Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Γιώργος Βερνίκος: Το πολιτικό ιερατείο είναι μες στην υποκρισία - Κάναμε αντίσταση 50 χιλιάδες κι εμφανίστηκαν 10 εκατομμύρια!

Εμφάνιση Πετυχημένος επιχειρηματίας στον τομέα του γιότινγκ, δραστήριος, πολυταξιδεμένος, πολυπράγμων και αυτό που θα λέγαμε «ψυχή της παρεάς»ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά, Γιώργος Βερνίκος, παραδέχεται πως απολαμβάνει τη ζωή και δεν τον απασχολούν οι «περιορισμοί» που «επιβάλλονται» στα δημόσια πρόσωπα, τονίζοντας παράλληλα πως «η πολιτική δεν πρέπει να αφεθεί μόνο στους επαγγελματίες πολιτικούς». Ο Σιφναίος επιχειρηματίας, παραχώρησε συνέντευξη στο eirinika.gr και στον Χάρη Αποστολόπουλο, μιλώντας για τις ευρωεκλογές και τον ευρωσκεπτικισμό, την περίοδο της Χούντας κατά την οποία συνελήφθη και βασανίστηκε,
την προσωπική του ζωή και την επιχείρησή του, Vernicos Yachts, που είναι η πρώτη στον τομέα του θαλάσσιου ελληνικού τουρισμού αλλά και τη σχέση του με την κόρη και την πρώην γυναίκα του!
  Κύρια σημεία: 
  • Πρέπει να εκπροσωπηθεί δυναμικά ο τουρισμός και η ναυτιλία, τομείς στους οποίους η χώρα μας στηρίζει πολλά για την ανάπτυξή της.
  • Είμαι άνθρωπος των ορίων και του πάθους.
  • 50.000 άνθρωποι έκαναν αντίσταση και την επομένη εμφανίστηκαν 10 εκατομμύρια αντιστασιακοί.
  • Το πέρασμά μου από το υπουργείο Ναυτιλίας, ως Υφυπουργός, με δίδαξε ότι το πολιτικό ιερατείο είναι υποκριτικό.
  • Το «Ποτάμι» θα έπρεπε να συμμετέχει στην «Ελιά»

  •  - Η συνέχεια στο http://www.eirinika.gr/gr/blog/itsnews1/ekloges2014/Giwrgos-Vernikos.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια: