Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Η «ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ» ΤΟΥ κ. ΛΙΑΠΗ ..!!

με τον Θεόσταλτο ..ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ


Του Αθανασόπουλου Περικλή
ΑΘΗΝΑ 28.12.2013
«Δεν άντεχα όλη αυτή την ιστορία και πήγα να ηρεμίσω..άλλα δεν με αφήσατε»..!!
Τι άλλο παραμένει για να πει ο στην ουσία αρμόδιος Υπουργός ο οποίος έχει ορίσει τα τέλη κυκλοφορίας και τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) κύριος Μιχάλης Λιάπης για να είναι πέρα για πέρα πιστευτός και αληθινός;
Ας δούμε όμως τι πραγματικά κρύβει πίσω από τις κινήσεις και τις δηλώσεις του ο πρώην υπουργός σε συνάρτηση με το πώς αντιλήφθηκαν κάποιοι άλλοι συνάδελφοι του πολιτικοί την όλη ιστορία.

 Γ. ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ:
«Απαλλάσσεται λόγω βλακείας»…!!

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ:  
«Πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους μας ότι κανένας μα κανένας απολύτως δεν είναι υπεράνω του νόμου»…!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ:
 «Ο πρώην υπουργός και πρώην συνάδελφος μας προκάλεσε πολλαπλώς και νομίζω ότι αυτό ήταν το λιγότερο που έπρεπε να συμβεί μέχρι τώρα, τα υπόλοιπα θα τα κάνει η δικαιοσύνη»…!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗΣ,
Για την διαγραφή του Μ. ΛΙΑΠΗ από την ΝΔ: «Ήταν μία αυτόματη και αυτονόητη αντίδραση του κόμματος σε μία ενέργεια που προσβάλλει τους Έλληνες και αμαυρώνει στο σύνολό του τον πολιτικό κόσμο».

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ:

 Πολλά ακίνητα και οικόπεδα, τρία ΙΧ αυτοκίνητα, καταθέσεις και πολύ υψηλό εισόδημα δηλώνει ο πρώην υπουργός, Μιχάλης Λιάπης, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του «πόθεν έσχες» που κατέθεσε στη Βουλή.

Όπως προκύπτει από τη δήλωση της περιουσιακής κατάστασής του, ο Μιχάλης Λιάπης εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης 20 ακινήτων και 8 οικοπέδων, ενώ στην κατοχή του δηλώνει πως βρίσκονται τρία ΙΧ αυτοκίνητα.

Μεταξύ των ακινήτων που ο κ. Λιάπης έχει ξεκινήσει να αγοράζει από το 1977 είναι δύο ακίνητα στη Μύκονο, δύο στο Μεγάλο Χωριό της Ευρυτανίας και αρκετά άλλα στο Χαλάνδρι και στην Κηφισιά. Για τα περισσότερα διαθέτει την πλήρη κυριότητα (100%).

Σύμφωνα με τη φορολογική του δήλωση, στα αυτοκίνητα που έχει στην κατοχή του είναι και το τζιπ Volkswagen Touareg, το οποίο συνελήφθη να οδηγεί με πλαστές πινακίδες, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να του απαγγελθούν κατηγορίες για πλαστογραφία και ψευδή βεβαίωση.

Στη θέση του κυβισμού πάντως εμφανίζεται να έχει δηλώσει ότι είναι μεταχειρισμένο, με έτος κτήσης του 2009.

Ο κ. Λιάπης εμφανίζεται, επίσης, να έχει εισόδημα 109.223 ευρώ, ενώ η σύζυγός του έχει εισόδημα 29.250 ευρώ, κάτι που δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση αδυναμία καταβολής των φορολογικών υποχρεώσεών του, όπως τα τέλη κυκλοφορίας.

Πηγή: ethnos.gr

ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ & ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
  • Ο κ. ΛΙΑΠΗΣ σαν Υπουργός νομοθετεί πράγματα που ο ίδιος «αδυνατεί» να πληρώσει.
  • Ο κ. ΛΙΑΠΗΣ δεν έχει αυτή την περιουσία που δηλώνει, αφού δεν έχει να πληρώσει, οπότε  δηλώνει ψευδή περιουσιακά στοιχεία.
  • Ο κ ΛΙΑΠΗΣ έχει αυτή την περιουσία που δηλώνει, και δηλώνει οτι δεν έχει να πληρώσει αυτά που ο ίδιος νομοθετεί άρα γράφει στα παίά του υποδείματα τους νόμους που έχει θεσπίσει ο ίδιος.
  • Παραδέχεται οτι έκανε σφάλμα.
  • Βγήκε για να φορτίσει η μπαταρία του αυτοκινήτου.
Συμπέρασμα 1ο: Εδώ επιβεβαιώνεται ο κ. Γ. ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ για αυτά που δήλωσε ότι δηλαδή «Απαλλάσσεται λόγω βλακείας»…!!
  • Ο κ. ΛΙΑΠΗΣ με τις ενέργειές του θέλει να στείλει ένα μήνυμα στους κυβερνώντες, ότι με τα μέτρα που έχουν επιβάλλει, αδυνατεί ο λαός να ανταπεξέλθει, καλώντας τον να πράξει και αυτός ανάλογα και να «γράψει στα υποδήματα του» τα κυβερνητικά μέτρα..!!
Συμπέρασμα 2ο: Εδώ επιβεβαιώνεται ο κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ο οποίος στην ουσία θέλει να προλάβει τον Ελληνικό λαό από αλλεπάλληλες τέτοιες κινήσεις οι οποίες θα ήταν καταστροφικές για το κυβερνητικό έργο..!!
  • Ο κ. ΛΙΑΠΗΣ μη πηγαίνοντας στο αυτόφωρο αλλά εκπροσωπούμενος από δικηγόρο, στην ουσία στέλνει πολλαπλό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, ότι και το αυτόφωρο δεν σημαίνει και τίποτα με 150 ευρώ ( τόση είναι η αμοιβή ενός δικηγόρου για απλή παράσταση με αίτημα αναβολής) το ξεπερνάς.
Συμπέρασμα 3ο: Εδώ επιβεβαιώνεται ο κ. ΤΖΑΜΤΖΗΣ  ο οποίος στην ουσία στέλνει μήνυμα απειλής στον Ελληνικό λαό, ότι γι’ αυτόν ο νόμος θα είναι αμείλικτος.
  • Το τελευταίο πράγμα για το οποίο «καίγεται» σήμερα ο κ. ΛΙΑΠΗΣ είναι να παραμείνει στην ΝΔ των, ΣΑΜΡΑ-ΒΟΡΙΔΗ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ- ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ κλπ, αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι θέμα χρόνου η διάλυση της όπως συμβαίνει και με το ΠΑΣΟΚ του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.
Συμπέρασμα 4ο: Εδώ επιβεβαιώνεται ο κ. ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗΣ τον κανόνα που θέλει το πολιτικό σύστημα αμαυρωμένο και απαιτείται εξυγίανση άμεση, ξεκινώντας από τις παραβάσεις του ΚΟΚ και όχι από, SIEMEΝS, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ, ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ,  ΛΑΓΚΑΡ, ΟΦ ΣΟΡ ,και τόσα άλλα που δεν τολμούν να τα αγγίξουν.  

Συνοψίζοντας,
Μήπως τελικά ο Ελληνικός λαός πρέπει να ευχαριστεί τον κ. ΜΙΧΑΛΗ ΛΙΑΠΗ γιατί «φρόντισε» να του ανοίξει τα μάτια για την λειτουργία ολοκλήρου του πολιτικού συστήματος, αντί  να τον λοιδορεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια: