Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Υπάλληλος της πολεοδομίας με καταθέσεις 3,8 εκ

Αποκλειστική δήλωση στο gorganews και στην Λούρου Σταυρούλα: Υπάλληλος της πολεοδομίας με καταθέσεις 3,8 εκ. ευρώΡεπορτάζ: Λούρου Σταυρούλα
Υπάλληλος της πολεοδομίας του δήμου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη  εντοπίστηκε με καταθέσεις 3,8 εκ. ευρώ από το σώμα επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία μάλιστα, ο υπάλληλος  αν και εργαζόταν στο δήμο είχε ανοίξει ιδιωτικό τεχνικό γραφείο ακριβώς απέναντι από την εργασία του και έβγαζε άδειες, τις οποίες στη συνέχεια ενέκρινε ως υπάλληλος του δήμου.
Οι πόροι τους οποίους απέκτησε ο υπάλληλος, σύμφωνα με το σώμα επιθεωρητών δεν αιτιολογούνται.

Ο δήμος έκανε τις απαιτούμενες ενέργειες και τον παρέπεμψε στο πειθαρχικό. Το πειθαρχικό από την πλευρά του έκρινε πως δεν συνέτρεχε λόγος να προχωρήσει σε κάτι άλλο και τον επέστρεψε στην υπηρεσία, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη κύριος Γιώργος Ιωακειμίδης, σε γνωστό τηλεοπτικό κανάλι.
Το gorganews σε μια προσπάθειά του να μάθει την εξέλιξη της υπόθεσης επικοινώνησε με το γραφείο του δημάρχου.
«Πρόκειται για φορολογική παράβαση. Ο δήμος δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Έτσι που βγήκε στα κανάλια, χωρίς να δικαιολογώ τον υπάλληλο, ο άνθρωπος βγαίνει προς τα έξω σαν καταχραστής», μας δήλωσαν χαρακτηριστικά .
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !