Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Ο πιλότος του F-16 που εντυπωσίασε στην παρέλαση εξηγεί: Γιατί είπα «σηκώστε το κεφάλι ψηλά»

Ο πιλότος του F-16 που εντυπωσίασε στην παρέλαση εξηγεί: Γιατί είπα «σηκώστε το κεφάλι ψηλά»
Ο Σωτήρης Στράλης, ο πιλότος του F-16 που εντυπωσίασε τον κόσμο με τις μανούβρες που έκανε στον αέρα και συγκίνησε με το μήνυμα που έστειλε («σηκώστε το κεφάλι ψηλά»), εξήγησε τι εννοούσε.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FΜ, είπε χαρακτηριστικά:

«Το "σηκώστε το κεφάλι ψηλά" είναι ένα σύνθημα της ομάδας μας το οποίο έχει διττό χαρακτήρα. Θέλουμε από τον κόσμο να σηκώσει το κεφάλι του ψηλά για να εντοπίσει το αεροσκάφος και να απολαύσει την επίδειξη. 

Μεταφορικά, "σηκώστε το κεφάλι ψηλά", με την έννοια επιστρέψτε στην αξιοπρέπεια, την τιμή και την περηφάνια, που τον τελευταίο καιρό οι περισσότεροι από εμάς έχουμε χάσει, δυστυχώς, λόγω των συνθηκών», είπε ο κ. Στράλης.

Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ?
Τρία χρόνια, ζούμε όλοι σαν πειραματόζωα του Σαμαρά, του Τσίπρα του όνομα και πράμα ’’καμένου’’ και των πρωταγωνιστών του εγκλήματος της νύχτας και της πρέζας.
*Περιμένεις λαέ να σε σώσει ο Αντώνης με το Βαγγέλη?
*Ή, ο Αλέξης με το Πάνο του Τέρενς;
*Περιμένεις να σε σώσει ο ..Λαγός, ο Μανάβης, ή, ο Παπαδιάς ???
*Μα αυτοί ΔΙΕΛΥΣΑΝ την Ελλάδα και υπονόμευσαν τα πάντα.
*Λαέ τον Οκτώβριο του 2009, αποφασίσαμε να αλλάξουμε την πατρίδα μας και να θεμελιώσουμε ένα καλλίτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Όμως οι ’’αιρετοί φασίστες’’ της Ευρώπης μαζί με τους ντόπιους νταβατζήδες, αντελήφθησαν ότι οι νόμοι Παπακωνσταντίνου και Ραγκούση και η αποφασιστικότητα Παπανδρέου, θα ήταν μεγάλος κίνδυνος για τα βρόμικα συμφέροντά τους. Έτσι αποφάσισαν να διαλύσουν την Ελλάδα μας.
*Το ίδιο γινόταν κάθε μερικά χρόνια από το 1821
*Το ίδιο έγινε και το 41 με το δικό μας ξέσπασμα και την αγωνιστική μας πορεία της τιμημένης ιστορίας μας.
*Η αλήθεια φάνηκε καθαρή το 1981, τότε που η δημοκρατία συνέτριψε τον οργανωμένο εγκληματικό φασισμό, του Αβέρωφ, των Σαμαράδων και των ‘’Μιχαλολιάκων’’ της νύχτας, και του μεσονυκτίου. Αυτούς τότε, αποφασιστικά , Ελληνικά και οργανωμένα τους απομακρύναμε και τους περιορίσαμε.

*Σήμερα, ο Καραμανλής του Παυλόπουλου, του Ρουσόπουλου, του Παπαθανασίου, του Βουλγαράκη, του Μεϊμαράκη, του Προβόπουλου και ο Σαμαράς του τότε και πρωθυπουργός του σήμερα, μαζί με το πολιτικό συνονθύλευμα του χθες επιχειρούν τα ίδια.
*Η ηγεσία της αριστεράς, διαρκώς εγκλωβισμένη και ανελεύθερη, χορεύει στους ρυθμούς της ‘’ξένης μουσικής’’ των αφεντικών και των αναμνήσεων του βρόμικου ‘’89’’ Ζητούν αφορμή, ζητούν ευκαιρία να ‘’ξαναδοκιμάσουν τη δύναμή τους’’.

Μόνο μονιασμένοι και με λογική θα αντιμετωπίσουμε τους αιώνιους εχθρούς μας μέσα και έξω .
ΜΗ ντρέπεσαι που τους άκουσες και σε πρόδωσαν. Μη ντρέπεσαι που ΑΔΙΚΗΣΕΣ τόσο παράφορα το Γιώργο Παπανδρέου και έγινες αιτία μιας τόσο μεγάλης δυστυχίας που ‘’κτύπησε’’ όλους μας.
Τιμώρησέ τους σήμερα, φέρνοντας στην εξουσία, αυτούς που αποδειγμένα μας ΕΣΩΣΑΝ και δεν μας πρόδωσαν. Αυτούς που θυσίασαν τα πάντα για να μας σώσουν και όχι αυτούς ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ!!
Σήμερα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις …