Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΠΟΛ

ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ και τον υποστηριζαν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΘΟΛΩΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ όπως ο Τρεμόπουλος, τατσοπουλος κ.λ.π. κοπρόσκυλα

Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα Τζαβέτ Ασλάμ, έπειτα από ένταλμα της Interpol, σύμφωνα με το οποίο καταζητείται για διακίνηση λαθρομεταναστών.
Ο Τζιαβέτ συνελήφθη στο σπίτι του ...
στον Κολωνό και κρατείται στην Ασφάλεια.
Το ένταλμα της Interpol είχε εκδοθεί έπειτα από αίτημα των πακιστανικών αρχών, οι οποίες κατηγορούν τον Τζαβέτ ότι απο το 2005 είχε μεσολαβήσει επ’ αμοιβή για τη μεταφορά λαθρομεταναστών από το Πακιστάν στην Ελλάδα!!

Ο Τζαβέτ Ασλάμ παρουσιάστηκε το μεσημέρι ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών κ. Παντελή, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σε βάρος του.

Ο κατηγορούμενος κατέθεσε αίτημα, προκειμένου να του χορηγηθεί πολιτικό άσυλο, το οποίο θα εξεταστεί τις επόμενες ημέρες από το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

eglimatikotita.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΧΡΥΣΟΦΟΝΙΑΔΕΣ
Όσο για τις διαδικασίες που οι εγκληματίες αυτοί έρχονται στην Ελλάδα με τον μανδύα του «οικονομικού μετανάστη» ας ψάξουν κάποιοι τι γίνεται στα εκεί ελληνικά προξενεία (όχι μόνο από την Γεωργία αλλά και από άλλες καυκάσιες δημοκρατίες) και στο πόσο πάει η ταρίφα για την ελληνοποίηση ή την βίζα.

.Μερικά από τα εγκλήματα από των γεωργιανών εγκληματιών

Στις 3 Ιουλίου του 2011 στην Κυψέλη στην συμβολή των οδών Δράκου και Δοϊράνης δολοφονείται οδηγός ταξί από τρεις γεωργιανούς.

Στις 2 Μαΐου 2012 η φρικτή δολοφονία της 67χρονης Καίτης Δούβλη στα Ιωάννινα. Οι δολοφόνοι, πέντε γεωργιανοί (τέσσερις άνδρες μια γυναίκα) βασάνισαν πρώτα και στη συνέχεια σκότωσαν την άτυχη γυναίκα

Στις 10 Ιουλίου 2012 στη Φιλοθέη όπου ένας γεωργιανός δολοφονεί 68χρονη μέσα στο σπίτι της

Στις 4 Οκτωβρίου 2012 στο Χαλάνδρι με με τη δολοφονία 71 χρονης γυναίκας –με τη μέθοδο της ασφυξίας- μπροστά στα μάτια του 85χρονου συζύγου της με υπαίτιους τη γεωργιανής οικιακή βοηθού του ζεύγους μαζί με δύο ακόμη γεωργιανούς

Στις 3 Απριλίου του 2013 στην Κυψέλη δύο γεωργιανοί αφού ληστεύουν δολοφονούν μέσα στο διαμέρισμά της 67χρτονη γυναίκα. Θα συλληφθούν μερικές ημέρες αργότερα στην Ομόνοια.

Τον Ιούνιο του 2013 με το σύνηθες κόλπο της οικιακής βοηθού τέσσερα συνολικά άτομα, όλοι «οικονομικοί μετανάστες» από τη Γεωργία δολοφόνησαν μια 95χρονη στην Θεσσαλονίκη.

Ιούλιος 2013: Δολοφονία 83χρονης στα Πατήσια. από δύο γεωργιανούς έναν άνδρα και μια γυναίκα

4 Μαρτίου 2014: Άγριος βασανισμός γυναίκας συζύγου γιατρού στο Χαλάνδρι από τρεις γεωργιανούς. Την ‘έκαψαν με ηλεκτρικό σίδερο για τους αποκαλύψει που είχε κρυμμένα χρήματα

28 Απριλίου 2014: Δολοφονία Έλληνα επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΓΥΦΤΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΕ
Γυφτοβούλγαροι, απόγονοι του 6ου στόλου και ..σία
Στη συνέχεια απορούσαμε πως αυτή η μαύρη κλίκα μπορούσε να πιστεύει πως μπορεί να προσελκύσει ψηφοφόρους, με αυτές τις μαλακίες που γράφουν όλα τα αποφόρια του πνεύματος και της νοημοσύνης.
Γράφουν τα τραγιά ,νομίζοντας πως μιλάνε στα αδέλφια τους που ‘’χορταριάζονται’’ νύχτα μέρα, και καταριούνται, έτσι όπως έμαθαν στα τσαντήρια που μεγάλωσαν και γεννήθηκαν.
Έτσι ‘’πήξαμε’’ στους..Ινδιάνους ! στους γιδοβοεραστές ! στους κατσικοκλέφτες.. στους κτηνοβάτες ,στους απόγονους των γυφτοβούλγαρων, όπως λέει και ο Δήμαρχος που τους γνωρίζει πολύ καλά, στους απογόνους του 6ου αμερικανικού στόλου,στο χαφιεδότσουρμο των κοτζαμάνηδων.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΓΕΩΡΓΙΑΝΕ-ΓΕΩΡΓΙΑΝΕ
ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΛΗΣ!
=================================
Α). ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
Β). ΠΟΙΟΣ ‘’’ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕ’’ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ?
Στο σάϊτ της χρυσής αυλής στη Νίκαια του Λαγού,
ένας ‘’ΑΠΩΔΥΜΟΣ’’ από τη Καυκασο Γεωργία ομολογεί πως όλοι οι φασίστες ΕΧΘΡΟΙ του Πούτιν που ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ-ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΑΝ για να γλιτώσουν, ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ οι νομαρχοδήμαρχοι και τους ‘’ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ’’ χρυσοφονιάδες χωρίς να έχουν ακούσει ΠΟΤΕ την λέξη Ελλάδα.
===================
OI ΤΟΥΡΚΟ-ΚΑΥΚΑΣΟ-ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ, ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ
[[ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΔΥΜΟΙ }}…… ΧΡΥΣΟΦΟΝΙΑΔΕΣ-ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!!


ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΪΤ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ !!!
======================================
* "Η πατριοτες Ελλινες τοιμουν την γλώσσα τους ."
* «ΤΑ ΚΩΜΑΤΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΊ ΤΟΥΣ (ΚΟΝΟΜΑ)»
* «»ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΠΛΥΝΕΙΝ ! ! !»
* «ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΟΙΤΙΣΜΕΝΟΙ»
* ..ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΙΜΕ ΑΠΩΔΥΜΟΣ................ .!!!!!!!!!!!!!!!
* ..ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΙΜΕ ΑΠΩΔΥΜΟΣ................ .!!!!!!!!!!!!!!!

Η Ελλάδα έχει γεμίσει με Τατάρους,
Κοζάκους, Τσετσένους, Καυκασιανούς και Γεωργιανούς φονιάδες που τους παρουσίασαν ως Έλληνες ομογενείς δίνοντας τους και τρομερά προνόμια εκτός από συντάξεις, όπως εντελώς τσάμπα ρεύμα, τσάμπα νερό, φοροαπαλλαγές, επιδόματα, μέχρι και τσάμπα σπίτια!!! Οι περισσότεροι από αυτούς δεν γνώριζαν καν μία λέξη στα Ελληνικά ούτε καν γνώριζαν εάν υπάρχει η Ελλάδα!!!!! Είναι λογικό τώρα γιατί οι δημαρχονομάρχες ζούσαν και ΄΄βασίλευαν’’ .Τώρα αντιλαμβάνεται κανείς γιατί σε όποια γωνιά, σε όποιο προαύλιο σχολείου κι αν κοιτάξεις θα βρεις ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ
Οι πραγματικοί ελληνικής καταγωγής ήταν ελάχιστοι μιας και δεν είχαν και λόγο να έλθουν στην Ελλάδα.
* ..ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΙΜΕ ΑΠΩΔΥΜΟΣ................ .!!!!!!!!!!!!!!!