Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Ύπουλο χτύπημα της Αργεντινης στους …Πρετεντερηδες! Υπέγραψε δάνειο 7,5 δις και σουαπ 11 δις με την Κίνα.

Δημοσιεύθηκε από olympia spyr στο Ιουλίου 19, 2014

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ψυχαρης με τον κυρ Μπαμπη, ψεκάζονται απο το πρωί εις ένδειξη διαμαρτυρίας. Επενδυτικό δανειο – μαμούθ με την Κινα σύναψε η Αργεντινή, οπως ανακοινώθηκε μετά την συνάντηση της προέδρου C. Fernandez και του Κινέζου ομολόγου της και προέδρου του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας Xi Jinping.

Συγκεκριμένα η Κινα θα εκταμιεύσει 4,7 δις δολάρια για επενδύσεις στην ενέργεια, ενώ παράλληλα το Πεκίνο εκχώρησε τριετές σουάπ σε παράταση υφιστάμενου, ύψους 11 δις δολαρίων.
Ολα αυτα την στιγμή που η Αργεντινή είχε αποκλειστεί απο τις αγορες μετά την άρνηση της να πληρώσει τα ακουρευτα ομόλογα των “κοράκων” του ΔΝΤ, που βέβαια οπως έγινε και με την Ελλαδα, τα είχαν αγοράσει πολύ χαμηλότερα απο την αξία τους.
Τα χρήματα θα κατευθυνθούν άμεσα σε επενδύσεις υποδομής με δυο υδροηλεκτρικά φράγματα στην Παταγονία, δυνατότητας 1740 μεγαβάτ, ιδιοκτησίας της κρατικής εταιρείας ενέργειας. Που επανακρατικοποιήθηκε μετά την εκδίωξη του ΔΝΤ από την χωρα.
Την ίδια στιγμή, φαντάζουν κωμικά τα εκβιαστικά δημοσιεύματα σε όλον τον πλανήτη αλλά και στην Ελλαδα, απο διεφθαρμένα ΜΜ”Ε”, τα οποία προεξοφλούσαν την χρεοκοπία της Αργεντινης επειδή δεν δεχόταν να πληρώσει τους διεθνείς απατεώνες.
Η όλη εξελιξη βέβαια ειναι απολύτως φυσιολογική, απλώς η έμμισθη προπαγάνδα οικονομικά αναλφαβητων και χυδαιων δημοσιογράφων στην Ελλαδα, αποσκοπεί ακριβως στο να φαίνεται η μνημονιακή παράνοια ως μονόδρομος. Ακριβως επειδή ειναι εξαιρετικά επικερδής γι’ αυτους που την επέβαλλαν. Ο Ελληνικός λαός πάντως οφείλει επιτέλους να αντισταθεί στην ληστεία της προσωπικής αλλα και δημόσιας περιουσίας, αποβάλλοντας τα ενοχικά σύνδρομα απο τα αγράμματα παπαγαλάκια των κερδοσκόπων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και η Κύπρος κύριε ??????????
κύριε Τσίπρα, κύριε Καμμένε, κύριε Μιχαλολιάκο, κύριε Σαμαρά;
Γιατί και η Κύπρος;
Ένας μύθος έχει κυριαρχήσει και διατρέχει την χώρα.
Ένας μύθος που επειδή βολεύει πολλούς έχει γίνει πιστευτός από μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας.
Ένας μύθος που έχει οδηγήσει σε αδυναμία εφαρμογής των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων, σε παράλυση του κρατικού μηχανισμού, σε επικίνδυνη κοινωνική αναταραχή, σε βαθειά πολιτική κρίση.
Ένας μύθος που παρά λίγο στις εκλογές πριν από λίγες μέρες να ρίξει την χώρα στα βράχια, στην έξοδο από το ευρώ, στην επιστροφή της πάρα πολλές δεκαετίες πίσω.
Ο μύθος ότι η χώρα μπορούσε να συνεχίσει χωρίς κάποιου είδους μνημόνιο, χωρίς βοήθεια και δάνεια από την Ε.Ε και το Δ.Ν.Τ., χωρίς οδυνηρές μεταρρυθμίσεις του οικονομικού, παραγωγικού και κοινωνικού μοντέλο της, με διατήρηση αλώβητου του επιπέδου ζωής των κατοίκων της.
Τα ιδεολογήματα που προβάλλονται πολλά.
Ήταν πολιτική επιλογή πουλημένων και νεοφιλελεύθερων ηγεσιών το μνημόνιο.
Υπήρχε δυνατότητα βοήθειας και φτηνού δανεισμού από άλλες χώρες, κυρίως Ρωσία και Κίνα.
Υπήρχε δυνατότητα εκμετάλλευσης των πλούσιων φυσικών μας πόρων με επέκταση της ΑΟΖ και έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο.
Καμένος και Χρυσή Αυγή, Σύριζα και Σπίθα,
Μαρκεζίνης και αγανακτισμένοι συναγωνίζονταν στην αναπαραγωγή και διάδοση αυτών των εύπεπτων ιδεολογημάτων που χάϊδευαν τα αυτιά αυτών που δεν τους βόλευε να κοιτάξουν την πραγματικότητα κατάματα.
Και ήρθε η Κύπρος να διαλύσει το μύθο στα εξ ων συνετέθη.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΙΜΩΝΟΥΝ?????

Φίλε Αναγνώστη,
εμεις στα ΒΛΟΓΚ ρισκάρουμε και σας δίνουμε βήμα για λόγο..
εσεις στείλτε τις πόψεις σας, θα τις δημοσιεύουμε..
Επώνυμα όμως θα είναι ακόμα καλύτερα...!!!

Thoureios

ΒΛΟΓΚ = ΔΙΑΛΟΓΟΣ
ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ
Όσοι επιβάλλουν το μονόλογο, το ξερό λόγο και την ξύλινη γλώσσα ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!!

Όσοι επιβάλλουν ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ενημέρωση, καλύπτουν τη ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΝΑΝΤΡΙΑ ΤΟΥΣ .
Φοβούνται τον αντίλογο φοβούνται την αλήθεια. Δεν θέλουν ο κόσμος να ακούει και άλλη άποψη και άλλο λόγο, αφού ξέρουν ότι έτσι θα χάσουν το μεροκάματο.

Μεταβάλλονται σε ΜΕΓΚΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, πληρωμένης ‘’ενημέρωσης’’ και προτιμούν την ‘’τρεμάμενη’’ ενημέρωση του νταβατζή , του προστάτη, του ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ!

Κάθε μπλογκ σχεδόν, κρύβει ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ πίσω από την αλήθεια, πίσω από τη σκοπιμότητα.

Εκτελούν εντολές και ..πολίτες !

Είναι δύσκολο να ΑΡΝΗΘΕΙΣ το χρήμα, αλλά είναι τόσο δύσκολο να μείνουμε ή να γίνουμε ΕΛΛΗΝΕΣ ???

Πολιτικοί και μπράβοι με σημαίες ‘’ευκαιρίας’’ περιμένουν…

Κάθε μέρα , με τα νοικιασμένα μπλογκς και τους ‘’αγορασμένους’’ ή, τους κομματικά παράλυτους χαφιέδες-μπλόγκερς, ισοπεδώνουν τα πάντα εν ονόματι της ιδιοτέλειας των ιδίων και των νταβατζήδων τους.

Τίποτε δεν γίνεται σύμφωνα με τα ..γούστα τους !

Κανένας δεν είναι Έλληνας εκτός από τους..ίδιους. Τα πάντα είναι είτε λάθος, είτε γίνονται με ιδιοτέλεια και ..μάσα !

Ένας αναγνώστης .



Αναρτήθηκε από Thoureios T στις 1/10/2014 03:13:00 μ.μ.