Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Η Χρυσή Αυγή, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Κορυδαλλός και οι «170″… Θα έχουμε εξελίξεις…

Η Χρυσή Αυγή, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Κορυδαλλός και οι «170″… Θα έχουμε εξελίξεις…
ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ Κάτι μου λέει ότι ετοιμάζονται προφυλακίσεις και για υψηλόβαθμα μέλη της Χρυσής Αυγής αλλά και για βουλευτές του κόμματος που δεν έχουν περάσει τη βαριά πόρτα του Κορυδαλλού… Κι αυτό μετά το πόρισμα Ντογιάκου αλλά και κάποιες λεπτομέρειες-φωτιά που μου μεταφέρονται με αξιοπιστία!! Ένα από τα πιθανά σενάρια που εξετάζει η κυβέρνηση αφορά τον τελικό αριθμό των βουλευτών που θα ψηφίσουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας. Αποκλείοντας τους 18 βουλευτές της Χ.Α –έχοντας τους θέσει εκτός δημοκρατικού τόξου- ο αριθμός τους δεν θα προσμετρηθεί !! Έτσι, από τους 282 εναπομείναντες που θα ψηφίσουν θα πρέπει να συγκεντρωθεί τελικά ο μαγικός αριθμός των 170 βουλευτών!! Όμως αυτό θα πρέπει να το αποφασίσουν εγνωσμένης αξίας συνταγματολόγοι, καθηγητές με θεσμική ιδιότητα , υψηλού κύρους , που θα πρέπει να σταθμίσουν τα γεγονότα. Με τους 170 η κυβέρνηση θα έχει ευκολότερο έργο και θα μπορεί να τελειώνει τη δύσκολη υπόθεση για την εκλογή του Προέδρου Δημοκρατίας παρατείνοντας τη θητεία της για δυο επιπλέον χρόνια. Αν αντιδράσει ο κ. Τσίπρας σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο –καθώς η κατάσταση με αυτόν τον τρόπο ξεφεύγει από το δικό του έλεγχο- τότε θα έχει να αντιμετωπίσει από τη συγκυβέρνηση ερωτήματα του τύπου :
-Θέλετε κ. Τσίπρα να προσμετρηθούν οι Ναζί της Χρυσής Αυγής;
-Ταυτίζεστε με τους ακροδεξιούς που έχουν συστήσει εγκληματική οργάνωση;
Κάτι μου λέει ότι θα έχουμε εξελίξεις!!
Τώρα, εάν ο κορυφαίος συνταγματολόγος αποφανθεί πως κάτι τέτοιο δεν συνάδει με τους υφιστάμενους νόμους, ε, τότε τον βλέπω ως υποψήφιο για την… Προεδρία της Δημοκρατίας!!…Με πρόταση ΣΥΡΙΖΑ, φυσικά …

Πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ…ΓΟΥΚΟΣ!!
Ήταν κάποτε ένας τοκογλύφος ...ΓΟΥΚΟΣ, που είχε συλληφθεί στο εξωτερικό και ερχόταν στα Γιάννενα. Τότε η Βραδ....@@@ή, έστειλε δύο δημοσιογράφους να γράψουν ένα ρεπορτάζ, έλα όμως που ο ΟΥΦΟψάχτης χαρδα-βδελας ήταν ΜΕΣΑ στο αεροπλάνο και είχε ΗΔΗ πάρει συνέντευξη απο τον Γούκο....!
Μήπως ..θυμάται ο κ. Πέτρος τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ και τα σενάρια κατασκοπείας και τρομολαγνείας που έγραφε?
Κι ύστερα κ. συνάδελφε ''ήλθαν οι ..''Κοντρας'' και μετά οι ...''Σαντινίστας'' και τέλος η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ που παραμένει ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ!!!
Καλά μωρέ , ακόμη ...ζείς δημοσιογραφικά ??
ΥΓ.
Το σώβρακο το έπλυνες ρε βρωμύλο?

Ανώνυμος είπε...

Η καταστροφή του Καραμανλή

Ακολουθεί μία δεκαετία σταθερότητας στο επίπεδο του περίπου 100% του ΑΕΠ με τη σφραγίδα Σημίτη.
Επειτα, ήρθε η καταστροφή. Από το 99,8% του ΑΕΠ το 2004, όταν αναλαμβάνει η Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή σκαρφαλώνει στο 107,5% του ΑΕΠ το 2006, στο 112,9% του ΑΕΠ το 2008 και στο 127,9% το 2009. Η χώρα μπαίνει στον αστερισμό της χρεοκοπίας.
Ανάλογη διαδρομή τρελού φορτηγού ακολουθούσε φυσικά και ο προϋπολογισμός.

Από το εντελώς μααστριχτικό 2,4% του ΑΕΠ το 1980,
το έλλειμμα άρχισε να σκαρφαλώνει, φθάνοντας στο 14,2% του ΑΕΠ το 1990,
για να τεθεί ξανά υπό έλεγχο ενόψει ένταξης στην ΟΝΕ το 1999.

Τα σημερινά στοιχεία της Εurostat, μετά τις πολλές αναθεωρήσεις τους, δεν θα μας έβαζαν στην ΟΝΕ,
αφού το έλλειμμα το 1999 ήταν 3,1% του ΑΕΠ, 0,1% πάνω από το όριο του Μάαστριχτ.
Ούτε όμως θα μας έβγαζαν από την επιτήρηση το 2007, όπως θριαμβολογούσε τότε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ισχυριζόμενη ότι εξυγίανε τα δημόσια οικονομικά, αφού το έλλειμμα το 2006 ήταν 5,7%.
Η συνέχεια αποδείχθηκε ακόμη δραματικότερη, με τον έλεγχο να χάνεται και το έλλειμμα να σκαρφαλώνει στο 15,6% το 2009. Ηταν τότε που ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ αναφώνησε το περίφημο: «Το παιχνίδι τελείωσε».

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ !!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΜΕΤΑΠΡΑΤΤΗΣ ΧΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ???

Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων, νομίζω ότι πρέπει να αναθεωρήσουμε τη στάση μας. Ο Καραμανλής δεν χρειάζεται να πει τίποτα παραπάνω. Αφού το 2007 ΕΚΛΕΙΣΕ τη βουλή και παραγράφηκαν όλες οι ευθύνες των υπουργών , των καλογήρων, των μπετατζήδων, των ‘’ REAL ESTATES’’ των υπουργών και των συζύγων αυτών, των κουμπάρων , των γαμπρών και των παράνυμφων και όλων των λαδωμένων ποντικών του κοινοβουλευτικού του τόξου, σκέφτηκε , ότι δεν αξίζει να μιλήσει αυτός , αφού ‘’μιλούν τα έργα του’’
Τα λένε όλα γι' αυτόν οι άνθρωποι του, εκείνοι που αυτός επέλεξε για να μας κυβερνήσουν. Από που να ξεκινήσει κανείς; Από το ανέκδοτο «Μιχάλης Λιάπης» που έκλεβε μέχρι και ρεύμα για να γλιτώσει 250 ευρώ τον χρόνο; Από την ‘’καντίνα’’ του Μαγκήνα, από τον Άγγελο Φιλιππίδη που το 2009, τη χρονιά της χρεοκοπίας, δάνειζε αβέρτα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στον Κοντομηνά και τον Λαυρεντιάδη από το ταμείο κρατικής τράπεζας; Από τον Πάκη των εκατοντάδων χιλιάδων παραθυρικών προσλήψεων, από τον Στυλιανίδη τον ‘’ευεργέτη’’ των ΜΚΟ βορείου Ελλάδας, από τον ‘’νόμιμο αλλά και μη ηθικό καθεστώς του Βουλγαράκη, από την οικιστική αποκατάσταση του Ρουσόπουλου, από τον Σουφλιά των ευεργέτη των νταβατζήδων, ή, από τον Χατζηγάκη τον ‘’ευεργέτη’’ των τσιφλικάδων του ..χωριού του????

Από τον Γιάννη Τραγάκη που ομολόγησε ότι η Νέα Δημοκρατία ήξερε από το 2005 τα πάντα για το σκάνδαλο Τσοχατζόπουλου και δεν έκανε τίποτα; Από τον Πάνο Καμμένο που από υπουργός Ναυτιλίας του Καραμανλή εξελίχθηκε σε Εθνάρχη των Ψεκασμένων;
Σε ανθρώπινο επίπεδο πλέον τον καταλαβαίνω. Τι να βγει πει; Κι εγώ στη θέση του μπορεί να ντρεπόμουν και να κρυβόμουν.

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ: Ο ''δάσκαλός σου Τράγκας, στη βραδυνή τότε, τα ''κονόμησε'' σήμερα?
Εσύ παραμυθά και ουφοψάχτη ''ΑΛΛΑΞΕΣ ΣΩΒΡΑΚΟ΄Η ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΟΡΑΣ???''

Έπιασαν ΚΑΙ τον Τράγκα με αδήλωτα περιουσιακά στοιχεία άνω των 10 εκατ. €
Για ανακριβή δήλωση πόθεν εσχες διώκεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας. Από έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψαν περιουσιακά στοιχεία του, ύψους άνω των 10 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν είχαν δηλωθεί νόμιμα στο πόθεν έσχες. Η υπόθεση, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, βρίσκεται στα χέρια της 16ης ανακρίτριας της Αθήνας
ΣΧΟΛΙΟ: Άτιμο μνημόνιο, άτιμες έρευνες, άτιμοι ευρωπαίοι που βάλατε τόσα εκατομμύρια ευρώ στο λογαριασμό του Τράγκα πίσω από την πλάτη του για να τον κατηγορήσετε και να φιμώσετε τον αντιμνημονιακό του αγώνα. Πάντως, ο Γιώργος Τράγκας είναι ένας μάχιμος δημοσιογράφος που δεν πρόκειται να υποκύψει σε αυτές τις άδικες και κατευθυνόμενες κατηγορίες μνημονιακής έμπνευσης.
Η αλήθεια θα λάμψει στο τέλος
Σχετ.: Ο δημοσιογράφος που πήρε δανεικά και αγύριστα 2,7 εκ. € είναι ο Γιώργος Τράγκας;