Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ Ε. ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

 "Εγώ, δεν πήγα στο ΠΑΣΟΚ, για να γλείψω και να πάρω θέσεις"!

Την τσάκισε με το γάντι την πολιτική σκύλα, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

Γράφει η Πόπη Σουφλή

Πληρωμένη απάντηση έδωσε στον πολιτικό φασισμό της βουλευτού Περιφέρειας Αττικης Εύης Χριστοφιλοπούλου (ο προσδιορισμός "κυρία", απαλείφεται συνειδητά, διότι δεν της αξίζει), ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  κύριος Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Προφανώς δεν  έγιναν μάθημα στην Εύη Χριστοφιλοπούλου τα όσα της έσουρε πριν ένα χρόνο περίπου ο Καθηγητής κύριος Κώστας Μπέης...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ρόλος Μητσοτάκη στην υπόθεση “Καβάλα Όιλ” και πετρέλαια Βορείου Αιγαίου - ΒΙΝΤΕΟ


Aπάντηση Λαμπάκη προς Πάχτα

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης απαντά στις δηλώσεις που έκανε στη ΔΕΛΤΑ TV ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας και τις.....
οποίες θα ακούσετε στο παρακάτω βίντεο.



Η επιστολή του Δήμαρχου Αλεξανδρούπολης
“Κύριε Πάχτα, ακούστε τι είναι απρέπεια, αντιδεοντολογικό και απαράδεκτο.

Απαράδεκτο θα ήταν να επικοινωνούσα μαζί σας για να σας ζητήσω, εντός εισαγωγικών, την άδεια να συμμετέχω σε κοινωνικό συλλαλητήριο του λαού της Χαλκιδικής. Στο κάτω – κάτω δεν μας ειδοποιήσατε ότι γίνατε και μητροπολίτης για να σας ζητάμε την άδεια να μπούμε στο χώρο που εσείς θεωρείτε ως ιδιοκτησία σας.

Χριστοφιλοπούλου: Ο Κουρουμπλής όπου δει φως (!!!) ..μπαίνει

Χριστοφιλοπούλου: Ο Κουρουμπλής όπου δει φως (!!!) ..μπαίνει Φαίνεται δεν έχει αλλάξει τίποτα στο ΠΑΣΟΚ και παραμένει να κουβαλάει το ίδιο αλαζονικό και αναίσχυντο προσωπείο του έστω και κουρελιασμένο...
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου της οποίας σκοπίμως δεν προσδίδουμε το όρο (κυρία) φαίνεται ότι πάσχει από σοβαρό έλλειμμα παιδείας αν και πρώην υφυπουργός Παιδείας.
Μην έχοντας φαίνεται την ψυχραιμία να αντιπαρατεθεί με πολιτικά επιχειρήματα και κόσμιο τρόπο απέναντι σε πολιτικό της αντίπαλο, ο οποίος μάλιστα είναι ΑΜΕΑ και συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής που είναι τυφλός, του απάντησε στην πολιτική κριτική που δέχτηκε από εκείνον για το αγαπημένο της κόμμα ΠΑΣΟΚ: «Ο κ. Κουρουμπλής όπως είδε φως και μπήκε στο ΠΑΣΟΚ, έτσι είδε φως και μπήκε και στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ON CAMERA ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΟ ΠΡΕΣΒΗ

Σχόλιο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ που μας έστειλε το βίντεο: ΕΠΕΣΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΟ ΠΡΕΣΒΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΙΟ(ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΄΄Υ΄΄ ΟΧΙ ΜΕ ΄΄ΟΙ΄΄)
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ


Σχόλιο attikanea:  Αυτά, να τα βλέπουν τα λαμόγια που έχουν κατακλυσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση. 
Αυτά, να τα βλέπουν οι.... Τοπικοί "Άρχοντες" που βιάστηκαν να παραχωρήσουν τα δίκτυα ύδρευσης στην υπό πώληση ΕΥΔΑΠ. 
Δήμαρχε Αλεξανδρούπολης, όντως τα.. ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΑ!
Οι υπόλοιποι, απλά φορούν παντελόνια για το... κρύο...
Όσο για τους πολιτικούς του ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, αυτοί, φορούν ... δαντελένια τάγκα....στην μεγαλύτερη πλειοψηφία τους..

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου, (βλέπε πρωτοσέλιδο εφημερίδος «ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» Κυριακή 24-02-13), μέγα σκάνδαλο πρώτης γραμμής διεπράχθη από τους αρμοδίους πολιτικούς, που υπέγραψαν με αποικιοκρατικές συμβάσεις, την εκχώρηση των ορυχείων και μεταλλείων χρυσού της Χαλκιδικής προς εκμετάλλευση στους ξένους πειρατές χρυσού.
Πίσω από τους «ξένους» κρύβονται οι μεγάλοι χρυσοθήρες και χρυσοδάκτυλοι, «πειρατές» ορυκτού πλούτου του πλανήτη, τα μεγάλα αφεντικά των δοσίλογων πολιτικών, γιαυτό το Σαμαρά τον έπιασε πρεμούρα, να ξανανοίξουν γρήγορα τα ορυχεία, μεταλλεία χρυσού της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική. Έστω και «τζάμπα», φτάνει να

"Η δικτατορία των ελίτ στην Ελλάδα": αλήθειες που σκοτώνουν από τον Θάνο Δημάδη

Με κείμενο που υπογράφει στην Huffington Post

Κατά της "δικτατορίας των ελίτ στην πολιτική, τα μίντια και την οικονομία" βάλλει ο γνωστός δημοσιογράφος του Alpha. Σε κείμενό του στην Huffington Post, ο Θάνος Δημάδης κάνει λόγο για την ύπαρξη ενός φαύλου κύκλου στην Ελλάδα "μέσα στον οποίον οι πολιτικοί, τα μίντια και οι προνομιούχοι υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον με σκοπό να αυξήσουν τα κέρδη τους υπό την μορφή επιρροής τους στην λήψη πολιτικών αποφάσεων, την χειραγώγηση της κοινής γνώμης, και την ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας χωρίς το ρίσκο ανεπιθύμητων εμποδίων που θα μπορούσαν να προκύψουν από τον έλεγχο του κράτους". Προσθέτει ότι αυτές οι "ελίτ" είναι που ..

Την απέλυσαν, θέλουν να της πάρουν και το σπίτι!

Σας καθυστερεί ο καπιταλιστής το μισθό και τολμάτε να τον πάτε στην Επιθεώρηση Εργασίας; Απολύεστε! Τολμάτε να καταγγείλετε την απόλυση ως «καταχρηστική και εκδικητική»; Ε, τότε, δεν διορθώνεστε με τίποτα! Γι’ αυτό πρέπει να τιμωρηθείτε όσο πιο αυστηρά γίνεται. Να χάσετε ακόμα και το σπίτι σας!

 Θα μπορούσε να θεωρηθεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά...


δεν είναι. Στην Ελλάδα του Μνημονίου και της αχαλίνωτης αποθράσυνσης των καπιταλιστών, ακόμα και τέτοια σενάρια μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Οπως στην περίπτωση της Ευγενίας Λυλάκου, εργάτριας στο βιβλιοδετείο του Β. Κυπραίου στο Περιστέρι.

ΣΔΟΕ για λίστα Λαγκάρντ: Έχουν βαλτώσει οι έρευνες, δεν έχουμε επαρκές προσωπικό!

Μπορεί σε δημόσιες και ιδιωτικές πολιτικές συζητήσεις να γίνεται λόγος ότι θα φθάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ αλλά μάλλον ο περιφερειακός διευθυντής ελέγχου του ΣΔΟΕ Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος κατέθεσε χθες στην Προανακριτική Επιτροπή, έχει άλλη άποψη.

Όπως κατέθεσε ο ίδιος, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί παρουσιάζουν...
εικόνα αποσύνθεσης, αφού είναι υποστελεχωμένοι, και δεν επαρκούν επ’ ουδενί για να φέρει σε πέρας το έργο του το Σώμα.

Nίκος Παππάς: Η εγγύηση του Σαμαρά για τον κατώτατο μισθό έχει όση αξία είχε η εγγύησή του για τον Παπαγεωργόπουλο

Στην εκπομπή με τον Σπύρο Χαριτάτο:

Nίκος Παππάς, Διευθυντής του Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα     «Η εγγύηση του Σαμαρά για τον κατώτατο μισθό έχει όση αξία είχε η εγγύησή του για τον Παπαγεωργόπουλο. Ας κρίνουν οι πολίτες την απόφαση στήριξης ΝΔ προς Παπαγεωργόπουλο» είπε ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα.

«Ο κατώτατος μισθός θα πρέπει να γυρίσει στα....
προ του περασμένου Φεβρουαρίου επίπεδα, στα 751 ευρώ. Η Ελλάδα σύμφωνα με το μνημόνιο δεν χρειάζεται μεσαία τάξη και καλά αμοιβόμενο, γι’ αυτό ξεκινάει η κουβέντα για μείωση του κατώτατου», πρόσθεσε και υποστήριξε ότι «εδώ υπάρχει κάτι οξύμωρο. Η ΝΔ έχει υπογράψει μείωση μισθών και ρωτά την αντιπολίτευση με ποιόν τρόπο θα αυξήσει τον κατώτατο μισθό».

Αντιμέτωπη με τους ελέγχους της Τρόικας η κυβέρνηση

Αντιμέτωπη με τις πιέσεις της Τρόικας που άρχισε τους ελέγχους στο τεχνικό επίπεδο και ενώ αναμένεται η έλευση των επικεφαλής την επόμενη εβδομάδα βρίσκεται η τρικομματική κυβέρνηση.

Οι απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων δεν έχουν αποσυρθεί από το τραπέζι της συζήτησης παρόλο που και τα τρία κόμματα της κυβέρνησης διαβεβαιώνουν ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις αλλά...

Εντάσεις πριν από το Συνέδριο

Στοίχημα ότι θα ξεπεράσουν τις «αρρυθμίες», τις εντάσεις και τις ενδεχόμενες «εκρήξεις» στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, που ξεκινά αύριο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έχει βάλει η Ιπποκράτους.

Μπορεί την περασμένη Κυριακή η εκλογή Συνέδρων να έφερε -σύμφωνα με την Ιπποκράτους- στις εσωκομματικές κάλπες περίπου 113 χιλιάδες μέλη και φίλους, ωστόσο το κλίμα που επικρατούσε μέχρι αργά χθες το βράδυ στα διάφορα «πράσινα» κομματικά γραφεία, κάθε άλλο παρά «μαρτυρούσε» αυξημένες προσδοκίες για μια...
νέα πολλά υποσχόμενη συλλογική δυναμική πορεία του ΠΑΣΟΚ. Ακόμη και στενοί συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου δεν απέφευγαν σχόλια για την πρωτοφανή καθυστέρηση να αναρτηθούν στο διαδίκτυο το πρόγραμμα έναρξης του Συνεδρίου αλλά και οι Σύνεδροι!

Γιάννης Στουρνάρας. Ναι είναι αστείος και ψεύτης ο τύπος! Του Θόδωρου Κατσανέβα

stournaraskatsanevasΈνας αστείος τύπος. Αυτή η λέξη μου ήρθε αυθόρμητα στο νου, ακούγοντας τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα, να διαβεβαιώνει το συνομιλητή του, ένα δημοσιογράφο του BBC αν δεν κάνω λάθος, ότι το 2013 θα είναι ο τελευταίος χρόνος ύφεσης της ελληνικής οικονομίας!
Είστε σίγουρος τον ρωτάει ο δημοσιογράφος. Απολύτως σίγουρος απαντάει ο τύπος που λέγαμε. Είστε σίγουρος 100%, τον ξαναρωτάει ο δημοσιογράφος. Είμαι 100% σίγουρος απαντά ο αστείος ψεύτης.

Να ένας πρωθυπουργός της “μαγκιάς” αρχηγός…

steliossamaras Το συνηθίζει ο Αντώνης Σαμαράς, χρόνια τώρα, να εμφανίζεται ως ο “μάγκας” που όλα τα…σφάζει κι όλα τα μαχαιρώνει! Η κινησιολογία του , η έκφραση και οι συσπάσεις του προσώπου του, η όλη του στάση και η κάθε του αντίδραση, φανερώνουν μαγκαρία και μορταρία…Ο μεγαλοαστός και ουδέποτε εργασθείς, αρέσκεται στις ψευδείς παραστάσεις ανύπαρκτων καταστάσεων…Με μια έμφυτη ικανότητα να αποκρύπτει τα πραγματικά του αισθήματα, φορώντας το προσωπείο του…αλανιάρη και του άνδρα που δεν σηκώνει “μύγα στο σπάθι” του.

Ένας ελληνο-τουρκικός πόλεμος θα τους σώσει


f16Εδώ και καιρό  έχουμε διατυπώσει την εκτίμηση πως  για  να  διατηρηθεί  στην εξουσία η τρικομματική ( και οιωνεί «πολυκομματική») χούντα , και ταυτοχρόνως  να εφαρμόζει   κάθε  μέρα  όλο και πιο γενοκτονικά  και  εθνοκτόνα  μέτρα, χρειάζεται  έναν μεγάλο «αντιπερισπασμό» .Έναν  «αντιπερισπασμό»το περιεχόμενο  του οποίου  θα είναι  τέτοιου είδους  ώστε να μην μπορεί κανείς  να τον αγνοήσει.Τι μπορεί λοιπόν να  τραβήξει  την προσοχή   του ελληνικού λαού και να  απορροφήσει  όλη την συσσωρευμένη «ενέργεια»  της  οργής  και της αγανάκτησης  η οποία   ξέρουν πολύ καλά  πως έχει   ήδη ξεπεράσει  τα «όρια ασφαλείας» του  καθεστώτος;

Μετά το μνημόνιο ακολουθούν και εθνικές περιπέτειες;

hellascyprusΤου Κώστα Βολιώτη 
Άρχισαν τα όργανα των εντάσεων και ίσως των “θερμών” επεισοδίων; Το ερώτημα αυτό πλανάται εκ νέου στο τρίγωνο ΑθήναΆγκυραΛευκωσία, στο οποίο προστίθεται ως σημαντική διάσταση το Τελ Αβίβ.
Η αναγκαία μεν αλλά καθυστερημένη και με πολλά ερωτηματικά για την επιλογή του χρόνου, ρηματική διακοίνωση της Αθήνας στον ΟΗΕ για τις απαράδεκτες άδειες έρευνας της Τουρκίας στην προφανέστατα ελληνική υφαλοκρηπίδα του Ανατ. Αιγαίου, έτυχε μιας ακόμα προκλητικότερης απάντησης και εμμονής της Άγκυρας στις επεκτατικές ορέξεις της, ενώ στην ίδια απάντηση υποβόσκει και η απειλή για ενδεχόμενες μονομερείς τουρκικές έρευνες στα «αμφισβητούμενα» οικόπεδα, κάτι που ασφαλώς θα ανέβαζε την ένταση και την αντιπαράθεση.

Ειδοποιήσεις για ληξιπρόθεσμες οφειλές και κατασχέσεις ή απλά κοροϊδία;

moneyΣτα ΜΜΕ τον τελευταίο καιρό παίζει ως είδηση ότι θα σταλούν σε μικροοφειλέτες 1.000.000 συστημένα ειδοποιητήρια από την εφορία για οφειλές έως 3000 ευρώ, προκειμένου οι οφειλέτες να τις εξοφλήσουν  ή να τις ρυθμίσουν και να γλυτώσουν κατά 30% από τις προσαυξήσεις.
Son Ofeon
Απειλούνται δε όσοι δεν ανταποκριθούν με κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων, μισθών, ενοικίων , τραπεζικών καταθέσεων κλπ.
Οι φορολογούμενοι βέβαια μπορούν να μην παραλάβουν τα σχετικά ειδοποιητήρια και κανένας δεν μπορεί  νόμιμα να τους αναγκάσει να τα παραλάβουν.

Πρωτοφανής επιτυχία για το ελληνικό γιαούρτι στις ΗΠΑ


YogurtΣε παγκόσμια πρωτεύουσα κατανάλωσης ελληνικού γιαουρτίου έχει αναδειχθεί η Νέα Υόρκη η οποία ταυτόχρονα αποτελεί και την τρίτη μεγαλύτερη γαλακτοπαραγωγός περιοχή των ΗΠΑ.
Εντούτοις σύμφωνα με το Forbes αδυνατεί να ανταποκριθεί στη ζήτηση γάλακτος και αιτία για αυτό αποτελεί η τεράστια άνοδος των πωλήσεων ελληνικού γιαουρτιού καθώς οι κανονισμοί θέτουν περιορισμούς στο σχετικό αριθμό εκτροφής αγελάδων.

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ…!!!ΠΩΣ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 6-9 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ…!!!


Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής

Πήγα σήμερα στην εφορεία για μια οικονομική ταμειακή συναλλαγή, δηλαδή να εισπράξω μια επιστροφή φόρου, και αυτό που αντίκρισα μου έδωσε να καταλάβω τις πραγματικές προθέσεις των κυβερνώντων.

Μια ουρά τριών ορόφων με ένα ταμείο, αντί τριών που υπήρχαν την προηγούμενη περίοδο, και η υπάλληλος του ταμείου σκυμμένη να δουλεύει πυρετωδώς για να εξυπηρετήσει τον κόσμο.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στον εισαγγελέα το βίντεο με τις καταγγελίες Καμμένου για Προβόπουλο. ΒΙΝΤΕΟ

 Η καταγγελία ειναι σοβαρότατη και ο διοικητής της ΤτΕ δεν καλύπτεται από κάποιου είδους “ασυλία” όπως στην περίπτωση του PSI. 

Αφορά δάνεια που δόθηκαν από την Proton προ Λαυρεντιάδη, τα οποία έπρεπε να ελέγξει η ΤτΕ του Προβόπουλου ως ελεγκτική αρχή. 

Υπάρχει όμως και η μαύρη τρύπα στη ..“Νέα Proton” η οποία υποτιθεται δεν θα έπρεπε να έχει ανάγκες ή επισφάλειες λόγω της “Bad Bank” την οποία χρυσοπληρώσαμε και ακόμα δεν έχει δοθεί μία πειστική εξήγηση. 

Σαν σήμερα η Ελλάδα διέγραψε το χρέος της Γερμανίας…

apozhmeiwseisΤο χρέος της χώρας είναι μεγάλο. Η εμπιστοσύνη των δανειστών έχει κλονιστεί. Ο λόγος όχι για την Ελλάδα, αλλά για τη… Γερμανία. Πριν από 60 χρόνια υπογράφηκε στο Λονδίνο η συμφωνία για τη διαγραφή του γερμανικού χρέους.
Καλά διαβάσατε. Σαν σήμερα, η Ελλάδα (και μαζί της, άλλα 69 κράτη) “ξελάσπωνε” τη Γερμανία.
Με την υπογραφή της συμφωνίας για την διαγραφή του γερμανικού χρέους στο Λονδίνο στις 27 Φεβρουαρίου του 1953 η γερμανική μεταπολεμική οικονομία έθετε τα θεμέλια του μετέπειτα “οικονομικού θαύματος”, πιστεύει η Γερμανίδα ιστορικός Ούρσουλα Ρόμπεκ – Γιασίνσκι από το Πανεπιστήμιο της Στουτγάρδης:

Spiegel: Η Ελλάδα θα σωθεί μόνο με μία καλή καλοκαιρινή σεζόν

Τα προγνωστικά κάνουν λόγο για ρεκόρ τουριστών φέτος, αλλά... Με την ελληνική κυβέρνηση τα έβαλε το γερμανικό περιοδικό Spiegel κατηγορώντας την πως αδιαφορεί για τους όρους λιτότητας και ότι αντιμετωπίζει την επιστροφή της Τρόικα τόσο ατάραχα όσο ποτέ.

Στο άρθρο που ανέβηκε στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού επισημαίνεται ότι την ώρα που το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ιταλία αυξάνει την...

«Οι Ιταλοί ψήφισαν βίαια κατά ευρώ, Γερμανίας, ΕΕ». Του Γ. Δελαστίκ

italy_eurozoneΠολιτικός σεισμός συγκλονίζει την Ευρώπη από χθες το βράδυ εξαιτίας των αποτελεσμάτων των ιταλικών εκλογών για τη Βουλή και τη Γερουσία.
Παρόλο που τελικά αποτελέσματα δεν υπήρχαν την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, το πολιτικό μήνυμα που έστειλαν οι Ιταλοί ψηφοφόροι σε όλους τους λαούς των χωρών της Ευρωζώνης και της ΕΕ ήταν σαφέστατο. Η Ιταλία σχίστηκε στα δύο και η πλειοψηφία των Ιταλών στράφηκαν με την ψήφο τους εναντίον της πολιτικής λιτότητας που ασκεί η ΕΕ κατ’ απαίτηση του Βερολίνου.

Οι ευρω-λιγούρηδες μετρούν τώρα τις πληγές τους


euroΜεγάλη νικήτρια αλλά ταυτόχρονα και μεγάλη ηττημένη της εκλογικής διαδικασίας στην Ιταλία είναι η ευρωλιγούρικη κεντροαριστερά των Μπερσάνι και Μόντι.
Νικήτρια αφενός, διότι αν προστεθούν τα ποσοστά τους, σε ενδεχόμενες επαναληπτικές εκλογές έχουν σαφώς τον πρώτο λόγο και τις περισσότερες πιθανότητες επικράτησης.
Ηττημένη αφετέρου, διότι οι ευρω-πολιτικές είναι τόσο σκληρές που για να επιβιώσουν χρειάζονται ευρεία λαϊκή στήριξη και ισχυρή οπισθοφυλακή, αλλά τα πρόσφατα αποτελέσματα έδειξαν ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.
Η ιδεολογία “ό,τι πουν η Ευρώπη και οι Αγορές” απορρίπτεται από την πλειοψηφία των Ιταλών και μάλιστα χωρίς να έχει επιβληθεί σε αυτούς κανονικό Μνημόνιο, όπως στη χώρα μας.
Οι ευρω-λιγούρηδες μετρούν τις πληγές τους τώρα, διότι δεν αποτελούν παρά το 1/3 του εκλογικού σώματος.

«Η Ολυμπία Οδός πρέπει να συνεχιστεί μέχρι την Τσακώνα»



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
27/02/2013
«Η Ολυμπία Οδός πρέπει να συνεχιστεί μέχρι την Τσακώνα»
Μείζον πολιτικό θέμα δημιουργείται από την απάντηση του Ειδικού Διαπραγματευτή για τις Συμβάσεις Παραχώρησης κου Βιδάλη, ο οποίος είπε «τέρμα η Ολυμπία Οδός στο κομμάτι μετά την Πάτρα».
Απαιτούμε:
1. Επιτέλους ο κος Χατζηδάκης να έρθει στη Βουλή να τοποθετηθεί για το θέμα, όπως έχουμε ζητήσει οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και Ανάπτυξης εδώ και τρεις μήνες, εκτός και αν Υπουργός είναι ο κος Βιδάλης και όχι ο κος Χατζηδάκης.

Α ρε Μητσοτάκη!

mitsotakisΤου Αντώνη Κρούστη. Το 1990 ο ελληνικός λαός έδωσε εντολή με 48% στον Κ. Μητσοτάκη να κυβερνήσει. Παρόλο που είχε 151 έδρες και με δηλωμένη εσωτερική αντιπολίτευση , από την πρώτη στιγμή, πάγωσε τις προσλήψεις , έκλεισε τις προβληματικές, εφάρμοσε τις μετατάξεις στο δημόσιο, ιδιωτικοποίησε την ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, έδωσε τα αστικά λεωφορεία  στουςοδηγούς των, μείωσε τις κρατικές δαπάνες, ψήφισε το ασφαλιστικό δίνονταςπνοή για πολλά χρόνια, κατάργησε αγορανομικές διατάξεις που έπνιγαν την αγορά και έκλειναν επιχειρήσεις,

Καταπέλτης η απόφαση του δικαστηρίου: Ισόβια κάθειρξη σε Παπαγεωργόπουλο, Λεμούσια και Σαξώνη [video από τη μεταγωγή]

alt
Καταδικαστική είναι η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για την υπόθεση υπεξαίρεσης στο δήμο Θεσσαλονίκης. 
Συγκεκριμένα, ο δικαστής έκρινε ένοχο τον Παναγιώτη  Σαξώνη και του επέβαλε ισόβια  κάθειρξη για υπεξαίρεση και επιπλέον 9 έτη για πλαστογραφία και νομιμοποίηση παράνομου χρήματος. Επίσης του επιβλήθηκε χρηματικήποινή ύψους 1.778.000 ευρώ.
Ο Μιχάλης Λεμούσιας κρίθηκε ένοχος για την υπεξαίρεση και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, καθώς και σε φυλάκιση 18 μηνών για πλαστογραφία.
Στον Βασίλη  Παπαγεωργόπουλο ο δικαστής επέβαλε ισόβια κάθειρξη.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΕ



Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΕ


«Αντί ο κ. Στουρνάρας να λέει ευχολόγια περί ανάπτυξης και να περιμένει τους δήθεν επενδυτές από το Κουβέιτ, θα πρέπει να κάνει δεκτές τις κοινοβουλευτικές μας παρεμβάσεις και να στηρίξει με φορολογικά κίνητρα και κονδύλια του ΕΣΠΑ, πρωτοβουλίες των ανέργων να επαναλειτουργήσουν τις επιχειρήσεις τους που έχουν κλείσει, όπως έγινε στην περίπτωση της ΒΙΟΜΕ
Οι νέες πτήσεις του αεροδρομίου Καλαμάτας - Δείτε τον χάρτη
Τουλάχιστον 5 τακτικές αεροπορικές συνδέσεις με το εξωτερικό, καθώς και 8 γραμμές τσάρτερ θα έχει η Καλαμάτα τη φετινή θερινή περίοδο, όπως προκύπτει από τη μέχρι τώρα διαμόρφωση του προγράμματος πτήσεων - το οποίο, πάντως, δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί στο σύνολό του.

Παράλληλα, όσον αφορά το εσωτερικό, αυξάνονται σε 6 την εβδομάδα οι πτήσεις της Astra για Θεσσαλονίκη -καθημερινά εκτός από την Τρίτη- ενώ σχεδόν σίγουρη θεωρείται και η αεροπορική σύνδεση της Καλαμάτας με την Αθήνα μέσω της Aegean, από τον Απρίλιο ώς τον Οκτώβριο.

Κασιδιάρης: Τα παιδιά μας δεν μαθαίνουν ελληνική ιστορία στο κράτος της Δημάρ και της Ρεπούση

i-repousi-prokalei-xana-Kasidiaris

Αυτό το κενό θα το καλύψει η Χρυσή Αυγή, τόνισε ο Ηλ. Κασιδιάρης…

«Θα συνεχίσουμε και με μαθήματα Ιστορίας» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις σε εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης Αν. Αττικής του κόμματος προς παιδιά.

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Λυσσαλέα επίθεση στην ιδιοκτησία

homesΥποτίθεται ότι τα απανωτά Μνημόνια έγιναν για λόγους πρακτικούς και ιδεολογικούς. Υποτίθεται ότι ο στόχος των «δανείων δυνάμεων» και των τοποτηρητών τους ήταν το άνοιγμα της αγοράς, η εξυγίανση της οικονομίας, το συμμάζεμα των κρατικών δαπανών και η ανάσχεση της ανισοκατανομής των φορολογικών βαρών. Υποτίθεται ότι η «συνταγή» που επινόησαν οι ξένοι επικεφαλής της τεχνικής ομάδας «υποστήριξης» των ελληνικών κυβερνήσεων θα έφερνε κάποια ορατά, θετικά αποτελέσματα για το κοινωνικό σύνολο.

ΕΥΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ…!!!

thoureios

 Διπλάσια είναι  τα αποθέματα των  υδρογονανθράκων  όπως εμφανίζονται από τις συλλογές των πληροφοριών των ΝΟΡΒΗΓΩΝ από αυτά που υπολόγιζαν αρχικά , αυτά μεταδόθηκαν πρίν από λίγο από την τηλεόραση του ΣΚΑΥ…

Σαμαρά πάρε το μνημόνιο τους ρουφιάνους στου τους κουκουλοφόρους και φύγετε άμεσα. Έλληνες αφυπνηστείται γιατί θα μας τα κλέψουν οι πουλημένοι οι δωσίλογοι ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ…

Σοκ> Η "επιστροφή" Μπερλουσκόνι απειλεί ανοιχτά Σαμαρά-Μέρκελ

Η μαζική προσέλευση του κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και η "επιστροφή" του Μπερλουσκόνι δημιουργούν ένα εντελώς νέο πολιτικό σκηνικό στην Αθήνα.

Ο Μπερλουσκόνι που έχει κάνει λόγο για επιστροφή στη λιρέτα απειλεί την φιλογερμανική κυβέρνηση της Αθήνας την ίδια στιγμή που Μάριο Μόντι πατώνει στη γειτονική χώρα.

Η κυβέρνηση Σαμαρά αρνούμενη να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις με απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων καθώς και σε αποκρατικοποιήσεις εφαρμόζει μονόπατα το Μνημόνιο και κινδυνεύει απο στιγμή σε στιγμή να βρεθεί στον αέρα.

Η Λιάνα αδειάζει Αλέκα, για τις απολύσεις στο Ριζοσπάστη...

«Δίκαιη απόλυση δεν υπάρχει πουθενά»...
Παρότι ο Περισσός επιχειρεί να κρατήσει χαμηλά τους τόνους για τις απολύσεις στην
κομματική εφημερίδα «Ριζοσπάστης», η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, με συνέντευξή της, «άδειασε» απολύτως το κόμμα της.
Η ...
κ. Κανέλλη αποδόμησε δημοσίως την επιχειρηματολογία του ΚΚΕ, σύμφωνα με την οποία «ο Ριζοσπάστης και ο 902 δεν είναι καπιταλιστικές επιχειρήσεις».

«Είναι τιμή μου που είμαι Ελληνίδα»


«Είναι τιμή μου που είμαι Ελληνίδα»
Θα ήθελα να ταξιδέψω στην Αρχαία Ελλάδα, διότι ήταν μια εποχή που άνθησε ο πολιτισμός, η μουσική, οι επιστήμες και ο αθλητισμός.

Πηγαίνοντας εκεί θα συναντούσα τον Ασκληπιό και τον Ιπποκράτη, οι όποιοι ήταν δάσκαλοι της Ιατρικής και τον Φειδία έναν από τους καλυτέρους γλύπτες.


Θα ήταν σημαντικό και πολύτιμο ταξίδι για έμενα διότι θα είχα την ευκαιρία να δω και να ζήσω έστω και για λίγο την σπουδαία αυτή εποχή για την όποια μιλάει όλος ο κόσμος.

Ο θηλυκός Σίλβιο ανατρέπει το σκηνικό

Μετά το σοκ που προκάλεσε η ολική επαναφορά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην Άνγκελα Μέρκελ, οι Αμερικανοί ετοιμάζονται να την "αποτελειώσουν" πριν προλάβει να φθάσει στις γερμανικές κάλπες, με αιχμή του δόρατος την Γιάννα Αγγελοπούλου!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ...
του «Κουρδιστού Πορτοκαλιού» οι Αμερικανοί βλέπουν στο πρόσωπο της Γιάννας τον δικό τους άνθρωπο που θα μπορούσε να ανατρέψει την γερμανική διείσδυση στην Ελλάδα αλλά, να ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό και αντανακλαστικά να

Γιατί οι Αμερικάνοι θέλουν να εκραγεί το ηφαίστειο της Σαντορίνης....

  Τι συνέβη τους τελευταίους μήνες: Κάποιοι λένε για υποθαλάσσιες πυροδοτήσεις πυρηνικών όπλων μικρής ισχύος στο ευρύτερο Κρητικό πέλαγος ...

Που είναι η αλήθεια ; Ποιοι ξέρουν ; και γιατί όλα αυτά ;
Ερωτήματα που εκ των προτέρων σας λέμε πως δεν θα απαντηθούν γιατί απλά ούτε εμείς ξέρουμε απλά εμείς έχουμε συλλέξει μια σειρά αδιαμφισβήτητων ντοκουμέντων και γεγονότων, θα προσπαθήσουμε να βάλουμε σε χρονική σειρά και εσείς να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

E.TΩΜΑΔΑΚΗΣ:"Ενωμένοι και αλληλέγγυοι μπορούμε αντιμετωπίσουμε τις ανελέητες επιθέσεις από τους υπηρέτες της τρόικας"


Ανοικτή επιστολή του Νέου Γενικού Γραμματέα της ΕΤΕ-ΔΕΗ, Εμμανουήλ Τωμαδάκη

Συνάδελφοι

Την ώρα που συνεχίζεται να  χάνονται κατακτήσεις και νόμιμα δικαιώματα ετών, την ώρα που οι κυβερνήσεις επιμένουν να διαλύουν το κοινωνικό κράτος, εμείς ως Συνδικαλιστικό Κίνημα οφείλουμε να αναδιοργανωθούμε και να  ανασυνταχθούμε αφήνοντας  πίσω τις ιδεολογικές μας διαφορές και όσα μας χωρίζουν διότι μόνο ενωμένοι και αλληλέγγυοι  μπορούμε αντιμετωπίσουμε τις ανελέητες επιθέσεις που δεχόμαστε από τους υπηρέτες της τρόικας.

Σοκ>Μπαίνει στο Mega ο Πεπόνης για το ομολογιακό δάνειο των 98 εκατ. ευρώ!


Ο οικονομικός εισαγγελέας Γ.Πεπόνης,  διέταξε προ ολίγου τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εγκρίθηκε η χορήγηση του ομολογιακού δανείου-μαμούθ 98 εκατ. ευρώ, στην ιδιοκτήτρια εταιρεία, Τηλέτυπος. 

Ο κ. Πεπόνης βασίστηκε σε ...δημοσιεύματα που αφορούσαν τον υπέρογκο δανεισμό της επιχείρησης, πράξη που ανακοινώθηκε στις 3 Ιανουαρίου της εφετινής χρονιάς.

Σε γενικές συνελεύσεις προχωρούν οι αγρότες από 28 μπλόκα της χώρας

Σε γενικές συνελεύσεις προχωρούν σήμερα οι αγρότες σε 28 μπλόκα της χώρας, προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους, καθώς δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις απαντήσεις που πήραν κατά τη χθεσινή συνάντηση εκπροσώπων τους με τους αρμόδιους υπουργούς και ετοιμάζουν κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας Βαγγέλης Μπούτας, δήλωσε ότι:«δεν τα βρήκαμε πουθενά και δεν...

Α. Τσίπρας: Θέλουμε επενδυτές και όχι πειρατές

«Πρόγραμμά σας είναι το Μνημόνιο και μόνον το Μνημόνιο, διότι έχετε κάνει την προγραμματική συμφωνία της κυβέρνησης και τις προγραμματικές σας δηλώσεις κουρελόχαρτο», τόνισε απευθυνόμενος στον
πρωθυπουργό στην ομιλία του στη Βουλή ο Αλ. Τσίπρας.

 Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι το κόμμα του θέλει «επενδυτές και όχι πειρατές» και αναφέρθηκε ονομαστικά στην περίπτωση της γερμανικής εταιρείας Deutsche Aeolia, η οποία – κατά τον κ. Τσίπρα – έχει κάνει έξι αιτήσεις για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αλλά δεν έχει αδειοδοτηθεί από το ελληνικό Δημόσιο.

Σαμαράς:Θα υπάρξει ρύθμιση για το συνταξιοδοτικό των αγροτών

Συγκεκριμένα ο Αντώνης Σαμαράς προανήγγειλε σύνταξη στα 62 για όσους αγρότες έχουν 40 χρόνια ασφαλιστικών εισφορών, ενώ τόνισε ότι θα
ρυθμιστούν και τα χρεη των αγροτών στην παλιά Αγροτική", είπε ο Αντώνης Σαμαράς.

enikos.gr

Δελτίο Τύπου Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων στον Ο.Γ.Α.

 Αξιότιμοι κύριοι,

θα βρείτε συνημμένο το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος
Εργαζομένων στον ΟΓΑ αναφορικά με την κατάργηση των ισοβίων συντάξεων
και τις νέες ρυθμίσεις που επέφερε ο ν.4093/2012 στους ανασφάλιστους
υπερήλικες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Χαροκόπου 2 & Λεωφ. Συγγρού 196
176 71 Καλλιθέα, Αθήνα
Tηλ. : 210 9545000   Φαξ: 210 3615634                                                       
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013
Ιστοσελίδα:  http://www.anexartitoiellines.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ