Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Πως το σύστημα ΣΑΜΑΡΑΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ –ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ έδεσαν την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό για τα επόμενα τουλάχιστον 50 χρόνια.

Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 26.01.2014 
Κάποτε η θυγατέρα του Επίτιμου είχε ομολογήσει δημόσια ότι ελέγχει το 95% του ΑΕΠ της Ελλάδας, εννοώντας προφανώς ότι ασκεί μεγάλη επιρροή σε  όλους τους κορυφαίους επιχειρηματίες της χώρας, δηλαδή στους Τραπεζίτες, Μεγαλοεργολάβους και Μεγαλοπρομηθευτές του δημοσίου.

Πάμε να δούμε τώρα πως το Μητσοτακέϊκο σε συνεργασία με τους ΣΑΜΑΡΑ και ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, έχει καταφέρει να σύρει την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό σε ένα τούνελ με σχέδιο και πρόγραμμα για τα επόμενα 50 τουλάχιστον χρόνια.
 Το 1989 με τον Ανδρέα Παπανδρέου η Άρχουσα Τάξη στην χώρα μας είχε χάσει ένα σημαντικό μέρος της διανομής του πλούτου με συνεχή μειωτική τάση, γι αυτό έγινε τιτάνια προσπάθεια να συρθεί στα δικαστήρια ο αείμνηστος πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ με αποτέλεσμα το 1991 να έρθει στην εξουσία ο Κ. ΜΗΤΣOΤΑΚΗΣ.  

Από τότε άρχισε να υλοποιείται το σχέδιο για την υποταγή της χώρας στην παραπάνω ελίτ σε συνεργασία με τους «φίλους» Γερμανοτσολιάδες οι οποίοι είχαν επιβιώσει μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο και μάλιστα κατείχαν καίριες θέσεις στο γερμανικό κράτος ( βλέπε Χριστοφοράκος-Αδελφός Σημίτη κλπ).

Το σχέδιο ήταν καλά μελετημένο σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή  Ελίτ και θα έμπαινε σε εφαρμογή με την κατάρτιση Ευρωπαϊκών συνθηκών για την Πλήρη ένταξη των κρατών μελών σε έλεγχο από τα Διατραπεζικά Συστήματα.

Ο στόχος ήταν,  να δέσουν έναν λαό σε αέναες υποχρεώσεις δημιουργώντας του ένα αντίστοιχο χρέος, και  με πιλότο την Ελλάδα να δέσουν και άλλους μικρούς λαούς και να λυμαίνονται τον πλούτο τους οι 10 Ελληνικές οικογένειες μα τους Ευρωπαίους "φίλους" τους για πολλά χρόνια.

Έτσι  συντάθηκε- ψηφίστηκε  και ξεκίνησε για εφαρμογή η γνωστή ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ, η οποία εκ μέρους της Ελλάδας, υπεγράφει από τον τότε 30χρονο Υπουργό Εξωτερικών Α. ΣΑΜΑΡΑ κατ’ εντολή του Πρωθυπουργού Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ενω διαφοροποιήθηκαν ορισμένες Χώρες όπως η Ιρλανδία, Αγγλία, Λιθουανία, Τσεχία κλπ, στα τρία σημεία ( οικονομία-(ηθική-θρησκεία-γάμοικλπ) και άμυνα), ώστε να κρατήσουν την ανεξαρτησία τους επειδή ήξεραν που πάει το πράγμα.

Αφού μπήκε το νερό στο αυλάκι και είχε βασικά γίνει η δουλειά από τον ΣΑΜΑΡΑ, και θα απαιτείτο αρκετός χρόνος για να γίνει συνείδηση των λαων, δεν υπήρχε κανένας άλλος λόγος να μείνει η κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,  έπρεπε να ξαναέρθει ο Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ για να τελειώνουμε μια και καλή με αυτόν, αφού ήταν ακόμα μαχητικός και επι της ουσίας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γι αυτό που είχε υπογράψει η Ελλάδα.

Δύο χρόνια αργότερα σε συγκλονιστική συνέντευξη του ο τότε Πρωθυπουργός Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ μετά από συνάντηση με τους Ευρωπαίους ηγέτες δήλωσε φανερά καταβεβλημένος ότι «μας έχουν τελειώσει».

Το  1996 αφού «τελείωσε» και βιολογικά  ο Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ανέλαβε ο Κ. ΣΙΜΗΤΗΣ σε συνεργασία με τους εν Γερμανία «συνεργάτες» φροντίζοντας για την οικονομική ένταξη της Ελλάδας  στο ευρώ, διατήρησε την κατάσταση για την άρτια και χωρίς προβλήματα τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων, και το 2004 παρέδωσε την εξουσία στον Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ το 2007 φρόντισε να προχωρήσουν οι υποχρεώσεις από την ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ με την συμπλήρωση των ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ και της ΡΩΜΗΣ οι οποίες προβλέπουν βασικά την Ευρωπαϊκή Τραπεζοποίηση, την Ευρωσυνταγματοποίηση και με το ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ σαν υποσυνθήκη της ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ, την Πακιστανοποίηση των Λαών. 

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτές τις δύο συνθήκες τις υπογράφουν οι κ. Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (πρωθυπουργός) και ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ( Υπουργός Εξωτερικών).

Δηλαδή με απλά λόγια το σύστημα ΣΑΜΑΡΑΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ –ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ έδεσαν την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό για τα επόμενα τουλάχιστον 50 χρόνια.

Και για να αναλαμβάνουν όλοι τις ευθύνες τους. σήμερα ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ έχει πρωτεύοντα ρόλο στην ολοκλήρωση του προγράμματος γιατί προετοιμάζεται για να αξιοποιηθεί μελλοντικά, καίτοι γνώστης των γεγονότων από πρώτο χέρι…!!!

Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω αυτό που πρέπει να είναι το σύνθημα των επερχομένων Ευρωεκλογών είναι, αν όχι η κατάργηση των ανωτέρω τριών ΣΥΝΘΗΚΩΝ, τουλάχιστον η τροποποίηση τους και να εναρμονίζονται με τον ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ο οποίος έχει γίνει κουρελοχαρτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: