Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Στην παραγωγή το Korres Project 4

Οι πολύχρονες προσπάθειες του Δημήτρη Κορρέ και της ομάδας του σήμερα δικαιώνονται. Το Korres Project 4 που μας έχει εντυπωσιάσει καβαλώντας εμπόδια και σκαρφαλώνοντας σκαλοπάτια στην Πάτρα περνάει σύντομα σε περιορισμένη παραγωγή.

Όπως αναφέρουν οι συνάδελφοι του GoCar που παρακολουθούν στενά ... αυτή την προσπάθεια, το Korres Project 4 θα φτιάχνεται από την Kirkham Motorsports στη Utah των Η.Π.Α., μια εταιρία που ειδικεύεται στην παραγωγή αυτοκινήτων replica της θρυλικής AC Cobra. Αρχικά θα κατασκευαστούν δύο αυτοκίνητα, με προοπτική για άλλα δύο αμέσως μετά. Οι πληροφορίες λένε ότι ήδη έχουν βρεθεί οι τέσσερις πρώτοι πελάτες για όλα τα παραπάνω.

Ταυτόχρονα ο Δημήτρης Κορρές βρίσκεται σε συζητήσεις με την ελληνική Replicar Hellas, την εταιρία που κατασκευάζει αντίγραφα των Porsche 550 και 356 στις εγκαταστάσεις της στην Κατερίνη και τα εξάγει σε όλο τον κόσμο. Αν προκύψει μια τέτοια συνεργασία θα έχουμε ένα αυτοκίνητο που όχι μόνο θα είναι σχεδιασμένο και εξελιγμένο εξ' ολοκλήρου από τον Δημήτρη Κορρέ, αλλά θα κατασκευάζεται και στην Ελλάδα.

Ωστόσο ο βασικότερος στόχος είναι να ενδιαφερθεί για το αυτοκίνητο κάποιος επενδυτής που θα αναλάβει να το χρηματοδοτήσει, έτσι ώστε να προχωρήσει αυτό το project όσο του αξίζει.

[Πηγή: Gocar]

Δεν υπάρχουν σχόλια: