Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Αύριο καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ τις τροπολογίες για δωρεάν ρεύμα και πετρέλαιο θέρμανσης

Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 20:04
UPD:20:07
EUROKINISSI/ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο τροπολογίες είχαν ενταχθεί στην κύρωση των συμφωνιών για τους υδρογονάνθρακες, που ψηφίσθηκε σήμερα από τη Βουλή.
Στην επανακατάθεση των τροπολογιών του για την δωρεάν παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και για την επαναφορά της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης στα 0,90 λεπτά το λίτρο, θα προχωρήσει αύριο ο ΣΥΡΙΖΑΣύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο επίμαχες τροπολογίες θα κατατεθούν στο νομοσχέδιο για τα θέματα εφοδιαστικής (logistics), το οποίο συζητείται Τετάρτη και Πέμπτη στο Τρίτο Θερινό Τμήμα της Βουλής.Υπενθυμίζεται ότι οι δύο τροπολογίες είχαν ενταχθεί στην κύρωση των συμφωνιών για τους υδρογονάνθρακες, που ψηφίσθηκε σήμερα από τη Βουλή. Όμως αποσύρθηκαν, σύμφωνα με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του κόμματος Θοδωρή Δρίτσα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάθεση οχτώ υπουργικών τροπολογιών, εκ των οποίων οι τέσσερις χθες το βράδυ.Ωστόσο ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης είπε ότι το κόστος της τροπολογίας για την δωρεάν διανομή ρεύματος είναι 263 εκατ. ευρώ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ ανακοίνωσε ότι είναι 69 εκατ. Στη συνέχεια ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης ισχυρίσθηκε ότι εξαιτίας αυτή της αντίφασης ο ΣΥΡΙΖΑ απέσυρε την τροπολογία.Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης εξήγησε πως η διαφορά προκύπτει επειδή η κυβέερνηση υπολογίζει την δωρεάν διανομή ρεύματος και στις 570.000 οικογένειες που έχουν ενταχθεί στο κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ ανακοίνωσε την διανομή σε περίπου 300.000 οικογένειες.Σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος σημειώνει: «Σύμφωνα με τα όσα είπαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αύριο το πρωί (19/9) επανακατατίθενται στη Βουλή οι δύο τροπολογίες για το πετρέλαιο θέρμανσης και το δωρεάν ρεύμα σε 300.000 νοικοκυριά που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΦΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΥ ήταν και τι έκανε ο Τσίπρας του 3%, και οι άλλοι διαπλεκόμενοι ???
ΤΟΛΜΑ! Σήμερα ο Τσίπρας του Σύριζα, ή ο Σύριζα του Τσίπρα, να ζητούν από το λαό ψήφο ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ? Δηλαδή να ξεχάσουμε ΟΛΑ όσα συνέβησαν, όλη την καταστροφή από το 2009 και μετά , ΟΛΟ το βρώμικο πόλεμο εναντίον του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, που αγωνιζόταν να μας σώσει και να τους δώσουμε συγχωροχάρτι σαν τις πόρνες στον νταβατζή τους?
ΕΜΕΙΣ οι απλοί ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα το κάνουμε ΠΟΤΕ! Όποιος τολμήσει να προτείνει Τσίπρα για Πρωθυπουργό, θα έχει την ‘’τύχη’’ του Καμμένου.
Όλη αυτή η ΣΑΠΙΛΑ, Παυλόπουλου, Σαμαρά, Βενιζέλου, Τσίπρα, καμένου ΠΡΕΠΕΙ να φύγουν, να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ η Ελλάδα. Προδώσατε και ανατρέψατε τη ΝΟΜΙΜΗ κυβέρνηση για να επιβιώσετε με κλεμμένη ΄΄εξουσία ’’ λόγω διαπλοκής?
Δεν βλέπετε τα ποσοστά που σας ‘’δίνει’’ ο λαός, και αντί να υποβάλλετε παραίτηση και να εξαφανιστείτε, ψευτομαλώνετε ‘’για τα μάτια του κόσμου’’ και οδηγείτε τους αδύναμους στην αυτοκτονία.
Κύριε Τσίπρα, λογικά , αν σε πίστευε ο λαός, σε όσες μεταλλάξεις έχει παρουσιάσει, θα έπρεπε να σου δίνει ποσοστά ΠΑΝΩ από 60%. Αντί αυτού κλείνει τα μάτια και σε ..ψηφίζει , για να μη ψηφίσει Σαμαρά. Είσαστε όλοι το ίδιο ψεύτες, επίορκοι, και ανθέλληνες.
Τελικά αποδεικνύεται, ότι είναι αλήθεια όσα αποκαλύπτονται και σας ξεβρακώνουν.
Κύριε Τσίπρα, γνωρίζεις ότι τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου τον πρόδωσαν και τον ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ?
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΝΑΙ ΄Η ΟΧΙ ,αγενή και τυχάρπαστε νεανία?
Τι έκανες για να καταδικάσεις αυτή τη ΞΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ και την αντισυνταγματική εκτροπή?
Δεν έκανες τίποτε!
ΑΝΤΙΘΕΤΑ , μεθόδευσες την τιμωρία του Παπανδρέου και του Παπακωνσταντίνου, που ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ για τη σωτηρία της πατρίδας μας. ΟΧΙ της… δικής σου κύριε ‘’διεθνιστή’’μπολσεβίκε
Θα διώξουμε του Σαμαροβένιζέλους, για να φέρουμε τους Λαφαζάνηδες, τους Παπαδημούληδες, ΤΗΝ ΖΩΗ ‘’ΕΝ ΤΑΦΩ’’ και τόσους άλλους..εκατομμυριούχους ‘’επιστήμονες’’ΑΝΕΡΓΟΥΣ καμένους, βλαμμένους, και λοιπούς φονιάδες εκπαιδευμένους?? ????
Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ, εμείς οι απλοί άνθρωποι του καθημερινού μόχθου, έχουμε ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ μόνο στο Γιώργο Παπανδρέου.
Μόνο αυτός και μπορεί και θέλει και ΠΡΕΠΕΙ να οδηγήσει την Ελλάδα στη νέα της πορεία, στην νέα της ιστορική διαδρομή.

Ανώνυμος είπε...

Η ώρα της πληρωμής έφτασε.
Γράφει ο Ν Βράχος
Δεν μας άρεσε το λογικό και βιώσιμο πρόγραμμα του Παπανδρέου και αποφασίσαμε να τον εξοστρακίσουμε και αυτόν και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Δεν μας άρεσε να πληρώσουν αυτοί που έχουν και αυτοί που πρέπει, αυτοί που ουσιαστικά θα πλήρωναν με τις αλλαγές του Πασοκ, αλλά ‘’αναθέσαμε’’ στον Σαμαρά να τους..μαλώσει. Μα ο Σαμαράς, είτε ..ιδεολογικά , είτε σαν σύζυγος μεγαλοβιομηχάνου (ΚΥΚΝΟΣ), θα προστάτευε τα συμφέροντά του. Εξ άλλου αυτό ήταν γνωστό. Είδατε τι έγινε με όσους ‘’έβγαλαν’’ χρήματα στο εξωτερικό. Ούτε γάτα ,ούτε ζημιά και τα ‘’φόρτωσε’’ και στον Παπακωνσταντίνου.
Τώρα τρία χρόνια μετά, και αφού η οικονομική μας κατάσταση χειροτέρευσε τρομακτικά, αναπολούμε τα πρώτα οικονομικά μέτρα του Παπανδρέου και αναρωτιόμαστε. Δεν ήξεραν όλοι οι πολιτικοί καιροσκόποι και τυχοδιώκτες την πραγματική κατάσταση; Τότε γιατί κατέβασαν την Ελλάδα σε γενική απεργία και ανεργία; Γιατί διέλυσαν τον οικονομικό μας ιστό και μας οδήγησαν σε αυτή την καταστροφή;
Το πόσο θα ‘’πληρώσουμε’’ την εγκληματική προσπάθεια του Σαμαρά , του Βενιζέλου, του Τσίπρα και των λοιπών .. υπολειμμάτων , θα φανεί ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ! τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ, μόλις παραλάβουμε τα πρώτα εκκαθαριστικά της εφορείας και τα έντυπα με τους επί πλέον φόρους, για την ακίνητη περιουσία. Οι μεγάλοι, ζουν κάτω από ‘’ειδικό καθεστώς’’ πατριδοκαπηλίας και ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΗΣ!
Δεν πληρώνουν φόρο γιατί ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ από το σύστημα.
Έτσι φανταστείτε τι βρώμικο πόλεμο κάνανε στο Γιώργο Παπανδρέου, όταν αντελήφθησαν ότι ήλθε η ώρα να πληρώσουν και αυτοί και οι τραπεζίτες. Σε εμάς όμως αρέσει ο ..μαζοχισμός φαίνεται, αφού ‘’προτιμάμε’’ να πληρώνουμε εμείς αντί για αυτούς;
Τώρα θα αντιληφθείτε πόσο ΛΑΘΟΣ κάνατε που ‘’διώξατε’’ τον Γιώργο και επί πλέον ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ και την Ελλάδα. Σύντομα έρχεται η ώρα που θα νιώσουμε όλοι πόσο κακό κάναμε στα παιδιά μας ‘’ψάχνοντας’’ την …ΣΩΤΗΡΙΑ των 18 !!! …προγραμμάτων του Αντώνη και την ξεφούσκωτη ρεζέρβα του Βαγγελάκη .
Τότε που η πατρίδα μας ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ! και όχι στους Έλληνες.
Και μη ψάχνετε για ενόχους και εξιλαστήρια θύματα.
Ο καθρέφτης είναι αμείλικτος !!!!!