Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο «ΠΡΟΦΕΣΟΡΑΣ» ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥ 15ΜΕΛΟΥΣ ΜΑΘΗΤΗ ΤΣΙΠΡΑ..!!!



Ας διαβάσουμε το τι έλεγε ο Πρωθυπουργός Α. ΣΑΜΑΡΑΣ για τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης  Α. Τσίπρα με τον οποίο σήμερα ζητά συνεργασία ενώ τόσο αμέσως μετά την ανάληψη της κυβέρνησης στις εκλογές  του 2012  όσο και πριν μερικούς μήνες, αποκαλούσε μαθητή  του 15μελούς  τον οποίο φρόντιζε να τον απαξιώνει διαρκώς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Μάιος 2014 στα Γιάννενα.

«Εδώ που φτάσαμε, με τον κ. Τσίπρα δεν έχω τίποτε να πω. Ποτέ στη ζωή μου δεν άκουσα τόσα ψέματα μαζεμένα, τόσες συκοφαντίες, τόσες ύβρεις, τόσες ασυναρτησίες, τόση ανευθυνότητα, τόση υποκρισία. Δεν με ενδιαφέρει το παραλήρημά του. Αλλά οι θυσίες ενός ολόκληρου λαού, δεν θα αφήσω να πάνε στράφι. Δεν μπορεί να αρθρώσει ούτε μια πρόταση. Επαναλαμβάνει συνέχεια, ότι θα «σχίσει τα μνημόνια» κι ότι «το ευρώ δεν είναι φετίχ». Πότε-πότε τους ξεφεύγει ότι θα κάνουν «αναγκαστικό δανεισμό». Ο κ. Τσίπρας, ωστόσο, κοιμάται και ξυπνάει, με το όνειρο να προκαλέσει πρόωρες εκλογές. Αλλά η χώρα δεν είναι φοιτητική συνέλευση παλαιάς εποχής. Δεν είναι μαθητικό «δεκαπενταμελές». Η χώρα έχει ανάγκη από οικονομική δραστηριότητα. Και οι πρόωρες εκλογές σήμερα θα παρέλυαν την οικονομική δραστηριότητα. Η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα για να έλθουν τουρίστες φέτος το καλοκαίρι, για να επιστρέψουν οι καταθέσεις στις τράπεζες, για να έλθουν επενδύσεις στην οικονομία. Το «παιχνιδάκι» των πρόωρων εκλογών όλα αυτά θα τα τίναζε στον αέρα. Αποσταθεροποιεί τη χώρα. Θα καταρρεύσουν τα πάντα, πριν προλάβουν να τα γκρεμίσουν εκείνοι. Μόνο να καταγγέλλουν ξέρουν, να υπονομεύουν και να αποσταθεροποιούν».

Βουλή Νοέμβριος 2012

Δεν είναι εδώ μέσα φοιτητικό αμφιθέατρο… Ξεπεράστε τις παιδικές σας ασθένειες….

Δείτε το video

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.
Θα τολμήσουμε?
Γράφει ο Ν Βράχος
Οι εκλογές, πρέπει και μπορεί, να γίνουν το πρώτο και ουσιαστικό βήμα, για μια άλλη Ελλάδα, που πραγματικά να ανήκει στους Έλληνες.

Απλά θυμήσου, πως φτάσαμε εδώ από το 2004 μέχρι σήμερα.
Μέχρι τότε ΟΛΑ σχεδόν τα οικονομικά μεγέθη ήταν υπό έλεγχο, το χρέος 178 Δις. ευρώ και το έλλειμμα γύρω στο 2-3 % . Σήμερα ξέρεις και τι συνέβη και ποιοι φταίνε, που η χώρα μέχρι το 2009 έφτασε στα όρια της χρεοκοπίας.

Ξέρεις επίσης, ότι όλη σχεδόν η αντιπολίτευση ΑΡΝΗΘΗΚΕ να πάρει μέρος και να συμπαρασταθεί στην νεοεκλεγείσα τότε κυβέρνηση, που ήλθε πρόσωπο με πρόσωπο με το χάος.

Και το πιο εγκληματικό είναι, ότι όχι μόνο δεν βοήθησαν την κυβέρνηση και την Ελλάδα, αλλά βρήκαν ’’ευκαιρία’’ να υπονομεύσουν και κάθε θετικό βήμα που γινότανε , για την σωτηρία της Ελλάδας.

Προκειμένου δηλαδή να αποτύχει η κυβέρνηση και να ‘’διεκδικήσουν’’ τη θέση της οργίασαν. ΕΚΑΨΑΝ και ότι υπόλοιπο είχε μείνει από την αδηφαγία της κυβέρνησης Καραμανλή. Σαμαράς, Βενιζέλος, Τσίπρας του 3%, Καμμένος της καμένης φλάντζας, Χρυσοδολοφόνοι απόγονοι των εγκληματιών του εμφυλίου και άλλοι ΕΚΑΨΑΝ !!!! την Ελλάδα.

Έτσι δημιούργησαν το κατάλληλο ‘’κλίμα’’ για ανατροπή της κυβέρνησης του 44% του Ελληνικού λαού.
Η είδηση της ημέρας ή ακριβέστερα της μεταπολίτευσης:
Ο νόμιμα εκλεγμένος πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου ανατράπηκε το 2011 από ξένο παράγοντα σε συνεργασία με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.
Στα ελληνικά, οι συνεργάτες αυτού του είδους ονομάζονται χαφιέδες.

Ως αντάλλαγμα παραχωρήθηκε αντίστοιχα η πρωθυπουργία της χώρας και η προεδρία του ΠΑΣΟΚ...Η χούντα των ελληνικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης: Οι τίτλοι στα ελληνικά ΜΜΕ θα μπορούσαν να είναι πολλοί, με κυριότερο τον «διορισμό» Παπαδήμου ως πρωθυπουργού από τον Μπαρόζο ή τη συμφωνία Σαμαρά-Βενιζέλου για να ανατραπεί ο Παπανδρέου.

Είναι γνωστά σε όλους , τα όσα συνέβησαν.
Είναι γνωστό σε όλους το αποτέλεσμα αυτής της οργανωμένης πολιτικής Μαφίας, να αρπάξει την ‘’ευκαιρία’’ κι ας καιγόταν κυριολεκτικά η Ελλάδα και οι Έλληνες.
Κι όλα αυτά ΓΙΑΤΙ ?????
Όπως αποδεικνύεται κάθε μέρα, προσπάθησαν να ρίξουν την κυβέρνηση, για να μπορέσουν να ξεπουλήσουν εκείνη τη ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ δημόσια περιουσία ,αντί πινακίου φακής, που με ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ δεν δεχόταν να ξεπουλήσει ο Γιώργος Παπανδρέου.
ΈΤΣΙ υπονόμευσαν, τον πρόδωσαν και τελικά τον ανέτρεψαν σαν ΝΕΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

Οι εκλογές είναι ακόμη ευκαιρία,
αφ΄ ενός να αποκαστήσουμε την αδικία, αφ ΄ετέρου να θέσουμε τις βάσεις για μια νέα Ελλάδα, ευνομούμενη, περήφανη, με ανθρώπινο πρόσωπο κοινωνικής δικαιοσύνης, με ελπίδα για το μέλλον των παιδιών μας, σε ένα κόσμο ειρηνικό και δίκαιο.

Υπάρχει Έλληνας σκεπτόμενος ψηφοφόρος που θα ξαναψήφιζε Αντώνη και Βαγγέλη, ή θα ψήφιζε Αλέξη, Πάνο και …Λαγό σήμερα ???

Αλήθεια που ήταν όλοι αυτοί και τι έκαναν όταν βρισκόμαστε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας? Έσκαβαν το λάκκο μας.
Εμπρός λοιπόν να τους ρίξουμε στο λάκκο που έσκαψαν για μας.

Εμπρός λοιπόν να σκεφτούμε ποιος αγωνίστηκε και δεν χρεοκοπήσαμε !!!
Ποιος μας έσωσε από το εθνικό κακούργημα του Καραμανλή ?
Που είναι αυτός που μας έσωσε?