Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου για τις δηλώσεις του Σκουρλέτη

skou
Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, για τις δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, αναφορικά με τη συγκέντρωση χρημάτων από επιχειρηματίες, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι 180 βουλευτές (ψήφοι), ώστε να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή. 
Η κυρία Κουτζαμάνη διέταξε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει τελεστή η αξιόποινη πράξη της δωροδοκίας βουλευτή.
Η εντολή της προκαταρκτικής έρευνας δόθηκε στον προϊστάμενο του Εφετείου Αθηνών, Παναγιώτη Καραγιάννη, ο οποίος με τη σειρά του θα την αναθέσει σε αντεισαγγελέα Εφετών.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή και επικαλούμενος κυριακάτικο δημοσίευμα, ανέφερε, μεταξύ των άλλων, τα εξής: «Εγώ διάβασα σε μια κυριακάτικη εφημερίδα ότι υπάρχουν κάποιοι φίλοι σας επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν βγάλει κουμπαρά υπέρ αυτού του σκοπού. Για να μαζέψουν τους 180. Έτσι διάβασα».
Η αναφορά αυτή του κ. Σκουρλέτη προκάλεσε την έντονη αντίδραση του υφυπουργού Ανάπτυξης, Γεράσιμου Γιακουμάτου, ο οποίος ήταν παρών στο τηλεοπτικό στούντιο και έκανε λόγο για «πολιτική αγυρτεία», ενώ ζήτησε ο ίδιος την παρέμβαση του εισαγγελέα.
Στον κ. Σκουρλέτη απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη. «Ο κ. Σκουρλέτης συνέχισε την αθλιότητα Τσίπρα. Τους παραδίδουμε στην περιφρόνηση του ελληνικού λαού. Οι Έλληνες βουλευτές ούτε εκβιάζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε εξαγοράζονται από κανέναν. Και ο τελευταίος Έλληνας πια έμαθε ότι ο “κουμπαράς” του ΣΥΡΙΖΑ είναι γεμάτος μόνο με ψεύδη, συκοφαντίες και ύποπτες “καταγγελίες”» ανέφερε σε δήλωσή της.
Πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ , ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ?
Γράφει ο Ν Βράχος

Προκαλούν και δήθεν αναρωτιούνται, οι κάθε λογίς νοικιασμένοι ή, κομματικά εμπαθείς κονδυλοφόροι και ..λοιπές γραφίδες, γιατί ο κόσμος δεν αντιδρά, όπως θα ήθελαν, στα εφιαλτικά και γενοκτονικά μέτρα που εφαρμόζει σήμερα η κυβέρνηση της υποτέλειας και της αναισθησίας.

*Γιατί ο λαός μας, δεν υπακούει στις προσκλήσεις των κάθε λογίς τυχάρπαστων αρχηγίσκων, να κατέβει και να διαδηλώσει εναντίον της κυβέρνησης, όπως τον είχαν εξαπατήσει και με την κυβέρνηση του Πασόκ και τώρα ‘’βαράει το κεφάλι του’’ στον τοίχο?

*Ποιοι είναι αυτοί οι συνέταιροι της ‘’πάλης για την εξουσία’’, που θυμούνται το λαό μόνο όταν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσουν σαν προσωπικό εφαλτήριο πολιτικής διάσωσης ή αναρρίχησης ?
Ο Αλέξης, ο Πάνος , ο ..Λαγός, κι ο Γερμενής?

*Ξεχνούν βέβαια να μας θυμίσουν ποια ήταν η στάση και η συμπεριφορά, όλων αυτών των πληρωμένων ψευτοαρχηγίσκων και των νοικιασμένων γραφιάδων, πριν τρία χρόνια, τότε που μια άλλη κυβέρνηση αγωνιζόταν μόνη της να μην πτωχεύσουμε και παράλληλα να ληφθούν όσο το δυνατόν πιο ‘’χαμηλά βάρη φοροδοτικής ισότητας’’, ώστε να μπορέσουμε να επιβιώσουμε.

**Ξεχνούν πως χαρακτήριζαν και τα μέτρα και τους κυβερνώντες, με μόνο σκοπό να πέσει η κυβέρνηση και ΟΧΙ ! να σωθεί η χώρα. Και δυστυχώς τα κατάφεραν και τα δύο. Και η κυβέρνηση έπεσε και η οικονομία βούλιαξε και οι Έλληνες αυτοκτονούν και έχουν χάσει το μυαλό τους και το χαμόγελό τους. Όμως, όλοι αυτοί, που δήθεν ενδιαφέρονται, έχουν ‘’δηλωμένα αποτυπώματα γραφής και αξίας’’.
*Τους ξέρουμε σχεδόν όλοι, ποιοι είναι και σε τι βαθμό συμμετείχε κάθε ένας στην καταστροφή της Ελλάδας , ώστε να βρούν ‘’πάτημα ’’εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου.

*Ζητούν δηλαδή σήμερα να μας ‘’σώσουν’’ αυτοί που χθες μας έριξαν στο γκρεμό και στην εξαθλίωση; Και δεν ντρέπονται οι πατριδοκάπηλοι και οι μυαλοφυγόδικοι ;
Και επειδή ο Αντώνης και ο Βαγγέλης, ξεπουλήθηκαν, ξεπούλησαν και ξεπουλάνε την Ελλάδα ως κοινοί μεταπράτες χώματος , πιστεύουν και ελπίζουν και οι χαμηλόβαθμοι της γνώσης και της νοημοσύνης, Αλέξης και Πάνος , από κοινού και σε ύπτια στάση να ‘’επιτύχουν’’ την συνέχιση του ξεπουλήματος με οποιαδήποτε δική τους προσφορά στα αφεντικά των τοκογλύφων.

**Όμως ο Γιώργος , κράτησε, άντεξε, και τώρα ετοιμάζεται να γυρίσει. Ξέρουν οι άθλιοι προβοκάτορες, συκοφάντες και πολιτικοί αιμομίκτες ότι το τέλος τους έρχεται. Ο λαός μας, θα μάθει με λεπτομέρειες την ΑΘΛΙΑ συμπεριφορά τους.
Σε λίγο, θα ‘’τρίβουν τα μάτια τους’’ όταν ο Γιώργος Παπανδρέου, αποφασίσει να σώσει την Ελλάδα για μία ακόμη φορά, αλλά τώρα από τα εσωτερικά ‘’ΠΥΡΑΝΧΑΣ’’ που επί τρία χρόνια μας ήπιαν το αίμα. Από τους παρ΄όλίγον εκτελεστές του.
Από τους συνειδητούς δολοφόνους της προσωπικής μας ευτυχίας.
Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου είναι δυνατό να πείσει, τούτο το λαό, γιατί είναι ο ΜΟΝΟΣ ! που δεν του είπε ψέματα.
Και ο λαός το είδε, το έμαθε, το ένοιωσε στο πετσί του.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ Παπαδημούλη;
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ !!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ..παιδί μου;

Μήπως αντελήφθης πόσοι ανείσπρακτοι φόροι και νόμιμες υποχρεώσεις των Ελλήνων κατέστησαν στα χέρια των οπαδών του ‘’ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ’’, φονικά σπαθιά !!! σε βάρος της οικονομίας, της ανεργίας, της οικογενειακής γαλήνης και των ονείρων εκατομμυρίων Ελλήνων. Αυτών που σήμερα τους υπόσχεσαι να τους κάνεις νοικοκύρηδες άμα σε ψηφίσουν;
Μα ΗΤΑΝ νοικοκύρηδες κύριε Τσίπρα και τους έκανες μπατίρηδες !
Κατηγορείς τον συνέταιρο σου κ. Σαμαρά και προκαλείς το κοινό αίσθημα; Το ποιος έχει την πιο μεγάλη ευθύνη της αποτελμάτωσης της οικονομίας και της καταστροφής της πατρίδας μας, κύριε Τσίπρα είναι θέμα και ζήτημα, που θα μπορούσε να λυθεί σε ένα ανοικτό ΔΗΜΟΣΙΟ διάλογο με την παρουσία κοινού όχι ’’επιλεγμένου’’….!
Πάντως, και οι δύο θέλετε κρέμασμα με αντίβαρο τον βαγγελάκη, ενώ ακριβώς δίπλα ο λαός θα ‘’σούβλιζε’’ τους δύο λυχνοστάτες της ακροδεξιάς, Καμμένο και .. ΝικολοΚαημένο

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ …ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!

Κύριε Σαμαρά, κύριε Τσίπρα, λοιποί κύριοι….καμένοι.

Νιώθετε περήφανοι για την προδοσία σας?
Πού είσαστε όταν η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, προσπαθούσαν να σώσουν τους Έλληνες?
Του σκάβατε κυριολεκτικά το λάκκο, προσπαθώντας να του «ΦΑΤΕ» τη θέση?
Που ήταν οι εκλεγμένοι πολιτικοί ‘’εγκληματίες’’ που είτε γνώριζαν, είτε έμαθαν ότι η χώρα κινδυνεύει με χρεοκοπία?

Άθλιες πολιτικές ‘ψηφομαζώχτρες’’, περιμένατε πίσω από την κουρτίνα φιλώντας κατουρημένες ποδιές και υποσχόμενοι ΠΛΗΡΗ υποταγή και εκτέλεση του ‘’BLAN –B’’ του Αντώνη και του Βαγγέλη της πολιτικής ατιμίας και εθνικής προδοσίας?

Νιώθετε άραγε τύψεις ή το κύριο στοιχείο της πολιτικής σας, είναι η αναισθησία και ο αμοραλισμός;
Άραγε, είσαστε ικανοποιημένοι με το ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΑΣ ???
Σας αρέσει, αυτό που συμβαίνει στη πατρίδα μας, στους συνανθρώπους μας , σε μας τους ίδιους;
Νιώθετε τύψεις για τις εκατοντάδες συνανθρώπους μας που οδηγήσατε στην απόγνωση και στο θάνατο?

Φανταστήκατε ποτέ, ότι ΕΣΕΙΣ ! θα βρισκόσαστε ποτέ, με δημοκρατικές διαδικασίες και με ήρεμο πολιτικό κλίμα και τρόπο στις θέσεις που είσαστε?

Κύριε Σαμαρά,
σε λίγο, ο λαός θα σε ξαναστείλει, στη σκευοφόρο των σκελετών. Σε λίγο το εθνικό και προσωπικό ΑΝΑΘΕΜΑ, θα αποτελεί για σένα το ΝΕΟ σου εφιάλτη. Σε λίγο θα ανασάνει ελεύθερα και ακίνδυνα η πολιτική, η Ελλάδα, οι Έλληνες από την απαίσια πολιτική παρουσία σου. Θα είσαι πλέον, αυτό που είσαι. Ένα ξένο σώμα, σ΄ένα¨ ξένο κόσμο. Μια χαίνουσα πληγή που φέρνει και θυμίζει δυστυχία. Μία άφιλη και άναντρη φυσιογνωμία που ΚΑΝΕΙΣ δεν θα ήθελε να συναντήσει στο δρόμο του.

Κύριε Τσίπρα,
Πόσο διαφορετική θα ήταν η κατάσταση σήμερα, αν ακούγατε τη φωνή της λογικής επίκλησης του Γιώργου Παπανδρέου και τη φωνή του εθνικού κινδύνου της πατρίδας μας, αν ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ να επιτύχει το πρώτο μνημόνιο, στο οποίο προσφύγαμε, ύστερα από αλόγιστη σπατάλη και κακοδιαχείριση της πενταετίας (2004-2009), και το οποίο "ΒΟΥΛΙΑΞΕ" λόγω ελλείψεως εσόδων! αφού , αντί βοήθειας και συμπαράστασης, μέχρι και σύλλογο "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ", φτιάξετε οι δύο "ουρανοκατέβατοι"...σωτήρες μας, ενισχυόμενοι από όλους τους..Ελληναράδες!
Δεν Πληρώνω,
========
έλεγαν οι ορδές των φοροφυγάδων του Κολωνακίου, όταν μάθαμε ότι δήλωναν 500 !!! ευρώ το μήνα εισόδημα, όταν τα μηνιαία έξοδα του γραφείου υπερέβαιναν κατά πολύ τις 2.000 ευρώ.
Δεν πληρώνω ,
========
έλεγαν οι ξενοκίνητες ορδές των πολλαπλώς και ειδικώς(γρηγορόσημο) αμειβόμενων ΡΟΖ υπαλλήλων του δημοσίου και των ΔΕΚΟ. Αυτών που έβγαιναν σχεδόν στη σύνταξη, χωρίς να γνωρίζουν οι συνάδελφοι ούτε τη φάτσα τους.

‘’ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»» !!!
==========
σημαίνει άμεση μείωση των εσόδων, άμεση αποσυναρμολόγηση του κρατικού συνδετικού ιστού, άμεση υπονόμευση της δημοκρατίας.
Δεν πληρώνω σημαίνει ,
κατάλυση κάθε έννοιας έννομης τάξης, και οδηγεί το πολίτευμα και την Ελλάδα σε επικίνδυνους αντιδημοκρατικούς ατραπούς.
Αυτοί θέλουν να μας ..σώσουν?

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΑΕΙ ΨΗΦΟ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
Σήμερα, από ‘’κλεμμένες’’ θέσεις ζητάνε την υποστήριξή μας, την κατανόησή μας, την επιδοκιμασία μας και τελικά την ψήφο μας.
Ζητάει ψήφο ο Αντώνης Σαμαράς και ο Αλέξης Τσίπρας με όλη την αλυσίδα της παράνομης παρέας. Δεν είναι εγκληματική ΑΝΑΙΔΕΙΑ και ΘΡΑΣΟΣ του Σαμαρά και του Τσίπρα να ‘’ξεχνούν’’ ότι αυτοί διέλυσαν , ότι είχε απομείνει από την αδρανή, ύποπτη και εθνικά προδοτική διακυβέρνηση του Καραμανλή της σκοπιμότητας και της αναισθησίας? Δεν είναι πρόκληση και προσβολή να ‘’ξεχνούν’’ τη βρωμιά και την υπονόμευση εις βάρος του Γιώργου Παπανδρέου, προκειμένου να αποτύχει και να ‘’καταλάβουν’’ την εξουσία? Δεν ντρέπονται να ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ τη νόμιμη κυβέρνηση με την παρέμβαση και την καθοδήγηση ξένων. Δηλαδή οι Προδότες ξαναγύρισαν την Ελλάδα στην εποχή της ΕΡΕ?
Θα ανεχόμαστε όλους αυτούς τους ξεπουλημένους πολιτικάντηδες της επιβεβλημένης πολιτικής ‘’στείρωσης’’???
Ο Σαμαράς και ο Τσίπρας με συμπαραστάτη στην βρώμικη ανατροπή, ταυτίστηκαν ως τα πολιτικά ‘’ΜΗΔΕΝΙΚΑ’’.
Καλά δεν έχουν φιλότιμο να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ όλοι οι πρωτεργάτες του ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ και να φύγουν και από την Ελλάδα??
Κύριε Τσίπρα τι περιμένεις, να ανέβεις σε ‘’ κλεμμένες ’’ πολυθρόνες που δεν σου ανήκουν? Καλά δεν ντρέπεσαι που ‘’ΑΜΟΛΥΣΕΣ’’ τους Λαφαζάνηδες να μας πείσουν ότι είσαστε …μεγάλο κόμμα. Αρουραίοι και τυφλοπόντικες ήταν πάντα η ‘’κομματική σας ράτσα’’ απολειφάδια του βρώμικου 89.
Θα επιτρέψουμε και πάλι στον κάθε …Πάνο να παράγει και να αναπαράγει επικίνδυνους πολιτικούς ιούς προσωπικής αποβλάκωσης και περιβαλλοντικής μόλυνσης?
Ξέρουμε άραγε ποιοι είμαστε, τι είμαστε και τι ζητάμε; Ποιος θα μας απαντήσει , αν όχι η ιστορική μας διαδρομή; Κάνουμε λάθη και τα διορθώνουμε, ή, πάντα κάνουν λάθη οι..άλλοι, κι εμείς τους τα ’’αναγνωρίζουμε’’… ανακουφισμένοι ;
Ποιος άραγε θα ζητήσει ΠΡΩΤΟΣ συγγνώμη από τον Γιώργο Παπανδρέου που έδωσε τα πάντα για τη σωτηρία της πατρίδας μας?

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ??? ΠΟΙΟΥΣ ΕΥΝΟΕΙ Η ΠΟΛΩΣΗ??

ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΟΙ ‘’ΕΓΧΡΩΜΟΙ’’ ΦΑΣΙΣΤΕΣ .

*Βλέποντας τόσο ο Αντώνης, όσο και ο Αλέξης, ότι παρά τα τόσα τεχνάσματα, τις ψεύτικες κοκορομαχίες και τους βουλευτικούς θεατρινισμούς, ότι ο κόσμος τους αγνοεί και τους έχει ΗΔΗ καταδικάσει, ξεκίνησαν το PLAN B!.
*Βλέποντας ο Πάνος ότι έρχεται η ώρα της’’ πληρωμής του’’ από το λαό ΕΧΕΙ ΦΡΙΚΙΑΣΕΙ. ΤΟ διαδίκτυο ‘’ΚΑΙΓΕΤΑΙ’’ από μπουρδολογίες και συκοφαντίες
*Βλέποντας οι αγράμματοι χρυσοδολοφόνοι πως ο λαός ‘’ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΕΙ’’ και τους καταδικάζει, βλέπουν ότι ήλθε η ώρα να ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ για το ΤΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που έχουν κάνει και ΛΥΣΣΑΝΕ!!

*Ξεθάβουν, πεθαμένους και θάβουν ζωντανούς μόνο και μόνο για να ρίξουν αίμα στην αρένα. Νομίζουν ότι οι Έλληνες είμαστε τόσο μαλάκες να σκοτωθούμε πάλι μεταξύ μας, για να εξακολουθούν να γελάνε και να παίζουν μαζί μας, μερικοί πολιτικοί καραγκιόζηδες που είπε και κάποιος υπουργός.

Έλληνες αγνοήστε τους αποτυχημένους επαγγελματίες, τους ανειδίκευτους μεταφορείς των εντολών της Μέργκελ τόσο των παρόντων , όσο και αυτών που προετοιμάζει.
Συμπατριώτες Έλληνες , μην πέφτετε στην πληρωμένη παγίδα των έγχρωμων ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ
Ας μην γίνουμε εμείς τα νέα θύματα ενός εμφυλίου που βολεύει τους ξένους και μερικά ντόπια φερέφωνα.
Απομονώστε ΜΠΛΟΓΚΣ αίματος και διαχειριστές πληρωμένους και πρόστυχους.
Δεν μας περισσεύει κανένας.
Μη ξεχνάτε είμαστε Έλληνες.
Είμαστε αδέλφια .
Είμαστε λίγοι και ανάδελφοι


Ποιος αμφισβητεί πλέον το δίκιο του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, το αγώνα που έκανε να υψώσει το ανάστημά του και να αγωνιστεί για τη σωτηρία της Ελλάδας? Ποιος πλέον αμφισβητεί το πόσο πιο ήρεμα, πιο μαλακά, πιο ανώδυνα θα είχαμε αντιμετωπίσει με επιτυχία, όλα όσα σήμερα μας κάνουν τη ζωή δύσκολη και το μέλλον δυσοίωνο για εμάς και τα παιδιά μας???