Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Η επίτροπος της ΕΕ έδωσε εντολές στα ανδρείκελα του Μνημονίου για ακόμα πιο ελεύθερη διακίνηση λαθρομεταναστών

Η επίτροπος της ΕΕ έδωσε εντολές στα ανδρείκελα του Μνημονίου για ακόμα πιο ελεύθερη διακίνηση λαθρομεταναστών
Ως κατεχόμενη πολιτικά Χώρα η Ελλάδα δέχεται, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τις επισκέψεις-επιθεωρήσεις διαφόρων εκπροσώπων των ποικίλων δυνάμεων κατοχής του Τόπου. 

Έτσι, λοιπόν, και κάποια Σεσίλια Μάλμστρομ, «αρμόδια για τις Εσωτερικές Υποθέσεις και την Μετανάστευση», όπως είναι ο θεσμικός της τίτλος, βρέθηκε στην Ελλάδα στις 21 και 22 Ιουλίου προκειμένου να συζητήσει με την εντολοδόχο «ελληνική» κυβέρνηση «τα μέτρα για την υποστήριξη των μεταναστών και των αιτούντων άσυλο». Με αυτόν τον τρόπο παρουσιάστηκε από καθεστωτικό ΜΜΕ η συνάντηση, οπότε καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε το κλίμα κάτω από το οποίο έγιναν αυτές οι επαφές.

Η Μάλμστρομ συναντήθηκε διαδοχικά με τους Βαρβιτσιώτη, Σαμαρά, Δένδια, Κικίλια και Δούρου, για να δώσει εντολές για τον τρόπο, με τον οποίο θα κινηθούν οι ελληνόφωνοι συνεργάτες της. Η Μάλμστρομ, μάλιστα, δήλωσε «εντυπωσιασμένη» από την δέσμευση του Κικίλια να εργαστεί σύμφωνα με τα δικά της θέλω γύρω από τα θέματα της μετανάστευσης και του ασύλου. Ο ίδιος ο Κικίλιας την ενημέρωσε «για την σημαντική πρόοδο που έχει σημειώσει η Ελλάδα στο θέμα της υποδοχής των παράνομων μεταναστών και της παροχής υπηρεσιών ασύλου», ενώ τόνισε ακόμη «ότι ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών είναι προτεραιότητα για την Χώρα μας».

Πολύ ενδιαφέρον, επίσης, έχουν τα όσα είπε ο επικεφαλής της ΕΕ, Πάνος Καρβούνης: «Η συνεχιζόμενη ροή μεταναστών προς την Ελλάδα, η εθνική και ευρωπαϊκή στρατηγική για  τη διαχείριση των συνόρων αλλά και τα αποτελέσματα των μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση θα βρεθούν στο επίκεντρο των συζητήσεων της επιτρόπου Μάλστρομ. Η παρουσία της επιτρόπου στη χώρα μας καταδεικνύει ότι η Ευρώπη βρίσκεται στο πλευρό της Ελλάδας, έτοιμη να παράσχει υποστήριξη ώστε να διασφαλιστούν οι καλύτερες διαδικασίες προστασίας των μεταναστών και των αιτούντων άσυλο. Η Ελλάδα, παρά το τέλος της προεδρίας, δεν επαναπαύεται και συνεχίζει να δουλεύει, με τη βοήθεια της ΕΕ, για ένα λειτουργικό και αποδοτικό σύστημα διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών».

Είναι ολοφάνερο από τα λεγόμενά του ότι η ΕΕ έχει αποφασίσει να μετατρέψει την Ελλάδα σ’ έναν τόπο μόνιμης διαμονής λαθρομεταναστών, σε μια αποθήκη  ψυχών. Η πολιτική «ελίτ» της Χώρας προφανώς διαχειρίζεται χρήματα από την ΕΕ με αντάλλαγμα την εδώ παραμονή όλων των λαθρομεταναστών που εισέρχονται παράνομα στην Ευρώπη. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στις δηλώσεις Καρβούνη.

Πουθενά δεν γίνεται λόγος για αυστηρή φύλαξη των συνόρων (η «διαχείριση», που αναφέρεται, είναι πολύ γενική στο περιεχόμενο) , ενώ η αναφορά σε «καλύτερες διαδικασίες προστασίας των μεταναστών και των αιτούντων άσυλο», καθώς και σε «ένα λειτουργικό και αποδοτικό σύστημα διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών» είναι απολύτως σαφής για τις προθέσεις της κυβέρνησης να μετατρέψει την Ελλάδα σ’ έναν απέραντο «ξενοδοχείο».
Όσο για τον Κικίλια και τις δηλώσεις του περί «σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών», είναι υποκριτής.

Η κυβέρνησή του έχει καταπατήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα ολόκληρου του Ελληνικού Λαού με τα μέτρα κοινωνικής αναλγησίας που εφαρμόζει, ενώ η πολιτική σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ καταδεικνύει ότι είναι τόσο αδίστακτοι στο να υλοποιούν τα σχέδια των εντολέων τους, ώστε είναι έτοιμοι για κάθε ανήθικη και παράνομη πράξη.

Γιώργος Μάστορας
 

Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ‘’ΜΑΣ’’ ΠΑΛΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ?
Έλληνα ,ούτε διακοπές ούτε μέλλον. Φρόντισε ο άθλιος Μπουχέσας.

Όταν εσύ έλληνα δεν μπορείς να πας, όπως άλλοτε διακοπές να ξεκουραστείς και να χαρούν τα παιδιά σου, γιατί η κλίκα Καραμανλή ΔΙΕΛΥΣΕ τα πάντα, κάποιοι ‘’άλλοι’’ θα κάνουν διακοπές απεριόριστες και προ-πληρωμένες από σένα και μάλιστα πολυτελείας και φοροδιαφυγής.
*Που θα κάνει διακοπές ο Πάνος?
ΜΑΑΑΑ! στο ''κοινόχρηστο'' αγροτοξενοδοχείο που κτίστηκε από τη ''μαμά'', με χρήματα των Ελλήνων και των Ευρωπαίων ? Μόνο που τώρα Η ΕΠΑΥΛΗ της απάτης δεν…νοικιάζει δωμάτια , αφού τα έχει ‘’κλείσει’’ ΟΛΑ ο Πάνος !

*Και με ποιο κότερο θα πηγαίνει βόλτα τους …γλάρους του?
Μα , με το κότερο του μπαμπά του , που δεν ήταν του μπαμπά του, αλλά της ΟΦΣΟΡ από το 1992 !!! και το ''δάνειζε'' στον Πάνο, να πηγαίνει βόλτες στο Αιγαίο, για να ''ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ'' οι μετανάστες και να προτιμούν άλλα κότερα !!!

*Τώρα ο ΙΒΑΝ, τι θέλει να μιλήσει ΠΑΛΙ με τον ΥΠΕΡ-ΠΑΝ?
Ποιος θα πληρώσει τα έξοδα του διαδικτύου?
*Ποιος θα γράψει τη νέα ΔΩΡΕΑ των ..20 δις. που έγραψε η… ελληνική εφημερίδα και το ‘’διάβασε’’ ο Ιβάν και το είπε στον Πάνο και ‘’πατώσαμε’’ στη συκοφαντία και στην ψευδολογία?

Μα ααα! Ο Πάνος δεν του είχε υποσχεθεί ότι θα γίνει πρωθυπουργός μόλις…ρίξουν τον Παπανδρέου?
Τώρα άραγε τι θα του πεί ο Πάνος?
Τι άλλη μα@@@κία θα ‘’ρίξει’’ στον αδίστακτο Γεωργιανό που μόλις έπεσε το τείχος από καπνεργάτης έγινε πάμπλουτος ?
Πάνο πές αλεύρι? Ο ΙΒΑΝ , σε γυρεύει .
Πάνο πές αλεύρι? Ο Ελληνικός λαός σε γυρεύει ……!

Ανώνυμος είπε...

to sxolio ektos thematos pantelws