Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ...!!!

Θα έρθει σαν Σωτήρας
Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 12.10.2014
Όσοι μεγάλωσαν την εποχή μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο και μέχρι το 1970, ξέρουν πολύ καλά τι έχουν περάσει και μάλιστα πολύ καλλίτερα αυτοί που έζησαν στην επαρχία.
Το όνειρο  το κάθε Έλληνα ήταν να μάθει γράμματα για να ξεφύγει από την φτώχια και να ζήσει το όνειρο που του έδειχναν οι Ελληνικές ταινίες της εποχής, οι οποίες ακόμα και σήμερα μας περνούν σπουδαία μηνύματα  της σημερινής πραγματικότητας.

Ποτέ δεν χώρισαν
Από την περίοδο της μεταπολίτευσης και όταν οι φτωχοί Έλληνες άρχισαν να έχουν πρώτο στόχο την μόρφωση, φτάσαμε στο 2000 να γίνουμε όλοι «ίσια κι όμοια». 
Ποιος φανταζόταν το 1965 ότι ο φτωχός βιοπαλαιστής του μεροκάματου, ο σκουπιδιάρης,  θα πήγαινε διακοπές στα ίδια μέρη και θα διασκέδαζε σχεδόν με τον ίδιο τρόπο όπως ο μεγαλογιατρός, ο μεγαλοδικηγόρος, ο βουλευτής, ο υπουργός;
Φτάσαμε σε επίπεδα να μας ζηλεύουν οι απόδημοι Έλληνες του εξωτερικού, της Αμερικής του Καναδά,  της Αυστραλίας κλπ, και μάλιστα να αρχίσουν να σκέφτονται σοβαρά την επιστροφή τους.
Το 2004 γίναμε το επίκεντρο του κόσμου με τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και μάλιστα κερδίζοντας με το σπαθί μας τα διεθνή εύσημα.
Περιμένει τον εθνοσωτήρα
Μετά την μεταπολίτευση το 1974 έως το 1981 στην ουσία έγινε ο εκδημοκρατισμός και η «αναγνώριση» όλων των πολιτών χωρίς καμία αμφιβολία.
Κάποτε έπρεπε να σταματήσει «η ανάπτυξη του Έλληνα», «ως εδώ»…!!! 
Η ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΑΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ»
Όλοι οι προοδευτικοί Έλληνες εκείνης της εποχής, μιλούσαν για έναν και μόνο εχθρό του λαού και αυτά που έλεγαν, ακόμα και οι 30άρηδες της εποχής δεν τα καταλάβαιναν , γιατί δεν τα είχαν νοιώσει στο πετσί τους.
Μόνο οι παλαιότεροι μιλούσαν με φόβο για την επάρατο δεξιά και ήθελαν με κάθε τρόπο να την κλείσουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας γιατί την είχαν ζήσει για τα καλά στο πετσί τους.
Να που σήμερα όλα είναι μπροστά μας και μιλούν από μόνα τους, γιατί στην ουσία δεν μπόρεσε ο Ελληνικός λαός να εκτίμηση την ευμάρεια και όλα τα παραπάνω και άρχισε να  παραμυθιάζεται με αυτά που του σερβίρουν για  αποκατάσταση της δημοκρατίας της «τάξης» στην Ελλάδα και κουραφέξαλα. 
Κάποιοι θέλουν να μας πάνε σε εκείνη την εποχή με κάθε τρόπο γιατί έχουν χάσει κεκτημένα τους και με έναν μορφωμένο λαό κινδυνεύουν ακόμα περισσότερο.
Θεωρούν ότι είναι γεννημένοι για να παριστάνουν του διαχειριστές του Ελληνικού πλούτου και το  διαφέντεμα του Ελληνικού λαού. 
Αφού κατάφεραν να κοιμήσουν τον Ελληνικό Λαό  και κοντεύουν να του τα πάρουν όλα, σε συνεργασία με τους ξένους «Φιλέλληνες»  προσπαθούν να τον κάνουν να μην σηκώσει κεφάλι για τα επόμενα 50 ίσως και περισσότερα χρόνια.
Επιδιώκουν μια  Ελλάδα της φτώχιας, με το λυχνάρι, τα συσσίτια, τα προνοιακά επιδόματα, της ανέχειας, της αμορφωσιάς, του χαμηλού ορίου βιωσιμότητας, και έναν λαό υποτελή και με διαρκές υποζύγιο ατέλειωτων φόρων όπως εκείνη του 1965.
Θέλουν να θεωρούν ότι κάνουν και χάρη στον Ελληνικό Λαό που αναλαμβάνουν την ευθύνη για να τον κυβερνήσουν. 
Όλα είναι τόσο καλοσχεδιασμένα και πολλές φορές μάλιστα μιλάνε από μόνα τους, άσε που και αυτοί που εμφανίζονται στο προσκήνιο μας τα λένε κατάμουτρα.
Το παιγνίδι στήθηκε πολύ νωρίς με  Ευρωπαϊκές συνθήκες οι οποίες στην ουσία θέτουν την Ελλάδα υποζύγιο της Ευρώπης και καθορίζουν το μέλλον της για ανυπολόγιστο χρόνο.
Μέχρι το 1996 κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι το βασικό εμπόδιο στην υλοποίηση του σχεδίου τους ήταν ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ο οποίος είχε μιλήσει για την Ευρώπη που μας ετοίμαζαν σε συνέντευξη του.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε την διαρκή διαμάχη των οικογενειών ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ για την επικράτηση του κέντρου με το δεδομένο ότι ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ θεωρεί ότι το κληρονόμησε από τον θείο  του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
Ενδιαφέρον έχει για το ποιοί έβαλαν την υπογραφή τους  στις τρις καθοριστικές συνθήκες για την χώρα μας.
  • Η Συνθήκη του Μάαστριχτ, που έλαβε το όνομά της από την πόλη Μάαστριχτ στην οποία υπεγράφη στις 7 Φεβρουαρίου του 1992.Εκ μέρους της Ελλάδας υπεγράφη από τον Υπουργό Εξωτερικών Αντώνη Σαμαρά και τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας Ευθύμιο Χριστοδούλου.
  • Η Συνθήκη της Λισσαβώνας, γνωστή και ως «η Μεταρρυθμιστική Συνθήκη», είναι διεθνής συνθήκη που τροποποιεί τις ιδρυτικές συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υπογράφηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2007. Εκ μέρους της Ελλάδας επεγράφη από τον  Πρωθυπουργό κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή  και την Υπουργό εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη.
  • Το Ευρωσύνταγμα συμφωνήθηκε από τις κυβερνήσεις των 25 κρατών μελών και υπογράφηκε σε μια τελετή στην Ρώμη στις 29 Οκτωβρίου 2004.Εκ μέρους της Ελλάδας επεγράφη από τον  Πρωθυπουργό κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή  και την Υπουργό εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη.
Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι ποτέ στην ουσία δεν τα έσπασαν ο ΣΑΜΑΡΑΣ με το ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΪΚΟ , απλά είναι οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος και με τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ισορροπιστή, και σήμερα ο ΣΑΜΑΡΑΣ έχει αναλάβει για ακόμα μία φόρα όπως και το 1993 να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Ας δούμε τώρα με δυο λόγια πως πετυχαίνουν τον σκοπό τους.
1.       ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Έπεσαν με τα μούτρα να διαλύσουν την  πολιτική δύναμη που έφερε τον λαό  στην εξουσία που δεν είναι άλλη από  το ΠΑΣΟΚ  και μάλιστα φρόντισαν να απαξιωθεί ιδεολογικά και πολιτικά σε τέτοιο βαθμό που να μην υπήρχε καμία δυνατότητα ανασυγκρότησης, εκμεταλλευόμενοι από την μία την « ομηρεία» των στελεχών του  και φυσικά από την άλλη  τα ελλείμματα του ΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Τώρα τα περί μιζών και συνεχώς δανεικών είναι κουραφέξαλα.
Δες τε ότι για 95 εκατομμύρια € παρέδωσαν την Αγροτική τράπεζα αξίας 25 δίς €
2.       ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Το κράτος που στην ουσία αποτελεί τον αναπτυξιακό βραχίονα μιας χώρας έπρεπε να απαξιωθεί και καίριοι τομείς του να καταργηθούν κυρίως αυτοί που δημιουργούσαν πλούτο στη χώρα και ανέβαζαν το επίπεδο του Ελληνικού λαού, όπως το κλείσιμο του ΟΕΚ και ΟΕΕ που είχαν εξασφαλίσει κατοικία στο 30% του Ελληνικού λαού και  κρατούσαν το πολιτιστικό και συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας  και κατάκλεψαν  την περιουσία τους12 δις €, έκλεισαν μαύρη τρύπα στο ΙΚΑ 2,5Δις € και έκλεψαν και 1 δις € μετρητά.
Μην ξεχνάμε το κλέψιμο των Διαθεσίμων των ασφαλιστικών ταμείων 25 δις €
3.       ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
Από την μία, όλοι είμαστε τεμπέληδες και κλέφτες αποδεχόμενοι χωρίς αντίρρηση επί της ουσίας το « όλοι μαζί τα φάγαμε».
Από την άλλη μας έκλεψαν 200 δις € για την ενίσχυση των φίλων τους τραπεζιτών.
4.       ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ
Υποβάθμιση των σχολείων, πανεπιστημίων, επιστημονικών φορέων, δικαιοσύνης, τοπικής αυτοδιοίκησης συνδικαλιστικού κινήματος κλπ, και αντί να θεραπεύσουμε τα συστήματα τα απαξιώνουμε, σήμερα δε επιχειρείται και η απαξίωση του Ελληνικού Στρατού.
5.       ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Επετράπη αρχή γενομένης από τον σημερινό πρωθυπουργό κ. ΣΑΜΑΡΑ η άναρχη είσοδο των λαθρομεταναστών στη χώρα και σήμερα απειλείται η κοινωνική και θρησκευτική αλλοίωση του κοινωνικού ιστού της χώρας.
6.       ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ
Ο Ελληνικός λαός ευρίσκεται σε διαρκεί απειλή και σύγχυση εναρμονισμένος με το δόγμα του Σοκ, χωρίς να μπορεί να ονειρευτεί το αύριο.   
Η  ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑ ΣΕ ΝΕΑ ΒΑΣΗ
Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι, είναι ότι σήμερα αυτό που βιώνουμε στην ουσία είναι η επάνοδος της ΕΠΑΡΑΤΟΥ ΔΕΞΙΑΣ και μάλιστα με πολύ εκδικητικό τρόπο, τέτοιο που για τους γέροντες θα τους θυμίσει την περίοδο της κατοχής.
Είναι αποφασισμένοι για όλα και το σχέδιο τους είναι το ακόλουθο:
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ αφού θα τα πάρει όλα από τον Ελληνικό λαό και  θα τον φέρει σε εξέγερση, τότε θα παρουσιαστεί η υγειής δεξιά που σήμερα είναι 6 κομμάτια (ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΖΩΗΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΗ-ΣΑΜΑΡΑΣ), ενωμένη υπό τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ  για να «σώσει» άλλη μια φορά τον Ελληνικό λαό.
Από την άλλη η δημοκρατική παράταξη του ΠΑΣΟΚ έχει στην ουσία γίνει 58 κομμάτια και βρίσκεται σε κίνδυνο να μην μπει στην βουλή, δεδομένου και του γεγονότος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το έχει αρμέξει για τα καλά και ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ για κάποιο λόγο "ακολουθεί" πιστά τον ΣΑΜΑΡΑ...!!!

Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτάμ μας ρίχνουν στο τραπέζι και τα "ποτάμια" ΜΕ ΠΗΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, που θα "φροντίσουν" να θολώσουν το τοπίο εντελώς  με ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ, για να μας πάρει και να μας σηκώσει...ΟΛΟΤΕΛΑ.!!
Για την ολοκλήρωση βέβαια του σχεδίου τους βοηθάμε και εμείς γιατι μας αρέσει να εθελοτυφλούμε και να φροντίζουμε για την ψευδοπληροφόρηση μας από τα παπαγαλάκια τους.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΕ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ !
Οι Έλληνες, είχαν πολλά χρόνια να δοκιμάσουν στο πετσί τους πραγματικά ,τι ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ! Από το 1993.
Σήμερα ,κυβέρνηση και συνιστώσες της βρώμικης δεξιάς, μας θυμίζουν , όλα αυτά που εμείς οι μεγαλύτεροι είχαμε ζήσει.
Σήμερα τα παιδιά μας, έχουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ, το ειδεχθές προνόμιο, να ζήσουν από πρώτο χέρι τη δεξιά, τα αγκάθια της, και τα κατακάθια της.
Σήμερα περισσότερο από ποτέ το μήνυμα του ‘’ ΟΧΙ’’, αποκαλύπτει , ότι οι δυνάμεις του σκότους, του παρακράτους, του φασισμού, οι εχθροί του λαού και της δημοκρατίας, βρίσκουν έδαφος να επιβιώνουν μέσα στη δημοκρατική –ανθρώπινη φύση της λήθης, της ανθρώπινης αγάπης και αλληλεγγύης.
Αυτός είναι ο κάθε φασισμός κυριολεκτικά, ένα φίδι που περιμένει να πλησιάσεις.
Σήμερα την Ελλάδα ‘’διαχειρίζεται’’ η δεξιά και η αδέξια πανσπερμία.
Η δεξιά του Κωστάκη, του Αντώνη, του Βαγγέλη, της Ντόρας, του Πάκη, του Καμμένου, του Χατζηνικολάου, Μιχαλολιάκου, του Καρατζαφέρη, του…Λιάπη, του… Ανδριανού, του ..Βουλγαράκη, του..Μεϊμαράκη, του Στυλιανίδη, του Νικολόπουλου, του Βορίδη , του Γιωργιάδη, του Ψωμιάδη, του Παπαγεωργόπουλου, του Τζαμτζή, της Βούλτεψη, του Στρατηγού Άνεμου, των λοιπών,,,εθνικοφρόνων και των συνοδοιπόρων.
Δεν υπάρχει αναγνώριση ούτε εθνικής προδοσίας, ούτε καλπονοθείας, ούτε ΚΛΟΠΗΣ , ούτε ..λάθους , ούτε συγγνώμης. ΔΕΝ υπάρχει ΠΟΘΕΝ ! αλλά μόνον ΕΣΧΕΣ!!! Με άνεση και κυβερνητική και δικαστική πολλάκις κάλυψη, καλλιεργούν’ τον αγρόν του ‘’πάρτα όλα’’. Πάντοτε κυβερνούσε και πάντοτε κάθε τριάντα σαράντα χρόνια μας ΠΤΩΧΕΥΑΝ για να ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ και να συνεχίζουν να μας κρατούν σκλάβους και ομήρους.
Πάντοτε ΕΚΛΕΒΑΝ το λαό εν ψυχρώ, και πάντα εύρισκαν ‘’κάποιον’’ να του φορτώσουν τις ευθύνες τους. Κοιτάξτε πόσα ακίνητα και τι περιουσία διαθέτει ο καθένας, από πού την απέκτησαν, τι φόρους πληρώνουν και πως, αφού μπήκαν οι παππούδες τους στην πολιτική ξεβράκωτοι, μέχρι σήμερα οι απόγονοι κυβερνούν ακόμη αφού όμως έγιναν και ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ !!!
Ελπίζουμε, αυτή τη φορά να τιμωρηθούν όλοι οι δεξιόστροφοι εγκληματίες και οι αριστερόστροφοι συνέταιροι. Βλέπεις , όπου υπάρχει φονιάς, υπάρχουν και συνεργάτες. Η ψήφος μας πρέπει να γίνει δύναμη προοπτικής και μελλοντικής ελπίδας για την Ελλάδα μας για τα παιδιά μας.
Πάντα στην Ελλάδα η δεξιά και κάθε φορά, αλλάζει αρχηγούς, ενώ στην κυβέρνηση ή στην εξουσία, συμμετέχουν όλοι οι απόγονοι των γνωστών πατριδοκάπηλων κοτζαμπάσηδων, συνεργατών της τουρκοκρατίας.
Ας θυμόμαστε σήμερα γιατί δεν πτωχεύσαμε, ποιος αγωνίστηκε μόνος του με όλα τα θεριά, και σε ποιον τελικά επεχείρησαν να του ‘’φορτώσουν τις ευθύνες’’???
Στο χέρι μας είναι ΗΡΕΜΑ, ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ και σωφροσύνη, να αντιμετωπίσουμε όλους εκείνους που μας έφεραν στο γκρεμό.

Ας θυμόμαστε ΠΑΝΤΑ, ότι φασισμός σημαίνει διχόνοια και μίσος και εκμετάλλευση, γιατί μόνο έτσι επιβιώνει..
Σημαίνει θάνατος και αίμα, για να συνεχίζουμε τις μετεμφυλιακές διαμάχες και διαφορές, ενώ οι ‘’μεγάλοι’’ τόσο στη βουλή όσο και εκτός είναι όλο αγάπες και ..αρώματα.
Ποιος λοιπόν έδωσε τα πάντα για να μη πτωχεύσουμε??
Ποιος σήκωσε μόνος του το σταυρό ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΤΗΔΩΝ ΜΑΣ ????

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λες.
ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσω στις επόμενες εκλογές να έρθει η αλλαγή.

Ανώνυμος είπε...

Καμμένος : ‘’Ένα υπουργείο και για μένα ρε γαμώτο". …
ΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΘΑ ‘’ΜΙΛΑΓΕ’’ ΣΗΜΕΡΑ???
[[Φαντάζεται κάποιος , τον Πάνο σε κάποια υπουργική θέση…..???]]
Πάνος: ο Κακός ‘’υπηρέτης’’ του κόμματος ,που προσκύνησε όλους τους αρχηγούς του και τελικά…. ‘’αυτοπροσκυνάει ’’ κάθε μέρα στον καθρέφτη, το μόνο πράγμα που τον απασχολεί είναι ‘’κάποια’’ υπουργική θέση, ώστε να πάψει να αποκαλεί τον εαυτόν του ΑΧΡΗΣΤΟ και αγράμματο, όπως υποψιάζεται ότι όλοι έτσι σκέπτονται γι αυτόν.
Δεν είχε και δεν έχει καμία αντίρρηση ούτε για τα μνημόνια ούτε για την δύσκολη οικονομική κατάσταση. Άλλωστε τόσο ξέρει , τόσο αισθάνεται, τόσο καταλαβαίνει. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γίνει υπουργός και να ‘’περάσει και νόμο’’ να φορά ..στολή σαν Ιταλού καμαρότου.
[[Σε αυτή την περίπτωση οι όροι που θέτει είναι να δοθούν σε «δικά» του στελέχη το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς και δύο θέσεις Αντιπροέδρων της Κυβέρνησης]].
Όλα τα θυμάται και όλα τα ανακαλύπτει (αφού τα γνώριζε σαν μέλος επιτροπών και της κυβέρνησης) τώρα που τον άδειασαν και δεν τον δέχτηκαν στη κυβέρνηση λόγω… ’’απλανούς βλέμματος’’. Αρνήθηκαν τις απαιτήσεις του και έβγαλε ‘’ψεύτη’’ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Και συμπεριφέρεται σαν να μη συμβαίνει τίποτε.
**Καταδικάστηκε που συκοφάντησε τον Αντρίκο Παπανδρέου και… αρνείται ότι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ!!!
**Καταδικάστηκε διότι συκοφάντησε τόσους και τόσους και κάνει πως ‘’δεν καταλαβαίνει’’ τι συνέβη….
**Γίνεται έρευνα για το παράνομο κότερο της οφσορ και ξέχασε που …το άραξε ενώ από το 1992 ταξιδεύει με ‘’ξένο’’ ..διαβατήριο του κότερου και καταδικάζει τη φοροδιαφυγή των άλλων.??
**Τον ρωτάς τίνος είναι το αγροτοξενοδοχείο της πεθεράς του και δεν ντρέπεται και δεν ‘’βάζει το κεφάλι του στην άμμο’’.
**Ζητάει τη… ΜΙΣΗ κυβέρνηση ‘’δική του’’ για να βοηθήσει να σωθεί η Ελλάδα και από τις δικές του αστοχίες μισαλλοδοξίες και ανοησίες.
Ένα βήμα πίσω φαίνεται ότι κάνει ο Πάνος Καμμένος προς την συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας.
**Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μαζί με το φάκελο των επτά προτάσεων του που παρέδωσε χθες τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, του έδωσε και μια ακόμη «εναλλακτική» η οποία αναφέρει ότι εάν υπάρξει προς την πλευρά του η διαβεβαίωση ότι η χώρα βρίσκεται «προ εθνικού κινδύνου», δηλαδή άμεση πτώχευση ή κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, τότε είναι διατεθειμένος να στηρίζει ή να παράσχει ψήφο ανοχής σε κυβέρνηση συνεργασίας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
**Σε αυτή την περίπτωση οι όροι που θέτει είναι να δοθούν σε «δικά» του στελέχη το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς και δύο θέσεις Αντιπροέδρων της Κυβέρνησης.
Το φανταζόσαστε τι θα συνέβαινε, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης?
**Αυτά ζήτησε ο Καμμένος για να συμμετάσχει σε κυβέρνηση στη θέση του…Βενιζέλου ή, του Κουβέλη ή, οποιουδήποτε άλλου.
Απλά δεν τούκαναν το κέφι, όχι ότι υπάρχει…μνημόνιο και λοιπές μπούρδες που ισχυρίζεται, δεδομένου ότι ΦΑΝΕΡΑ υπέγραψε και απεδέχθη τη σύμβαση της Λισσαβόνας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΕΞΙΑ ΑΓΓΕΙΑ, ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ!!!
Ο νόμος των συγκοινωνούντων δοχείων:
Σήμερα, για μία ακόμη περίοδο, ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΑΙΜΑ η δεξιά. Η δεξιά του ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, και το παρακράτος της νύχτας, του ρατσισμού, της πατριδοκαπηλίας, του μίσους και του ξεπουλήματος της χώρας, είναι η ΒΔΕΛΛΑ που επί χρόνια ρουφάει αχόρταγα το αίμα των φτωχών και αδύναμων Ελλήνων. Είναι η Λερναία Ύδρα, που με τα πολλαπλά ισομερή κεφάλια, παραμορφώνει την Ελλάδα , ενώ η ίδια κάθε φορά μεταμορφώνεται σε αθώα παρθένα που διατηρεί μονίμως το αλάθητο και το ασυμβίβαστο και την παρθενιά της.

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ.
Δεν υπάρχουν δύο…δεξιές. Όλοι είναι ‘’ΚΑΡΥΔΙΑ’’ από το ίδιο τσουβάλι. Η μισή κυβέρνηση του ‘’ενεργού’’ αρχιφασίστα Αντώνη, είναι χρυσαυλήτες που άλλαξαν την κονκάρδα της νύχτας και φόρεσαν του ψευτοδημοκράτη της ημέρας. Η πεζοδρομιακή ακραία δεξιά, ή, αλλιώς χρυσή αυλή του σήμερα, οι ΑΝΕΛ του σήμερα, ο Νικολόπουλος του σήμερα, ο Μαρκόπουλος του σήμερα, ο Ζώης του σήμερα, ο ΛΑ.ΟΣ ο Καρατζαφέρης, η Βούλτεψη του χθές και του σήμερα, ο Άδωνις ο διαχρονικός, ο Βορίδης ο φιλόδοξος, η ΠΟΛ-ΑΝ και ο Αντώνης ο μοναδικός, είναι η Νέα Δημοκρατία του χθες , η ΕΡΕ του προχθές και η αιώνια δεξιά του παρακράτους και των ‘’κοινωνικών φρονημάτων’’ του ..παρα -προχθές.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΕΙΜΑΣΤΕ…ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ!
Η δεξιά, δεν είναι και δεν έχει ιδεολογία. Υπάρχει η ακραία δεξιά συνήθως της νύχτας, και η…άλλη δεξιά της ημέρας και την κονκάρδας που καλύπτεται πίσω από ‘’Ελληνοθρησκευτικό της’’ προσωπείο, που το χρησιμοποιεί σαν άλλος..ΖΟΡΟ, μεταμφιέζεται ανάλογα με την περίσταση, είτε σε πρόβατο, είτε σε δράκο. Η Δεξιά προσπαθεί να εμφανισθεί σαν η μοναδική ελπίδα που μια ζωή ..σώζει τη χώρα από το κακό εαυτό της, που δεν είναι άλλος από την ίδια την δεξιά. Το μόνο πρόβλημά τους είναι η ΜΑΣΑ της εξουσίας. Δεν άλλες διαφορές που να τους δημιουργούν ιδεολογικά ή άλλα προβλήματα. Γι αυτό μέσα στο 30% περίπου, βρίσκονται όλοι. Κύριο μέλημα η εξουσία και κύρια ιδεολογία η δεξιοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ
Είναι όλοι το ίδιο πολιτικά διεφθαρμένοι, όποιο τμήμα της και αν .. ακουμπήσεις. Είναι όλοι μαζί και..καθένας χώρια προκειμένου να μη ’’σκορπίσουν τα πρόβατα’’
Όταν λές Σαμαράς, σε τι διαφέρει από τον Καμμένο, τον Μιχαλολιάκο, τον Καρατζαφέρη, τον Αβραμόπουλο, τον Στυλιανίδη, τον..Καραμανλή, τη Ντόρα, τον Μητσοτάκη τον Αβέρωφ, την ΕΡΕ, την Χρυσή αυλή , το παρακράτος;
Απλούστατα, υπάρχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία της Λερναίας δεξιάς. Είναι όλοι τους οι αιώνιοι προικοθήρες της εξουσίας. Είναι οι αιώνιοι σταυροδότες της αγραμματοσύνης και ‘’μισθοφόροι της κάλπης’’.
Μικρή υπενθύμιση:
Επί πλέον η Χρυσή αυλή, δηλαδή η άκρα δεξιά, είναι οι γνωστοί-άγνωστοι πράκτορες του παρακράτους της δεξιάς, που ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ για να εκτελεί τις εντολές του διεθνούς συστήματος φασισμού, των ντόπιων και ξένων τραπεζών , εφοπλιστών, εμπόρων όπλων και ναρκωτικών, άσπρης σάρκας και σκόνης.Για να παραπληροφορεί τους Έλληνες και να τους έχει διαρκώς σε ανασφάλεια και φόβο ώστε ο Σαμαράς να περάσει και να εφαρμόσει όλα του τα εγκλήματα εις βάρος των Ελλήνων.
Κι ύστερα ..πάλι θα τους.. κάνει ‘’ πατριώτες και εθνικόφρονες’’

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ?
Τρία χρόνια, ζούμε όλοι σαν πειραματόζωα του Σαμαρά, του Τσίπρα του όνομα και πράμα ’’καμένου’’ και των πρωταγωνιστών του εγκλήματος της νύχτας και της πρέζας.
Περιμένεις λαέ να σε σώσει ο Αντώνης με το Βαγγέλη? Ή, ο Αλέξης με το Πάνο του Τέρενς;
Περιμένεις να σε σώσει ο ..Λαγός, ο Μανάβης, ή, ο Παπαδιάς ???
Μα αυτοί ΔΙΕΛΥΣΑΝ την Ελλάδα και υπονόμευσαν τα πάντα.
*Λαέ τον Οκτώβριο του 2009, αποφασίσαμε να αλλάξουμε την πατρίδα μας και να θεμελιώσουμε ένα καλλίτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Όμως οι ’’αιρετοί φασίστες’’ της Ευρώπης μαζί με τους ντόπιους νταβατζήδες, αντελήφθησαν ότι οι νόμοι Παπακωνσταντίνου και Ραγκούση και η αποφασιστικότητα Παπανδρέου, θα ήταν μεγάλος κίνδυνος για τα βρόμικα συμφέροντά τους. Έτσι αποφάσισαν να διαλύσουν την Ελλάδα μας.

*Το ίδιο γινόταν κάθε μερικά χρόνια από το 1821
*Το ίδιο έγινε και το 41 με το δικό μας ξέσπασμα και την αγωνιστική μας πορεία της τιμημένης ιστορίας μας.
*Η αλήθεια φάνηκε καθαρή το 1981, τότε που η δημοκρατία συνέτριψε τον οργανωμένο εγκληματικό φασισμό, του Αβέρωφ, των Σαμαράδων και των ‘’Μιχαλολιάκων’’ της νύχτας, και του μεσονυκτίου. Αυτούς τότε, αποφασιστικά , Ελληνικά και οργανωμένα τους απομακρύναμε και τους περιορίσαμε.

*Σήμερα, ο Καραμανλής του Παυλόπουλου, του Ρουσόπουλου, του Παπαθανασίου, του Βουλγαράκη, του Μεϊμαράκη, του Προβόπουλου και ο Σαμαράς του τότε και πρωθυπουργός του σήμερα, μαζί με το πολιτικό συνονθύλευμα του χθες επιχειρούν τα ίδια.
*Η ηγεσία της αριστεράς, διαρκώς εγκλωβισμένη και ανελεύθερη, χορεύει στους ρυθμούς της ‘’ξένης μουσικής’’ των αφεντικών και των αναμνήσεων του βρόμικου ‘’89’’ Ζητούν αφορμή, ζητούν ευκαιρία να ‘’ξαναδοκιμάσουν τη δύναμή τους’’.

Μόνο μονιασμένοι και με λογική θα αντιμετωπίσουμε τους αιώνιους εχθρούς μας μέσα και έξω .
ΜΗ ντρέπεσαι που τους άκουσες και σε πρόδωσαν.
Τιμώρησέ τους σήμερα φέρνοντας στην εξουσία, αυτούς που αποδειγμένα μας ΕΣΩΣΑΝ και δεν μας πρόδωσαν.
Σήμερα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις …

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ξεπουλάνε την πατρίδα μας οι ανθέλληνες?
Γιατί ‘’χαρίζουν’’ Αντώνης και Βαγγέλης, και τους ‘’συμπαραστέκονται’ τα τρωκτικά του πολυφαγά Μιχαλολιάκου, ΟΠΑΠ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ, ΑΣΤΕΡΑ και τόσα άλλα μεγάλα ονόματα που άφηναν ΤΕΡΑΣΤΙΑ κέρδη, και τα εκχωρούν σε ‘’προστάτες’’ τους αντί πινακίου φακής? Γιατί ΧΑΡΙΖΟΥΝ τα πρόστιμα της ασύδοτης παρανομίας των κολλητών ανθελλήνων?? 1,2 Δις ΧΑΡΙΣΕ ο Αντώνης κι ο Βαγγέλης, σε Λάτση και Βαρδινογιάννη, από πρόστιμα που είχε επιβάλει ο Παπακωνσταντίνου το 2010 ! Να γιατί φαίνεται ότι ‘’δεν τους έκανε’’ ο Παπακωνσταντίνου σαν υπουργός Οικονομίας, αφού έβαζε πρόστιμα και στον..εθνικό ευεργέτη του 6ου Αμερικανικού στόλου. Λαθραία καύσιμα ακούμε, κι όταν το κράτος τους ‘’έπιασε στα πράσα’’ ήρθε ο Αντώνης και ΧΑΡΙΣΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ !!!
Κι όμως ξεπουλήσαμε τον Γιώργο Παπανδρέου, που είχε το θάρρος και τον ανδρισμό να πεί το νέο ΟΧΙ στους ‘’αιρετούς φασίστες’’ ΜΕΡΚΟΖΥ της κεντρικής και όχι μόνο νεοφασιστικής Ευρώπης! ΟΧΙ ! ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!. Τον διώξαμε γιατί μας είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ ! και φέραμε στη θέση του ότι το χειρότερο θα μπορούσε να μας τύχει. Δύο απόκληρους της κοινωνικής ευαισθησίας , δύο αδίστακτους βρικόλακες της εξουσίας, δύο προικοθήρες της παρανομίας, δύο εμπόρους πατριδοκαπηλίας.
Και σήμερα ετοιμαζόμαστε να κάνουμε και άλλο λάθος? Θα φέρουμε στην εξουσία τις ‘’ ΡΟΖ ΟΡΔΕΣ’’ του Τσίπρα και των Τσιπρέων που μαζί με τους Σαμαρά , Βενιζέλο και τα άλλα πολιτικά ζιζάνια και υπόλοιπα, κατέστρεψαν ότι είχε αφήσει ο Καραμανλής? Τι έμεινε πλέον από την παραγωγική μας μηχανή? Πως θα αναστήσουμε τη νεκρή έως και ανύπαρκτη πλέον, υποδομή? Τι θα βρούνε τα παιδιά μας και πως θα ζήσουν οι επόμενες γενιές?
Εμείς σαν κράτος πως θα ζήσουμε ? Με τι πόρους? Σε ποια χώρα? Τι θα παράγουμε για να ξεπληρώσουμε το χρέος του Καραμανλή ,που ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ διπλασίασε σε πέντε χρόνια από την μεταπολίτευση και μετά (Από 178 δις. Σε 300 δις).Θα πυροβολήσουμε ΞΑΝΑ τα πόδια μας και τα παιδιά μας????
ΝΑ !!! Γιατί σήμερα μας πίνουν το αίμα! Τελικά μήπως μας αρέσει ο μαζοχισμός??? Μήπως ‘’πλαδαριάσαμε’’ επικίνδυνα σαν έθνος? Μήπως πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας? Μήπως πρέπει να δώσουμε ξανά την ευκαιρία στον Γιώργο, να σώσουμε τα παιδιά μας??

Ανώνυμος είπε...

Ζαν Κλοντ Τρισέ Αν δεν σας άρεσε η λιτότητα, να μην ζητούσατε βοήθεια

Με σκληρή γλώσσα μίλησε για την Ελλάδα ο Ζαν Κλοντ Τρισέ, σημειώνοντας ότι αν δεν αρέσει η λιτότητα, δεν θα....
έπρεπε να είχε ζητήσει βοήθεια η χώρα.

«Οι πολιτικές λιτότητας ισοδυναμούν με την οργάνωση του δρόμου που οδηγεί πίσω στην ισορροπία. Αν οι Ελληνες είχατε σεβαστεί το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης, δεν θα είχατε υποστεί τις πολιτικές λιτότητας. Προκειμένου να λάβετε βοήθεια, οφείλατε να εφαρμόσετε τις πολιτικές αυτές», είπε ο πρώην επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, σύμφωνα με το «Βήμα», μιλώντας σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες.

«Σε κάθε περίπτωση», είπε απευθυνόμενος προς τις χώρες που βρέθηκαν υπό την επιτήρηση της Τρόικα, «αν δεν σας άρεσε, δεν έπρεπε να είχατε ζητήσει βοήθεια». Αποτιμώντας την κρίση που διαχειρίστηκε ως επικεφαλής της ΕΚΤ, το διάστημα 2003-2011, ο Γάλλος οικονομολόγος σημείωσε- αναφερόμενος στην Ελλάδα- ότι η πιο αδύναμη χώρα είχε έλλειμμα ίσο με 15% του ΑΕΠ και αυτή η κατάσταση δημιούργησε το δράμα. «Οι χώρες που είχαν τα λιγότερα προβλήματα ήταν εκείνες που σεβάστηκαν το Σύμφωνο Σταθερότητας. Αν το είχαν σεβαστεί η Ελλάδα ή η Πορτογαλία, τα προβλήματά τους θα ήταν λιγότερα».

Ακόμη, ο κ. Τρισέ υπερασπίστηκε την πολιτική που εφάρμοσε όσο ήταν στο τιμόνι της ΕΚΤ. «Λάβαμε αποφάσεις που ενίσχυσαν το Σύμφωνο Σταθερότητας και εισάγαμε μηχανισμούς παρακολούθησης των δεικτών ανταγωνιστικότητας. Ορισμένες χώρες ήταν σε κρίση επειδή δεν σεβάστηκαν το Σύμφωνο, άλλες επειδή απώλεσαν την ανταγωνιστικότητά τους. Επιπλέον, σήμερα έχουμε την τραπεζική ένωση η οποία είναι πολύ σημαντική» είπε.

«Στην αρχή της κρίσης, πολλοί προέβλεπαν ότι το ευρώ θα κατέρρεε. Ομως σήμερα, μετά τη χειρότερη κρίση από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, τα μέλη της ευρωζώνης είναι 18 και τον Ιανουάριο του 2015 γίνουν 19, αν ενταχθεί η Λιθουανία, ενώ το 2008, όταν χρεοκόπησε η Lehman Brothers, ήταν 15. Επίσης, σε όλη τη διάρκεια της κρίσης, το ευρώ παρέμεινε ένα αξιόπιστο νόμισμα. Το κυριότερο πρόβλημα, μάλιστα, ήταν μήπως ήταν υπερβολικά ισχυρό» είπε ο κ. Τρισέ.

Για τη χρηματοδότηση προς τις τράπεζες που βάρυνε το δημόσιο χρέος, δηλαδή τους φορολογούμενους, ο κ. Τρισέ είπε: «Ολες οι χώρες αποφάσισαν ότι δεν θα άφηναν τις τράπεζές τους να καταρρεύσουν. Περιττό να πούμε ότι αν μια χώρα αρνηθεί να αποπληρώσει το χρέος από τη διάσωση των τραπεζών, θα χάσει την αξιοπιστία της».

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .
Έριξαν τον Πρωθυπουργό του 43% για να κυβερνήσει το 18% !!!!!
Γράφει ο Ν Βράχος
Βλέποντας σήμερα πλέον καθαρά και απρόσκοπτα τη ‘’διαμάχη’’ μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα, το ..επίπεδο της αντιπαράθεσης των «ΙΔΕΩΝ» σωτηρίας, αντιλαμβάνεται κάθε Έλληνας, το βρώμικο παιχνίδι που στήθηκε εναντίον της Ελλάδας, εναντίον του νόμιμου με 43%, εκλεγμένου Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, και το είδος του βρώμικου πολέμου του βούρκου και των χαρακωμάτων που εφάρμοσαν, μέχρι να τον ‘’εξοντώσουν ’’ πολιτικά και ίσως και ψυχικά και ή και φυσικά .
Αγωνίζονται σήμερα, με νύχια και με δόντια να ‘’πείσουν’’ τους Έλληνες ότι κάποιος από τους ..δύο μπορεί να εφαρμόσει καλλίτερα τα σχέδια, τα προγράμματα και τις ιδέες του Γιώργου Παπανδρέου, εκείνης της εποχής ,που με την πρώτη εφαρμογή τους ,έριξαν το έλλειμμα κατά 5% του ΑΕΠ. Ναι ! Του Γιώργου Παπανδρέου, που όλοι μαζί ‘’τακίμιασαν’’ σαν μωρές πόρνες, για να τον διώξουν και να αναλάβουν ..εξουσία οι απόγονοι των εφιαλτών του ‘’ΒΡΩΜΙΚΟΥ 89’’ .Σήμερα η κατάσταση είναι σχεδόν εκτός ελέγχου, και επικίνδυνα ισορροπεί πάνω στο πεινασμένο στομάχι των συνταξιούχων , των μισθωτών και των νέων κάθε ηλικίας και κάθε μόρφωσης που αγωνιούν με απελπισία για το αύριο..

Ο Σαμαράς μαζί με τον Βενιζέλο, τον Τσίπρα και οι άλλοι εραστές(υπάλληλοι) της εξουσίας, έδωσαν ρεσιτάλ ανθελληνικής συμπεριφοράς, απερίγραπτης ιδιοτέλειας και ΑΝΤΙΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΗΣ …λύσσας. Και όταν μάλιστα, πριν τις δημοτικές εκλογές, φάνηκαν τα πρώτα ενθαρρυντικά αποτελέσματα για την ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας, όταν το έλλειμμα έδειχνε ότι θα μειωθεί περισσότερο από 5% του ΑΕΠ, τότε ο Σαμαράς ‘’πρέπει να έχασε τις αισθήσεις του, όταν άκουσε ότι και η Ντόρα έκανε δικό της κόμμα.
Ενώ ο Τσίπρας,
λογικά πρέπει να μην κατάλαβε τίποτε περισσότερο από όσα ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ και από όσα δεν ξέρει ακόμα! Ζούσε και ζει και στην καρακοσμάρα του, αγνοώντας , αν βρισκόμαστε εντός ή εκτός ΕΕ, αν είμαστε στο ευρώ ή, αν είμαστε στην… Αργεντινή και αν φίλησε του παππά το χέρι ή μόνο το Σταυρό, που του δώσανε. Δεν πρέπει να κατάλαβε, ούτε που βρισκόταν, ούτε και για ποιο λόγο τον έβαλαν σε αυτή τη θέση. Πίστευε και πιστεύει(;), ότι η ώρα πλησιάζει που θα ξαναγίνει πρόεδρος του 15μελούς και μετά θα πάνε σινεμά.
Η Ελλάδα είναι, η μόνη χώρα,
που ΟΛΗ η αντιπολίτευση, «κινήθηκε» μέσα στα πλαίσια της Εσχάτης Προδοσίας ! Οι συνέταιροι και απόγονοι του βρώμικου [[89]] ! έδωσαν τα πάντα, προκειμένου να επιτύχουν αυτό που δεν πέτυχαν το 1989. Δηλαδή την πολιτική και ηθική εξόντωση του κληρονόμου της ιστορίας και των αγώνων του δημοκρατικού λαού του Ανδρέα Παπανδρέου. Είναι πια φανερό ότι όλοι μαζί, συνταξιούχοι κόκκινοι δικαστές, ασύμμετρες και αόρατες δυνάμεις και απειλές, παλιοί και νέοι εφιάλτες, δασκαλεμένοι και «άγουροι», συμμετείχαν στην αποπομπή του Γιώργου Παπανδρέου, ώστε οι νέοι ‘’εξουσιαστές’’ να ξεπουλήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Έτσι η δημοκρατία υφίσταται σήμερα το βιασμό της, από τους αιρετούς φασίστες και υπηρέτες ξένων και ντόπιων νταβατζήδων και τραπεζικών παρακυκλωμάτων.
Η Ελλάδα σήμερα, παρουσιάζει μέσα και έξω την πιο άθλια αντιδημοκρατική και αμοραλιστική εικόνα παράνοιας και συμφερόντων.
Η Ελλάδα σήμερα παρουσιάζεται σαν χώρα βίας, νοθείας, ρατσισμού , απολίτιστου λαού και πρωτόγνωρων φασιστικών δολοφονιών , ενώ ..υπερπατριώτες ακροδεξιοί και αδέξιοι αρμενίζουν στα πέλαγα του..Ολύμπου και με αρχηγό τον πιο μπουρδολόγο όλων των εποχών.
Η Ελλάδα σήμερα στερείται πολιτικού λόγου, ηγεσίας, ελπίδας και προοπτικής.
Είναι όλα αυτά που είχαμε, όταν έγιναν οι εκλογές του 2009.
Ύστερα ήλθαν οι βάρβαροι του Αντώνη, του Αλέξη και λοιποί ηλίθιοι και πολιτικά απροσάρμοστοι.


Ανώνυμος είπε...

Πρωθυπουργέ Γιώργο Παπανδρέου,
Οι Έλληνες σε ευχαριστούν για όσα έκανες και για όσα ψήφισες.
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
Το 2010, θα μείνει στη μνήμη κάθε φιλόνομου, σοβαρού ΕΛΛΗΝΑ, σαν ο χρόνος των μεγάλων αλλαγών. Ο χρόνος όπου ένας πρωθυπουργός δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος και αποφασίζει από κοινού με τους ‘’κηπουρούς του’’ να σώσει την Ελλάδα κτυπώντας το κακό στη ρίζα του. Ο χρόνος που για πρώτη φορά, κάθε φοροδιαφυγή που συλλαμβάνεται, κάθε φοροαποφυγή που αποκαλύπτεται, θα αποτελούν ένα ακόμη σκαλοπάτι για την φοροδοτική ισότητα , ανάλογα των εισοδημάτων, που πρέπει να ισχύσει, ώστε οι μισθοσυντήρητοι και οι συνταξιούχοι να πάψουν να είναι τα ’’αιώνια θύματα’’. Τίποτε πια δεν γυρίζει πίσω. Τώρα θα μάθουν όλοι, είτε θέλουν, είτε δεν θέλουν, ότι το δημόσιο χρήμα είναι το αίμα της Ελλάδας, και ότι ήλθε η ώρα που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ για να ξεχρεώσουμε.
Αρκετά ΕΚΛΕΨΑΝ του φτωχού και αδύναμου το αίμα !!! Ήρθε η ώρα να επιστρέψουν το αίμα ΜΑΣ !!!
Κάθε διακίνηση μαύρου χρήματος, φοροδιαφυγή , φοροαποφυγή , ή, και κάθε μορφής παράνομη απόκρυψη εσόδων από κάθε πηγή , αποκαλύπτεται άμεσα με τους νόμους του Γιώργου Παπακωνσταντίνου , και οι παραβάτες συλλαμβάνονται ‘’όσο ψηλά’’ κι αν βρίσκονται. Τα παραδείγματα είναι πολλά και ΜΕΓΑΛΑ!!!! Για πρώτη φορά οι πολιτικοί δεν μπορούν ούτε να κρύψουν, ούτε να κρυφτούν.
Μετά τον Άκη, τον Δήμαρχο, τον Περιφερειάρχη, και τόσους ακόμη, ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ, μεγαλοδικηγόροι, μεγαλογιατροί, μεγαλοεργολάβοι, πολιτικοί, μεγαλοδημοσιογράφοι , υπάλληλοι, και όλοι οι χρυσοφονιάδες της νύχτας.
Ξέρουν ότι ο Γιώργος και συνεργάτες του, ψήφισαν εκείνους τους νόμους που είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ !!! του αδύναμου Έλληνα. Ψήφισε τον νόμο που κανείς κλέφτης δεν μπορεί να ‘’χορτάσει’’ πλέον από τα κλεμμένα !!
Όλοι αυτοί οι νόμοι από το 2010, αποτελούν το οπλοστάσιο των διωκτικών αρχών, ώστε μετά τον Άκη και τους άλλους, να πιάσουν σειρά όλα τα ‘’σκονισμένα’’ άτομα των χρυσαυλικών επιχειρήσεων, που θησαυρίζουν ασύστολα και παράνομα , εξάγουν και επενδύουν το ‘’υπερκέρδος’’ της άσπρης σκόνης, και μας…κάνουν μαθήματα ηθικής και πατριδογνωσίας, οι βαλιτσομεταφορείς των διεφθαρμένων.
Είμαστε δίπλα σου, είμαστε μαζί σου, στον αγώνα για μια νέα Ελλάδα. Είμαστε δίπλα σου ενάντια στους διαπλεκόμενους υβριστές, τους άθλιους σπεκουλαδόρους, τους πουλημένους δημοσιογράφους, και τους εμπαθείς και αγράμματους εκείνους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ διαχειριστές του διαδικτύου και νοικιασμένους κομματάρχες των σχολίων της παραπληροφόρησης και της αναντρίας.
Ο Λαός σε ευχαριστεί και σε περιμένει.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ!
Σήμερα, που όλα τα κάστρα έπεσαν και οι προδότες αποκαλύπτονται, ο λαός κοιτάζει με απορία, έκπληξη και οργή. Βλέπει στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου, τον έντιμο πολιτικό, το ευπρεπή αγωνιστή, τον ευγενή άνθρωπο και ψάχνει να βρεί όλους εκείνους τους συκοφάντες ‘’συκολόγους’’ της επάρατης διχόνοιας, της επάρατης δεξιάς, του γνωστού χαφιεδότσουρμου, που ..αποτελούνε «Εθνικό κορμό» !
Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου, είναι ο εγγυητής της ομαλότητας, της ειρηνικής συνύπαρξης, του σεβασμού, της ευνομίας, της ισονομίας μα πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος ! ο αγωνιστής ! Ο ΕΝΤΙΜΟΣ! που έδωσε τα πάντα στον αγώνα για την σωτηρία της Ελλάδας μας.
Παραιτήθηκε για να σώσει την Ελλάδα !
Κι όμως λιγόψυχοι, μικρόψυχοι και κακόψυχοι , έστησαν το χορό της άγνοιας της εμπάθειας και της διαπλοκής. Σήκωσαν σημαία ‘’αγανάκτησης’’ για να ..αποκαταστήσουν την ‘’αδικία ‘’ και την ‘’προδοσία’’.
Μόνο με το Γιώργο Παπανδρέου, μπορεί αυτός ο τόπος να πάει μπροστά. Η Ελλάδα, για να μπορέσει να επιβιώσει και να συμβαδίσει με τον υπόλοιπο κόσμο, χρειάζεται σύστημα και νέους ανθρώπους χωρίς δεσμεύσεις. Χωρίς γραμμάτια και συναλλαγματικές. Χρειάζεται έναν δοκιμασμένο πρωθυπουργό , με μια ομάδα έντιμων συνεργατών, που θα αναστηλώσουν τη χώρα και θα αγωνιστούν για την κοινωνική δικαιοσύνη των Ελλήνων.
Απλούς Έλληνες, μορφωμένους, αποφασισμένους με συναίσθημα, ανθρωπιά και συναίσθηση της σοβαρότητας και της ευθύνης, χρειαζόμαστε.
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, έδωσε δείγμα γραφής τι είχε προγραμματίσει και τι έπρεπε να γίνει στην Ελλάδα …του Καραμανλή, και μέσα σε ένα χρόνο ψήφισε τέτοιους νόμους, ώστε να πιάνονται οι ‘’ΜΕΓΑΛΟΙ’’ που είχαν φορολογική ασυλία αφ΄ενός, και αφ΄ετέρου να συλλαμβάνονται ΟΛΟΙ!!! χωρίς εξαιρέσεις. Πίστευε και πιστεύει, ότι η σύλληψη της φοροδιαφυγής αποτελούσε και αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο κάθε ευνομούμενου κράτους και πηγή και βάση κάθε σωστής μελλοντικής ανάπτυξης για τη σωτηρία της Ελλάδας.
Οι επώνυμοι μεγαλοφοροφυγάδες που ‘’φιλοξενούνται’’ στον Κορυδαλλό, είναι μία μικρή επιβεβαίωση, της επιτυχίας του συστήματος των νέων διαρθρωτικών αλλαγών, αλλά και ΔΕΙΓΜΑ του : Τι μπορεί να κάνει ένας υπουργός ,όταν είναι Έλληνας και θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα. Εξ άλλου, όλοι σήμερα συμφωνούμε με τους νόμους που ψήφισε ο Γ. Παπακωνσταντίνου, αφού στην ουσία, είναι υλοποίηση των όσων ζητούσαμε να γίνουν και να εφαρμοσθούν.

Ποιος άλλος έχει δώσει τέτοιο δείγμα γραφής;
Μόνο ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου που ελευθέρωσε τους Έλληνες το 1981.!
ΥΓ
Εμπρός λοιπόν για μια νέα Ελλάδα , σεβαστή και περήφανη, για μας και τα παιδιά μας.