Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Μήνυση από στρατιωτικούς κατά Χαρδούβελη – Σταϊκούρα για παράβαση καθήκοντος

Στρατιωτικοί φορώντας τις στολές τους κατέθεσαν μήνυση για παράβαση καθήκοντος κατά του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη και του
αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα. Οι στρατιωτικοί που συμμετέχουν στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής κατέθεσαν τη μήνυση μετά από αναμονή μηνών για την εφαρμογη της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας. Όλο αυτό το διάστημα ειχαν ενημερώσει με εξώδικα την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών ότι “επιφυλάσσονταν κάθε νομίμου δικαιωμάτός” τους. Ο κ.Χαρδούβελης που δεν καλύπτεται από βουλευτική ασυλία ,βρίσκεται -θεωρητικά τουλάχιστον- αντιμέτωπος με την αυτόφωρη διαδικασία. Η μήνυση κατατέθηκε γιατί από τις 20 Ιουνίου οι στρατιωτικοί έχουν με εξώδικό τους κοινοποιήσει την απόφαση του Συμβούλιου της Επικρατείας. Από τότε η κυβέρνηση όχι μόνο δεν την έχει εφαρμόσει ,αλλά δεν έχει κάνει γνωστές και τις προθέσεις για το πότε και κυρίως το πως θα την εφαρμόσει. Ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης είχε κάνει μια δήλωση σύμφωνα με την οποία τα δικαστήρια μπορούν να αποφασίζουν για την νομιμότητα ή όχι των περικοπών αλλά δημοσιονομική πολιτική ασκεί η κυβέρνηση. Η δήλωση ήταν σαφής προειδοποίηση ότι η απόφαση του ΣτΕ δεν θα εφαρμοζόταν στο σύνολό της και στην ουσία της.
papaioannou-giannis.net

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟΣ, Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
Είναι μία ακόμη βρώμικη και συκοφαντική προσπάθεια , να δημιουργήσει πρόβλημα στο Σαμαρά, επειδή ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ότι το ΕΛΛΕΙΜΜΑ ήταν 15%. Και λογικά έστω και αργά, απάλλαξε τον Παπανδρέου από το ΟΧΕΤΟ της βρωμιάς και της παραπληροφόρησης του Πάνου και των άλλων μου@@@πανων. Πιστεύει ο άθλιος συκοφάντης ότι θα ..συγκινήσει κάποιους Καραμανλικούς να στραφούν προς τον Πάνο αφού βλέπει ότι στις επόμενες εκλογές δεν θα τον ψηφίσει ΟΥΤΕ και η ‘’’μαμά’’ της Ικαρίας. Είναι ο κόσμος τόσο οργισμένος μαζί του τώρα που κατάλαβε το ΜΕΓΕΘΟΣ του εγκλήματος της συκοφαντίας και της παραπληροφόρησης. Ψεύτης και συκοφάντης ( Περιπ.Παπανδρέου). γυρίζει σαν επαίτης προσπαθώντας να κοροϊδέψει και να παρασύρει κάποιον αφελή και δυστυχή. Καλύπτεται συνήθως πίσω από διάφορους ‘’πολυκομματικούς’’ δορυφόρους του διαδικτύου, ευκαιριακής αρπαχτής, που ‘’ανακαλύπτουν’’…έγγραφα στα σκουπίδια για να μην υποχρεωθούν να ‘’ξεράσουν’’ την αδίστακτη και παράνομη εμπάθεια σε κάθε πρόοδο, σε κάθε αλλαγή που θα επιφέρει ισότητα, ευνομία και ισονομία.
Έχει τόσες μηνύσεις και τόσες αγωγές , ώστε δεν είναι απίθανο, και οι γιαουρτάδες να έφυγαν και γι αυτό το λόγο, στη Ευρώπη. Αγράμματος και απρογραμμάτιστος περιφέρεται σαν ημιτελές πρωτόγονο ρομπότ που αναζητά μανιωδώς ‘’δωρεάν’’ προσφορά εύγευστης και μπόλικης τροφής, την οποία καταβροχθίζει με μανία και ηδονή όταν σκέπτεται πως είναι και... πληρωμένη.
Λογικά, ο Πάνος όχι μόνο θα εξαφανιστεί από την Ελλάδα, αλλά πιθανό να ζητήσει ..βοήθεια από τους εξωγήινους να τον σώσουν..

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Έλληνα ,ούτε διακοπές ούτε μέλλον. Φρόντισε ο άθλιος Μπουχέσας.

Όταν εσύ έλληνα δεν μπορείς να πας, όπως άλλοτε διακοπές να ξεκουραστείς και να χαρούν τα παιδιά σου, γιατί η κλίκα Καραμανλή ΔΙΕΛΥΣΕ τα πάντα, κάποιοι ‘’άλλοι’’ θα κάνουν διακοπές απεριόριστες και προ-πληρωμένες από σένα και μάλιστα πολυτελείας και φοροδιαφυγής.
*Που θα κάνει διακοπές ο Πάνος?
ΜΑΑΑΑ! στο ''κοινόχρηστο'' αγροτοξενοδοχείο που κτίστηκε από τη ''μαμά'', με χρήματα των Ελλήνων και των Ευρωπαίων ?Μόνο που τώρα Η ΕΠΑΥΛΗ της απάτης δεν…νοικιάζει δωμάτια , αφού τα έχει ‘’κλείσει’’ ΟΛΑ ο Πάνος !

*Και με ποιο κότερο θα πηγαίνει βόλτα τους …γλάρους του?
Μα , με το κότερο του μπαμπά του , που δεν ήταν του μπαμπά του, αλλά της ΟΦΣΟΡ από το 1992 !!! και το ''δάνειζε'' στον Πάνο, να πηγαίνει βόλτες στο Αιγαίο, για να ''ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ'' οι μετανάστες και να προτιμούν άλλα κότερα !!!

*Τώρα ο ΙΒΑΝ, τι θέλει να μιλήσει ΠΑΛΙ με τον ΥΠΕΡ-ΠΑΝ?
Ποιος θα πληρώσει τα έξοδα του διαδικτύου?
*Ποιος θα γράψει τη νέα ΔΩΡΕΑ των ..20 δις. που έγραψε η… ελληνική εφημερίδα και το ‘’διάβασε’’ ο Ιβάν και το είπε στον Πάνο και ‘’πατώσαμε’’ στη συκοφαντία και στην ψευδολογία?

Μα ααα! Ο Πάνος δεν του είχε υποσχεθεί ότι θα γίνει πρωθυπουργός μόλις…ρίξουν τον Παπανδρέου?
Τώρα άραγε τι θα του πεί ο Πάνος?
Τι άλλη μα@@@κία θα ‘’ρίξει’’ στον αδίστακτο Γεωργιανό που μόλις έπεσε το τείχος από καπνεργάτης έγινε πάμπλουτος ?
Πάνο πές αλεύρι? Ο ΙΒΑΝ , σε γυρεύει .
Πάνο πές αλεύρι? Ο Ελληνικός λαός σε γυρεύει ……!