Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Τζιτζικώστας: Tου δημάρχου του αρέσουν άλλου είδους ...παρελάσεις!

Τζιτζικώστας σε Μπουτάρη: "Ξέρουμε, σε αρέσουν άλλες... παρελάσεις! "Αποστομωτική απάντηση του Περιφερειάρχη στον κυρ- Γιάννη.

Επιδείνωση στις ήδη διαταραγμένες σχέσεις μεταξύ του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Αφορμή, η πρόσκληση την οποία απεύθυνε ο Τζιτζικώστας σε εκπρόσωπο του κόμματος της Χρυσής Αυγής στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και η έντονη αντίδραση του δημάρχου ο οποίος απείλησε ότι δεν θα παραστεί σε αυτή, ζητώντας από τον περιφερειάρχη να ανακαλέσει την πρόσκληση.

Στην απάντηση του ο κ. Τζιτζικώστας όχι μόνο δεν ανακαλεί μεταξύ άλλων τον κατηγορεί ότι προτιμά άλλου είδους παρελάσεις.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τζιτζικώστας:
Στη δήλωση του αναφέρει, ότι εφαρμόζει «τους νόμους του κράτους και τον ισχύοντα νόμο της Πολιτείας για την παρέλαση, ο οποίος ορίζει ρητά ότι καλούνται όλοι οι βουλευτές όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων» και ότι ο ίδιος «λειτουργεί πάντα θεσμικά, εντός του νόμου γιατί αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να λειτουργούν όλοι, στα πλαίσια μιας ευνομούμενης πολιτείας. Η δημοκρατία δεν πλήττεται από την τήρηση των νόμων, η δημοκρατία πλήττεται ανεπανόρθωτα από όσους επιμένουν να τους καταπατούν».

Ενώ συνεχίζει λέγοντας «Το εάν θα παραβρεθεί ή όχι στην παρέλαση ο κύριος Μπουτάρης αφορά μόνο τον ίδιο και θα κριθεί για αυτή του την απόφαση από τους συμπολίτες μας. Άλλωστε, δεν θα προκαλέσει καμία έκπληξη η επιλογή του, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι προτιμά άλλου είδους παρελάσεις, τις οποίες υποστηρίζει με ιδιαίτερο ζήλο»

parapolitika.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
σε τι διαφέρει από τον Καμμένο, τον Ν .Μιχαλολιάκο, τον Β. Μιχαλολιάκο, τον Καρατζαφέρη, τον Αβραμόπουλο, τον Στυλιανίδη, τον..Καραμανλή, τη Ντόρα, τον Μητσοτάκη τον Αβέρωφ, την ΕΡΕ, την Χρυσή αυλή , το παρακράτος; Απλούστατα, υπάρχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία της Λερναίας δεξιάς. Είναι όλοι τους οι αιώνιοι προικοθήρες της εξουσίας. Είναι οι αιώνιοι σταυροφόροι της αγραμματοσύνης των ‘’μισθοφόρων της κάλπης’’.
Ειδικότερα σήμερα,
ο Αντώνης προσπαθεί να εξαγνισθεί ο ίδιος σήμερα και ταυτόχρονα να ‘’εξαγνίσει’’ και τους συναγωνιστές του χρυσαλήτες. Μόνο! που επειδή πολλοί από αυτούς βρίσκονται σε ‘’υπέρβαρες ‘’ αρχηγικές θέσεις και δεν τους χωρά όλους η κολυμβήθρα ΤΟΥ ΣΙΛΩΑΜ (κυριολεκτικά), αποφάσισε να τους αντικαταστήσει με άλλους , πιο γυμνασμένους και πιο υπάκουους.
Κατά τα άλλα, όλα είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!
Τίποτε δεν άλλαξε, ούτε και θα αλλάξει. Εάν ο Σαμαράς ήταν δημοκράτης, δεν θα τους ‘’ωθούσε’’ να πολιτευθούν, και δεν θα τους ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ! όταν βρίσκονταν στο στάδιο της οργάνωσης και της παρανομίας, αδρανώντας και κλείνοντας τα μάτια επί τρία χρόνια.
Απλή ‘’αλλαγή … θαλαμοφυλάκων’’ έχουμε.
Και η βεβαιότητα του συλλογισμού μας, βασίζεται στα ΙΔΙΑ λόγια που είπαν οι αρμόδιοι του Αβέρωφ το 1980, προκειμένου περί της τότε ακροδεξιάς.
{{ Πρέπει να βάλουμε κάποιον στην ηγεσία για τους ελέγχουμε}} !!!
Μήπως, κύριε Σαμαρά, η δεξιά σας, ιστορικά και βιολογικά επαναλαμβάνεται; Μήπως εφαρμόζεται σήμερα όσα σας δίδαξε ο αρχιφασίστας και προδότης της Κύπρου;
Μα είναι τόσο ΚΡΥΟ το φαγητό που μας ‘’σερβίρετε’’, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ κύριε Σαμαρά.
Απλά, οργανώνεται(ε), τη νέα χρυσή αυγή για τους εκσυγχρονίσετε και να μας τους φορέσετε ‘’κολάρο’’, από τις επόμενες εκλογές, που φυσικά εσείς θα απουσιάζετε.
Αυτή είναι η αλήθεια κύριε Σαμαρά. Εξαπατάται το λαό για μία ακόμη φορά ώστε να ισχύει το:
{{ «Φύσιν πονηράν μεταβαλείν ου ράδιον }} !!!!
Όταν λες Σαμαράς, σε τι διαφέρει από τον Βενιζέλο ή τον Τσίπρα; Θυμάστε τι έλεγε ο Σαμαράς τότε που ήταν στο… αντάρτικο ; Ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που κάνει τώρα.Θυμάστε τι έλεγε ο Τσίπρας του..βουνού , και τι λέει σήμερα που ‘’έγινε αντάρτης των πόλεων’’ και διεκδικεί να μας αποτελειώσει από τον αργό θάνατο καταδικάζοντάς μας σε πρόωρο και επώδυνο;
Τώρα, το να ασχοληθούμε με τον Πάνο και τους άλλους θα αποτελούσε προσβολή της νοημοσύνης μας….
Είναι όλοι οι ..πατριώτες με ανταλλάγματα και πολλοί και συναλλάγματα .