Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Γιατί δεν βάζει στην φυλακή ο Άδωνις Γεωργιαδης τον Αρτέμη Σώρρα με τα 600δις...? ΓΙΑΤΙ..?

Ερώτημα προς τους αντιπάλους της προσφοράς του Σωρρα για την αποπληρωμή του Ελληνικού χρέους.

...αν λοιπόν για εσάς ο Αδωνης είναι αυτός που...


τον "ξεσκεπάζει"...γιατί δεν μας λέτε τίποτα για την μήνυση που έκανε ο τηλεβιβλιοπώλης στον Σώρρα για διασπορά ψευδών ειδήσεων σε σχέση με την προσφορά των 600δις...?

Το δικαστήριο αυτό έγινε στης 28-6-2013 και ο Άδωνις δεν παρουσίασε κανένα στοιχείο υπέρ της μήνυσης του κατά του ΑΡΤΈΜΗ ΣΩΡΡΑ για πλαστά ομόλογα σχετικά με την προσφορά του Σώρρα για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους.
Τι έγινε στο δικαστήριο αυτό...? Ο Σωρρας αθωώθηκε από το δικαστήριο πανηγυρικά ...δηλαδή τα λεφτά είναι υπαρκτά...και αντί να ρωτήσετε τον τηλεβιβλιοπώλη για αυτό το αποτέλεσμα του δικαστηρίου, συνεχίζεται το σίριαλ ότι ο Σώρρας είναι απατεώνας.

Σε αυτό το σύστημα που σε βάζει φυλακή για 500 ευρώ ...γιατί δεν έχουν βάλει στην φυλακή τον "μέγα" απατεώνα στην φυλακή...εε? ΓΙΑΤΊ...?

Παρακαλάει τον Σαμαρά και τον Στουρνάρα να τον βάλουν φυλακή...Γιατί κάνουν τους Κινέζους...?
Μήπως γιατί δεν υπάρχει τίποτα εναντίον του...? σκεφθείτε και αυτό το ενδεχόμενο.

Αλλά αυτό που ξεχνάτε είναι οι όροι για να πάρουν αυτά τα λαμόγια τα 600δις...δηλαδή έλεγχος του χρέους από διεθνή οικονομική επιτροπή με επικεφαλής Έλληνες Αρεοπαγίτες, δηλαδή ποιοι πήραν τα λεφτά που τα πήγαν και ποιους καλύπτουν...ποιος από αυτούς που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν θέλει την διαφάνεια...? εεε? ποιος?

Ο εχθρός της Ελλάδας δεν είναι ο Σώρρας ...αλλά αυτοί που τρέμουν την διαφάνεια και καταστρέφουν με σύστημα την χώρα, γιατί ο Κορυδαλλός θα είναι η μόνιμη κατοικία τους μετά τον οικονομικό έλεγχο...
Η ενέργειες που θα πρέπει να ζητάμε είναι να ελεγχθούν οι λογαριασμοί του Σώρρα και ή να παραλάβουμε τα χρήματα και να σωθεί η χώρα ή να πάει φυλακή για απάτη μεγάλου μεγέθους...τόσο απλό.

Γιατί δεν γίνεται τίποτα από τα δύο...? πείτε μου ΓΙΑΤΙ...?

Δεν υπάρχουν σχόλια: