Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Ελλάδα: Βγάζεις 20.000 ευρώ το χρόνο και σε αφήνουν να ζεις με 8 ευρώ την ημέρα!!!


Μόνο στην Ελλάδα, μόνο σε χώρα-αποικία μπορούν να συμβαίνουν αυτά

Οι κυβερνώντες είναι επικίνδυνοι για το κοινωνικό σύνολο εδώ και πολλά χρόνια, αλλά τα εγκλήματα τα οποία συντελούνται αυτά τα τελευταία χρόνια δεν έχουν προηγούμενο.

Επιστολή έστειλε ο πατέρας μιας τετραμελούς οικογένειας στη Βουλή, εξηγώντας την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει εξ” αιτίας των πολιτικών που εφαρμόζονται.

Στην επιστολή περιγράφει το εισόδημά του για το 2013 και το ποσό που του απομένει μετά από τη φορολογία, τα χαράτσια, τις ασφαλιστικές εισφορές κλπ. για να ζήσει την οικογένειά του.

Ενώ είχε εισόδημα κάτι λιγότερο από 20.000 ευρώ το χρόνο, μετά από όλες τις αφαιρέσεις του μένουν 8 ευρώ την ημέρα να ζήσει αυτός και τα υπόλοιπα τρία μέλη της οικογένειάς του.

Διαβάστε την επιστολή που απέστειλε στην Βουλή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ???
Γράφει ο Ν Βράχος
‘’Αντιμνημονιακό μέτωπο’’ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ .Το παρά φύσει ‘’εξάμβλωμα’’.
Ο Σύριζα του Αλέξη των ζιζανίων, ο ΑΝΕΛ του Πάνου, των πολλών τρικυμιών εν κρανίω και η εταιρεία των ‘’τελείων εγκλημάτων’’ της Σάρας, της Μάρας και του κακού συναπαντήματος αποφάσισαν να διαμοιράσουν τα ιμάτιά μας εαυτοίς…!
Έτσι , από κοινού και αδιαιρέτως μέχρι την παραμονή των εκλογών, ένας κομμουνιστής του δεκαπενταμελούς Κολωνακίου, ένας φαταούλας απολιτικός, απολίτιστος ακροδεξιός ιδεογλύφτης ακραίων εκφράσεων, ανεξαρτήτων μεταξύ των και ουδόλως λογικώς συνεργαζομένων, και η οργάνωση των εκπαιδευμένων δολοφόνων ,των μπράβων της νύχτας και των φονιάδων του παρακράτους, ορκίστηκαν στο ’’αίμα’’ μας να σώσουν τα τομάρια τους ‘’πάσει θυσία μας’’ !!
Ένας ακόμη νεκρός στο βωμό του λαϊκισμού και της μαύρης προπαγάνδας για την κατάληψη της εξουσίας της ομάδας του πολιτικού ‘’ BABY LINO’’…
Δεν τους νοιάζει πως θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι, έτσι λένε συνήθως , οι αντιμνημονιακοί ‘’ιατροδικαστές’’ και ηθικοί αυτουργοί της σημερινής κατάντιας της Ελληνικής οικονομίας.
Και εμείς αφελώς ρωτάμε: Δεν σκέπτονται τίποτε??? Δεν ντρέπονται κανέναν? Δεν έχουν τύψεις για τόσους ανθρώπους που από το πρωί μέχρι το βράδυ τους ψήνουν το ψάρι στα χείλη από την προπαγάνδα, την προβοκάτσια το ‘’πεισιθανάτιον άγος’’???
Ποιο είναι εκείνο το θαυματουργό πρόγραμμα που θα εφαρμόσουν ώστε να σωθούμε,
αφού είναι οι «πατέρες’’ και εκτελεστές του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ???
Πως θα πείσουν τον κόσμο να πληρώσει και αυτά ακόμη που ίσως μπορεί, όταν οι κρουνοί του λαϊκισμού έχουν πληρώσει όλα τα κενά, για κάθε εθνική και υπερεθνική προσπάθεια διάσωσης, επιβίωσης δια της προσωπικής μας συμμετοχής?
Ποιος πιστεύει, ότι σήμερα πολιτικοί με τόσα χρήματα όπως ο πολιτικός μπουρδολόγος Πάνος Καμμένος, δεν πληρώνουν ..επειδή δεν έχουν, κι όχι επειδή θέλουν, για να δημιουργήσουν προβλήματα στην κυβέρνηση και πιθανόν να ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ κάποιο αδαή ψηφοφόρο???
Και όταν ακούς μέσω τηλεοράσεως τον Καμμένο, να ‘’εξορκίζεται’’ ότι δεν έχει να πληρώσει ΣΗΜΕΡΑ, μέρος της εφορίας του, μπορούν να πείσουν τον λαό μας ότι ‘’ΑΥΡΙΟ’’(;) θα κάνουν καλή διαχείριση στην οικονομία της χώρας, όταν σήμερα μας ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ και οδηγούν τη χώρα στο γκρεμό???
Είναι δυνατόν αυτοί να μπορούν να εμπνεύσουν , να καθοδηγήσουν τους Έλληνες για ένα καινούργιο αύριο??

Αλήθεια είναι τόσο ..φτωχός και χρηματικώς ο Πάνος ,( εκτός τω πνεύματι), ή, έχει τόσα πολλά που του δημιουργούν πρόβλημα ρευστότητας, και κάθε βράδυ ξενυχτά μετρώντας τα???.
Κι όταν ο ανθυπολιτικός κατακαμμένος , δηλώνει αδυναμία –άρνηση πληρωμής ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ, , τότε γιατί εγώ να πληρώσω?

Κι όταν ο Στρατούλης μου λέει, ότι δεν πληρώνανε και δεν πληρώνουν σήμερα, όσα έχουν υποχρέωση και ‘’δημιουργούν ‘’ κίνημα, ομάδα, φράξια, : ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ !! πως θα με πείσετε τώρα να σας πληρώσω ΑΝ(????) οι ΗΛΙΘΙΟΙ συμπατριώτες μας πειστούν, ότι Τσίπρας-Καμμένος και χρυσοφονιάδες, μπορεί να συνεννοηθούν και να λειτουργήσουν καλλίτερα από το σημερινό χάλι Σαμαρά –Βενιζέλου???
Και αυθόρμητα ο νούς μας επιστρέφει σε εκείνους τους πολιτικούς που θυσιάστηκαν για να μας σώσουν.
Στο Γιώργο Παπανδρέου και στους ΕΝΤΙΜΟΥΣ ‘’κηπουρούς’’ του !!!

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος που τον ‘’φοβήθηκε’’ η ψησταριά;

…Έπεσε μέσα στους ‘’κεφτέδες’’ βάση σχεδίου του Ρώσου(;)μάγειρα !
Αφήνουμε προς το παρόν την …φαντασία σας να…ΟΡΓΙΑΣΕΙ !!!
Μέχρι που ο παρά …τρίχααααα ! να εκτελεστεί πρωθυπουργός, «αναβίωσε» !
Και σκέφτηκε , μετά τη συζήτηση που είχε με τον δαιμόνιο του αστυνομικού ρεπορτάζ, κύριο Γιώργο πρακτοράκο , να υποβάλλει και μήνυση κατ΄αγνώστων που «ήθελαν» να τον…μαλώσουν για τι δεν έφαγε όλο το… φαγητό του!
Υπάρχει κανείς ΛΟΓΙΚΟΣ που πιστεύει ότι αν η CIA! Η οποιαδήποτε άλλη δύναμη, ήθελε να σκοτώσει τον Μπουχέσα θα το...μαθαίναμε; Αλλά για ποιο λόγο να το κάνει; Τι ήταν εκείνο που έκανε ο Καραμανλής σαν πρωθυπουργός ,που ‘’πείραξε’’ ή εξόργισε κάποιον;

Ας μη μας υποτιμούν τόσο πολύ.
Θεωρούν, ότι ο κόσμος ξεχνά και επειδή ο κόσμος της δεξιάς, δεν έχει ενδοιασμός ή ηθικές αναστολές προκειμένου να ‘’κυβερνούν’’, ότι εύκολα θα ‘’περάσει’’ η γραμμή ότι ο μπουχέσας , έπεσε θύμα ..εισαγωγέων κρέατος.
Η δεξιά θέλει εξουσία και δεν την νοιάζει ΠΩΣ; Ούτε ιδεολογία υπάρχει ,ούτε πατρίδα υπάρχει, ούτε ενδοιασμοί υπάρχουν. Θεωρούν ‘’μαγκιά’’ να κυβερνάνε έστω κι αν ..πίνουν αίμα αδελφικό. Μη ξεχνάτε..Μητσοτάκης…Σαμαράς !
Απλά επειδή βλέπουν ότι ο «εφιάλτης» ΔΕΝ!!! ...τραβάει, βάλανε την "ξεφούσκωτη"..ρεζέρβα τον
τυροπιτολάγνο στο καφενείο και προσπαθούν να τον βάλουν και στην...αυτοκάθαρση .
Τώρα ψάχνουν οι "δικαστές" όπως ...έψαξαν και για το Βατοπέδι να τον βγάλουν λάδι και με τη ..βούλα ! .
Κύριε Καραμανλή,
αν υπήρχε Δικαιοσύνη, θα έπρεπε να είσαι φυλακή ,όπως θα γινόταν σε κάθε ευνομούμενη πολιτεία.
865.000 προσλήψεις έκανες ,γνωρίζοντας ότι από στιγμή σε στιγμή πτωχεύουμε. Συγκάλυψες το βατοπέδι , τα ομόλογα, το παραδικαστικό , τους νταβατζήδες και τόσα άλλα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!
Αν υπήρχε λαός με επίγνωση, δημοκρατικό αίσθημα και αγάπη για την πατρίδα του, λογικά θα έπρεπε να είσαι η φυλακή ή εξορία ή ….?
Απλά και λαϊκά έπρεπε να κατηγορηθείς για εσχάτη προδοσία και για λιποταξία, διότι κατέστρεψες την Ελλάδα ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΣ πόσο άσχημη ήταν η κατάσταση.
Καλά δεν ντρέπεσαι να μας κάνεις και το θύμα και να ζητάς να ξαναγυρίσεις; Μήπως θέλεις να τιμωρήσεις τους ‘’ νταβατζήδες’’ που σε…διώξανε;
Ρε άνθρωπε, πρώτη φορά στην ιστορία μας, οι νταβατζήδες εισπράττουν ΔΙΟΔΙΑ από έργα ,,,που μόλις άρχισαν !
Δεν παραιτείσαι λέω εγώ να πληρωθεί καμιά άνεργη οικογένεια;
Θέλανε να σε σκοτώσουνε και ..γλίτωσες; Είπαμε αφελείς, όχι μα @@@ες !
ΥΓ.
Να σε σκοτώσουν για πιο λόγο;
Επειδή κοιμόσουνα 15ώρες το 24ωρο ΄η , γιατί έσπασες το ... PLAY STATION;

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΛΙΠΟΤΑΧΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ, ΟΙ ΑΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΟΤΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ
Είναι πια όρος ’’ απαράβατος’’ η Καραμανλική λιποταξία εν ώρα μάχης.
Είναι πια ‘’όρος’’ ότι η δεξιά λιποταχτεί ΠΑΝΤΑ! κατόπιν εντολών και προσωπικών υστεροβουλιών. Την ‘’φέρνουν’’ στην εξουσία και ΞΕΡΕΙ ! πότε να λιποτακτήσει
Η ΛΙΠΟΤΑΞΙΑ όμως του Κωστάκη, ξεχωρίζει ,διακρίνεται και ΠΡΟΚΑΛΕΙ κάθε έλληνα που σήμερα υποφέρει και βασανίζεται.
ΔΟΥΚΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
Κύριε Πρωθυπουργέ, χρεοκοπούμε, κύριε Καραμανλή, χρειαζόμαστε επειγόντως 60 Δις.
Το ένα(1) Δις.ευρώ την εβδομάδα που δανειζόμαστε, δεν είναι αρκετό. Μας πήραν είδηση, και όπως ξέρετε! οι Ευρωπαίοι αρμόδιοι, απειλούν να ενημερώσουν και τους Έλληνες.
Πρέπει επειγόντως να πάρουμε σκληρά μέτρα, γιατί βουλιάζουμε και η Ευρώπη αρνείται να μας δανειοδοτήσει πλέον. Το έλλειμμα υπερβαίνει τις δυνάμεις μας. Έχουμε ΗΔΗ στέρηση εσόδων 12, 7 δις ευρώ και αύξηση των δαπανών κατά 47 δις ευρω. Χρειαζόμαστε 60 δις ευρώ , σε λίγο δεν θα μπορούμε να βγούμε στις αγορές. Όλοι γνωρίζουν, την κατάσταση της οικονομίας και μας ΠΙΕΖΟΥΝ να πάρουμε μέτρα. Κάθε μήνα έρχεται κάποιος ευρωπαίος να κάνει έλεγχο. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε άλλο.
Κι όμως, ο ευτραφής αλλά αργόστροφος πρωθυπουργεύων απαντά:
‘’αφήστε τα για αργότερα!!!
ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ??
Πτωχεύαμε, ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ!! και αδιαφορούσαν σαν να περίμεναν(ήθελαν?) τη χρεοκοπία???
Είναι να τρελαίνεται κανείς διαβάζοντας και ζώντας τα γεγονότα εκείνης της εποχής. Ο Πρωθυπουργός αδιαφορεί στην χρεοκοπία που έρχεται, ο Σαμαράς ‘’κάνει’’ πως δεν άκουσε και ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ να εκφράσει την γνώμη του, ενώ όλοι τους σχεδόν οι ομοϊδεάτες, ‘’βγάζουν’’ τα μαύρα βρώμικα λεφτά τους στο εξωτερικό και κανείς από την κυβέρνηση δεν λέει μια κουβέντα στο λαό. Ο Παυλόπουλος, ο Στυλιανίδης και κάθε τυχάρπαστος πολιτικάντης υπουργεύων και μη , διορίζει αφειδώς ‘’ψήφους’’ και ο ράθυμος ‘’εκτελεστής’’ των αμνών υπογράφει χωρίς δισταγμό, χωρίς περίσκεψη, χωρίς φιλότιμο και χωρίς εθνική συνείδηση γι το που θα βρούμε λεφτά να τους πληρώσουμε, για το που πάει η χώρα ?.
ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ???
Να γίνουν εκλογές, να κερδίσει ο Παπανδρέου, να του χρεώσουνε τη χρεοκοπία της χώρας και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να διπλασιάσουν αυτοί τα ΜΑΥΡΑ ΄Η, ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ???
Δηλαδή όλοι αυτοί που φώναζαν εναντίον του Παπανδρέου, που ‘’οργίζονταν’’ που ‘’έκλαιγαν’’ το έκαναν από στενοχώρια επειδή δεν πτωχεύσαμε?
ΔΙΠΛΟ το βρώμικο παιχνίδι:
1. Είτε πτωχεύουμε και ‘’θησαυρίζουμε’’ , είτε τα ‘’ρίχνουμε’’ όλα στον Παπανδρέου και τον ρίχνουμε.
2. Και αφού δεν πτωχεύσαμε, έριξαν τον Παπανδρέου, ήλθαν πάλι στην εξουσία και εξακολουθούν ούτε να πληρώνουν, ούτε να τιμωρούνται για όσες παρανομίες έκαναν, ούτε να φέρνουν τα λεφτά τους πάλι και να εξηγούν που τα βρήκαν.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ O ΑΧΡΗΣΤΟΣ


Περνώντας την πόρτα του SUPER MARKET για να ψωνίσεις, ή , πηγαίνοντας στη ‘’λαϊκή’’ , Έλληνα ψάξε στην τσέπη σου να δεις πόσα ελάχιστα χρήματα έχεις. Θυμάσαι πως ζούσαμε μέχρι το 2004, που όλος ο κόσμος μας ζήλευε και μας καμάρωνε. Μέσα σε πέντε χρόνια η κλίκα του Καραμανλή διπλασίασε το Δημόσιο χρέος, και από 178 δις Ευρώ το πήγε στα 300 δις ευρώ, ώστε να γίνουμε ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ και ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ για μια ζωή στους Ευρωπαίους, χωρίς δυνατότητα και ΕΛΠΙΔΑ απελευθέρωσης. Σήμερα γνωρίζεις ποιοι φταίνε για την κατάντια μας και το χάλι μας. Είναι η αιώνια δεξιά που πάντα μας κρατούσε ‘’αιχμάλωτους’’ και ‘’ όμηρους’’ και εθνικά και οικονομικά, ώστε οι ΝΕΟΙ κοτζαμπάσηδες να μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν και να νέμονται τα ‘’όσα κληρονόμησαν’’

Γιατί ο Καραμανλής ΔΕΝ αντέδρασε και δεν ενημέρωσε για την χρεοκοπία που ΗΔΗ κτυπούσε την πόρτα μας? Ήταν τόσο ανθέλληνας που προετοίμαζε την επιστροφή του καταστρέφοντας τον Παπανδρέου και την Ελλάδα? Συνειδητή ΠΡΟΔΟΣΙΑ και υπακοή στην ξένη κλίκα ή, άθλια αμέλεια και ανικανότητα??? Μας έδεσε χειροπόδαρα, όπως ο …αείμνηστος εβραιότουρκος μπάρμπας του, ώστε ΚΑΝΕΙΣ Έλληνας πρωθυπουργός στο μέλλον, να μην μπορέσει να αποσκιρτήσει από τους δεσμούς των Ευρωπαίων, ακόμη κι αν θίγεται η Εθνική μας αξιοπρέπεια, ώστε να ψηφίσουμε ΝΑΙ ! σε όλα τα συνταγματικά δεσμά της ΕΕ και να μεταβληθούμε σε …αριθμούς χάνοντας τα πάντα?
Διότι άλλο να είσαι μια χώρα οικονομικά υγιής και άλλο να είσαι ο ζήτουλας και ο αξιολύπητος της παγκόσμιας κοινότητας.
Γι αυτό και η πρώην πρόεδρος της Βουλής , κ. Αννα Ψαρούδα –Μπενάκη, μίλησε στον Πρόεδρο Παπούλια για [[ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ !!!]] Με τι στοιχεία, ‘’μίλησε’’ για απώλεια εθνικής κυριαρχίας, η οποία συνήθως είτε επιβάλλεται δια των όπλων είτε δια της οικονομικής χρεοκοπίας της χώρας. Εννοούσε ΑΡΑΓΕ τα 300 ΔΙΣ. Του ΧΡΕΟΥΣ που αυτό μόνο του δεν ήταν δυνατόν να αποπληρωθεί ποτέ?

ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΝ, δημιουργώντας ‘’πάτημα’’ για δήθεν αντεθνική ενέργεια της κυβέρνησης Παπανδρέου.
Κατέστρεψαν κάθε οικονομική δραστηριότητα προσλαμβάνοντας 865.000 υπαλλήλους με κομματικές ταυτότητες, προκειμένου να δημιουργήσουν το στρατό των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ψηφοφόρων, των οποίων η ΣΙΓΟΥΡΗ αποπομπή από νέα κυβέρνηση θα δημιουργούσε αυτόματα, ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ για επαναφορά της δεξιάς στην εξουσία. Και αφού μας κατέστρεψε , λιποτάχτησαν ενώ όλο το διάστημα έβγαζαν τα λεφτά τους σε ξένες τράπεζες στο εξωτερικό. Σήμερα κρύβονται σαν ‘’άρρωστες’’ γάτες και χαλάνε τα χρήματα που κάθε μήνα παίρνουν χωρίς να προσφέρουν τίποτε στην πατρίδα μας.
Υπάρχουν άραγε ΕΛΛΗΝΕΣ ψηφοφόροι της δεξιάς που δεν επιθυμούν την τιμωρία της κλίκας εκείνης που μας κατέστρεψε και μας μετέβαλε σε επαίτες και παρίες?

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα μόνο σχεδόν, ο αποτυχημένος Καραμανλής
Γράφει ο Ν βράχος
απουσιάζει από την προηγούμενη ’’επιτυχημένη’’ ΔΙΚΗ ΤΟΥ(;) κυβέρνηση που διέλυσε την Ελλάδα και οδήγησε πολλούς Έλληνες στη νέα ‘’ εξορία’’, στη δυστυχία και στο θάνατο.
{{ Αβραμόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Στυλιανίδης, Χατζηδάκης, Παιδείας, Δημόσιας Τάξης, και τόσοι ακόμη… δημιουργούν την εντύπωση ότι από την κυβέρνηση Καραμανλή , την κυβέρνηση του εθνικού εγκλήματος της οικονομικής χρεοκοπίας, ο μόνος απών … αποτυχημένος ήταν ο Καραμανλής???]]]
Δηλαδή σήμερα μας κυβερνούν οι πρώην ‘’επιτυχημένοι’’ υπουργοί του Καραμανλή, του ανθρώπου που κουβαλάει μια ζωή μαζί του την αναισθησία, του πολιτικού που θα έπρεπε οι τύψεις να τον είχαν ,τουλάχιστον τρελάνει, ή να έχει εξαφανισθεί από το πολιτικό προσκήνιο, αφού η αυτοκτονία προκαλείται από αγανάκτηση, κατάθλιψη και απόγνωση.
Μας απέκρυψαν επί δύο χρόνια την ΑΘΛΙΑ οικονομική κατάσταση που παρέδωσε λιποτακτώντας, ο ευτραφής και ατάλαντος μεγαλοκληρονόμος της δεξιάς και των ..συνεπακόλουθων. Δεν ξέρουν τι ‘’έχουν’’ και το πρόστυχο είναι ότι παρουσιάζονται σαν να συμπάσχουν ,συνυποφέρουν και αυτοί μαζί μας.
Μας δουλεύουν ψιλό γαζί, όπως γίνεται και με την συνεργασία Σαμαρά –Μιχαλολιάκου.
Που να αντιληφθεί ο λαός μας το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του. Τον έχουν μπερδέψει τόσο πολύ, ώστε τον τύφλωσαν να ψηφίσει τους φασίστες της χρυσής αυλής , για να τον σώσουν!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα ΚΑΗΚΕ οι προδότες ανέλαβαν την εκτέλεση των εντολών,
ο Παπανδρέου ΕΠΕΣΕ!!! Το δημοψήφισμα της δημοκρατίας ‘’σκοτώθηκε’’ από τους προδότες.
Σήμερα ο ΛΑΟΣ μας, γνωρίζει την αλήθεια, Γνωρίζει ‘’ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ’’ ο Αντωνάκης για να γίνει πρωθυπουργός, γνωρίζει πόσο μας κόστισε ο Βαγγελάκης για να γίνει..μηδέν, όπως γνωρίζει πόσο μας κόστισε ο Αλέξης για ..να μας μάθει αγγλικά.
Το ΜΟΝΟ που δεν ξέρουμε είναι πόσο μας στοίχισε ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ-ΕΠΑΥΛΗ, της… ..πεθεράς του Πάνου?
Ο αριθμός των θανάτων όμως, ‘’στοίχειωσε’’ την συμμορία των εκτελεστών δολοφόνων και των συκοφαντών του Γιώργου Παπανδρέου, αφού σε αυτόν έριξαν το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ οικονομικό έγκλημα.
Όμως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, αφού η οικονομία μας, έτσι όπως την ‘’κατάντησε’ ο Καραμανλής και όπως σχεδόν την ισοπέδωσε η αδυσώπητη μανία του Αντώνη, του Αλέξη και των άλλων για εξουσία, βρίσκεται σε πρωτόγνωρο ΝΑΔΙΡ με 1.500.000 ανέργους και τις πιο πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλειστές.
Ταυτόχρονα θρηνήσαμε εκατοντάδες νεκρούς, που δεν θα αυτοκτονούσαν, αν ο Σαμαράς δεν ήταν σαμαράς της κενοδοξίας του.
Σήμερα, ο κόσμος αγωνιά και ΔΕΝ γνωρίζει που βρίσκεται και που τον οδηγούν και ΔΕΝ πιστεύει κανένα.
Το ποια ήταν και πόση ήταν η προσφορά ,ο αγώνας ζωής για την Ελλάδα του Γιώργου Παπανδρέου, κάθε μέρα αποκαλύπτεται μα κάθε σχεδόν λεπτομέρεια.
Οι ξενόδουλοι ‘’σαμαράδες’’ των Ελλήνων ΤΡΕΜΟΥΝ την όλη αλήθεια.
Ο Λαός μας , ούτε τους πιστεύει , ούτε τους εμπιστεύεται.
Το βλέμμα του ψάχνει για τον άνθρωπο που θυσιάστηκε για την Ελλάδα μας.