Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Μην λυπάστε τους ροδακινοπαραγωγούς καθόλου, αυτά τα "ζώα" ψήφισαν Σαμαροβενιζέλο !

Ποιος Έλληνας πραγματικά θα μπορούσε να μείνει αδιάφορος μπροστά στην τεράστια καταστροφή που υφίστανται οι ροδακινοπαραγωγοί της Πέλλας μετά την κίνηση “ματ” του Πούτιν να αποφασίσει εμπάργκο ενός έτους για τα διατροφικά προϊόντα όσων χωρών συμμετέχουν στις
οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας;
Σίγουρα κανείς. Όμως, κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα ξεχνάμε…
Ας δούμε λοιπόν ποιους ακριβώς ψήφισαν οι συμπατριώτες μας που τώρα ωρύονται απεγνωσμένοι και με το δίκιο τους; Ή μήπως όχι και τόσο “με το δίκιο τους” ;
Στις εκλογές του 2012 η Πέλλα σε ποσοστό 52,53% ψήφισε τα τρία κόμματα που συγκυβέρνησαν, δηλαδή ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ και τους έφεραν με τις επιλογές τους, όπως και όλη τη χώρα, σε αυτή την τραγική θέση.
Και ιδού αναλυτικά και οι αστέρες βουλευτές που ψήφισε και πόσους σταυρούς έλαβε έκαστος εξ αυτών… 
ΤΖΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ 23,754 ΠΑ.ΣΟ.Κ.
ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 17,327 Ν.Δ.
ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ (ΔΑΝΗΣ) 16,582 Ν.Δ.
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ 16,292 ΠΑ.ΣΟ.Κ.
ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 11,362 ΠΑ.ΣΟ.Κ.
ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ 11,297 Ν.Δ.
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΣ 10,959 Ν.Δ.
ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 10,920 ΠΑ.ΣΟ.Κ.
ΖΙΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 7,675 Ν.Δ.
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ 6,774 ΠΑ.ΣΟ.Κ.
ΓΙΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 5,864 Ν.Δ.
ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 5,519 ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Και επειδή έμειναν τόσο ευχαριστημένοι από τα τρία συγκεκριμένα κόμματα, και στις ευρωεκλογές του 2014, τους χάρισαν και πάλι ένα τεράστιο ποσοστό που άγγιξε το 36% !!!
Μετά απ’ όλα αυτά, οι συμπατριώτες μας ροδακινοπαραγωγοί της Πέλλας εξακολουθούν φυσικά να έχουν τη συμπαράστασή μας στη διαφαινόμενη και σε κάθε περίπτωση απευκτέα καταστροφή τους, αλλά καλόν θα είναι να αναλάβουν ένα μέρος της απολύτως προσωπικής τους ευθύνης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΛΙΠΟΤΑΧΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ, ΟΙ ΑΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΟΤΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ
Είναι πια ‘’όρος’’ απαράβατος η Καραμανλική λιποταξία εν ώρα μάχης.
Είναι πια ‘’όρος’’ ότι η δεξιά λιποταχτεί ΠΑΝΤΑ! κατόπιν εντολών και προσωπικών υστεροβουλιών. Την ‘’φέρνουν’’ στην εξουσία και ΞΕΡΕΙ ! πότε να λιποτακτήσει
Η ΛΙΠΟΤΑΞΙΑ όμως του Κωστάκη, ξεχωρίζει ,διακρίνεται και ΠΡΟΚΑΛΕΙ κάθε έλληνα που σήμερα υποφέρει και βασανίζεται.
ΔΟΥΚΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
Κύριε Πρωθυπουργέ, χρεοκοπούμε, κύριε Καραμανλή, χρειαζόμαστε επειγόντως 60 Δις.
Το ένα(1) Δις.ευρώ την εβδομάδα που δανειζόμαστε, δεν είναι αρκετό. Μας πήραν είδηση, και όπως ξέρετε! οι Ευρωπαίοι αρμόδιοι, απειλούν να ενημερώσουν και τους Έλληνες.
Πρέπει επειγόντως να πάρουμε σκληρά μέτρα, γιατί βουλιάζουμε και η Ευρώπη αρνείται να μας δανειοδοτήσει πλέον. Το έλλειμμα υπερβαίνει τις δυνάμεις μας. Έχουμε ΗΔΗ στέρηση εσόδων 12, 7 δις ευρώ και αύξηση των δαπανών κατά 47 δις ευρω. Χρειαζόμαστε 60 δις ευρώ , σε λίγο δεν θα μπορούμε να βγούμε στις αγορές. Όλοι γνωρίζουν, την κατάσταση της οικονομίας και μας ΠΙΕΖΟΥΝ να πάρουμε μέτρα. Κάθε μήνα έρχεται κάποιος ευρωπαίος να κάνει έλεγχο. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε άλλο.
Κι όμως, ο ευτραφής αλλά αργόστροφος πρωθυπουργεύων απαντά:
‘’αφήστε τα για αργότερα!!!
ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ??
Πτωχεύαμε, ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ!! και αδιαφορούσαν σαν να περίμεναν(ήθελαν?) τη χρεοκοπία???
Είναι να τρελαίνεται κανείς διαβάζοντας και ζώντας τα γεγονότα εκείνης της εποχής. Ο Πρωθυπουργός αδιαφορεί στην χρεοκοπία που έρχεται, ο Σαμαράς ‘’κάνει’’ πως δεν άκουσε και ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ να εκφράσει την γνώμη του, ενώ όλοι τους σχεδόν οι ομοϊδεάτες, ‘’βγάζουν’’ τα μαύρα βρώμικα λεφτά τους στο εξωτερικό και κανείς από την κυβέρνηση δεν λέει μια κουβέντα στο λαό. Ο Παυλόπουλος, ο Στυλιανίδης και κάθε τυχάρπαστος πολιτικάντης υπουργεύων και μη , διορίζει αφειδώς ‘’ψήφους’’ και ο ράθυμος ‘’εκτελεστής’’ των αμνών υπογράφει χωρίς δισταγμό, χωρίς περίσκεψη, χωρίς φιλότιμο και χωρίς εθνική συνείδηση γι το που θα βρούμε λεφτά να τους πληρώσουμε, για το που πάει η χώρα ?.
ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ???
Να γίνουν εκλογές, να κερδίσει ο Παπανδρέου, να του χρεώσουνε τη χρεοκοπία της χώρας και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να διπλασιάσουν αυτοί τα ΜΑΥΡΑ ΄Η, ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ???
Δηλαδή όλοι αυτοί που φώναζαν εναντίον του Παπανδρέου, που ‘’οργίζονταν’’ που ‘’έκλαιγαν’’ το έκαναν από στενοχώρια επειδή δεν πτωχεύσαμε?
ΔΙΠΛΟ το βρώμικο παιχνίδι:
1. Είτε πτωχεύουμε και ‘’θησαυρίζουμε’’ , είτε τα ‘’ρίχνουμε’’ όλα στον Παπανδρέου και τον ρίχνουμε.
2. Και αφού δεν πτωχεύσαμε, έριξαν τον Παπανδρέου, ήλθαν πάλι στην εξουσία και εξακολουθούν ούτε να πληρώνουν, ούτε να τιμωρούνται για όσες παρανομίες έκαναν, ούτε να φέρνουν τα λεφτά τους πάλι και να εξηγούν που τα βρήκαν.

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΕΞΙΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΧΡΕΟΚΌΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Η ΔΕΞΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΕΓΩ ???
Φίλοι μου αδέξιοι, ποιος ψήφισε το Σαμαρά και ποιος τον ‘’νομιμοποίησε’’??
Διαβάζω τόσα να γράφετε εναντίον του Σαμαρά, και μάλιστα οι Νεοδημοκράτες και ειδικά οι Ανελεύθεροι και οι χρυσαυγίτες. Γιατί ρε παιδιά? Όλοι το ίδιο δεν είσαστε? Υπάρχει Χρυσαυγίτης που δεν είναι δεξιός, όπως υπάρχει δεξιός που να μην είναι χρυσαυγίτης. Ο Ψωμιάδης, ο Πολύδωρας, ο Καμμένος, ο Παυλόπουλος, ο Ζαγορίτης, ο Παπαθανασίου και τόσοι ακόμη δεν είναι ακροδεξιοί? Υπάρχει ‘’ολίγον..δεξιός’’ κατά το ‘’ολίγον έγκυος?’’
*Με το ζόρι σας έβαλε να τον ψηφίσετε? Όχι βέβαια. Ο Σαμαράς, κι όσοι ήταν χρόνια πίσω του και τον ‘’συντηρούσαν’’ αντελήφθησαν , ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν απρόβλεπτος και περισσότερο ΕΝΤΙΜΟΣ από όλους. ΄Έτσι ετοίμασαν την ανατροπή του..
*Τι έκαναν λοιπόν?
Σε έπεισαν να τον ψηφίσεις, αφού η κίνηση του Σαμαρά να προσλάβει 270 υπαλλήλους ήταν ΔΟΛΩΜΑ, για άνεργους και για πεινασμένους. Έτσι ξεχάσατε τον ‘’ΕΦΙΑΛΤΗ του 93’’, και αναστήσατε το παραπολιτικό ΚΑΘΑΡΜΑ του 2010. Ο Σαμαράς ήταν και είναι ο ίδιος πολιτικός ΙΟΥΔΑΣ! Η πολιτική προδοσία, η κακία, η άγνοια και ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ !! είναι στο αίμα του. Δεν ξέρατε ποιος ήταν ο Σαμαράς? Ο κολλητός του ΑΒΕΡΩΦ και ο θετός γιος του Μητσοτάκη? Τι άλλο θέλατε? Δεν μάθετε ότι έρριξε το Μητσοτάκη για τη ΖΗΜΕΝΣ?? Μα αυτό το γνωρίζουν και οι κότες. Είδατε πως τον ετοίμασαν οι Γερμανοί, αφού ήξεραν και κανόνιζαν την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα?
Ποιος ανέβασε τον Σαμαρά στην εξουσία και ΕΡΡΙΞΕ τον Παπανδρέου? Μα οι Γερμανοί σίγουρα. Ξεχνάτε Γιουγκοσλαβίες και σύνορα? Ξεχνάτε ΖΗΜΕΝΣ και Κόκκαλη? Ξεχνάτε εκλογές του 2000 και Σημίτη?
Ξεχάσατε την προδοσία στον Παπανδρέου και τον τρόπο ανατροπής του? Ξεχάσατε την συνεργασία με τον Βαγγέλη και το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της δημόσιας περιουσίας?
Τι ψάχνεις να βρείς σήμερα ποια είναι η σχέση των Σαμαρικών με το ΦΑΣΙΣΜΟ των Χρυσαυγιτών?? ΜΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑΑΑΑ!
ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ‘’ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ’’??? ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΟΥΣΙΑΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ??? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!