Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ ! …ΣΕ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ !

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Κίνηση Ορθοδόξων Ελλήνων (ΚΟΡΕΛ), καλεί τον ελληνικό λαό σε εθνική επαγρύπνηση, γιατί ήδη το σχέδιο αφανισμού του Ελληνικού Ένθους, βρίσκεται σε εξέλιξη, και είναι ορατά πλέον τα πρώτα σημάδια αφελληνισμού καθώς τα δόντια της παγκοσμιοποίησης… «μπήγονται» όλο και πιο βαθιά στο σώμα του ελληνικού λαού!

Όλοι μας φταίμε γι αυτήν την κατάντια… γιατί αφήσαμε δοσίλογους πολιτικούς, που εξαρτώνται από τα ντόπια και ξένα κέντρα αποφάσεων, να....
διαφεντεύουν τη ζωή μας και τις τύχες των παιδιών μας.

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ…!!!

Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής
Την ώρα που ταΐζουν τον Ελληνικό λαό με στικάκια, βίλες Αμαλίας, και διάφορα τέτοια ναρκωτικά, οι κυβερνητικοί οργανώνονται σε όλα τα επίπεδα και είναι έτοιμοι από κάθε άποψη να επιβάλουν τα μέτρα που θέλουν για να υποδουλώσουν τον Ελληνικό λαό.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι σημερινοί Έλληνες πολιτικοί αποτελούν πρωτοτυπία σε ολόκληρη την παγκόσμια ιστορία και σε όλες τις εποχές να αποφασίζουν την υποδούλωση της Πατρίδας τους.

Πέρασε τους Καταριανούς για…. Έλληνες.

Σχόλιο attikanea: Ρε Σαμαρά, γιατί δεν τους δίνεις τη γυναίκα σου; Τα λιμάνια και η δημόσια γη, ανήκουν στους ΕΛΛΗΝΕΣ,  ΡΕ σκυμμένε στα 4 ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ!.
 


Ένα όμως ξέχασε ο αρχικαραγκιόζης να του πει .Ότι δεν μπορεί να συνάψει διακρατικές συμφωνίες, χωρίς την έγκριση της Τρόικας. Για αυτό όπως είχαμε γράψει τον ξαπόστειλαν ευγενικά, λέγοντας του ότι όσα βάζεις… βάζουμε, όπως έξαλλου είχαμε γράψει πριν από τα επίσημα ανακοινωθέντα. Δείτε εδώ .  

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: Για να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι


ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ:


Υπέγραψε λήξη του εμπάργκο το 1995 για τα Σκόπια.
Δήλωσε ότι οι ένδοξοι Αρβανίτες είναι Τουρκαρβανοί.
Δήλωσε ότι είναι Αλβανικής καταγωγής.
Υπέγραψε το 1987, ως υπουργός Εξωτερικών, την μονομερή άρση του
εμπολέμου με την Αλβανία υπό την συνοδεία των συνθημάτων: <<ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΠΡΟΔΟΤΗ, ΑΛΒΑΝΕ>>.

Πόσο απαράδεκτο είναι το ελληνικό κράτος!!!!


Nadia
 Ειχα πληρώσει τη δόση εφορίας 2 Ιανουαρίου και δεν φαινόταν.... Ξέρεις γιατι; Εχουν βάλει τους νταβατζηδες τους τραπεζίτες να κρατούν τα χρήματα μέχρι το τέλος του μήνα και να τα χρησιμοποιούν. Στο τέλος του μήνα φαίνεται η κατάθεση γιατι τότε τα δίνουν στο κράτος. Η κυβέρνηση αβανταρει

Νέα κόντρα κυβέρνησης - ΚΚΕ με αφορμή τα επεισόδια Βρούτση


Νέα κόντρα κυβέρνησης - ΚΚΕ με αφορμή τα επεισόδια Βρούτση
Νέο μέτωπο με την αντιπολίτευση ανοίγει η κυβέρνηση, που αυτή την φορά ήρθε σε ευθεία σύγκρουση με τον Περισσό μετά την σφοδρή αντιπαράθεση με την Κουμουνδούρου το προηγούμενο διάστημα.

Θρυαλλίδα για να ανέβουν οι τόνοι αποτέλεσαν τα επεισόδια στο υπουργείο Εργασίας και οι συλλήψεις των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ. Το Μέγαρο Μαξίμου, όπως έπραξε και με τον ΣΥΡΙΖΑ, επιμένει ότι δεν θα διστάσει να συγκρουστεί με τα φαινόμενα βίας και με πρακτικές που στοχεύουν να δυναμιτίσουν το πολιτικό κλίμα σε μία κρίσιμη εποχή για την χώρα.

Η Γαλλία θα απελάσει πολλούς ξένους ιεροκήρυκες και ιμάμηδες

Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Μανουέλ Βαλς ανακοίνωσε σήμερα, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις Βρυξέλλες, ότι η Γαλλία θα απελάσει "μέσα στις προσεχείς ημέρες" πολλούς ξένους ριζοσπάστες ιεροκήρυκες και ιμάμηδες.


"Πολλοί ξένοι ριζοσπάστες ιεροκήρυκες θα απελαθούν μέσα στις προσεχείς ημέρες", ανακοίνωσε ο Βαλς στη διάρκεια μιας ..διεθνούς διάσκεψης με θέμα τον αγώνα εναντίον των βίαιων εξτρεμισμών.

Χρυσοφόρα σκουπίδια> Ποιες μεγάλες εταιρείες συμμετέχουν στον διαγωνισμό κατασκευής εργοστασίου επεξεργασίας απορριμάτων Δυτικής Αττικής


Με την κατάθεση δικαιολογητικών για τον διαγωνισμό της κατασκευής του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων Δυτικής Αττικής (Λιόσια) συνεχίστηκε  η διαδικασία για την κατασκευή νέων σύγχρονων υποδομών για τη διαχείριση των απορριμμάτων του λεκανοπεδίου.
Είχαν προηγηθεί στις 22 και 24 Ιανουαρίου οι διαγωνισμοί για την κατασκευή των εργοστασίων επεξεργασίας απορριμμάτων του Γραμματικού και της Κερατέας.
Στο  διαγωνισμό υπέβαλλαν προσφορές 7 συνολικά διαγωνιζόμενοι, είτε μεμονωμένα, είτε σε κοινοπρακτικά σχήματα. Πρόκειται για τις :....

Το ΚΚΕ δεν είναι ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε... ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως είναι εκείνος ο... ανεγκέφαλος, κυβερνητικός "εγκέφαλος" που χωρίς κανέναν λόγο, σε μια περίοδο που η κυβέρνηση ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ απόλυτα πολιτικά, άνοιξε ένα ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ μέτωπο με το ΚΚΕ!

Κάποιοι κυβερνητικά... καλόπαιδα θα πρέπει να γνωρίζουν Ιστορία, να αντιμετωπίζουν με τον οφειλόμενο  σεβασμό το Κομμουνιστικό Κόμμα και να μην παρασύρονται από τις όποιες Ακροδεξιές καταβολές τους.

Ο Μιχάλης Ιγνατίου στέλνει τον Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο, την ώρα που κάποιοι θέλουν να τον φυγαδεύσουν

  Tου Μιχάλη Ιγνατίου

Βαριές ευθύνες Παπανδρέου

Ο «πόλεμος» ανακοινώσεων, που ξέσπασε μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του πρώην υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου, είναι αποκαλυπτικός των διεργασιών που ξεκίνησαν μία εβδομάδα από τη νίκη του ΠΑΣΟΚ, τον Οκτώβριο του 2009, και κατέληξαν στην προσφυγή της Ελλάδας στο σκληρό μηχανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που οδήγησε σε εξαθλίωση τον ελληνικό λαό.

Εξωφρενική αποκάλυψη διπλωμάτη:”Η ελληνική κυβέρνηση προσέλαβε ιδιωτικό στρατό για την προστασία του Κοινοβουλίου!”



Συμβόλαιο με την κορυφαία στον Κόσμο εταιρεία υπηρεσιών ιδιωτικού στρατού Academi (πρώην Blackwater) φέρεται πως έχει υπογράψει η ελληνική κυβέρνηση για την προστασία του Κοινοβουλίου, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο πρέσβης Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος σε εφημερίδα του Καναδά!

850.000.000 έχει αρπάξει μόνο ο Σμπώκος, και ο ΑΚΗΣ…πόσα;


Και νέα «μαγειρέματα» φαίνεται ότι γίνονται στην υπόθεση του αρπάχτρα πρώην υπουργού Εθνικής Αμύνης, Άκη Τσοχατζόπουλου, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ σαλαμοποιείται η δικογραφία και από μία που ήταν, έγιναν δύο και τώρα προκύπτουν τρεις!
Ο εισαγγελέας, ζητά να μη διωχθεί ο πρώην υπουργός για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
Σημειώνουμε ότι, τέλος Φεβρουαρίου αρχίζουν... κλιμακωτά οι παραγραφές των αδικημάτων και έτσι είναι πολύ πιθανό να έχουμε το αποτέλεσμα που είχε αναφέρει ο δικηγόρος του κ. Γιάννης Νικολάου στο Εκ-Κεντρικό Δελτίο,

To ανέκδοτο της ημέρας. Η Ελλάδα θα αποπληρώσει τα 230 δισ. που δανείσθηκε τα τελευταία χρόνια

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος δήλωσε ότι η Αθήνα θα αποπληρώσει τα 230 δισεκατομμύρια ευρώ της βοήθειας που έλαβε από τους Ευρωπαίους. Είπε συγκεκριμένα:...

"Κατανοώ τις ανησυχίες των ευρωπαίων φορολογουμένων αλλά μπορώ να σας πω ένα πράγμα: αυτή τη φορά η κυβέρνηση θα έχει αποτελέσματα. Η χώρα μεταμορφώνεται.
Οι Ευρωπαίοι θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους" τόνισε και προσέθεσε: "Οι Έλληνες, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών, κατάλαβαν ένα πράγμα: αυτή η φορά είναι η τελευταία ευκαιρία για την Ελλάδα".

Έρχεται αναπροσαρμογή στις αντικειμενικές αξίες



homesΈργο της επιτροπής, όπως προκύπτει από τη σχετική απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, είναι “η μελέτη και εισήγηση για την αναθεώρηση της διαδικασίας προσδιορισμού των αντικειμενικών αξιών, προκειμένου να εξομοιωθούν κατά το δυνατόν, με τις εμπορικές αξίες”.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα Νέα”, η εξίσωση αντικειμενικών και αγοραίων τιμών αποτελεί απαίτηση της τρόικας, η οποία έχει περιληφθεί στο Μνημόνιο με ορίζοντα εφαρμογής τον ερχόμενο Ιούνιο.
Ετσι, δεν είναι τυχαίο ότι η επιτροπή που συστήνεται στο υπουργείο Οικονομικών πρέπει να παραδώσει το πόρισμά της έως τις 28 Φεβρουαρίου.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Γ. ΕΠΑΜ 30-1-13


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τις εξελίξεις όπως αυτές διαμορφώνονται τόσο στο επίπεδο της διαπάλης εντός του πολιτικού εποικοδομήματος, όσο και στο μέτωπο των αντιδράσεων της κοινωνίας απέναντι στις πολιτικές που απορρέουν από την υποταγή της χώρας στο καθεστώς ξένης κατοχής και επικυριαρχίας.

ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΕΜΙΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ!!! Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί η πληροφορία για τα επίμονα επενδυτικά σχέδια του Κατάρ στην πρωτεύουσα του Έβρου!

Γράφει  ο Θανάσης Ζωγράφος 
Μέλος Ε.Σ.Δ
 
Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητική πηγή εξακολουθεί να προκύπτει η επιθυμία του Εμιράτου για δημιουργία σταθμού υγροποιημένου αερίου και στην Αλεξανδρούπολη!
Η είδηση προκαλεί ποικίλες εντυπώσεις, ενώ παράλληλα συζητείται το έντονο ενδιαφέρον του Κατάρ για αρκετά περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδας όπως και μαρίνες που ενδεχομένως να αποκρατικοποιηθούν.

Ανέκδοτο: Η πεθερά τσεκάρει τους γαμπρούς της

Μια πεθερά αποφασίζει να τσεκάρει τους 3 γαμπρούς της για να διαπιστώσει αν πράγματι την αγαπούν, την σέβονται και ενδιαφέρονται για αυτήν.

Έτσι, την επόμενη μέρα βγαίνει με τον πρώτο της γαμπρό μια βόλτα στην προβλήτα του λιμανιού. Κάποια στιγμή κάνει ότι γλιστράει και πέφτει μέσα στο νερό, προσποιούμενη ότι πνίγεται. 

Χωρίς δεύτερη σκέψη βουτάει στο νερό ο γαμπρός και την σώζει. 
Το επόμενο πρωί, βρίσκει ο γαμπρός έξω από το σπίτι του: 

Σε λίγες μέρες βγαίνει με τον δεύτερο γαμπρό της μια βόλτα, επίσης στην προβλήτα του

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΩΦΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ...!!!!!

grapefruit
Προστατεύει από τα εμφράγματα
Βοηθά στην απώλεια βάρους
Βοηθά στην αποτροπή εγκεφαλικών
Καταπολεμά τον καρκίνο του προστάτη
Μειώνει τη χοληστερίνη

mango
Καταπολεμά τον καρκίνο
Ενισχύει τη μνήμη
Ρυθμίζει τον θυρεοειδή
Βοηθά τη πέψη
Προστατεύει από την Νόσο του Alzheimer

αγκινάρα
Βοηθά στη πέψη
Μειώνει τη χοληστερίνη
Προστατεύει τη καρδιά μας
Σταθεροποιεί το ζάχαρο
Προστατεύει από Ηπατίτιδες

ανανάς
Δυναμώνει τα κόκκαλα
Απαλύνει το κρύωμα
Βοηθά τη πέψη
Εξαφανίζει οζίδια
Σταματά τη διάρροια

βερίκοκο
Καταπολεμά τον καρκίνο
Ρυθμίζει τη πίεση
Προστατεύει την όραση
Προστατεύει από Alzheimer
Επιβραδύνει τη γήρανση

βρώμη
Μειώνει τη χοληστερίνη
Καταπολεμά τον καρκίνο
Καταπολεμά τον διαβήτη
Θεραπεύει την δυσκοιλιότητα
Απαλύνει το δέρμα

γιαούρτι
Προστατεύει από έλκη
Δυναμώνει τα κόκκαλα
Μειώνει τη χοληστερίνη
Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
Βοηθά τη πέψη

γλυκοπατάτα
Προστατεύει την όραση
Φτιάχνει τη διάθεση
Καταπολεμά τον καρκίνο
Δυναμώνει τα κόκκαλα

 

δαμάσκηνο
Επιβραδύνει τη γήρανση
Θεραπεύει την δυσκοιλιότητα
Ενισχύει τη μνήμη
Μειώνει τη χοληστερίνη
Προστατεύει από καρδιακές παθήσεις

ελαιόλαδο
Προστατεύει την καρδιά μας
Βοηθά στην απώλεια βάρους
Καταπολεμά τον καρκίνο
Καταπολεμά τον διαβήτη
Απαλύνει το δέρμα

καρότα
Προστατεύουν την όραση
Προστατεύουν τη καρδιά μας
Αποτρέπουν τη δυσκοιλιότητα
Καταπολεμούν τον καρκίνο
Βοηθούν στην απώλεια βάρους

καρπούζι
Προστατεύει τον προστάτη
Βοηθά στην απώλεια βάρους
Μειώνει τη χοληστερίνη
Βοηθά στην αποτροπή εγκεφαλικών
Ρυθμίζει τη πίεση

καρύδια
Μειώνουν τη χοληστερίνη
Καταπολεμούν τον καρκίνο
Ενισχύουν τη μνήμη
Φτιάχνουν τη διάθεση
Προστατεύουν από καρδιακές παθήσεις

κάστανα
Βοηθούν στην απώλεια βάρους
Προστατεύουν  τη καρδιά μας
Μειώνουν τη χοληστερίνη
Καταπολεμούν τον καρκίνο
Ρυθμίζουν τη πίεση

καυτερές πιπεριές (τσίλι)
Βοηθούν τη πέψη
Απαλύνουν τον πονόλαιμο
Θεραπεύουν την ιγμορίτιδα
Καταπολεμούν τον καρκίνο
Ενισχύουν το ανοσοποιητικό

κεράσια
Προστατεύουν τη καρδιά μας
Καταπολεμούν τον καρκίνο
Θεραπεύουν την αϋπνία
Επιβραδύνουν τη γήρανση
Προστατεύουν από την νόσο Αlzheimer

κουνουπίδι
Προστατεύει από τον καρκίνο του προστάτη
Καταπολεμά τον καρκίνο του μαστού
Δυναμώνει τα κόκκαλα
Εξαφανίζει τις μελανιές
Προφυλάσσει από καρδιακές παθήσεις

κρεμμύδια
Μειώνουν τον κίνδυνο εμφράγματος
Καταπολεμούν τον καρκίνο
Σκοτώνουν τα βακτηρίδια
Μειώνουν τη χοληστερίνη
Καταπολεμούν τους μύκητες

λάχανο
Καταπολεμά τον καρκίνο
Αποτρέπει τη δυσκοιλιότητα
Βοηθά στην απώλεια βάρους
Προστατεύει τη καρδιά μας
Βοηθά στις αιμορροϊδες

λεμόνια
Καταπολεμούν τον καρκίνο
Προστατεύουν την καρδιά μας
Ρυθμίζουν τη πίεση
Απαλύνουν το δέρμα
Θεραπεύουν το σκορβούτο

λιναρόσποροι
Βοηθούν τη πέψη
Καταπολεμούν τον διαβήτη
Προστατεύουν την καρδιά μας
Βελτιώνουν την πνευματική μας υγεία
Ενισχύουν το ανοσοποιητικό

μανιτάρια
Ρυθμίζουν τη πίεση
Μειώνουν τη χοληστερίνη
Σκοτώνουν τα βακτηρίδια
Καταπολεμούν τον καρκίνο
Δυναμώνουν τα κόκκαλα

μέλι
Επουλώνει πληγές
Βοηθά τη πέψη
Προστατεύει από έλκη
Αυξάνει την ενέργεια
Καταπολεμά τις αλλεργίες

 μήλα
Προστατεύουν τη καρδιά
Αποτρέπουν τη δυσκοιλιότητα
Σταματούν τη διάρροια
Βελτιώνουν τη Νεφρική Ανεπάρκεια
Μαλακώνουν τις αρθρώσεις (αποτρέπουν την αρθρίτιδα)

μούρα
Καταπολεμούν τον καρκίνο
Προστατεύουν τη καρδιά μας
Σταθεροποιούν το ζάχαρο
Ενισχύουν τη μνήμη
Αποτρέπουν τη δυσκοιλιότητα

μπρόκολο
Δυναμώνει τα κόκκαλα
Προστατεύει την όραση
Καταπολεμά τον καρκίνο
Προστατεύει τη καρδιά μας
Ρυθμίζει τη πίεση

νερό
Βοηθά στην απώλεια βάρους
Καταπολεμούν τον καρκίνο
Καταπολεμά τη πέτρα στα νεφρά
Απαλύνει το δέρμα

 

ντομάτα
Προστατεύει τον προστάτη
Καταπολεμά τον καρκίνο
Μειώνει τη χοληστερίνη
Προστατεύει την καρδιά μας

 

παντζάρια
Ρυθμίζουν τη πίεση
Καταπολεμούν τον καρκίνο
Δυναμώνουν τα κόκαλα
Προστατεύουν τη καρδιά μας
Βοηθούν στην απώλεια βάρους

πεπόνια, μηλοπέπονα
Προστατεύουν την όραση
Ρυθμίζουν τη πίεση
Μειώνουν τη χοληστερίνη
Καταπολεμούν τον καρκίνο
Ενισχύουν το ανοσοποιητικό

πίτουρο
Καταπολεμά τον κολονιαίο προστάτη
Θεραπεύει την δυσκοιλιότητα
Μειώνει τη χοληστερίνη
Βοηθά στην αποτροπή εγκεφαλικών
Βελτιώνει τη πέψη

πορτοκάλια
Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα
Καταπολεμούν τον καρκίνο
Προστατεύουν την καρδιά μας
Ρυθμίζουν την αναπνοή

 

πράσινο λεμόνι (lime)
Καταπολεμούν τον καρκίνο
Προστατεύουν την καρδιά μας
Ρυθμίζει τη πίεση
Απαλύνει το δέρμα
Θεραπεύει το σκορβούτο

πράσινο τσάι
Καταπολεμά τον καρκίνο
Προστατεύει την καρδιά μας
Βοηθά στην αποτροπή εγκεφαλικών
Βοηθά στην απώλεια βάρους
Σκοτώνει τα βακτηρίδια

ροδάκινα
Θεραπεύουν την δυσκοιλιότητα
Καταπολεμούν τον καρκίνο
Βοηθούν στην αποτροπή εγκεφαλικών
Βοηθούν τη πέψη
Βοηθούν στις αιμορροΐδες

ρύζι
Προστατεύει την καρδιά μας
Καταπολεμά τον διαβήτη
Καταπολεμά τη πέτρα στα νεφρά
Καταπολεμά τον καρκίνο
Βοηθά στην αποτροπή εγκεφαλικών

σκόρδο
Μειώνει τη χοληστερίνη
Ρυθμίζει την πίεση
Καταπολεμά τον καρκίνο
Σκοτώνει τα βακτηρίδια
Καταπολεμά τους μύκητες

σπόροι σιταριού
Καταπολεμά τον κολονιαίο προστάτη
Θεραπεύει την δυσκοιλιότητα
Μειώνει τη χοληστερίνη
Βοηθά στην αποτροπή εγκεφαλικών
Βελτιώνει τη πέψη

σταφύλια
Προστατεύουν την όραση
Καταπολεμούν τη πέτρα στα νεφρά
Καταπολεμούν τον καρκίνο
Βελτιώνουν τη κυκλοφορία του αίματος
Προστατεύουν την καρδιά μας

σύκα
Βοηθούν στην απώλεια βάρους
Βοηθούν στην αποτροπή εγκεφαλικών
Μειώνουν τη χοληστερίνη
Καταπολεμούν τον καρκίνο
 Ρυθμίζουν την πίεση

φασόλια
Αποτρέπουν τη δυσκοιλιότητα
Βοηθούν τις αιμορροΐδες
Μειώνουν τη χοληστερίνη
Καταπολεμούν τον καρκίνο
Σταθεροποιούν το ζάχαρο

φράουλες
Καταπολεμούν τον καρκίνο
Προστατεύουν την καρδιά μας
Ενισχύουν τη μνήμη
Μειώνουν το άγχος

 

φυστίκια
Προστατεύουν από καρδιακές παθήσεις
Βοηθούν στην απώλεια βάρους
Καταπολεμούν τον καρκίνο του προστάτη
Μειώνουν τη χοληστερίνη