Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ-Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Τουλάχιστο 120 Γερμανοί δημοσιογράφοι ετοιμάζονται να στρατοπεδεύσουν στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες.
 
Μιλάμε για την απόλυτη επικοινωνιακή καταιγίδα που όμοιά της δεν έχει αντιμετωπίσει Ελληνας πρωθυπουργός.
  Ούτε καν ο Ανδρέας Παπανδρέου. Η Μέρκελ αποφάσισε να ισοπεδώσει στην κυριολεξία την κυβέρνηση Σαμαρά μια και θεωρεί την Ελλάδα, Κολομβία των Βαλκανίων.
  Oσοι γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί, συγκρίνουν την επικοινωνιακή καταιγίδα που πρόκειται να ενσκήψει σε βάρος της κυβέρνησης και ειδικότερα των Βενιζέλου-Σαμαρά με την αντίστοιχη της διαπόμπευσης του Ανδρέα Παπαπανδρέου εξαιτίας της Δήμητρας Λιάνη-αλλά σε μικρότερη κλίμακα.


 
Στην ουσία θα πρόκειται για έναν ευτελισμό της κυβέρνησης μια και οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι παραπαίμπουν σε πολεμικούς ανταποκριτές-τίποτε λιγότερο.
  Μια πρώτη γεύση πήρε η κυβέρνηση από το αφιέρωμα της FAZ για την διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες ένα αφιέρωμα στην σχέση της κυβέρνησης με τον επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη με αφορμή την αποκρατικοποίηση του Ιπποδρομιακού Στοιχήματος.
  Το ποσό των 5 εκατ. ευρώ που δίνει η Intralot για τον Ιπποδρομιακό Στοίχημα και το γεγονός ότι ο διαγωνισμός δεν έχει κηρυχθεί άγονος από την πρώτη κιόλας στιγμή προκαλεί εντύπωση στους Γερμανούς δημοσιογράφους οι οποίοι αναρωτιούνται τι συμβαίνει στην Ελλάδα.
   
H Mέρκελ έδωσε την συγκατάθεσή της για την επικοινωνιακή συντριβή της κυβέρνησης Σαμαρά καθώς διαπιστώνει ότι τα γερμανικά ΜΜΕ-όπως πρόσφατα το Spiegel-πλέον στοχοποιούν την ίδια και είναι έτοιμα να την κατασπαράξουν.  
Μάλιστα Γερμανοί δημοσιογράφοι στα lobby των αθηναικών ξενοδοχείων υποστηρίζουν πως ο Χριστοφοράκος έχει εξασφαλίσει και από τις δύο κυβερνήσεις (ελληνική και γερμανική) την δυνατότητα να μπαινοβγαίνει στις δύο χώρες.
  Κάθε άλλο παρά βρίσκεται εξόριστος στο Μόναχο. Kάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται ότι τον βλέπουν τακτικά στην περιοχή του Ζούμπερι!
  Οσον αφορά τις μπίζνες των γερμανικών εταιρειών στην Ελλάδα, έχουν ενδιαφέρον οι απόψεις τους: Οι Γερμανοί υποστηρίζουν πως η HOCHTIEF που ελέγχει τον Αερολιμένα των Σπάτων και συμμετέχει σε δημόσια έργα στην Ελλάδα, είναι μια πολυεθνική που δεν θα την χαρακτήριζες απαραίτητα γερμανικών συμφερόντων.
  Οσο αφορά δε την υπόθεση των Υποβρυχίων που γέρνουν καθώς και των Υποβρυχίων Σκαραμαγκά, πολύ σύντομα θα βγουν από τους ίδιους τους Γερμανούς στοιχεία στην επιφάνεια που θα προκαλέσουν πάταγο. Οπως και νάχει οι Γερμανοί ελέγχουν απόλυτα τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και αυτό θα αποδειχθεί περίτρανα τους επόμενους μήνες.

  kourdistoportocali.com


Πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AYTOI ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ , ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ
Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΛΙΠΟΤΑΧΤΗΣΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
Παρέλαβε μια χώρα ΗΔΗ χρεοκοπημένη με ένα δημόσιο χρέος 300 δις ευρώ, με ένα έλλειμμα 36 δις .ευρώ ή 16 % του ΑΕΠ , με ένα χρέος –διαφορά εμπορικού ισοζυγίου, που υπερέβαινε τα 24 Δις ευρώ.
Με 865.000 χιλιάδες ΑΧΡΗΣΤΕΣ κομματικές προσλήψεις, και ΜΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ μοναδική στην ιστορία της πατρίδας μας.
ΜΕ ένα παγκόσμιο σύστημα που ΑΡΝΙΟΤΑΝ μονολεκτικά να μας δανείσει, κι όταν το ‘’έκανε’’ τα επιτόκια δανεισμού ήταν σκέτος θάνατος !!!
Κι όμως ο πρωθυπουργός του 44%, δεν λιποτάχτησε. Δεν προσέφυγε σε εκλογές που θα ΕΣΩΖΑΝ πολιτικά τον ίδιο και το Πασόκ, αλλά θα οδηγούσαν τη χώρα σε ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ χρεοκοπία! Αγωνίστηκε και ΚΑΤΑΦΕΡΕ να ενεργοποιήσει όλους τους μηχανισμούς αλληλεγγύης του συστήματος προστασίας των μελών της Ε.Ε.
Έσωσε την Ελλάδα, και αγωνίζεται από οποιαδήποτε θέση και σε όλο τον κόσμο για την συνέχεια, που θα αναμορφώσει την Ελλάδα, και θα μπορέσουν τα παιδιά μας να ζήσουν τη γη των προγόνων μας.
Αυτό το γεγονός γιατί δεν το σέβονται ,τουλάχιστον?

Ανώνυμος είπε...

Η είδηση της ημέρας ή ακριβέστερα της μεταπολίτευσης:
Ο νόμιμα εκλεγμένος πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου ανατράπηκε το 2011 από ξένο παράγοντα σε συνεργασία με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Στα ελληνικά, οι συνεργάτες αυτού του είδους ονομάζονται χαφιέδες. Ως αντάλλαγμα παραχωρήθηκε αντίστοιχα η πρωθυπουργία της χώρας και η προεδρία του ΠΑΣΟΚ...Η χούντα των ελληνικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης: Οι τίτλοι στα ελληνικά ΜΜΕ θα μπορούσαν να είναι πολλοί, με κυριότερο τον «διορισμό» Παπαδήμου ως πρωθυπουργού από τον Μπαρόζο ή τη συμφωνία Σαμαρά-Βενιζέλου για να ανατραπεί ο Παπανδρέου.

Ο ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΣ ‘’ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ’’ ΜΠΑΡΟΖΟ
Ο Γιώργος Παπανδρέου αρνιόταν ΕΠΙΜΟΝΑ να ξεπουλήσει την Ελλάδα, όπως κάνουν σήμερα Σαμαράς και Βενιζέλος, χωρίς κανένα ενδοιασμό χωρίς καμιά ενοχή.
Όμως αυτό το γεγονός, ανέτρεπε τα Ελληνοβόρα σχέδιά τους, ώστε ντόπιοι και ξένοι νταβατζήδες να βλέπουν καθυστέρηση και κίνδυνο δημοψηφίσματος. Έτσι ανέθεσαν στον ‘’χειροκίνητο’’ εγκέφαλο Μπαρόζο να θέσει σε εφαρμογή, το σχέδιο ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , το οποίο ‘’φαίνεται’’ είχαν αποδεχθεί και προετοιμάσει.. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Το 2011, Σαμαράς , Τσίπρας και λοιποί, ΔΙΕΛΥΣΑΝ την Ελλάδα, ώστε να αποτύχει το σχέδιο Παπανδρέου, που με επιτυχία πρωτοφανή σε ΠΑΓΚΟΜΙΟ επίπεδο το 2010 , οδηγούσε την Ελλάδα στην σωτηρία και την αποκλιμάκωση της οικονομικής χρεοκοπίας που την είχε οδηγήσει η Κυβέρνηση Καραμανλή. Το μήνυμα του ΜΠΑΡΟΖΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ήταν σαφές και καθοριστικό: ΑΝΑΤΡΟΠΗ Παπανδρέου με κάθε τρόπο. Σαμαράς, Βενιζέλος και Τσίπρας, ανέλαβαν την εκτέλεση του σχεδίου, ο καθένας σύμφωνα με τις επιθυμίες του και τις επιδιώξεις του.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ‘’ΒΟΗΘΗΣΑΝ’’ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
Σήμερα αποκαλύπτεται ΠΛΗΡΩΣ, ότι ο πόλεμος, η λάσπη, η άρνηση και ο μηδενισμός των πάντων, ήταν εκτέλεση ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ για την ανατροπή του πρωθυπουργού του 43% , ώστε ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΠΑΡΟΖΟ και άλλων, να γίνει πρωθυπουργός ο Αντώνης, πρόεδρος του Πασοκ ο Βενιζέλος και αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης ο πρόεδρος του Σύριζα με το 3%.
Έτσι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,
ακολουθώντας την πάγια τακτική του αριστερού λαϊκισμού που τους καθιέρωσε ως κόμμα διαμαρτυρίας, επιδίδεται σε μία άνευ προηγουμένου επικίνδυνη ρητορική καταγγέλλοντας τους πάντες και τα πάντα. Ταυτόχρονα, κλείνει το μάτι σε οποιαδήποτε αντιδημοκρατική ενέργεια προκαλεί θόρυβο και φαντάζει στα μάτια του λαού ως αντιστασιακή – πατριωτική πράξη. Έτσι αφού πυρπόλησαν καταστήματα και ανθρώπινες ψυχές, αφού ψευδολόγησαν ασύστολα και εκβιαστικά ,σήμερα παρουσιάζονται με πολιτική παρθενορραφή . Σήμερα, οι ψευτοπροστάτες της φτωχολογιάς, έγιναν επιβήτορες και ‘’πατριώτες δημοκράτες’’

Από τη άλλη ο Πάνος του Τέρενς, ενισχυόμενος από την βουλευτική και οικονομική ασυλία, πιστεύει πώς θα γίνει πολιτικός. Έλπίζει να τον ‘’πάρουν στα σοβαρά’’ και να ξεχάσουν τι πολιτικό φελλός είναι. Ελπίζει και ονειρεύεται να γίνει χαλίφης του Αλέξη σουλτάνου

Ανώνυμος είπε...

Ανδρέας ο καλύτερος πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης
- Focus για τη Realnews
Πηγή: εφημερίδα Realnews Βασίλης Θωμόπουλος, εφημερίδα Realnews
"Πρωτιά για Ανδρέα και «αλλαγή»"
"Η Focus ζήτησε από τους πολίτες να «ψηφίσουν» ποιος ήταν ο καλύτερος πρωθυπουργός και ποια θεωρούν καλύτερη κυβέρνηση από το 1974 μέχρι το 2009. Στην πρώτη θέση του βάθρου τοποθέτησαν τον Ανδρέα Παπανδρέου με ποσοστό 37,4%.
Στη δεύτερη τον Κωνσταντίνο Καραμανλή με 27,1% και
στην τρίτη τον Κώστα Σημίτη με 9,3%.
Ο Κώστας Καραμανλής πήρε ποσοστό 5,6%, ενώ 13,7% των ψηφοφόρων απάντησε «κανένας».
*Στην ερώτηση για την καλύτερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης στην πρώτη θέση με ποσοστό 41,1 % βρίσκονται οι κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου 1981-1989. *Ακολουθούν με 20,4% οι κυβερνήσεις του Κωνσταντίνου Καραμανλή 1974-1980 και στην
* τρίτη θέση με 7,3% η διακυβέρνηση Κώστα Σημίτη 1996-2004.
Επεται η κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου της περιόδου 1993-1996 με ποσοστό 5,9%. Οι κυβερνήσειςτου Κώστα Καραμανλή 2004-2009 λαμβάνουν 4,2%. Πιο χαμηλά στο 2% η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη (1990-1993) και τελευταία με 1 % του Γ. Ράλλη (1980-1981).
Είναι εμφανές πως έχει χαραχθεί βαθιά στη μνήμη των Ελλήνων η χαρισματική προσωπικότητα του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΙ, ΠΑΡΤΙ, ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ
ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ.
‘’ΕΛΑΣΤΙΚΑ’’ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!!
Πόση ήταν η πραγματική ανεργία στο τέλος του 2009? Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες άτομα , ζούσαν από τις ΄΄ευεργετικές’’ πολιτικές δολοπλοκίες του Πάκη και του κάθε Πάκη του Καραμανλικού περίγυρου?
«Συγκάλυπταν’’ δήθεν την ανεργία, με κατασπατάληση των τελευταίων ελλειμμάτων και αγόραζαν ψήφους με τις ‘’Γαλάζιες συνεντεύξεις’’ ! και μάλιστα χωρίς διαφάνεια για πάρα πολλούς. Πόση καμουφλαρισμένη βρωμιά και αθλιότητα κρύβει αυτή η επάρατη δεξιά?
Οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία, αφού στην ουσία το 2009 χρεοκοπήσαμε. Οδηγηθήκαμε στο μνημόνιο για να γλυτώσουμε την ΑΝΑΡΧΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ που ερχόταν, και αντί να κάνουμε συγκρίσεις με αυτά που γλιτώσαμε, από αυτά που ερχόντουσαν, δόλια πονηρά και κομμουνιστικά, κάνουμε συγκρίσεις με την προ χρεοκοπίας ΨΕΥΤΙΚΗ εικόνα μας. Την εποχή της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!!!
Όταν η Ελλάδα ψυχορραγούσε και βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού, ‘’κάποιοι’’ της έπιναν το αίμα κ. Σαμαρά. Εσύ σαν μεγάλος οικονομολόγος δεν «είδες» τίποτα , ή θα μας έσωζες σε…18 μήνες; Ξεπούλησες, ιδέες, πατρίδα, φίλους για να σε «κάνουν» πρωθυπουργό;
Κύριε Σαμαρά ΤΙΠΟΤΑ δεν σε σώνει . Η ιστορία παραμένει στην ίδια σελίδα με τα εφιαλτικά στοιχεία του 1993.
Τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο 2009, περιγράφεται στην Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου: Υστέρηση εσόδων 12,8 δισ. ευρώ, υπέρβαση δαπανών 47 δισ. ευρώ, υπέρβαση κρατικού δανεισμού κατά 64 δισ. ευρώ.
Αυτός είναι και ο λόγος της Καραμανλικής λιποταξίας. Εκλογές και ανευθυνότητα…
ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;
865.000 προσλήψεις μέσα σε πέντε χρόνια. Άρα πόσοι ήταν οι πραγματικοί άνεργοι το 2009; Πόσοι έφυγαν από τις παράνομες ‘’γαλάζιες’’ επιλογές Παυλόπουλου;
Πόσοι ΠΡΕΠΕΙ ακόμη να φύγουν; Πόσο ήταν το ποσοστό ανεργίας το 2004 και πόσο ήταν το 2009, και πόσα ΔΙΣ ΕΥΡΩ χαμένα μας στοίχισε ο Πάκης της αμαρτίας;
Το κύμα των διορισμών:
Προσλήψεις από 7 Μαρτίου 2004 έως 30 Ιουνίου 2009
• Ορισμένου χρόνου-εποχικοί 330.515
• Μόνιμοι και αορίστου χρόνου 167.230
• Συμβασιούχοι έργου 161.383
• Ωρομίσθιο προσωπικό 120.826
• Αναπληρωτές καθηγητές 83.636
• Θητεία 1.542

Ένα δεύτερο Δημόσιο δημιούργησε η ΝΔ στα πέντε χρόνια της διακυβέρνησης Καραμανλή, στήνοντας βιομηχανία προσλήψεων που ξεπέρασαν τις 865.000. Οι περισσότερες μάλιστα από τις μισές - 57% - έγιναν με αδιαφανείς διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ καθώς αφορούσαν συμβασιούχους έργου ή ορισμένου χρόνου. Αντιθέτως το μόνιμο προσωπικό, η πρόσληψη του οποίου γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια, περιοριζόταν στο 19%.
Έτσι οι Προκοπο-Στυλιανίδηδες ετοίμαζαν το’’στρατό’’ τους !


Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ..ΣΥΝΤΟΜΑ ΙΣΩΣ ΕΡΘΕΙ Κ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΑ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ