Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Η ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΟΥ «ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ» ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…!!!

Toυ Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 4/8/2014
Η κυβέρνηση καυχάται ότι πάλεψε και πέτυχε ένα από το ποιό σημαντικά χαρτοφυλάκια της Ευρωπαϊκής Ένωσης  να ανατεθεί στον Ελληνα διπλωμάτη πολιτικό ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ.
Η αλήθεια είναι όμως ότι, επειδή στην Ελλάδα έχουν είδη νομοθετηθεί οι διαδικασίες που ευθυγραμμίζονται με το ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ για την πλήρη νομιμοποίηση των 2.000.000 λαθρομεταναστών οι οποίοι θα απασχοληθούν στις  Οικονομικές Ζώνες, για να μπορέσει να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, μας δίνουν και την αντίστοιχη Επιτροπεία ώστε να μην στραβώσει τίποτα.

Συγκεκριμένα, για την νομιμοποίηση και αξιοποίηση των λαθρομεταναστών, η Ευρωπαϊκή Ένωση πληρώνει με το «κεφάλι», και επειδή η Ελλάδα σήμερα έχει ξεκινήσει πιλοτικά την εφαρμογή της Συνθήκης ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ , της αναθέτουν και το χαρτοφυλάκιο για να μην ξεφύγει ούτε ευρώ.
Στο πρόγραμμα για την πλήρη ένταξη των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα απαιτούνται:
  •  Κατασκευή οικισμών
  •  Κατασκευή θρησκευτικών χώρων (τζαμιά κλπ)
  •  Κατασκευή σχολείων, νοσοκομείων, νεκροταφείων, αγορών κλπ
Αν υποθέσουμε ότι για την αξιοποίηση σε κάθε «κεφάλι», η Ευρώπη επιδοτεί περίπου 10.000 ευρώ, και στην επόμενη τετραετία θα αξιοποιηθούν περίπου 1.000.000 λαθρομετανάστες, με μια απλή μαθηματική πράξη θα δούμε ότι 1.000.000.Χ10.000=10.000.000.000…10δίς ευρώ.
«Είναι πολλά τα λεφτά»

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΙΠΙΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΛΙ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ …
Αυτό το ..παιδί το λυπάμαι!
Μεγάλωσε ανάμεσα στο "Γκαούρ -Ταρζάν " και στο παιδί φάντασμα το "Γιώργο Θαλάσσης" !
Μέσα στο μικρό και αβασάνιστο ..μυαλουδάκι του στήσανε χορό. Ο Γιώργος Θαλάσσης και ο Γκαούρ- Ταρζάν .
Ο ένας κυνηγούσε τους Γερμανούς και κατέστρεφε ότι ήταν δικό τους.
Ο άλλος κυνηγούσε τους γορίλες και τους Άγγλους, μέσα στα δάση της..θάλασσας έβλεπε τους καρχαρίες να μαλώνουν με τα λιοντάρια και οι πίθηκοι να ζητωκραυγάζουν: Πήδα πάνω αρχηγέ!
Έπαιρνε φόρα ο λευκός καρχαρίας από τη μια μεριά και ο λευκός ρινόκερος από την άλλη και στη μέση ο Έλληνας Γκαούρπανος να προσπαθεί να τους ..χωρίσει !
Πήδαγε ο ένας, έτρεχε να κρυφτεί στο δάσος ο ..καρχαρίας και ξαφνικά παρουσιαζότανε μπροστά του ο Ανδρέας όλων των Ελλήνων πλήν του Πάνου και του Μητσοτάκη.
Άφριζε ο Πάνος από το κακό του όταν έβλεπε τον Ανδρέα μπροστά του, γιατί φοβόταν ότι θα του ξαναχάριζε άλλη μία πιπίλα , που ο Πάνος νομίζοντας πως είναι καραμέλα την ..έφαγε !
-Τι έκανες εκεί μικρέ; του είπε ο Ανδρέας κρατώντας στο χέρι του ένα..κεραυνό!
- Τίποτε κύριε Ανδρέα ,απάντησε ο μικρούλης Πάνος. Έφαγα την καραμέλα που μου δώσατε.
-Μα αυτό δεν ήταν καραμέλα του απάντησε ο Αντρέας γελώντας. Αυτό ήταν η νέα σου πιπίλα.
-Μα εγώ την πέταξα την πιπίλα απάντησε ο Πάνος.
= Κρίμα πανούλη , γιατί εσύ την πιπίλα θα την έχεις ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ! είπε ο Αντρέας και εξαφανίστηκε.
Έσκαγε στο κλάμα από τότε ο Πάνος όταν σκεπτόταν ότι θα έπρεπε να έχει μία πιπίλα συνέχεια στο στόμα του.
Αναρωτιέται με μανία ,πως ο Ανδρέας τον κατάλαβε ότι θα ήταν ένας πιπίλας πάντοτε στο,,,χέρι του.
Κι έτσι πήρε τη μεγάλη απόφαση.
Θα έκοβε την πιπίλα.
Κοίταξε το ημερολόγιο: " 17 Νοέμβρη" !!!
Πήρε το μαχαίρι και είπε, θα σε κόψω στα δύο ..πιπίλα !

Ανώνυμος είπε...

Εγκαίνια κέντρου λαθρομεταναστών από τον Πρ. Παυλόπουλο

Την Παρασκευή, 8 Αυγούστου στις 6.30 το απόγευμα, ο υπουργός Εσωτερικών, καθηγητής Προκόπης Παυλόπουλος, θα εγκαινιάσει το Κέντρο Υποδοχής Λαθρομεταναστών νομού Λακωνίας,
το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα κοντά στο Ιερό της Ορθίας Αρτέμιδος στην Σπάρτη, ενώ αμέσως μετά ο υπουργός θα εγκαινιάσει το διοικητήριο της νομαρχίας Λακωνίας στη Σπάρτη.

Από το 2000 μέχρι σήμερα έχουν γίνει γνωστές 17 αποβιβάσεις λαθρομεταναστών στις παράκτιες περιοχές του νομού Λακωνίας με 1272 άτομα, υπήκοοι κυρίως Αιγύπτου, Λιβάνου, Συρίας, Αλγερίας, Πακιστάν, Σουδάν, Παλαιστίνης, Μπαγκλαντές, Ιράκ, Ινδίας κλπ.

Η προσωρινή τους φιλοξενία γινόταν είτε στα κρατητήρια των αστυνομικών αρχών είτε σε διάφορα πρόχειρα καταλύματα για τα οποία υπήρχαν κοινωνικές αντιδράσεις.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λακωνίας αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία Κέντρου Υποδοχής Λαθρομεταναστών, συντασσόμενη παράλληλα και με την ακολουθούμενη πολιτική της κυβέρνησης.

Το κτίριο δύναται να φιλοξενήσει 42 άτομα. Υπάρχουν ξεχωριστοί χώροι για τις γυναίκες μαζί με τα παιδιά και ξεχωριστοί για τους άνδρες. Περιλαμβάνει πέντε ανδρικές τουαλέτες, μία γυναικεία και μία του προσωπικού. Επιπλέον, υπάρχει χώρος ιατρείου, χώρος ελέγχου και μία μικρή αποθήκη.

Το κτίριο περικλείεται από προαύλειο χώρο εντός του οποίου υπάρχει λυόμενο κτίσμα καθώς και δύο παρατηρητήρια στην νοτιοανατολική και βορειοδυτική πλευρά για χρήση του προσωπικού αστυνόμευσης.
Περιμετρικά έχει κατασκευαστεί περίφραξη με τοίχο από μπετόν, ενώ στον προαύλιο χώρο υπάρχουν αθλοπαιδιές.
Τέλος, οι εγκαταστάσεις διαθέτουν ηλεκτρικό ρεύμα, κλιματισμό, σύστημα ασφαλείας, επαρκή εσωτερικό και εξωτερικό φωτισμό, δίκτυο ύδρευσης, αποχέτευσης και τηλεφωνική γραμμή.

kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θεωρούν δεδομένο πως θα υπάρξουν λαθρομετανάστες, δεν προτίθενται να κάνουν τίποτα για να σταματήσουν το φαινόμενο, το μόνο που θεωρούν πως χρειάζεται είναι «κέντρο φιλοξενίας».

Ίσως οι φυλακές δεν είναι το κατάλληλο περιβάλλον κυρίως για τα παιδιά των λαθρομεταναστών τα οποία δεν ευθύνονται για την παράνομη είσοδο.
Από αυτήν την άποψη, σωστό είναι να υπάρχει χώρος όπου θα "φιλοξενούνται" οι λαθρομετανάστες πριν απελαθούν. Μήπως, όμως, να έβρισκαν και κάποια λύση στο πρόβλημα εν γένει;

Ανώνυμος είπε...

Ο προεδροs του Λ.Α.Ο.Σ.γιωργοs καρατζαφερηs Η ερμαφροδειτη κατασταση που επικρατει σημερα''προσβαλει τουs μεταναστεs''αλλα και την εικονα τηs χωραs η οποια αρνειται πεισματικα να παρει θεση σε αυτο το φλεγον θεμα.Απο τη στιγμη που γεννιεται σε εναν τοπο το παιδι πρεπει να παιρνει αυτοματα και την υπηκοοτητα του συγκεκριμενου κρατουs και βεβαιωs εαν θελει να παιρνει και τηs χωραs απο την οποια προερχεται η οικογενεια του!!!!!!!!!!!!Μεγκαλωσ μπρωεντρασ ολωσ σωισ ψοφοσωσ μεγκαλωσ μπρωεντρασ κλανωλαωσ ολοσ ψοφισωσ