Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ: Για ποίο λόγο η τράπεζα της Ελλάδας εκτυπώνει test note σε δραχμές; [photos]

Φεύγουμε από το ευρώ;

Aν δεν είναι η τράπεζα της Ελλάδας από πίσω γιατί δεν επεμβαίνει η αστυνομία;

Δείτε τα χαρτονομίσματα των 50 δραχμών ,100 δραχμών ,200 δραχμών,20 δραχμών.























Πηγή

 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/




Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΝΟΣ, Ο ΦΙΝΤΕΛ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΔΗΛΩΝΕΙ … ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ????
ΠΟΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑΜΑΘΕ ….???
Αν κρίνουμε από τα επανειλημμένα ορθογραφικά λάθη στα προσωπικά κείμενα του Πάνου, καταλήγουμε στο αδήριτο συμπέρασμα, ότι ο Πάνος είναι υπεράνω γραμμάτων, τόνων, γραμματικής και …παραπληροφορικής.
Αν κρίνουμε, όμως από αυτά που λέει στις ‘’Φιντελικές’’ ομιλίες του, τότε βγάζουμε αβίαστα το συμπέρασμα, ότι ο άνθρωπος αυτός είναι ΠΕΡΑ για ΠΕΡΑ αγράμματος.
Αν κρίνουμε δε από τις επιχειρησιακές επιδόσεις , τότε ‘’βαράτε με’’ κι ας κλαίω.
Αρκεί που ‘’καταλαβαίνει’’(;) ο ίδιος τι εννοεί και τι θα ήθελε να μας πει.
Πτυχιούχος, λέει ο Πάν(ω)ς, στην οικονομία, στην κοινωνιολογία, στην υποκρισία, στην ψευδολογία(συκοφαντία –Παπανδρέου), και στην..σπατάλη. Σκέτη καβουρομάνα, λένε οι γνωστοί του.
Αληθεύει ότι δηλώνει και ..οικονομολόγος ότι έχει σπουδάσει? Δηλαδή που σπούδασε και πότε? Μήπως σπούδασε κατ΄οίκον, την ίδια περίοδο που ΄΄εκλεινε’’ η ΕΛΙΝΤΑ Α.Ε???
Τότε πώς να εξηγήσεις στον Πάνο,
ότι όλα αυτά που του γράφουν είναι, είτε ανόητες επιδερμικές φλυαρίες, είτε ανόητες και δυσνόητες οικονομικές αναλύσεις, που επειδή δεν δίνουν λογαριασμό σε κανένα για όσα γράφουν, ‘’μπορούν ‘’ να γράφουν όσες αναπόδεικτες μαλακίες θέλουν, είτε τέλος και το πιθανότερο να αποτελούν σκέτη ΒΡΩΜΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ, για την οποία ελάχιστοι θα αντιληφθούν λιγότεροι θα αντιδράσουν και σχεδόν κανείς δεν θα απαντήσει ΕΝΩ !!! η λάσπη και η μαύρη προπαγάνδα θα αιωρούνται για πολύ διάστημα , πληγώνοντας και σπιλώνοντας ανθρώπους και συνειδήσεις.
Βέβαια, ο Πάνος θα ‘’κτυπιέται’’ για το …έγκλημα, που ούτε είδε, ούτε άκουσε αλλά και ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!
Νομίζει ο διεθνής μπουρδολόγος, ότι ΠΑΛΙ (???) θα μιλήσει για απάτες και για κλέφτες ,που τάχα γράφουν οι…μπλόγκερς, αλλά ξεχνά ότι ΤΩΡΑ, αυτή η μέθοδος ‘’δεν πιάνει’’ κι ΑΝ(??) πιάσει, θα στραφεί εναντίον του κάθε ψεύτη, συκοφάντη, φοροφυγά και ΑΝΟΗΤΟΥ , όπως συνέβη τελευταία…….
Ο Πάνος Καμμένος είναι μια ιδιαίτερα ξεχωριστή περίπτωση πολιτικού. Αποτελεί δε πρωτόγνωρη περίπτωση πολιτικού αρχηγού, που δεν γνωρίζει, ούτε ποιος τον έκανε, ούτε και γιατί τον αφήνουν ακόμη. Γιος εύπορης οικογένειας με καταγωγή από το Γαλαξίδι, ο οποίος μπήκε στη πολιτική μόλις 23 ετών ως ...
υποψήφιος βουλευτής της ΔΗ.ΑΝΑ στις εκλογές του Ιουνίου του1989.
Τότε ήταν διαπρύσιος αντι -Μητσοτακικός κήρυκας αλλά η πρώτη πολιτική κωλοτούμπα ήρθε με ταχύτητα μεγαλύτερη του φωτός.
Μπήκε στην πολιτική 23 ετών !!!
Να βγάλουμε ..δύο για φαντάρος? 21 ετών….
Τώρα, πότε πήγε στο εξωτερικό, πόσα πτυχία του δώσανε και τι έμαθε?? Αυτό μόνο ο ίδιος το ξέρει αφού ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ τόσο καλά τα ..μικρό του μυστικό.
Διότι αν κρίνουμε από αυτά που λέει, είναι σίγουρο ,πως μόνο Δευτέρα γυμνασίου και μάλιστα σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ, θα έπρεπε να έχει τελειώσει.
Τι λέει ο άνθρωπος, κανείς δεν του το λέει? Η , μήπως θα πρέπει να ρωτήσουμε τον ΤΕΡΕΝΣ τι λέει?????
Σε..ΙΕΚ να πήγαινε, περισσότερα από ΠΕΝΤΕ ! χρόνια θα χρειαζόντουσαν.
Ίσως όμως, ερχόμενος στην Ελλάδα να συνέχισε τις σπουδές του ‘’δι αλληλογραφίας’’??
Για να μη θεωρηθεί ότι προσπαθούμε να τον μειώσουμε, απλά στοιχεία μαζεύουμε για όλους τους αρχηγούς κομμάτων, να δούμε ποιος είναι ο πιο ..εγγράμματος που θα κερδίσει το βραβείο της ανοιχτής.. διακυβέρνησης??????