Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

“Θα γίνει ΠΑΤΑΓΟΣ, όταν ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ το όνομα του ΤΡΙΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΟΥ των 18χρονων στο ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ της Μάνης”

sfixtes-manhΟι ισχυρισμοί του δικηγόρου του ενός εκ των δύο θυμάτων της διπλής δολοφονίας στη Μάνη: 
Αρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δραστών έχει ζητήσει…
ο δικηγόρος της οικογένειας του Κωνσταντίνου Σγούρου, που μαζί με τον φίλο του Γιάννη Κομμάτη, δολοφονήθηκαν από τους δύο 18χρονους στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με την οικογένεια του Κ. Σγούρου, τα στοιχεία που προκύπτουν από τη διερεύνηση του τραγικού περιστατικού ενισχύουν το σενάριο εμπλοκής και τρίτου προσώπου στη διπλή δολοφονία.

Σε δηλώσεις του, ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Μαργέλης ανέφερε ότι τα στοιχεία που αφορούν τον συνεργό των 18χρονων αναμένεται να αποκαλυφθούν σύντομα, ακόμα και μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα, προκαλώντας πάταγο.

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε περισσότερα, όμως μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπορέσουμε να μιλήσουμε με σαφήνεια για την εμπλοκή και τρίτου προσώπου. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων που έχουμε στη διάθεσή μας για τον συνεργό θα προκαλέσει πάταγο», είπε.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των 18χρονων αφορά τόσο την ημέρα που διεπράχθη η διπλή ανθρωποκτονία, όσο και τα 24ωρα που προηγήθηκαν και ακολούθησαν τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Σγούρου και του 25χρονου φίλου του Γιάννη Κομμάτη σε απομονωμένη περιοχή της Μεσσηνίας.


Ο ρόλος

Η εμπλοκή τρίτου προσώπου που υποστήριξε τους 18χρονους Παναγιώτη Μήτσου και Νίκο Μοσχανδρέου ενδέχεται να αφορά είτε την προσπάθεια εξαφάνισης των πτωμάτων, είτε ακόμα και την οργάνωση της δολοφονίας.

Τα στοιχεία που θα αποκαλυφθούν ενδέχεται να αλλάξουν τα δεδομένα ακόμα και όσον αφορά το κίνητρο των δραστών που υποστηρίζουν ότι είχαν πληρώσει με 800 ευρώ τον Κωνσταντίνο Σγουρό για να τους προμηθεύσει αναβολικά που δεν τους έδωσε ποτέ.

Οι επόμενες μέρες αναμένονται κρίσιμες για την εξέλιξη της υπόθεσης.


 
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: