεξιάς;

7)    Ποιοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ θα βάλουν τις υπογραφές τους σε απολύσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, σε απολύσεις χιλιάδων αναπληρωτών δασκάλων και καθηγητών, στο κλείσιμο σχολείων και νοσοκομείων; Ποιοι θα υπογράψουν τη λήψη νέων μέτρων;

Όταν ο συντάκτης της άτυπης ενημέρωσης απαντήσει στα πολιτικά ερωτήματα τότε πιθανώς να του  απαντήσουμε και εμείς στα υπαρξιακά ζητήματα που θέτει.

Και κάτι τελευταίο.
Δημαγωγία είναι να ωραιοποιείς το  success  story του  κ. Σαμαρά τη στιγμή που ο λαός υποφέρει, η ανεργία εκτοξεύεται και το κοινωνικό κράτος διαλύεται.
Η δημαγωγία είναι ίδιον των δημαγωγών και όχι αυτών που υπερασπίζονται διαχρονικά τις αξίες και τα οράματα του ΠΑΣΟΚ που αγάπησε και ακολούθησε ο λαός μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: