Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης προειδοποιεί: Προσοχή, ο Οδυσσέας Βουδούρης κλωνοποιήθηκε!

Ο περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης επιβεβαιώνει την πληροφορία που κοινοποίησε στις 21 Μαΐου, σύμφωνα με την οποία ο κ. Οδυσσέας Βουδούρης έχει εγκαταλείψει την Πελοπόννησο, αφήνοντας ελεύθερο επιτέλους το δρόμο για να συνεχίσουμε τα μεγάλα έργα μας.

Προς αποφυγή κάθε σύγχυσης, ενημερώνουμε τους πολίτες της Κορίνθου, της Τρίπολης, του Ναυπλίου, της Σπάρτης και της Καλαμάτας, που πιθανώς να πίστεψαν πως είδαν τον κ. Βουδούρη να κυκλοφορεί στην πόλη τους τις μέρες αυτές, ότι πρόκειται απλώς για μια εξαπάτηση.
Ο πανούργος Οδυσσέας, δεν δίστασε, για να μπερδέψει τους Πελοποννήσιους, να προχωρήσει σε πολλαπλή κλωνοποίηση! Οι κλώνοι αυτοί προέβησαν μάλιστα σε συνεντεύξεις τύπου στη Τρίπολη, το Ναύπλιο και την Σπάρτη!
Στιγμιότυπο κλώνου του κ. Βουδούρη (αριστερά) στην Σπάρτη στις 21 Μαΐου, ενώ ο κ. Βουδούρης έχει αποσυρθεί στην Αθήνα!
  
Επίσης ο περιφερειάρχης προειδοποιεί τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας και τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, που πιθανώς να πίστεψαν πως συνομίλησαν με τον κ. Βουδούρη, πως πρόκειται απλά για μια οπτασία.

Ο κ. Τατούλης καταγγέλλει απερίφραστα την χρήση κλώνων κατά την διάρκεια προεκλογικής εκστρατείας!

 Τρίπολη, 22 Μαΐου 2014, Γραφείο τύπου Πέτρου Τατούλη
(πειρατική έκδοση)




Συνάντηση Οδυσσέα Βουδούρη και Νίκου Πατσαρίνου με το μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο

Με τον μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομο συναντήθηκαν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Οδυσσέας Βουδούρης, και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Νίκος Πατσαρίνος.
 
Στη συνάντηση, η οποία έγινε στα γραφεία της Ι.Μ. Μεσσηνίας, συζητήθηκαν οι επιπτώσεις της κρίσης στην κοινωνική κατάσταση που βιώνουν οι Μεσσήνιοι. Ο σεβασμιότατος ανέφερε το κοινωνικό έργο που προσφέρει η Εκκλησία σε αυτή τη δύσκολη φάση της οικονομικής κρίσης.

Όπως τόνισε ο μητροπολίτης Χρυσόστομος «στον νομό ευτυχώς η κατάσταση δεν είναι τόσο δραματική όσο είναι στην Αθήνα ή σε άλλα μεγάλα αστικά κέντρα της Πελοποννήσου, αλλά οι ανάγκες υπάρχουν και η Εκκλησία έχει την δυνατότητα με το δίκτυο εθελοντικής προσφοράς που διαθέτει, να συμβάλει στην κάλυψή τους».

Ο Οδυσσέας Βουδούρης επεσήμανε ότι «για εμάς είναι θέμα άμεσης προτεραιότητας η δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου κοινωνικής προστασίας σε κάθε νομό, μιας δομής που θα στηρίζει τους πολίτες, τις ευπαθείς ομάδες, σε θέματα υγείας και κοινωνικής υποστήριξης, αλλά θα υποστηρίζει και τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, σε νομικά θέματα όταν πέφτουν στα γρανάζια των τραπεζών, της εφορίας και της γραφειοκρατίας».

Ο Οδυσσέας Βουδούρης τόνισε επίσης ότι η πολιτεία «πρέπει να είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια κοινωνικού έργου με εθελοντική προσφορά, όπως αυτό της Εκκλησίας αλλά και ανεξάρτητων οργανώσεων πολιτών».

Καλαμάτα, 22 Μαΐου 2014
Γραφείο τύπου «Πελοπόννησος Πρώτα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: