Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ BLOGS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..!!!

Αθήνα 25.10.2014
Αυτό που πρέπει να μας εντυπωσιάζει τα τελευταία χρόνια με την καθιέρωση της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, είναι το φαινόμενο που παρατηρείται, από την μία να προβάλλονται όλα τα καθημερινά προβλήματα του λαού, και από την άλλη, όχι μόνο να μην επιλύονται, αλλά αντίθετα να γίνονται όλο και ποιο μεγαλύτερα μέχρι που τον έφτασαν στο σημείο της πλήρης εξαθλίωσης.
Αυτοί οι κύριοι που  μονοπωλούν τις ραδιοτηλεοπτικές  εκπομπές, παρουσιάζοντας και επικρίνοντας τους κυβερνώντες για  τα καθημερινά  προβλήματα που έχουν επέλθει στην χώρα και στους Έλληνες πολίτες, έχοντας καλύψει όλο σχεδόν   το φάσμα των θεμάτων της Ελληνικής κοινωνίας, συγκεντρόνωντας το σύνολο της ακροαματικότητας , να είμαστε σίγουροι οτι καθένας έχει αναλάβει  συγκεκρυμένο ρόλο.

Ο ΣΚΑΥ σήμερα  και ο ΑLPHA , έχουν χρεωθεί να τρομοκρατούν τον κόσμο παρουσιάζοντας σε καθημερινή βάση κάρτες για το πως λεληλατούν τον έλληνα εργασιακά φορολογικά και ασφαλιστικά.
Από την άλλη ο ΑΝΤΕΝΝΑ  και δεν διστάζει να τα «λέει χύμα» δίνοντας την εντύπωση ότι πολεμάει το σύστημα.
Το MEGA συμπεριφέρεται ως το "επίσημο κρατικό κανάλι της Ελλάδας"  φροντίζοντας να ενημερώνει προκαταβολικά τον Ελληνικό Λαό, προβλεποντας ακόμα και τις εξελήξεις, σε καθημερινή βάση αναλύοντας τις κυβερνητικές πολιτικές και κυρίως αυτές που εφαρμόζονται ενάντια στο λαό, εμφανιζόμενοι σαν υποστηριχτές του λαού, αγωνιζόμενοι για τα συμφέροντα του, ενώ τα Σαββατοκύριακα δεν παραλείπει να παρουσιάζει λαμπρά παραδείγματα Ελλήνων επιχειρηματιών προσπαθώντας να πείσει και τον τελευταίο Έλληνα ότι, αν θέλει μπορεί να μοιάσει σε πατριώτες που έχουν πετύχει στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, κάνοντας μας να νοιώθουμε ηλίθιοι και ανίκανοι και οτι αποτελούμε και εμείς μέρος του συστήματος, δηλαδή του "μαζί τα φάγαμε", και επειδή μας βολεύει δεν θέλουμε στην ουσία να ξεφύγουμε.
Σήμερα έχουμε και το ανεξάρτητο "νεοσύστατο συγκρότημα" το οποίο στην ουσία επιδιώκει την  αντικατάσταση του "γηρασμένου ΔΟΛ", μετά τον θάνατο του αείμνηστου  Χ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ, απο μια Νέα Γενιά Νεοδημοκρατών, που ακούει στο όνομα REAL-FM- ΕΨΙΛΟΝ TV κλπ, το οποίο μονοπωλώντας την ακροαματικότητα το πρωί στο αυτοκίνητο και γενικά στους δρόμους στο ραδιόφωνο και με τις "επαναστατικές" εκπομπές στο "Ε TV" πρόην 902, "κληρονομιά" απο το ΚΚΕ,κάνοντας αντιπολίτευση στο σύστημα απευθυνόμενο σε Ναίτες Ροδόσταυρους και υπόδουλους της Νότιας Μπανανιάς ενός Γερμανικού προτεκτοράτου, με βασικό στόχο να εγκλωβίζει την σκέψη του απλού Έλληνα, θεωρώντας τον πειθήνιο όργανο μιας ουτοπιστικής θεωρείας ότι μπορεί να έχει άποψη για κάτι που αποφασίζει, ενω στην ουσία λειτουργεί καθ' υπόδειξη χωρίς  να μπορεί να αντιδράσει.!

Ενω συμβαίνουν όλα αυτά, το σύστημα φρόντισε να κλείσει και τον βασικό πυλώνα της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ των 20 περίπου ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών καναλιών Παγκόσμιας και Παννελλήνιας εμβέλειας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, την ΕΡΤ Α.Ε., στον οποίο ενώ από την μία έχουν εκπαιδευτεί  όλοι οι ινστρούχτορες της Ελληνικής Δημοσιογραφίας, και έγιναν  γνωστοί στο Πανελλήνιο  το οποίο  μάλιστα σήμερα τους δείχνει άπλετο και απεριόριστο σεβασμό, απο την άλλη, αυτοί απολαμβάνουν τους καρπούς από το μοίρασμα των λαφύρων της ΕΡΤ συμμετέχοντας στην στήριξη του συστήματος το οποίο λεηλατεί τον Ελληνικό λαό με ένα ΕΡΣ σχεδόν αδύναμο να παρέμβει. 
Όλα τα παραπάνω μας κάνουν να νομίζουμε ότι έχουμε μια  ενημέρωση που στην ουσία  καταδεικνύει  προβλήματα της καθημερινότητας, καταδικάζοντας τους πολιτικούς και το σύστημα που έχει φέρει τον τόπο σε αυτή την κατάσταση.
Πως όμως είναι δυνατόν από την μία να έχουμε μια τόσο πολυφωνική - πολύπλευρη  και ανεξάρτητη ενημέρωση, υπέρ του Έλληνα εργαζόμενου, και από την άλλη να καταπατώνται τα δικαιώματα  του και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο τα τελευταία 50 χρόνια;
Η απάντηση είναι στο ότι, όλοι αυτοί οι κύριοι, στην ουσία φροντίζουν μέσα από τα "γνωστά" ΜΜΕ να απορροφούν τους κραδασμούς της σκέψης για αντίδραση του Ελληνικού λαού, σπέρνοντας του διαρκεί σύγχυση από την μία, και στερώντας του την δυνατότητα να λειτουργήσει στη "βαση της συγκροτημένης σκέψης", απο την άλλη, ωστε να μην μπορέσει να λειτουργήσει  σαν σκεπτόμενος  λαός σε συγκροτημένες κοινωνικές ομάδες μη ελεγχόμενος, αφού αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που το σύστημα φρόντισε να κλείσουν οι πολιτικές οργανώσεις σε Πανελλαδική κλίματα όλων των μεγάλων κομμάτων.
Σήμερα η επικοινωνία γίνεται μέσα από τα ΜΜΕ και σε πολύ μεγάλο βαθμό μέσα από το διαδίκτυο και την κινητή τηλεφωνία, πράγματα που στερούν την προσωπική επαφή των πολιτών κάνοντας τους να δημιουργούν ινδάλματα εικονικής πραγματικότητας που στην ουσία ελέγχουν το πνεύμα του και τον οδηγούν στην καταστροφή.

Τέλος αν υπάρχει κάποιο δυνατότητα μιας κάποιας ανεξάρτητης δημοσιογραφίας για την ενημέρωση του Ελληνικού λαού, αυτή έχει απομείνει στα ανεξάρτητα blogs τα οποία μπορούν να φιλοξενούν απόψεις διαφόρων επιφανών προσωπικοτήτων, αλλά χωρίς την δυνατότητα ευρείας απήχησης γιατί και σε αυτό το χώρο του διαδικτύου, έχουν «φροντίσει» οι επώνυμοι να προηγούνται στις διαδικτυακές αναζητήσεις μπλοκάροντας και αυτά τα  ανεξάρτητα blogs..!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΤΟΥ DEFENCENET,
ΟΙ ‘’ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ’’ ΤΟΥ ‘’ΞΥΠΝΗΣΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ’’???
Η φωνή της πλέριας συκοφαντίας και της καθάριας ΑΝΟΗΣΙΑΣ.

Σας μιλούν οι ‘’πουλημένοι’’ κονδυλοφόροι του διαδικτύου των…ΞΥΠΝΙΩΝ ΡΕ, που ανακάλυψαν την ‘’εθνικοφροσύνη’’ της εξουσίας και απλώνουν τα χέρια και τα δίκτυα.
[[Δημοσιεύουμε ότι μας αρέσει και επιτρέπουμε ΄η , γράφουμε ότι σχόλια μας αρέσει.
Δικό μας είναι το μπλογκ δική μας και η επιλογή]]

Κάθε ‘’ΣΑΪΤ’’ νοικιασμένο, εξαγορασμένο , ξεπουλημένο, φαίνεται αμέσως από την παρουσίαση των αναρτήσεων και την επιλογή των σχολίων που θα τις συνοδεύουν. Η μεγίστη πλειοψηφία των ‘’Καμένων’’ ΑΡΝΕΙΤΑΙ τον αντίλογο και την ανάρτηση ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ απόψεων. Γνωρίζουν ότι τα περισσότερα θέματα που αναρτούν ΑΠΕΧΟΥΝ παρασάγγες της πραγματικότητας, αφού είτε τους τα «δίνουν» είτε τα γράφουν οι ίδιοι οι… νοικάρηδες της διαφθοράς.
Επιλέγουν το πρώτο και το τελευταίο σχόλιο να είναι το «δικό τους»..ξεχνώντας τα άλλα ή αργώντας προκλητικά να αναρτήσουν αντίθετες απόψεις.
Παραπληροφόρηση και ΝΟΘΕΥΣΗ της αλήθειας ‘’ολυμπιακών’’ διαστάσεων και μλπόγκς.
Γι αυτό φίλε σχολιαστή, αναγνώστη , μην επηρεάζεσαι από τίτλους μεγάλους ντυμένους με ..χρυσαλοιφές και ψεύτικα αρώματα.
Η αλήθεια βρίσκεται στο δικό σου μυαλό στη δύναμή σου και στην απόφασή σου να αντιδράσεις και να ψάξεις για την αλήθεια, για το μέλλον σου και το μέλλον των παιδιών σου.

http://epikeranews.blogspot.com/ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ BLOGS H IΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ
http://webpressunion.blogspot.gr/
newsalamina.net ΜΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Η Αποβλακωση του λαου ο κωλωτουμπαs η πολιτικη νεροκοτα ο μασωνοs ο προδοτηs.....