Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

"Οδοστρωτήρας" ο Νίκος Νικολόπουλος ισοπέδωσε Σαμαρά και Βενιζέλο και νέα τάξη πραγμάτων

On air για περίπου 1,5 ώρα.
Τι λέει για την παράθυρο εξουσίας που ανοίγεται ορθάνοιχτα για τον Τσίπρα...
Τι αποκαλύπτει ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος για τις κινήσεις στην πολιτική σκακιέρα του Πάνου Καμμένου.
Ποιά στάση θα κρατήσει ο Σαμαράς στο ραντεβού με τη Μέρκελ σύμφωνα με τον Αχαιό βουλευτή;
Τι απάντησε αν θα ξαναβγει στο κανάλι ΕΨΙΛΟΝ.
"Χείμαρρος" ο Νίκος Νικολόπουλος απάντησε σε σωρεία ερωτήσεων φίλων , υποστηρικτών αλλά και απλών θεατών. Μίλησε για όλους και για όλα. Επί τάπητος; Σαμαράς, Μέρκελ, νέο Μνημόνιο, αγρότες, κατασχέσεις, ΑΝΕΛ, ρατσισμός. Αποκάλυψε δε ότι είναι σε συζητήσεις για συμφωνία με τον κ. Βρυώνη για μια εκπομπή με... Ανοιχτά Αυτιά.

Διαβάστε τί είπε μεταξύ άλλων :
-"Μπήκαμε κιόλας στην προεκλογική περίοδο"
-'To ΔΝΤ δεν πρόκειται να φύγει από το ελληνικό πρόγραμμα θα έχουμε αέναη επιτήρηση"

-"Δε θα συμμαχήσουμε με κανένα πολιτικό κόμμα που θα δώσει αμνηστία"

-"Eπρεπε κιολας να καλέσει τον Ρακιντζή ο εισαγγελέας.Δε θα λεγε για την καμινάδα του σπιτιού του"

-"Ο Σαμαράς στη συνάντηση με τη Μέρκελ θα προσπαθήσει να αποφύγει την όποια κουβέντα για το νέο Μνημόνιο"
-"Όσοι πατριώτες δεν θέλουν να ψηφίσουν τον Αλέξη Τσίπρα γιατί διαφωνούν για τα εθνικά ζητήματα και θέματα πίστεως να μας στηρίξουν"
-"Χρειαζόμαστε κυβέρνηση εδικού σκοπού από αντιμνημονιακές δυνάμεις. Τα ποσοστά στις επόμενες εκλογές θα δώσουν μια καθαρή νίκη στις πατριωτικές αντιμνημονιακές δυνάμεις"
- "Το εισόδημα των αγροτών θα φορολογείται από το πρώτο ευρώ και θα καλούνται να πληρώσουν διπλάσιο φόρου αλλά και προκαταβολή φόρου για το επόμενο έτος"
-"Δεν είναι ρατσισμός να θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την προσωπική σου ασφάλεια, να καταλαμβάνουν τις περιορισμένες θέσεις στους δικούς σου παιδικούς σταθμούς και κρεβάτια στα νοσοκομεία, να σου βάζουν λουκέτο στο μαγαζί με το παρεμπόριο"
- Αντιτίθεται στις...μεταρρυθμίσεις χωρίς κοινωνικό χαρακτήρα το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα
-"Θέλουν να μουσουλμανοποιήσουν την ελληνική κοινωνία"

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνελήφθη συνεργάτης του Νικολόπουλου για χρηματισμό μετά από καταγγελία μεταναστών


Στα χέρια των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έπεσε χθες στενός συνεργάτης του Αχαιού Βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, πρώην υφυπουργού εργασίας στην συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ως νεοδημοκράτης βουλευτής και εν συνεχεία ιδρυτής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας, έπειτα από καταγγελία για χρηματισμό.

Πρόκειται σύμφωνα με τις πληροφορίες για τον επιστημονικό συνεργάτη του Νίκου Νικολόπουλου, Τριαντάφυλλο Γκολέμη, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς. Όπως αναφέρουν αστυνομικες πηγές ο κ. Γκολεμης συνελήφθη για χρηματισμό ύστερα από καταγγελία Μπαγκλαντεσιανών για προώθηση των υποθέσεων τους στο Τμήμα Αλλοδαπών.

Ο συνεργάτης του κ. Νικολόπουλου, αναφέρεται πως πήγε με το βουλευτικό αυτοκίνητο και παρέλαβε τα χρήματα από τους Μπαγκλαντεσιανούς και όταν εντοπίσθηκε να το οδηγεί βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τα χρήματα που είχε λάβει. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι η ομάδα του «ΣΟΥΣΙ ΜΑΣΤΕΡ»,
που κάθε μέρα μας ζαλίζει τα αρ@@@@@α, με τις άθλιες πολιτικές ανοησίες του και τις υπερδιαστημικές φλυαρίες του;
Ποιοι βουλευτές απαρτίζουν(σε εξαμηνιαία επιθεώρηση) το πολιτικό ‘’ανεμολόγιο’’ του Πάνου που τα ..ξέρει όλα και τα …κάνει όλα ; Ποιος συκοφαντεί, προσβάλλει και υποβαθμίζει την Ελλάδα;
Τι να μιλήσεις και τι να πείς γι αυτό το πολιτικό ... καρβουνότραινο που κινείται ΠΑΝΤΑ στις ίδιες γραμμές , με βαγόνια που αλλάζουν χρώματα και πώματα;
Πολιτικός αρχηγός κόμματος ο Πάνος ο καμένος εντελώς και καθ΄ολοκληρία, πώς να χωρέσει σε τόσο μικρό πολιτικό..καλούπι;.
Ο πολιτικός που επί είκοσι χρόνια ζει στην …κυψέλη(όχι του Φαυλόπουλου), μέχρι την ώρα που οι εργάτριες θα εξωπετάξουν τους κηφήνες.
Είκοσι χρόνια, ο πολιτικός ψιλικατζής της αερολογίας, απασχολεί τους Έλληνες που τον πληρώνουν συνεχώς περιμένοντας ΤΙ ?????????
Τι μπορεί να προσφέρει ο Πάνος στην Ελλάδα; Ας απαντήσει ο ίδιος γιατί εμείς …αγνοούμε τις δυνατότητες και τις..γνώσεις του.
Ξέρουμε μόνο, όπως απεδείχθη ότι συκοφαντεί τους αντιπάλους του προεκλογικά και τους ΠΛΗΡΩΝΕΙ –ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΝΕΙ μετεκλογικά, με τα χρήματα που του δίνουμε.
Δηλαδή τον πληρώνουμε
για να μας παραπληροφορεί
και να ‘’νοθεύει’’ έτσι τις αποφάσεις και τις σκέψεις των ψηφοφόρων;

Ανώνυμος είπε...

Έτσι θα πολεμήσει ο Καμμένος τους τοκογλύφυς . . ! ! !
Χέρι-Χέρι οι “ανεξάρτητοι” με τον αντιπρόσωπο της τράπεζας των Rothschild στην Ελλάδα – Στην φωτογραφία ο “ανεξάρτητος” Πάνος(που θα… πολεμήσει τους τοκογλύφους!!!) με τον Ίωνα Στεριώτη της γαλλικής Τράπεζας Rothschild S.A. (σήμερα Κρατική Τράπεζα BUE)
Ο γνωστός οικονομολόγος κ. Ίων Στεριώτης θα....
είναι υποψήφιος βουλευτής με το νεοσύστατο κόμμα Καμμένου στην Α΄ Αθηνών με βάση τις λίστες που δόθηκαν στη δημοσιότητα και μπήκαν σε διαβούλευση στη σελίδα του κ. Καμμένου στο facebook. Ο κύριος Στεριώτης δεν είναι όποιος κι όποιος όμως…
Είναι ο άνθρωπος που έχει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό κι έχει διατυπώσει πρόσφατα θέσεις και αναλύσεις που γεννούν πολλά ερωτηματικά τόσο για τον ίδιο όσο και για τις προθέσεις του κόμματός του . Τι κρύβεται πίσω από τα φλογερά πατριωτικά αντιμνημονιακά κηρύγματα του υπερπατριώτη Καμμένου ;
Ας δούμε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία για το στέλεχος των Α.Ε. Είναι κατά δήλωσή του ο άνθρωπος που Εγκατέστησε στην Ελλάδα και διηύθυνε επί 2 χρόνια το Γραφείο Αντιπροσωπείας της γαλλικής Τράπεζας Rothschild S.A. (σήμερα Κρατική Τράπεζα BUE)