Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

«Ακροδεξιά η αντίληψη περί διαπλοκής» και διαφθοράς!... Έλεγε ο Κ. Σημίτης στην Βουλή.

Εμφάνιση -         Κ. Σημίτης, «Ακροδεξιά η αντίληψη περί διαπλοκής»!!!!.jpg
«Ακροδεξιά η αντίληψη περί διαπλοκής» και διαφθοράς!...   Έλεγε ο Κ. Σημίτης στην Βουλή.
- Από την μια μεριά όλα τα κόμματα -πλην ΚΚΕ- "συνομολογούσαν" (Νοέμβριος 1999) ότι υπάρχει διαπλοκή και διαφθορά, ο Σημίτης "έκανε τον Κινέζο" και προσπαθούσε να "πετάξει το μπαλάκι" στον Κ. Καραμανλή ....που -τουλάχιστον μέχρι εκείνη την στιγμή-  δεν είχε ακόμα κριθεί πολιτικά.
 Δυστυχώς όμως ο "περήφανος" λαός λίγους μήνες αργότερα τον ξανάκανε -με μικρή διαφορά ψήφων- πρωθυπουργό! 

[ Ας όψονται κάποιοι ξεπουλημένοι μεγαλο-συνδικαλιστές.]
Εμφάνιση -          Κ. Καραμανλής γιά την διαφθορά-διαπλοκή.jpg
- Ο πρόεδρος της N.Δ Κ. Καραμανλής, στην συζήτηση περί διαπλοκής ....έδωσε όνομα και στοιχεία για παράνομες συμβάσεις ....και χαρακτήρισε «λυπηρό και επικίνδυνο το φαινόμενο της άγνοιας -εσκεμμένης ή όχι- του πρωθυπουργού». 

«Δεν είστε κουτός ούτε άπειρος» είπε επί λέξει  ....«Yπάρχουν διαπλεκόμενοι πολιτικοί και όχι διαπλεκόμενα συμφέροντα...."

Συνημμένα δυο εικόνες από δημοσιεύσεις της εφημερίδας  Η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ" - 25-11-1999

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

2004 - 2009 ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΗΡΟΙ
Γράφει ο οικονομολόγος κ. Ν Βράχος
Το θαύμα των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 ήταν μια σημαντική στιγμή για την παρουσία και αναβάθμιση της Ελλάδας, στον παγκόσμιο χάρτη .Όλοι πιστέψαμε ότι θα ήταν η αρχή και η συνέχεια μιας νέας εποχής για την πατρίδας μας. Η Ελλάδα μεσουρανούσε και όλοι ελπίζαμε. Πιστεύαμε, ότι ο νέος πολιτικός που ανέλαβε με κύρια προεκλογική υπόσχεση τη διαφάνεια, θα οριοθετούσε μια νέα αρχή , μια ΜΕΓΑΛΗ προσπάθεια ,αφού και στην αντιπολίτευση υπήρχε η εγνωσμένης εντιμότητας προσωπικότητα του Γιώργου Παπανδρέου.
ΔΕΞΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΡΕΜΟΥΛΑ
Κι όμως ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΜΕ, πιστεύοντας ότι θα μπορούσε να ‘’ταυτισθεί’’ η δεξιά με τη διαφάνεια. Μέσα σε λίγους μήνες όλοι στην Ελλάδα ‘’γίναμε κουμπάροι’’ !!! με γάλατα, ομόλογα, ρεμούλες, Ρεγκούζες, βατοπέδια και εκατοντάδες χιλιάδες ΜΠΛΕ κάρτας προσλήψεις. Απερίγραπτα κακουργήματα συμβαίνουν και ΟΙ ‘’ΣΑΝΙΔΑΔΕΣ’’ με το φτυάρι στο χέρι ‘’κουκουλώνουν’’. Η οικονομία έχει πάρει ασυγκράτητη ορμή στην κατηφόρα της παρακμής και των σκανδάλων. Όλοι τρώνε και γλεντάνε, ’’βλέπουν τους έλληνες και γελάνε’’ .Οι ξένοι αρμόδιο της Ε.Ε τραβάνε τα μαλλιά τους και κάθε μήνα βρίσκονται στην Ελλάδα, για να μάθουν τι συμβαίνει αλλά ο ..πρωθυπουργός ΜΟΝΙΜΩΣ είναι είτε μπουκωμένος, είτε σε λήθαργο.
ΔΕΞΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ
Το κράτος κυβερνά ο ‘’αυτόματος’’ Πάκης και ο αγέλαστος Ρουσόπουλος και η καταστροφή δεν άργησε να πάρει ΦΟΡΑ!!! Το δημόσιο χρέος εκτινάσσεται σε ΔΙΠΛΑΣΙΑ νούμερα ( από 178 σε 300 δις ευρώ). Το ετήσιο ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ και σκαρφαλώνει στο 16% του ΑΕΠ ΄η σε 36 δις ευρώ ετησίως . Η Ευρώπη κτυπά καμπάνες, αλλά Καραμανλής και Σαμαράς ,περί ‘’άλλα τυρβάζουν’’. Μεθοδεύουν την συντριβή του Παπανδρέου , μέσω της οικονομικής καταστροφής της Ελλάδας.
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009 ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ
Οι εκλογές αποκαλύπτουν ‘’σημεία και τέρατα’’ και οι Έλληνες μαθαίνουν ότι ‘’βαδίζουμε για χρεοκοπία’’. Η ΝΕΑ κυβέρνηση παγώνει με το χάλι των ελλειμμάτων που δεν επιδέχονται ΑΝΑΒΟΛΗΣ. Ζητούνται επειγόντως 24 δις ευρώ για το έλλειμμα του Προϋπολογισμού και άλλα 24 για το εμπορικό έλλειμμα. Οι ευρωπαίοι, όπως μαθαίνουμε σήμερα, έχουν κλείσει τις στρόφιγγες των χρημάτων και η κυβέρνηση Καραμανλή δανείζεται το 2008, από την αγορά ένα(1) δις την ΕΒΔΟΜΑΔΑ για να μην πονηρευτούνε για τα χάλια της οικονομίας μας.

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ…ΨΗΦΟ
Σήμερα ΟΛΟΙ γνωρίζουμε την αλήθεια τόσο της χρεοκοπίας, της προσπάθειας Παπανδρέου να μην πτωχεύσουμε, όσο και της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ της αντιπολίτευσης, να υπονομεύσει, να διαστρεβλώσει και ΤΕΛΟΣ να επιρρίψει τις ευθύνες της καταστροφής στο Γιώργο Παπανδρέου.
Σαμαράς , Βενιζέλος, Τσίπρας χρυσοφονιάδες και ΚαΜμένος οργιάζουν στην συκοφαντία και στην παραπληροφόρηση.
Σήμερα ζητάνε την ψήφο των Ελλήνων ΑΥΤΟΙ που συμμετείχαν στην εξαθλίωσή του και στην καταστροφή της πατρίδας μας.
‘Όμως ο λαός μας αντελήφθη την αλήθεια και η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του Γιώργου Παπανδρέου είναι γεγονός.
Στις βουλευτικές εκλογές, που σύντομα έρχονται θα έχουμε όλοι τη δυνατότητα να αποκαταστήσουμε την ΑΔΙΚΙΑ,

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΜΠΑΡΟΖΟ????+
ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Περνώντας την πόρτα του SUPER MARKET για να ψωνίσεις, ή , πηγαίνοντας στη ‘’λαϊκή’’ , Έλληνα ψάξε στην τσέπη σου να δεις πόσα ελάχιστα χρήματα έχεις. Θυμάσαι πως ζούσαμε μέχρι το 2004, που όλος ο κόσμος μας ζήλευε και μας καμάρωνε. Μέσα σε πέντε χρόνια η κλίκα του Καραμανλή διπλασίασε το Δημόσιο χρέος, και από 178 δις Ευρώ το πήγε στα 300 δις ευρώ, ώστε να γίνουμε ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ και ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ για μια ζωή στους Ευρωπαίους, χωρίς δυνατότητα και ΕΛΠΙΔΑ απελευθέρωσης. Σήμερα γνωρίζεις ποιοι φταίνε για την κατάντια μας και το χάλι μας. Είναι η αιώνια δεξιά που πάντα μας κρατούσε ‘’αιχμάλωτους’’ και ‘’ όμηρους’’ και εθνικά και οικονομικά, ώστε οι ΝΕΟΙ κοτζαμπάσηδες να μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν και να νέμονται τα ‘’όσα κληρονόμησαν’’

Γιατί ο Καραμανλής ΔΕΝ αντέδρασε και δεν ενημέρωσε για την χρεοκοπία που ΗΔΗ κτυπούσε την πόρτα μας? Ήταν τόσο ανθέλληνας που προετοίμαζε την επιστροφή του καταστρέφοντας τον Παπανδρέου και την Ελλάδα? Συνειδητή ΠΡΟΔΟΣΙΑ και υπακοή στην ξένη κλίκα ή, άθλια αμέλεια και ανικανότητα??? Μας έδεσε χειροπόδαρα, όπως ο …αείμνηστος εβραιότουρκος μπάρμπας του, ώστε ΚΑΝΕΙΣ Έλληνας πρωθυπουργός στο μέλλον, να μην μπορέσει να αποσκιρτήσει από τους δεσμούς των Ευρωπαίων, ακόμη κι αν θίγεται η Εθνική μας αξιοπρέπεια, ώστε να ψηφίσουμε ΝΑΙ ! σε όλα τα συνταγματικά δεσμά της ΕΕ και να μεταβληθούμε σε …αριθμούς χάνοντας τα πάντα?
Διότι άλλο να είσαι μια χώρα οικονομικά υγιής και άλλο να είσαι ο ζήτουλας και ο αξιολύπητος της παγκόσμιας κοινότητας.
Γι αυτό και η πρώην πρόεδρος της Βουλής , κ. Αννα Ψαρούδα –Μπενάκη, μίλησε στον Πρόεδρο Παπούλια για [[ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ !!!]] Με τι στοιχεία, ‘’μίλησε’’ για απώλεια εθνικής κυριαρχίας, η οποία συνήθως είτε επιβάλλεται δια των όπλων είτε δια της οικονομικής χρεοκοπίας της χώρας. Εννοούσε ΑΡΑΓΕ τα 300 ΔΙΣ. Του ΧΡΕΟΥΣ που αυτό μόνο του δεν ήταν δυνατόν να αποπληρωθεί ποτέ?

ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΝ, δημιουργώντας ‘’πάτημα’’ για δήθεν αντεθνική ενέργεια της κυβέρνησης Παπανδρέου.
Κατέστρεψαν κάθε οικονομική δραστηριότητα προσλαμβάνοντας 865.000 υπαλλήλους με κομματικές ταυτότητες, προκειμένου να δημιουργήσουν το στρατό των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ψηφοφόρων, των οποίων η ΣΙΓΟΥΡΗ αποπομπή από νέα κυβέρνηση θα δημιουργούσε αυτόματα, ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ για επαναφορά της δεξιάς στην εξουσία. Και αφού μας κατέστρεψε , λιποτάχτησαν ενώ όλο το διάστημα έβγαζαν τα λεφτά τους σε ξένες τράπεζες στο εξωτερικό. Σήμερα κρύβονται σαν ‘’άρρωστες’’ γάτες και χαλάνε τα χρήματα που κάθε μήνα παίρνουν χωρίς να προσφέρουν τίποτε στην πατρίδα μας.
Υπάρχουν άραγε ΕΛΛΗΝΕΣ ψηφοφόροι της δεξιάς που δεν επιθυμούν την τιμωρία της κλίκας εκείνης που μας κατέστρεψε και μας μετέβαλε σε επαίτες και παρίες?

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

Έπιασαν ΚΑΙ τον Τράγκα με αδήλωτα περιουσιακά στοιχεία άνω των 10 εκατ. €
Για ανακριβή δήλωση πόθεν εσχες διώκεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας. Από έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψαν περιουσιακά στοιχεία του, ύψους άνω των 10 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν είχαν δηλωθεί νόμιμα στο πόθεν έσχες. Η υπόθεση, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, βρίσκεται στα χέρια της 16ης ανακρίτριας της Αθήνας
ΣΧΟΛΙΟ: Άτιμο μνημόνιο, άτιμες έρευνες, άτιμοι ευρωπαίοι που βάλατε τόσα εκατομμύρια ευρώ στο λογαριασμό του Τράγκα πίσω από την πλάτη του για να τον κατηγορήσετε και να φιμώσετε τον αντιμνημονιακό του αγώνα. Πάντως, ο Γιώργος Τράγκας είναι ένας μάχιμος δημοσιογράφος που δεν πρόκειται να υποκύψει σε αυτές τις άδικες και κατευθυνόμενες κατηγορίες μνημονιακής έμπνευσης.
Η αλήθεια θα λάμψει στο τέλος
Σχετ.: Ο δημοσιογράφος που πήρε δανεικά και αγύριστα 2,7 εκ. € είναι ο Γιώργος Τράγκας;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΥΛΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΓΑΛΛΙΑΣ,
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΑΠΡΟΒΑΤΑ ‘’ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ’’
Στο μεταξύ, ενώπιον της Επιτροπής τέθηκαν αποκαλυπτικά στοιχεία για τον όμιλο Ζολώτα μέσω απόρρητης έκθεσης του οίκου PWC για το δανειακό χαρτοφυλάκιο της Μαρφίν Λαϊκής στην Ελλάδα.
**********
Στην ίδια έκθεση καταγράφονται εκατοντάδες ονόματα εταιρειών αλλά και συγκεκριμένου δημοσιογράφου που γεννήθηκε, εργάζεται και διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα ο οποίος έλαβε 2.8 εκ ευρώ χωρίς καμία εξασφάλιση παρά μόνο με προσωπικές εγγυήσεις
http://www.sigmalive.com/news/local/77496
**********
Στον κατάλογο των δημοσιογράφων που έχουν πάρει δάνεια εκατομμυρίων ευρώ από τις Τράπεζες, (δίχως εγγυήσεις και δίχως να τα επιστρέψουν ποτέ), φιγουράρει και το όνομα του... Γιώργου Τράγκα...!!!
**********
Στο ρεπορτάζ http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=250915&-V=articles αναφέρεται το όνομα του δημοσιογράφου που είναι ο... Γιώργος Τράγκας...!!!
**********
Άλλα τόσα είχε πάρει ο Τράγκας και επί Καραμανλή όταν «εξέδιδε» την εφημερίδα ΧΩΡΑ, η οποία είχε κάνει ρεκόρ πωλήσεων... 666 φύλλα...!!!
**********
Γιώργο, καλά και ξέγνοιαστα Χριστούγεννα στη Βίλα σου στη Νίκαια της Γαλλίας, (ειρηνικά και αναμάρτητα) και όταν με το καλό γυρίσεις στο Ελλάδα, ξαναφοράς τα ρούχα του «Ιησού» τού αντιμνημονιακού αγώνα γιά τα ντόπια κορόϊδα..
Περισσότερα εδώ:
http://ixnos.blogspot.gr/2013/12/blog-post_348.html

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΛΘΕ Η ΖΙΕΜΕΝΣ………!
[[Σημειώνεται δε ότι η Ελίντα υπήρξε η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία Ηλεκτρικών Οικιακών Συσκευών (Ιζόλα-Εσκιμό). Σε αυτήν διορίστηκε επί Μητσοτάκη ο κ. Καμμένος, και ω του θαύματος, η εταιρεία επτώχευσε. Στη θέση της ήρθαν οι ξένες πολυεθνικές μεταξύ των οποίων και η Siemens! Χρόνια μετά ο ίδιος άνθρωπος ζητά να αναλάβει την τύχη μιας ολόκληρης χώρας.]]
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ???
Εταιρεία Ελίντα Α.Ε
Αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας Ελίντα ΑΕ ο Πάνος,
που ..τα ξέρει ‘’ΟΛΑ’’ !
Ας δούμε όμως μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το "βιογραφικό" του και τα γράμματα που έμαθε
1996: Ο Εισαγγελέας αιτείται την άρση της βουλευτικής ασυλίας του νεαρού -τότε- βουλευτή Πάνου Καμμένου με την κατηγορία της απιστίας κατά του δημοσίου για την εποχή που διετέλεσε αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας Ελίντα ΑΕ. Η Βουλή φροντίζει να τον καλύψει επιμελώς απορρίπτοντας το αίτημα και ο εκλεκτός αυτός κύριος ουδέποτε παρεπέμφθη στην δικαιοσύνη.
Χρόνια μετά θα ταχθεί εντελώς υποκριτικά υπέρ της κατάργησης της βουλευτικής ασυλίας, τα αγαθά της οποίας φρόντισε πρώτα να απολαύσει.
Σημειώνεται δε ότι η Ελίντα υπήρξε η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία Ηλεκτρικών Οικιακών Συσκευών (Ιζόλα-Εσκιμό). Σε αυτήν διορίστηκε επί Μητσοτάκη ο κ. Καμμένος, και ω του θαύματος, η εταιρεία επτώχευσε.
Στη θέση της ήρθαν οι ξένες πολυεθνικές μεταξύ των οποίων και η Siemens! Χρόνια μετά ο ίδιος άνθρωπος ζητά να αναλάβει την τύχη μιας ολόκληρης χώρας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΙΟΙ ΚΟΥΡΑΔΟΓΛΥΦΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ????
ΤΕΡΕΝΣΙΑ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΕΕΕΕΕΕΕΕ!
Οι Κουρἠδες συναποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του διεφθαρμένου πολιτικοοικονομικοὐ κατεστημένου…
Ο καταχραστής της σημερινής Κουραδικής Ελληνικής κοινωνίας, μέσα από τα κανάλια του, τις εφημερίδες και τις κομπίνες του γαλούχησε τους νεοέλληνες και συνέβαλε όσο κανείς άλλος στο να μεταμορφωθούν στην σημερινή κατάντια.
Αλλοίμονο στους Έλληνες επαγγελματίες που συνεργάστηκαν η συνεργάζονται ακόμη με τους μπαταξήδες Κουρήδες ,τις κουράδες της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και του ΨΕΥΔΟΥΣ…
Μπορεί η «Αυριανή» να μην είναι πια υπολογίσιμη δύναμη, όμως η εφιαλτική κληρονομιά του «αυριανισμού» διαχύθηκε, έκτοτε, στην ελληνική κοινωνία και στα ΜΜΕ και στην ομοφοβική εκδοχή της. Ξεφυτρώνουν ακόμα εδώ κι εκεί δημοσιεύματα ή δηλώσεις σε παρόμοια γλώσσα και πνεύμα, με το ίδιο θράσος, το ίδιο ακαταλόγιστο, εφόσον η πολιτικοί και η νομοθεσία μας επιμένουν να μη σέβονται τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου.. Ζούμε ζόρικους καιρούς που ευνοούν δημαγωγίες, κυνήγια μαγισσών και αναζητήσεις αποδιοπομπαίων τράγων. Ας φροντίσουμε να μην αναβιώσουν ποτέ και πουθενά τέτοια φαιόχρωμα, ανθρωποφαγικά φαινόμενα και καταστάσεις.

O Κουρής κάποτε πρέπει να πληρώσει για τις αναρίθμητες «πουστιές του».
Σήμερα όμως, οι χθεσινοί υβριστές και εχθροί του αυριανισμού συναγελάζονται επιδεικτικά , προκλητικά και… ανώδυνα με όλο το χθεσινό οχετό που υποτίθεται ότι μάχονταν εναντίον του. Κι όπως έλεγαν και οι Άγγλοι θησαυροφύλακες, μπορεί το χρήμα να είναι αιματοβαμμένο, όμως δεν μυρίζει και δεν πειράζει. Αγοράζεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ με αυτό.
Σήμερα η ‘’συντήρηση’’ του χθές και του σήμερα, ‘’ συντηρεί’’ τον αυριανισμό και εκφράζεται και συντηρείται από αυτόν.

Αλλοίμονο σε όποιους αφήνουν τους Λύκους της σύγχρονης εκφυλισμένης δημόσιας ζωής να παραμυθιάζουνε ακόμη τα…πρόβατα του εξαθλιωμένου και βαθύτατα προδομένου λαού μας…