Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΩΣ «ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΣΣΑ» ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ...320.000 ευρώ τον χρόνο εισέπραττε η κόρη της πρώην υπουργού Εξωτερικών της Ν.Δ., κυρία Αλεξία Μπακογιάννη

Ρε, τι σκυλολόι λυσσασμένο για χρήμα και εξουσία είναι αυτό;

Ότι πήρε η ... Μαρίκα φεύγοντας, θα πάρετε κι εσείς ρε καθίκια... δυο μέτρα γης και εκατομμύρια κατάρες. Ούτε τα σκουλίκια δεν θα πλησιάσουν τα πτώματά σας. Κι αυτά θα σας σιχαθούν.

Πόπη Σουφλή


Tου “Αλιέως”

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΟΛΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. “ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΔΙΩΚΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ”

ea543d5bb6dac8e09e9bb8b43cea42c5 XL

Διαβάστε  ολόκληρη την έκθεση εξέτασης του κατηγορουμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρη.

“Αρνουμαι τις κατηγορίες. Διώκομαι για πολιτικούς λόγους” απάντησε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής στην ερώτηση του Αστυνόμου Α΄ Φιλιόπουλου, “Κατηγορείσαι ήδη για τις πράξεις που σου γνωστοποιήθηκαν ανωτέρω. Τι απολογείσαι;”

Νίκος Αργυρόπουλος : "Θέλουν την Ελλάδα χωρίς τους Έλληνες" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νίκος Αργυρόπουλος καλεσμένος του Ανδρέα Μπλάνου στην εκπομπή της τηλεόρασης του Αχελώου "Λόγος Ρωμαϊκος".

εκπληκτικός Δείτε το..









Γιώργος Δελαστίκ: Γιατί Το Άρθρο Μου Ενοχλεί...

Eξαιρετική ενόχληση προκάλεσε στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου το άρθρο του Πριν με τίτλο «ΕΕ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ απειλούν τη δημοκρατία». Αιτία της σφοδρής ενόχλησης είναι ότι  το Πριν έθεσε επί τάπητος το αυτονόητο για την Αριστερά ζήτημα ότι μια νεοναζιστική οργάνωση, όπως φυσικά είναι η Χρυσή Αυγή, δρα εγκληματικά και αδίστακτα, μπορεί να διαπράξει ακόμη και δολοφονίες τόσο με απόφαση της ηγεσίας της όσο και κατ’ επιθυμία ή κατ’ εντολή άλλων κέντρων.

Οι πρώτες «δεξαμενές» για τη νέα κινητικότητα

Tους επόμενους 12.500 δημοσίους υπαλλήλους που θα τεθούν στο πρόγραμμα της κινητικότητας όχι στα τέλη Δεκεμβρίου αλλά στα τέλη Φεβρουαρίου ή Μαρτίου του 2014, μετά την παράταση που ζήτησε και έλαβε η ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης από την τρόικα, αναζητάει πλέον η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ήδη υπάρχουν οι πρώτες «δεξαμενές» για την κινητικότητα αυτών των 12.500 υπαλλήλων.

Το σεξ στη Σοβιετική Ένωση


"Έλα μαζί μας στο εργοτάξιο!" Πηγή: Βαλερί Μπαρίχιν
Ενα απολαυστικό αφήγημα του συγγραφέα, Ντενίς Ντραγκούνσκι, για την απόλαυση του σεξ την περίοδο της Σοβιετικής Ενωσης, αλλά και για τα τεράστια ταμπού -που συχνά προκαλούν γέλιο και θλίψη μαζί- που υπήρχαν τότε. Αξίζει να το διαβάζετε μέχρι την τελευταία αράδα.

Στην ΕΣΣΔ, γύρω από το σεξ πάντα υπήρχε η ... αύρα ενός ταμπού, αν και το σεξ, εννοείται ότι “κυλούσε” κανονικότατα, πολύ συχνά μάλιστα, και διόλου λιγότερο από σήμερα. Αλλά το να το συζητάς δημόσια και μάλιστα να το δείχνεις στην TV; Απαπα!

Ηταν ντροπή κι ανήθικο.

Εχει ακουστεί ότι την περίοδο της περεστρόικα, κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής σύνδεσης Μόσχας – Βοστόνης, μια κυρία δήλωσε: “Εμείς στην ΕΣΣΔ δεν έχουμε σεξ”.

Αυτή είναι η ρωσική μοίρα της Μεσογείου

Περιπολικό σκάφος "Σμετλίβι". Πηγή: Reuters
Αυτή είναι η ρωσική μοίρα της ΜεσογείουΠαρά τη μείωση της διεθνούς έντασης γύρω από το θέμα της Συρίας, ο επιχειρησιακός σχηματισμός του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού στη Μεσόγειο (μοίρα της Μεσογείου) συνεχίζει την παρουσία του στην περιοχή. Σε ορισμένα από τα πλοία, τα οποία θα αντικαθιστούσαν βάσει του προγράμματος κάποια άλλα από τη μοίρα, ανατέθηκαν άλλες αποστολές. Συγκεκριμένα, το αντιτορπιλικό και ναυαρχίδα του στόλου της Βαλτικής «Nastoichivyi», ενώ επρόκειτο να ενταχθεί στη σύνθεση της μοίρας δεν εξήλθε τελικά στη Μεσόγειο. Το ίδιο ισχύει και για τις δυο πυραυλακάτους «Ivanovets» και «Stil», που και αυτές «έμειναν σπίτι», όπως και για τη ναυαρχίδα του στόλου του Ειρηνικού, το καταδρομικό «Variag», το οποίο δεν θα κατευθυνθεί προς τις ακτές της Συρίας παρά τις αρχικές εντολές. Κύριες μονάδες επιφανείας της μοίρας της Μεσογείου αποτελούν προς το παρόν δυο φρεγάτες, η «Neustrashimyi» του στόλου της Βαλτικής και η «Smetlivyi» της Μαύρης θάλασσας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

Στις 8 Μαΐου 2012, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, εκπροσωπώντας τους Έλληνες Εβραίους, ανακοίνωσε  ότι «την 6η Μαΐου, με την εκλογή νοσταλγών του Φασισμού και του Ναζισμού, η Ελληνική Δημοκρατία δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα» και κάλεσε τις δημοκρατικές δυνάμεις του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τα μέσα ενημέρωσης, τους ανθρώπους του πνεύματος και του Πολιτισμού, να συστρατευτούν ώστε να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας και να διαφυλάξουμε τις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού.

Χρεώστε τους (προσωπικά) τη ζημιά!



Του Θανάση Νικολαΐδη 
ΣΥΝΕΒΗ σε ελληνικό λύκειο του Ντύσελντροφ. «Άγνωστοι» μπήκαν στα γραφεία τα’ καναν λίμπα και εξαφανίστηκαν. Εξαφάνισαν και απουσιολόγια, αχρήστεψαν το φωτοτυπικό (με καφέ…). Ήξερε (τους δράστες-μαθητές) ο σύλλογος, αλλά…”δεν καλούμε την αστυνομία, δεν πάμε τα παιδιά μας στα δικαστήρια”. Έρανο οι γονείς (μετανάστες στη Γερμανία για μια καλύτερη ζωή), ξανά φωτοτυπικά κλπ απ’ το υστέρημά τους κι όλα πήγαν μια…χαρά.
ΣΥΝΕΒΗ το ίδιο σε ελληνικό σχολείο (υπό γερμανική διεύθυνση). 

Κι αν στη θέση της Χ.Α γεννηθεί ένα "Σιν Φέην";Ή αν αύριο "φάνε" έναν Ίωνα Δραγούμη;

Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος
Άραγε,έχουμε συνειδητοποιήσει σ’ αυτόν τον τόπο – όλοι μας, όπου κι αν ανήκει ο καθένας πολιτικοιδεολογικά - το τι συνέβη το πρωί του Σαββάτου 28/09/13;
Αρχηγός και Βουλευτές κόμματος, εκλεγμένου από το Λαό, συνελήφθησαν και δη με «συνοπτικές διαδικασίες».

Προχωράμε προς έναν «άστατο» Οκτώβριο;


Γράφει ο καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Καθώς εξελίσσονται τα γεγονότα στα Δικαστήρια (και τη ΓΑΔΑ) της Αθήνας με συλλήψεις, προσαγωγές και απαγγελίες κατηγορητηρίων σε Βουλευτές και στελέχη της ΧΑ, η Ρώμη ‘αναστατώνει’ την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Διεθνείς αγορές με την ‘πτώση’ της Κυβέρνησης του κ Letta από την παραίτηση 5 Υπουργών του κ Berlusconi.

ΚΕΔΕ: Δράση για την απομόνωση της Χρυσής Αυγής

ΚΕΔΕ: Δράση για την απομόνωση της Χρυσής ΑυγήςΚΕΔΕ και ΕΝΠΕ σε εκδήλωση στο Σύνταγμα κατά του φασισμοού
Στιγμιότυπο από αντιφασιστικό συλλαλητήριο (EPA/ΣΥΜΕΛΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ)



εκτύπωση 
 
Τη συντονισμένη δράση για την απομόνωση της Χρυσής Αυγής προτάσσει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), η οποία καλεί τα δημοτικά συμβούλια σε όλη τη χώρα να κηρύξουν με αποφάσεις τους ανεπιθύμητη στις πόλεις τους το νεοναζιστικό μόρφωμα. Η ΚΕΔΕ με ψήφισμά της, στο οποίο εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αποφάσισε να προχωρήσει σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και προανήγγειλε την πραγματοποίηση, μαζί με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συλλαλητηρίου κατά του ναζισμού στο Σύνταγμα με τη συμμετοχή αιρετών από όλη την Ελλάδα.

Κατάφωρη αδικία στο Γλυστέρι Κραυγή αγωνίας για το μίνι «Βατοπέδι» στη Σκόπελο «Θα θυσιάσουμε ακόμη και τη ζωή μας, αν έρθουν να μας πάρουν τη γη μας» λέει.....

«Θα θυσιάσουμε ακόμη και τη ζωή μας, αν έρθουν να μας πάρουν τη γη μας» λέει η οικογένεια Κοσμά

Παρά τα όσα αναφέρει για κατάφωρη αδικία η οικογένεια Κοσμά, ο δικαστικός αντιπρόσωπος πήγε την προηγούμενη εβδομάδα στην Σκόπελο, προκειμένου να εκτελέσει τη δικαστική απόφαση, που θέλει κομμάτι ιδιοκτησίας Κοσμά, η οποία διατηρεί στην περιοχή το αγαπημένο μαγαζί σελέμπριτι και Χολιγουντιανών σταρ, να περνά στα χέρια της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας.

ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Μια_αφελή_ερώτηση:

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

Σχετικό: Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011
Άρειος Πάγος: Διαβιβάζουμε στη βουλή την μήνυση Δ. Αντωνίου για Εσχάτη Προδοσία
Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου: Στην μήνυση μου για Εσχάτη Προδοσία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΩΤΑ -ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ:Η εναλλακτική πρόταση: ποιο πρόγραμμα; ποιες συμμαχίες;

Κοινωνία Πρώτα – Δελτίο Τύπου
Aπολογισμός της εκδήλωσης: Η εναλλακτική πρόταση: ποιο πρόγραμμα; ποιες συμμαχίες;

Η εναλλακτική πρόταση εξόδου από την κρίση καθώς και οι συμμαχίες που θα κάνουν δυνατή την εφαρμογή της, συζητήθηκαν στην εκδήλωση της πολιτικής κίνησης η «Κοινωνία Πρώτα», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. 

Προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους της Αριστεράς ανέπτυξαν τους προβληματισμούς σε μια προσπάθεια ανεύρεσης ενός κοινού τόπου δράσης για την έξοδο από την κρίφος ﷽﷽﷽﷽﷽﷽ο Οδυσσέας Βουδούρης και την ση. 

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

«Ποινικοποιούν» την ατομική ιδιοκτησία! Η μεγάλη απάτη με τον Φόρο Ακινήτων…

Με «κρυφά κόλπα» υπερχρεώνουν τη μικρή και μεσαία ιδιοκτησία με επιπλέον 800 εκατ. ευρώ Διώκουν την ατομική ιδιοκτησία Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μνημονιακή εξαπάτηση. 
 
Πολιτική και οικονομική. Πολιτική, διότι υπό το πρόσχημα της δήθεν «κοινωνικής δικαιοσύνης», η κυβέρνηση και ειδικότερα οι «φωστήρες» του οικονομικού επιτελείου επιτίθενται με αγριότητα στην μικροϊδιοκτησία και την καλεί «να πληρώσει τα σπασμένα» της ανικανότητας της φορολογικής διοίκησης να εισπράξει τα οφειλόμενα των μεγαλοϊδιοκτητών ακίνητης περιουσίας. 

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

porismagiaxa
Βγήκε το πόρισμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη για την Χρυσή Αυγή. 
Γιάφκες με όπλα αναζητούν πλέον οι αρχές σε διάφορα σημεία της Αττικής. Η ύπαρξη οπλισμού, σύμφωνα με πληροφορίες, που είχε στη διάθεσή της η «εγκληματική οργάνωση» Χρυσή Αυγή προκύπτει τόσο από τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων, όσο και από άλλες πηγές.

Μια εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, το 1995, άνοιξε τον δρόμο στη Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Ιός

Δημοσιεύθηκε στις 29 Σεπ 2013
Αποσπάσματα από την εκπομπή «Τέλος εποχής» με τον Γιάννη Πρετεντέρη (ANT1), τον Μάιο 1995, όπου εμφανίζονται ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και Χρήστος Παπάς, μαζί με τους βασικούς καλεσμένους Θεόδωρο Πάγκαλο και Χρήστο Γιανναρά. Ο δημοσιογράφος προσπαθεί να τους «καταλάβει», δίνοντάς τους βήμα και επιτρέποντάς τους να κυριαρχήσουν στον «διάλογο». Ιστορικής αξίας, ως πρόγευση της φιλικής μεταχείρισης που θα είχαν οι νεοναζί και φασίστες από τα ΜΜΕ αργότερα.

ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ 142 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…!!!


Του Αθανασόπουλου Περικλή
Με το «κλείσιμο» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  ως τρομοκρατική οργάνωση θα περιμένουμε να δούμε στις επόμενες μέρες αν πράγματι δεν θα επιτραπεί και με ποια δικαιολογία η απαγόρευση εισόδου στη βουλή των υπολοίπων βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που δεν διώκονται.

Αν η βουλή συνεδριάσει με σκοπό να θέση την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός βουλής, δηλαδή στην ουσία θελήσει να τη διαλύσει  ως τρομοκρατική οργάνωση, για να πάρουν μέρος οι υπόλοιποι βουλευτές που δεν διώκονται θα πρέπει να δηλώσουν ότι διαγράφονται από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και λειτουργούν σαν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Απαγόρευσαν την είσοδο βουλευτών στην Βουλή


Κατάλυση του Συντάγματος - Απαγόρευσαν την είσοδο βουλευτών στην ΒουλήΗ μνημονιακή χούντα Σαμαρά απέδειξε περίτρανα για μία ακόμα φορά ότι τη Δημοκρατία, της οποίας τη διαφύλαξη τόσο πολύ έχουν επικαλεστεί τελευταία, την αντιλαμβάνονται μόνο αλά καρτ.
Προ ολίγου, κατά παράβαση κάθε ψήγματος συνταγματικής νομιμότητας αλλά και του Κανονισμού της Βουλής, απαγορεύθηκε η είσοδος στο κτίριο της Βουλής των βουλευτών Πολύβιου Ζησιμόπουλου και Νίκου Κούζηλου. Σημειωτέον ότι οι εν λόγω βουλευτές δεν

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ...!!!

Οι διώξεις δεν λυγίζουν τους Εθνικιστές!Παραδόθηκε οικειοθελώς στην Δικαιοσύνη, όπως όλοι οι Συναγωνιτές, και ο Συναγωνιστής, Χρήστος Παππάς, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι οι Εθνικιστές δεν λυγίζουν κάτω από καμμία δίωξη και καμμία πίεση.
Βεβαίως τα παπαγαλάκια του συστήματος άρχισαν ευθύς και αρχής την προπαγάνδα φτάνοντας μέχρι του σημείου να κάνουν νύξη περί δήθεν «ναζιστικού» χαιρετισμού με αφορμή ένα απλό σήκωμα του χεριού του Συναγωνιστή. Ας πάνε να συλλάβουν άμεσα τον Σαμαρά για την παρακάτω φωτογραφία.

"Βόμβες" στις κύριες και επικουρικές συντάξεις

 Βόμβες   στις κύριες και επικουρικές συντάξεις Τεράστιες "μαύρες τρύπες" στα ασφαλιστικά ταμεία απειλούν κύριες και επικουρικές συντάξεις. Η κατάσταση χειροτερεύει ότι οι ρυθμίσεις που αποφασίστηκαν δεν αποδίσουν. Αυτή η κατάσταση σύμφωνα με πληροφορίες προβηματίζει τους δανειστές.
Επίσης είναι δυσαρεστημένοι γιατί μια σειρά μνημονιακών μέτρων δεν έχουν εφαρμοστεί (π.χ. εισφορά στον τζίρο των επιχειρήσεων). Από την πλευρά του υπουργείου Εργασίας δίνονταν διαβεβαιώσεις πως η συνάντηση ακυρώθηκε επειδή είχαν κλείσει όλα τα θέματα στις επαφές με τα τεχνικά κλιμάκια.

ΠΩΣ Ο Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!!

 Του Αθανασόπουλου Περικλή
Δείτε το ενδιαφέρον video και θα καταλάβετε αμέσως γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κέρδιζε έδαφος εκμεταλλευόμενη τα κενά που δημιουργούσε η εξουσία, για τα οποία θα φανεί το επόμενο διάστημα ότι δεν ήταν καθόλου τυχαία.

Ποτέ η πολιτεία δεν έδινε σαφείς απαντήσεις σε  σοβαρά ζητήματα, και συνεχίζει ακόμα και σήμερα, ώστε να δημιουργηθεί ένα πολιτικό πλαίσιο συζήτησης και να διαμορφωθεί ένα εθνικό πλαίσιο διαχείρισης των λαθρομεταναστών βγαλμένο δημοκρατικά μέσα από την βουλή…!!!

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…!!!


Σχόλια απο Αθανασόπουλο Περικλή
Από το πρωί  Ο Συνταγματολόγος Χρυσόγονος , οι γνωστοί  ποινικολόγοι Μ. Δημητρακόπουλος, και Α. Κούγιας , που βγήκαν στα ΜΜΕ με τις τοποθετήσεις τους άφησαν να εννοηθεί ότι επι της ουσίας δεν στοιχειοθετείται σαφής κατηγορία για ποινικές διώξεις λόγω ξεπλύματος μαύρου χρήματος και σύσταση συμμορίας η και τρομοκρατικής οργάνωσης.

Εν τω μεταξύ τα συστημικά ΜΜΕ δεν τολμούν να βγάλουν νομικούς για ερωτήματα γιατί φοβούνται ότι όλοι θα κινηθούν στην ίδια λογική και θα δημιουργηθεί πρόβλημα στα ρεπορτάζ τους.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο Μ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕ ΚΕΝΕΙΣ...!!!

Μιχάλης Χαραλαμπίδης - 6ο Συνέδριο ΠΑΣΟΚ 1996 δείτε στο 8-10λεπτό

Τo 1996 ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης παραιτήθηκε από το εκτελεστικό γραφείο του ΠΑΣΟΚ. Το 1999 αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ Περισσότερα στο http://polis-agora.blogspot.com/

ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ Ν.Τ.Π.

( Δείτε το video)
O πρόεδρος του Εurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, επισημοποίησε τον περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας των Ελλήνων, σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό «Focus» τονίζοντας χαρακτηριστικά:
«Η κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί δραματικά»!!!
Καταλαβαίνει κανείς τι παιχνίδι έχει παιχτεί στα παρασκήνια σε βάρος της χώρας και των....

Η διάλυση της Χρυσής Αυγής σημαίνει και τον θρίαμβο της

Παναγιώτης Χατζηστεφάνου
28.09.2013 17:54
ε Οποιοσδήποτε έχει υπάρξει στέλεχος κάποιας επιχείρησης, γνωρίζει μια πάγια τακτική που εφαρμόζεται από απατεώνες που παριστάνουν τους επιχειρηματίες και αφεντικά.
Οι επιτήδειοι, συνήθως επειδή έχουν κακό όνομα στην πιάτσα και δεν μπορούν να προσελκύσουν οι ίδιοι εργαζόμενους και ενδιαφέρον για κάποια από τις κομπίνες τους, βρίσκουν κάποιον ή κάποιους για να τους στήσουν το μαγαζί, λειτουργώντας ταυτόχρονα ως βιτρίνα.
Μόλις η επιχείρηση στεριώσει και καρποφορήσει, οι πρωτεργάτες που την έφεραν στην επιτυχία απολύονται, μιας και υπάρχοντος, δοκιμασμένου και λειτουργικού του νεοσύστατου επιχειρηματικού μοντέλου, μπορούν να προσληφθούν ηλίθιοι στην θέση των έμπειρων μισθοφόρων.

«Η έρευνα δεν σταματάει εδώ» δήλωσε για τη Χρυσή Αυγή ο Ν.Δένδιας

Αθήνα
Από το «εγέρθητω» στη «μπουζού», η ιστορία των προκλήσεων της ΧΑΣήμερα είναι μια ιστορική μέρα για την Ελλάδα και την Ευρώπη, τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, σε σύντομη δήλωση που έκανε το βράδυ του Σαββάτου σχετικά με την πορεία των ερευνών για τη Χρυσή Αυγή.

«Διαβεβαιώνω ότι την ελληνική κοινωνία ότι η έρευνα δεν σταματάει εδώ. Θα συνεχιστεί προς πάσα κατεύθυνση και θα ολοκληρωθεί.

Στον Εισαγγελέα οι συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής


Στον Εισαγγελέα οι συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής Σιδηροδέσμιοι πέρασαν στις 7 το απόγευμα την πύλη των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο Νίκος Μίχος και ο Ιωάννης Λαγός, ενώ σε λίγη ώρα αναμένονται και οι υπόλοιποι συλληφθέντες.


Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και οι συλληφθέντες βουλευτές Κασιδιάρης, Λαγός, Παναγιώταρος και Λαγός έφτασαν πρώτοι στα δικαστήρια.

Στην Ευελπίδων οι συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Στο κτίριο 16 των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων οδηγήθηκαν οι 19 συλληφθέντες για τη συμμετοχή τους στην «εγκληματική οργάνωση» Χρυσή Αυγή.
Πρώτος από το κτίριο της ΓΑΔΑ βγήκε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, με χειροπέδες, συνοδευόμενος από άνδρες της ΕΚΑΜ. «Δεν μας λυγίζει τίποτα, ζήτω η Ελλάδα» φώναξε, ακολουθώντας με τον ίδιο τρόπο, πίσω από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο Ηλίας Κασιδιάρης. «Και το βράδυ να φάτε μνημόνιο, δεν θα έχει τίποτα άλλο η κατσαρόλα με το σόου που κάνετε!» είπε ο Ηλίας Παναγιώταρος.

Επιχείρηση ΣΟΚ και ΔΕΟΣ με σκοπό να περάσει το επαίσχυντο τρίτο μνημόνιο


Επιχείρηση ΣΟΚ και ΔΕΟΣ με σκοπό να περάσει το επαίσχυντο τρίτο μνημόνιοΣτόχος του καθεστώτος είναι πρώτον να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου με σκοπό την αποψίλωση του εν όψει των εκλογών που έχουν διατάξει ξένα κέντρα εξουσίας. Επίσης στόχος του να δημιουργήσουν το κλίμα ΣΟΚ και ΔΕΟΣ που πολλάκις έχουν χρησιμοποιήσει σε επιχειρήσεις τους οι αμερικανοσιωνιστές, προκειμένου να σπρώξουν τον Λαό στην υποταγή και να τον αναγκάσουν να αποδεχτεί αδιαμαρτύρητα όλα αυτά που έρχονται.

Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή - Στον εισαγγελέα τώρα Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Λαγός, Μίχος

Σαμαράς: «Δικαιοσύνη, σταθερότητα, όχι εκλογές» - Σε εξέλιξη επιχείρηση σύλληψης 32 στελεχών - Καταζητείται ο βουλευτής Παππάς - Συνελήφθη και ο πυρηνάρχης Γ. Πατέλης και άλλοι 8 από τη Νίκαια όπως και δύο αστυνομικοί - Αδήλωτα όπλα στο σπίτι του Μιχαλολιάκου -
 Στις εννέα σελίδες του πορίσματος περιγράφονται με λεπτομέρειες οι πράξεις των συλληφθέντων οι οποίοι θα εμφανιστούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών από στιγμή σε στιγμή για να αποδοθούν οι καταγγελίες. Στη συνέχεια η υπόθεση θα ανατεθεί σε τακτικό ανακριτή του Πρωτοδικείου. Η εμφάνισή τους στην Ευελπίδων, σύμφωνα με τον νόμο, πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΨΗΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ:Τον είδα και τρελλάθηκα!

Μόλις αρχίζει να λέει άλλα απ' αυτά που θέλει να ακούσει ο δημισιογράφος, τον διακόπτει και το κερασάκι του φασισμού του καθεστώτος είναι εκεί που τον κλείνει λέγοντας του "¨Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ"
Αμ δεν το βλέπουμε!
Όλοι αυτό λέμε!...
Μετά απ' αυτό έψαξα να βρω κάτι από τις 32 υποθέσεις που έστειλε ο δένδιας σ' αυτήν που θα τιμωρήσει την Πεδιαδίτη που υποθάλπει τον εγκλήματια Γεωργίου.

Ελεύθερος με περιοριστικά μέτρα ο Τσοχατζόπουλος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος μετά την...

απολογία του στον εφέτη Θεόδωρο Κανελλόπουλο για "ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες" του έτους 2010 (χρήση 2009).


Παράλληλα, διατάχθηκε η δέσμευση του ακινήτου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το οποίο φέρεται πως δεν είχε δηλώσει, όπως προέκυψε μετά τον επανέλεγχο που διενεργήθηκε και την άρση του τραπεζικού, φορολογικού και χρηματιστηριακού απορρήτου, από την επιτροπή ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών της Βουλής.

ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:H χούντα του μνημονίου διώκει την Χρυσή Αυγή


ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:Η χούντα του μνημονίου είναι εδώ - Κράτος και παρακράτος διώκουν τους Έλληνες Εθνικιστές

Η χούντα του μνημονίου είναι εδώ - Κράτος και παρακράτος διώκουν τους Έλληνες ΕθνικιστέςΣε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την ΓΑΔΑ ενάντια στις παράνομες διώξεις του ανθελληνικού καθεστώτος



Συνθήματα συμπαράστασης για τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής έξω από την ΓΑΔΑ


Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ - Οι ιδέες δεν φυλακίζονται

ΚΟΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ (VIDEO)



Δείτε πως κόβεται στον αέρα από τον ANTENA ο γνωστός ποινικολόγος ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  επειδή έλεγε ότι δεν στοιχειοθετείται ποινική δίωξη κατά του Μιχαλολιάκου με την κατηγορία ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και την σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης..Δείτε το video



ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:Όργιο ψευδολογίας ο “φάκελος Δένδια”: απόπειρα παραπλάνησης της Δικαιοσύνης


Όργιο ψευδολογίας ο “φάκελος Δένδια”: απόπειρα παραπλάνησης της ΔικαιοσύνηςΙδού οι τρομοκρατικές επιθέσεις της Χρυσής Αυγής που περιλαμβάνει η αναφορά του ΠΡΟ-ΠΟτζη: Τηλεφωνήματα αγνώστων που δήλωσαν Χρυσαυγίτες. Επίθεση του ΠΑΜΕ στην αστυνομία κατά τη διάρκεια διανομής τροφίμων της Τ.Ο. Ζακύνθου. Ξυλοδαρμός μέλους μας στην Λέσβο. Ακολουθεί εκτενής αναφορά στις 32... "εγκληματικές ενέργειες" της Χρυσής Αυγής. 
ΡΑΦΗΝΑ
Πολίτης, που εργάζεται στο 3ο νηπιαγωγείο της Ραφήνας, ενόρκως κατήγγειλε ότι την 5-6-2013 και περί ώρα 11:00 ,την ώρα του διαλείμματος των νηπίων, δέχθηκε μία κλήση με απόκρυψη αριθμού από κάποιον άγνωστο άνδρα ο οποίος της είπε τα εξής «…Χρυσή Αυγή … να διώξετε τα παιδιά από το Πακιστάν και την Ινδία και τους άλλους αλλοδαπούς διότι έχει δοθεί εντολή να κόψουν τα αυτιά και να απαγάγουν τους εκπαιδευτικούς και τους συνοδούς τους. Ευχαριστώ πολύ.»

Τι ζήτησε μια μέρα πριν από τη σύλληψή του ο Νίκος Μιχαλολιάκος από τη Βουλή;

Ένα πολύ περίεργο αίτημα

Σε ένα "περίεργο" αίτημα προς τη Βουλή προχώρησε χθες το πρωί ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος ζητώντας από τη Βουλή να μην παρακρατά πλέον...


από το μισθό των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ποσοστό 20% από το μισθό κάθε βουλευτή υπέρ κόμματος. 

Οι 9 σελίδες του κατηγορητηρίου που καίνε τον «Fuehrer - Prinz» και τα πρωτοπαλίκαρά του

Πόρισμα εννέα σελίδων, στο οποίο γίνεται αναδρομή στην πορεία της εγκληματικής οργάνωσης, που αποτελείτο από μέλη της Χρυσής Αυγής, παρέδωσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτυχία Κουτζαμάνη ο ανεισαγγελέας του Αρείου

Καλύτερη αβάντα στο σύστημα και το Σαμαρά δε θα μπορέσει να κάνει ο Μιχαλολιάκος

mixaloliakosΣε κατάσταση πανικού φαίνεται πως βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με τις εξελίξεις να διαδέχονται η μία την άλλη σαν έτοιμες από καιρό ύστερα από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
του Στρατή Μαζίδη
Από τις αντιδράσεις και τις δηλώσεις των μελών της Χρυσής Αυγής αλλά και του αρχηγού της μπορεί να καταλάβει κανείς πως πιάστηκαν στον ύπνο καθώς ή το σύστημα τους την έφερε την κατάλληλη στιγμή με μια δολοφονία ή απλά περίμενε το πότε ένα από τα κάθε καρυδιάς καρύδι που βρήκαν στέγη σε αυτή θα επιδιδόταν σε εγκληματική συμπεριφορά, ώστε την άλλη μέρα να σερβίρονταν αποκαλύψεις, δημοσκοπήσεις κτλ.
Αυτό όμως που προβληματίζει είναι το γεγονός πως εξετάζεται το ενδεχόμενο της παραίτησης όλων των βουλευτών του κόμματος με σκοπό η χώρα να οδηγηθεί σε τοπικές επαναληπτικές εκλογές.

Πως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα τις συλλήψεις της Χρυσής Αυγής

Κάθε μισή ώρα ανανεώνουν τις ιστοσελίδες τους τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία για τις συλλήψεις του αρχηγού και στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Προσαγωγή 30 αντεξουσιαστών που επιχείρησαν να επανακαταλάβουν κτίριο

Προσαγωγή 30 αντεξουσιαστών που επιχείρησαν να επανακαταλάβουν κτίριοΤο κτίριο του πρώην ορφανοτροφείου στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στην Τούμπα Θεσσαλονίκης επιχείρησε να επανακαταλάβει το Σάββατο ομάδα αντεξουσιατών. Μετά από επέμβαση της αστυνομίας, προσήχθησαν 30 άτομα.
Στο κτίριο πήγε διομοιρία των ΜΑΤ, η οποία συγκέντρωσε τους καταληψίες και τους έβγαλε από το κτίριο χωρίς να σημειωθούν εντάσεις και επεισόδια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ


Χ. Παππάς της ΧΑ: Κυκλοφορώ ελεύθερος

Χ. Παππάς της ΧΑ: Κυκλοφορώ ελεύθερος «Εγώ κυκλοφορώ ελεύθερος. Δεν είδα κανέναν» δήλωσε πριν από λίγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, παρεμβαίνοντας στον Real Fm, στην έκτακτη εκπομπή με τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Άκη Παυλόπουλο.
«Η συγκυβέρνηση τρέμει τις εκλογές» τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Παππάς.

«Η κατοχική κυβέρνηση προβαίνει σε πρωτοφανείς παράνομες διώξεις εναντίον βουλευτών και με αυτά που κάνει θα έρθει η στιγμή που θα λογοδοτήσει ενώπιον του λαού. Η κυβέρνηση αυτή συνιστά μια εγκληματική οργάνωση που σε συνεργασία με την τρόικα καταστρέφει την πατρίδα», είπε, και κάλεσε τους «Έλληνες εθνικιστές σε αγωνιστική εγρήγορση».

ΠΛΗΡΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ:Τα διεθνή ΜΜΕ για τις συλλήψεις βουλευτών - στελεχών της Χρυσής Αυγής

Τα διεθνή ΜΜΕ για τις συλλήψεις βουλευτών - στελεχών της Χρυσής ΑυγήςΤο γύρο του κόσμου κάνει η είδηση των συλλήψεων των βουλευτών και των μελών της Χρυσής Αυγής με τα μεγαλύτερα διεθνή ΜΜΕ να φιλοξενούν εκτενή ρεπορτάζ για το θέμα.
«Η Ελλάδα καταστέλλει τη δράση της ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής με συλλήψεις» γράφουν στην πρώτη τους σελίδα οι New York Times, τονίζοντας ότι η αντιτρομοκρατική υπηρεσία πραγματοποίησε μια άνευ προηγουμένου επίθεση στη Χρυσή Αυγή, συλλαμβάνοντας δεκάδες μέλη της, συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλής της οργάνωσης, καθώς και αρκετών από τα κορυφαία ηγετικά της στελέχη στο Κοινοβούλιο».

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Χρυσή Αυγή: Ο Σαμαράς το ΄83 έσπαγε τζάμια σε κτήρια της χωροφυλακής (εικόνες)


samaras-neos-xrysi-avgi-570(Στην τελευταία φωτο μηπως ειναι μέσα και ο κ. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ;)
Ευθεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού, εξαπολύει η Χρυσή Αυγή η οποία στην ιστοσελίδα της δημοσιεύει ένα έγγραφο που σύμφωνα με την ίδια αποδεικνύει πως ο Αντώνης Σαμαράς, το 1983 όταν ήταν βουλευτής Μεσσηνίας, μαζί με στελέχη της ΟΝΝΕΔ πραγματοποιούσε επιθέσεις σπάζοντας τζάμια.
Στην ανάρτηση της Χρυσής Αυγής τονίζεται πως ο Αντώνης Σαμαράς είχε σπάσει τα τζάμια του κτιρίου διοίκησης Χωροφυλακής Μεσσηνίας και έσκισε τα επώμια του επικεφαλής ταξιάρχου!

ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΝΔ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!

Η Δικαιοσύνη να ανοίξει τον φάκελο για τα εγκλήματα της ΝΔ!

Τα παπαγαλάκια και οι υπηρέτες του συστήματος θέλουν ντε και καλά να θέσουν εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση. Εάν είναι, να...
τεθεί. Όχι όμως να τεθεί επειδή το δόλιο πολιτικό σύστημα έτσι τι γουστάρει, μόνο και μόνο επειδή χάνει ψήφους!

Ο άθλιος πολιτικά Βενιζέλος είναι αυτός που επεδίωκε από την πρώτη στιγμή να θέσει εκτός νόμου τη Χ.Α. Θέλησε να περάσει τον αντιρατσιστικό νόμο και ακολουθώντας τις προσταγές των εβραιομασόνων έψαχνε την ευκαιρία να βγάλει από την βουλή τη Χ.Α. Για καθαρά

Διακοπή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής


Διευρυμένη σύσκεψη υπό τον κ. Μιχελάκη έγινε σήμερα στο υπουργείο Εσωτερικών κατά την οποία αποφασίστηκε η διακοπή χρηματοδότησης κομμάτων των οποίων οι βουλευτές εμπλέκονται σε εγκληματικές ενέργειες, ένας χαρακτηρισμός που φωτογραφίζει σαφώς τη Χρυσή Αυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ρύθμιση θα προωθηθεί την επόμενη Δευτέρα οπότε και δια διακοπεί η χρηματική ροή προς το συγκεκριμένο κόμμα.

Οι 8 μέθοδοι δράσης των «ταγμάτων εφόδου» – Ηλικίες, όπλα, τακτικές θανάτου

hrisiavgi9

Γράφει ο Νάσος Χατζητσάκος 

Οι 8 μέθοδοι δράσης των «ταγμάτων εφόδου» – Ηλικίες, όπλα, τακτικές θανάτου

  Με μεθόδους που παραπέμπουν σε παραστρατιωτικού τύπου οργανώσεις εγκληματικού χαρακτήρα πραγματοποιούν επιθέσεις τα «τάγματα εφόδου» των νεοναζιστών στα –άτυχα και ανυπεράσπιστα- θύματα τους, σύμφωνα με την ειδική έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη (ΣτΠ).